Accommodaties Vluchten Autoverhuur Luchthaventaxi's

Beoordelingen over Nascar Hotel 4-sterren

Viale Pedras, 08040 Santa Maria Navarrese, Italië

#2 van de 8 hotels in Santa Maria Navarrese

Gastfavoriet

Beoordelingsscore

Gebaseerd op 103 beoordelingen over dit hotel

8,9

Scoreverdeling

  • Hygiëne

    9,4

  • Comfort

    8,7

  • Locatie

    9

  • Faciliteiten

    8,7

  • Personeel

    9,6

  • Prijs-kwaliteitverhouding

    7,9

  • Gratis WiFi

    8,1

100% geverifieerde beoordelingen

Echte gasten. Echte overnachtingen. Echte meningen.

Meer tonen
Schrijf een review

Resultaat 1 - 7

  • Beoordeeld op: 5 juni 2018

    7,9
    Een soort boetiekhotel.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden en Balkon - Eerste Verdieping
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    We hebben een patio gekregen ipv balkon. Er hangt alleen een kattenpislucht. Gratis bedjes en een parasol op het strand alleen niet op de eerste rij bij de zee.

    Een soort boetiekhotel. Goed ontbijt en prima restaurant. Personeel heel vriendelijk en behulpzaam.

    Verbleven in juni 2018

  • Beoordeeld op: 21 september 2017

    8,8
    "Heerlijke dagen in Nascar Hotel!"
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden en Balkon - Bovenste Verdieping
    • Verbleef 3 nachten

    Ons verblijf in dit leuke hotel was zeer aangenaam en relaxed. De kamers zijn eenvoudig maar goed. Het personeel is erg behulpzaam en vriendelijk. Het restaurant ligt erg mooi en het eten is voortreffelijk. Wij aten er alle dagen. Het strandje ligt erg dichtbij en er zijn bedjes met parasol ( deze zijn al voor je gereserveerd). De boottocht die het hotel aanraadde, was prachtig!

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 20 september 2017

    7,9
    Aangenaam
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Deluxe Tweepersoonskamer met Terras
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Ontbijt is degelijk maar niet uitzonderlijk. De fruitkorf dateerde waarschijnlijk al van enige dagen want het fruit was overrijp,of zelfs rot. Het hotel bevindt zich aan een drukke straat. De kamers zijn zeker niet geluidsdicht waardoor lawaai van buiten maar ook van de andere kamers hoorbaar is. Geen bar in hotel. Restaurant is van goede kwaliteit maar ook niet meer dan dat.

    Hotel dicht bij het stadje. Eigenares is supervriendelijk alsook het personeel. Zeer behulpzaam

    Verbleven in september 2017

  • Beoordeeld op: 11 augustus 2017

    7,9
    Supervriendelijke uitbaatsters
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Standaard Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Wij verbleven hier maar 1 nacht en ik denk niet dat we de mooiste kamer gekregen hebben, ik vond het nogal aan de dure kant voor wat het was!

    Supervriendelijke uitbaatsters, geven tips wat je kan gaan bezoeken in de buurt. Jammergenoeg hebben we de hele avond zonder elektriciteit gezeten, nu daar kunnen zij niets aan doen...maar misschien was een kleine compensatie welkom. Ontbijt is lekker en goed verzorgd!

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 22 juni 2017

    8,3
    Ontbijt heerlijk.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Junior Suite
    • Verbleef 2 nachten

    Restaurant erg goed, maar kleine porties en zeer aan de prijs

    Ontbijt heerlijk. Locatie vlak bij het strand. Prachtig pand. Hele vriendelijke bediening.

    Verbleven in juni 2017

  • Beoordeeld op: 2 juli 2018

    10
    Fantastisch verblijf
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden en Balkon - Eerste Verdieping
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    NVT

    Alles was goed fijn onbijt

    Verbleven in juli 2018

  • De beoordelingen hieronder zijn meer dan 24 maanden geleden geschreven. Ze zijn niet langer van invloed op de totaalscore van de accommodatie - maar ze kunnen nog steeds nuttig zijn bij de keuze van uw perfecte plek om te verblijven.

  • Beoordeeld op: 1 november 2015

    9,2
    Echte Sardijnse sfeer.
    • Vakantiereis
    • Stel

    Echte Sardijnse sfeer. Aardig personeel. Hier kom je tot rust. Zou er graag weer naar toe gaan.

Er zijn ook 3 beoordelingen zonder commentaar. Deze beïnvloeden de algemene beoordelingsscore.

Resultaat 1 - 7

Gasten beoordeelden ook deze accommodaties: