Accommodaties Vluchten Autoverhuur Luchthaventaxi's

Beoordelingen over Mercure Nerocubo Rovereto 4-sterren

Via Per Marco 16, 38068 Rovereto, Italië

#7 van de 10 hotels in Rovereto

Gastfavoriet

Beoordelingsscore

Gebaseerd op 1430 beoordelingen over dit hotel

8,6

Scoreverdeling

  • Hygiëne

    9,1

  • Comfort

    8,6

  • Locatie

    8,1

  • Faciliteiten

    8,6

  • Personeel

    8,8

  • Prijs-kwaliteitverhouding

    8,4

  • Gratis WiFi

    8,5

100% geverifieerde beoordelingen

Echte gasten. Echte overnachtingen. Echte meningen.

Meer tonen
Schrijf een review

Resultaat 1 - 42

  • Beoordeeld op: 19 juli 2018

    8,8
    Efficient hotel met restaurant, ook ideaal voor kort verblijf.
    • Zakenreis
    • Groep
    • Standaard Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 1 nacht

    Licht langs verkeersweg zodat je 'sochtends al vroeg het verkeer hoort. Aan de achterkant vh hotel ligt een spoorlijn.

    Mooie ruime kamers, goed bed, goede airco. Mooi ontwerp badkamer. Het hotel ligt in een mooie omgeving op ca 14km vh Gardameer op de doorgaande weg van Verona naar Trento.

    Verbleven in juli 2018

  • Beoordeeld op: 2 oktober 2017

    10
    Aanrader voor doorreis, vlak bij de snelweg.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Standaard Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    Bediening in restaurant was nonchalant, het was weliswaar laat op de avond maar nog wel binnen de openingsuren.

    Service personeel receptie was top, goed ontbijt.

    Verbleven in september 2017

  • Beoordeeld op: 22 september 2017

    8,8
    Goed hotel
    • Zakenreis
    • Stel
    • Standaard Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Ontbijt had wat weinig keus. Alles was aanwezig, maar niet heel veel keus.

    Goede ligging, ideaal voor doorreis of bezoeken van Roverto of Trento. Ruime kamers, lijkt allemaal vrij nieuw en is schoon.

    Verbleven in september 2017

  • Beoordeeld op: 18 september 2017

    9,6
    Luxe en van alle gemakken voorzien.
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Junior Suite
    • Verbleef 1 nacht

    Er was een thee-koffie optie in de kamer. Dit is zeer fijn, aangezien ik niet echt van de kamer kon weggaan. Ik was ook blij met de snel ontbijt optie omdat we doortocht waren en niet veel tijd te verliezen hadden. Kamer was heel luxe en de kinderen en ikzelf hebben ook van het bad en ruime kamer genoten.

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 23 augustus 2017

    10
    Geweldig
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Junior Suite
    • Verbleef 1 nacht

    We moesten even wachten omdat de kamer nog niet klaar was, daarvoor kregen we wat gratis te drinken aangeboden. En toen ze na 3 kwartier kwamen melden dat de kamer gereed was kregen we een upgrade na een super kamer. Echt een geweldig hotel kom hier op doorreis al 12 jaar.

    Verbleven in juli 2017

  • Beoordeeld op: 28 juli 2017

    7,9
    Goed doorreis hotel.
    • Stel
    • Standaard Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Ondergronds parkeren kost 5€ per nacht.

    Ondergronds parkeren. Parking ook geschikt voor volumewagens met dakkoffers. Ligt naast de autosnelweg (geen geluidshinder).

    Verbleven in juli 2017

  • Beoordeeld op: 24 juli 2017

    9,6
    Top voor op doorreis
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Standaard Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Niets, we wisten dat het naast de snelweg lag. Dan weet je ook dat dat wat geluid geeft en je er niet moet zijn voor een adembenemend uitzicht.

    Ideale locatie om op doorreis te overnachten, pal naast de snelweg. Geluid daarvan werd goed gedempt door ramen, zonwering en gordijnen. Goed ontbijt, lekker bed en vriendelijk personeel.

    Verbleven in juli 2017

  • Beoordeeld op: 20 juni 2017

    8,3
    goed hotel en makkelijk te vinden.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Standaard Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 1 nacht

    het restaurant dwz het eten, de groenten die ik bij de zalm kreeg was behoorlijk zwart van de grill en zag er niet apetijtelijk uit. Zelf zag men het probleem niet zo, enfin.

    duidelijk nieuw hotel, mooie grote moderne kamer, goed werkende snelle liften en bar waar je nog lekker buiten kunt zitten.

    Verbleven in juni 2017

  • Beoordeeld op: 18 juni 2017

    8,8
    Goed hotel voor kort verblijf en/of doorreis.
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger
    • Standaard Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    Kamer gesitueerd langs de achterzijde v/h gebouw naast de spoorlijn. Erg hinderlijk lawaai, zelfs tijdens de nacht komen er goederentreinen voorbij. Jammer voor zo'n mooi en luxueus hotel.

    Zeer mooie kamer met al het nodige comfort. Uitstekend en uitgebreid ontbijt

    Verbleven in juni 2017

  • Beoordeeld op: 18 april 2017

    10
    Top
    • Groep
    • Standaard Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Badkamer, liever geen glas, iedereen kan zien wat je aan het doen bent en je loopt zo tegen die glazen deur aan als die dicht is

    Kamers perfect, Maar badkamer mag wel een deur in plaats van glas, als je iemand bij je hebt of kinderen hebt kunnen ze jr zien douchen of scheiten

    Verbleven in april 2017

  • Beoordeeld op: 26 maart 2017

    9,6
    vier sterren comfort voor een B&B prijs!
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger
    • Standaard Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Ik zou het niet weten.....

    Keurig vier sterren hotel voor een erg faire prijs! Bestelwagen + aanhanger konden gemakkelijk in de parkeergarage worden geparkeerd. Een veilig gevoel. Ontbijt buffet zeer uitgebreid, typisch Italiaans: veel zoetigheid. Alles heerlijk vers.

    Verbleven in maart 2017

  • Beoordeeld op: 24 september 2016

    9,6
    perfect hotel voor een doorreis naar het zuiden
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Standaard Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    Niet echt een minpunt, maar de glazen badkamermuur was wat vreemd.

    We verbleven op weg naar Toscane 1 nacht in dit hotel. Het heeft goede faciliteiten en een lekker ontbijt.

    Verbleven in september 2016

  • Beoordeeld op: 26 augustus 2016

    7,9
    Makkelijk voor de doorreis.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Standaard Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    De ligging is ideaal alleen hadden wij een kamer aan de achterzijde van het hotel bij het spoor, het leek net of de treinen door de kamer heen reden ook snachts. De wifi is gratis erg netjes wordt gevraagd bij inchecken hoeveel codes je nodig hebt alleen hadden we geen bereik in de kamer dus jammer. In de badkamer zat nog een klein beetje bloed van vorige gebruiker op de wastafel niet zo netjes! Verder was de kamer wel goed schoon.

    Aardig personeel en de speaker in de douche erg gezellig in de ochtend bij gebruik van de badkamer. Heerlijke douche en bed. Ideaal hotel voor doorreis nog geen 2 minuten van de autostrada.

    Verbleven in augustus 2016

  • Beoordeeld op: 28 juli 2016

    8,3
    Voor 'n doortocht naar bv Gardameer of Verona: 'n relaxte tussenstop
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger
    • Standaard Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Ik maakte eerst 'n foutieve boeking. Binnen 1 minuut geannuleerd en vervolgens 'n nieuwe boeking gemaakt! Nu schijnt de eerder gedane én geannuleerde boeking tóch in rekening wordt gebracht !?!

    Fijne sauna, luxe kamer met goede bedden en uitgebreid ontbijt

    Verbleven in juli 2016

  • Beoordeeld op: 26 juli 2016

    9,6
    Top tussen stop
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Standaard Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Dat dit hotel voor ons een prima tussenstop is voor een heerlijke vakantie aan het Gardameer. Dat je lekker hebt kunnen ontbijten en uitgerust het laatste stukje kunt rijden en je hebt de hele dag nog voor je. Nog een tip in Mori zit op een pleintje een heerlijke pizzeria Vecchia Mori ongeveer 4 minuten rijden van af het hotel.

    Verbleven in juli 2016

  • Beoordeeld op: 24 juli 2016

    10
    Prima Hotel!!
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Standaard Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Omdat we al een aantal jaren onderweg naar Italië een overnachting boeken in dit hotel. Kregen we dit jaar een upgrade op onze kamer! Een prachtige suite! Erg luxe, heerlijke geslapen.

    Verbleven in juli 2016

  • Beoordeeld op: 16 juli 2018

    7,5
    Perfect hotel voor een door reis
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Familiekamer met 2 Queensize Bedden
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Perfect hotel voor een door reis

    Verbleven in juli 2018

  • Beoordeeld op: 18 juni 2018

    10
    Wij komen bijna elk jaar op doorreis naar Le Marche. Het is altijd goed!
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Standaard Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    kamers en ontbijt helemaal perfect!

    Verbleven in mei 2018

  • Beoordeeld op: 20 oktober 2017

    7,1
    Beantwoordde aan onze verwachting
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Standaard Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    De geluidsoverlast van de vaak langskomende treinen

    Prima hotel met moole kamer en goed ontbijt

    Verbleven in september 2017

  • Beoordeeld op: 27 augustus 2017

    10
    heerlijk hotel voor de doorreis naar Toscane.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Superior King Kamer met Uitzicht
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    personeel van zeer vriendelijk. ontbijt erg goed. we kregen een upgrade naar een suite. de kamer was fantastisch.

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 25 augustus 2017

    9,2
    Leuke overnachtingsplaats bij doorreis
    • Individuele reiziger
    • Standaard Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Leuke overnachtingsplaats voor doorreis. Mooi proper en modern hotel

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 7 augustus 2017

    8,3
    Trento relax
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Standaard Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Wasbak douche verstopt

    Gemak aan snelweg, mac drive voor ontbijt vlakbij -parkeren

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 31 juli 2017

    9,2
    Keurig en net hotel
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Standaard Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Keurig en net hotel

    Verbleven in juli 2017

  • Beoordeeld op: 25 juli 2017

    9,2
    Er werd gesuggereerd dat er sauna was.
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger
    • Standaard Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Er werd gesuggereerd dat er sauna was. Maar het werd NIET opengesteld. Voor Mercure en groot minpunt.

    Verbleven in juli 2017

  • Beoordeeld op: 10 juli 2017

    7,9
    Ideaal hotel voor kortverblijf, zakelijk of wanneer op doorreis.
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger
    • Standaard Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    Aangename kamer maar wel lawaaihinder door de spoorlijn die er vlak naast loopt.

    Zeer uitgebreid ontbijt. Prima restaurant en vriendelijke bediening.

    Verbleven in juni 2017

  • Beoordeeld op: 7 juli 2017

    7,9
    Wij waren op doorreis, verder niet bijzonders te melden.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Standaard Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    De sfeer vonden wij wat ongezellig.

    Het ontbijt was heerlijk.

    Verbleven in juli 2017

  • Beoordeeld op: 24 juni 2017

    10
    Zeer goede kamers
    • Zakenreis
    • Groep
    • Standaard Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    Zeer goede kamers

    Verbleven in juni 2017

  • Beoordeeld op: 8 juni 2017

    7,5
    Het was gewoon keurig in orde allemaal.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Standaard Tweepersoonskamer
    • Verbleef 4 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Niets viel tegen.

    Het was gewoon keurig in orde allemaal.

    Verbleven in juni 2017

  • Beoordeeld op: 21 april 2017

    6,3
    Prima voor doorreis.
    • Zakenreis
    • Groep
    • Standaard Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 1 nacht

    Het lijkt of ze er een beetje de kantjes vanaf lopen.

    Makelijk en toegankelijk hotel mooi voor doorreis.

    Verbleven in april 2017

  • Beoordeeld op: 24 december 2016

    7,5
    De koffie automaat bij het ontbijt was onvoldoende van...
    • Individuele reiziger
    • Standaard Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 1 nacht

    De koffie automaat bij het ontbijt was onvoldoende van capaciteit en de koffie van matige kwaliteit.

    Verbleven in december 2016

  • Beoordeeld op: 28 september 2016

    7,9
    Goed bereikbaar, groot bed, moderne kamer, goed ontbijt,...
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger
    • Standaard Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Erg lawaaiig door langsrijdende treinen

    Goed bereikbaar, groot bed, moderne kamer, goed ontbijt, vriendelijk personeel, voldoende parkeerruimte

    Verbleven in september 2016

  • Beoordeeld op: 21 augustus 2016

    10
    Goed overnachtingshotel in Italie.
    • Vakantiereis
    • Gezin met oudere kinderen
    • Standaard Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Hotel dichtbij snelweg, weinig geluidsoverlast van naastliggend spoor. Ontbijt voldoende keus. Bedden en kussens confortabel

    Verbleven in augustus 2016

  • Beoordeeld op: 13 augustus 2016

    9,2
    Aangenaam
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Superior King Kamer met Uitzicht
    • Verbleef 7 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Kamers 👍 Airco 👍👍

    Verbleven in augustus 2016

  • Beoordeeld op: 9 augustus 2016

    6,7
    Zeker geen aanrader.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Standaard Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    Kamers leken op een gevangenis. Wifi ronduit SLECHT.

    Niks

    Verbleven in augustus 2016

  • Beoordeeld op: 21 juli 2016

    9,6
    Locatie dichtbij de snelweg, fijne kamer en lekker eten
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Standaard Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    Locatie dichtbij de snelweg, fijne kamer en lekker eten

    Verbleven in juni 2016

  • De beoordelingen hieronder zijn meer dan 24 maanden geleden geschreven. Ze zijn niet langer van invloed op de totaalscore van de accommodatie - maar ze kunnen nog steeds nuttig zijn bij de keuze van uw perfecte plek om te verblijven.

  • Beoordeeld op: 24 maart 2016

    8,8
    Dit is een hotel dat ik al een paar maal bezocht heb...
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger

    Dit is een hotel dat ik al een paar maal bezocht heb uitstekende locatie voor doorreis direct aan de autostrada tevens mooie kamers goed restaurant met vriendelijke bediening.

  • Beoordeeld op: 24 september 2015

    9,2
    Wij waren op doorreis en vonden dit hotel vlak bij de afrit...
    • Stel

    Hinder van de trein 's nachts achter het hotel.

    Wij waren op doorreis en vonden dit hotel vlak bij de afrit van de autoweg. Door de late boeking zeer voordelige prijs.

  • Beoordeeld op: 29 maart 2016

    7,1
    Schone kamer
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger

    Locatie te ver van oude centrum

    Schone kamer

  • Beoordeeld op: 29 maart 2016

    9,6
    Klant vriendelijk heid
    • Vakantiereis
    • Stel

    Klant vriendelijk heid

  • Beoordeeld op: 22 augustus 2015

    9,6
    Behulpzaam personeel.
    • Stel

    Het ontbijt verboden te roken.

    Behulpzaam personeel. Grote kamer

  • Beoordeeld op: 25 juli 2015

    9,2
    ligt vlakbij de autosnelweg maar absoluut geen hinder van
    • Vakantiereis
    • Gezin met oudere kinderen

    ligt vlakbij de autosnelweg maar absoluut geen hinder van

  • Beoordeeld op: 3 juli 2015

    5,0
    kamer prima
    • Vakantiereis
    • Stel

    het retaurant en het eten,

    kamer prima

Er zijn ook 13 beoordelingen zonder commentaar. Deze beïnvloeden de algemene beoordelingsscore.

Resultaat 1 - 42

Gasten beoordeelden ook deze accommodaties: