Accommodaties Vluchten Autoverhuur Luchthaventaxi's

Beoordelingen over Residence Oliveto 3-sterren

Via Romana 31, 17023 Ceriale, Italië

#7 van de 15 hotels in Ceriale

Gastfavoriet

Beoordelingsscore

Gebaseerd op 258 beoordelingen over dit hotel

8,7

Scoreverdeling

  • Hygiëne

    9,3

  • Comfort

    8,5

  • Locatie

    8,4

  • Faciliteiten

    8,6

  • Personeel

    9,2

  • Prijs-kwaliteitverhouding

    8

  • Gratis WiFi

    8,8

100% geverifieerde beoordelingen

Echte gasten. Echte overnachtingen. Echte meningen.

Meer tonen
Schrijf een review

Resultaat 1 - 11

  • Beoordeeld op: 22 juli 2017

    5,0
    Overgewaardeerd
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Studio
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    We vonden de prijs erg hoog voor wat we kregen. Wij hadden een studio aan een drukke doorgaande weg met de daarbijbehorende geluidsoverlast. Het was er sowieso gehorig. Het opklapbed was eigenlijk geen bed te noemen, veel te hard. Je voelde de veren. Wij hebben de tweede nacht ons luchtbed erop gelegd. We kregen ook geen handdoeken maar katoenen doeken. Gezien de andere (hoge) waarderingen op booking.com voor ons echt een tegenvaller. Wij zijn eerder vertrokken. (Nb. Plaats Ceriale in vergelijking met andere plaatsen nabij sowieso geen aanrader. )

    Helaas was er niet veel noemenswaardig. Personeel is wel vriendelijk. Er wordt ook netjes schoongemaakt.

    Verbleven in juli 2017

  • Beoordeeld op: 4 juli 2017

    7,1
    Helaas, foute keuze. Leuk voor ouders met kinderen, maar niet voor ons. Veel te onrustg.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Studio
    • Verbleef 5 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Iedere dag en avond harde muziek bij het zwembad. daar hadden we geen rekening mee gehouden.

    De service en de vriendelijkheid van het personeel. En het heerlijke zwembad.

    Verbleven in juli 2017

  • Beoordeeld op: 7 september 2016

    8,8
    Fijne locatie, goed personeel, hoge klantgerichtheid
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Studio
    • Verbleef 5 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    De balcon meubels daar zit je niet relaxed op

    Met name de servicegerichtheid van het personeel We zijn heel goed geholpen en te woord gestaan door de dames van de receptie: toppers!

    Verbleven in september 2016

  • Beoordeeld op: 6 juni 2017

    8,8
    Dichtbij het strand, fijn zwembad (zout water).
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Appartement met 1 Slaapkamer (5 Volwassenen)
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Dichtbij het strand, fijn zwembad (zout water).

    Verbleven in juni 2017

  • Beoordeeld op: 26 september 2016

    8,8
    Zwembad is heerlijk, goede ligtbedden, lekkere temperatuur...
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Studio
    • Verbleef 6 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Zwembad is heerlijk, goede ligtbedden, lekkere temperatuur van het water. Personeel erg vriendelijk.

    Verbleven in september 2016

  • De beoordelingen hieronder zijn meer dan 24 maanden geleden geschreven. Ze zijn niet langer van invloed op de totaalscore van de accommodatie - maar ze kunnen nog steeds nuttig zijn bij de keuze van uw perfecte plek om te verblijven.

  • Beoordeeld op: 15 november 2015

    9,2
    Personeel was zeer vriendelijk en behulpzaam.
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen

    Niets

    Personeel was zeer vriendelijk en behulpzaam. Appartement was zeer luxe en modern ingericht. Beschikbaarheid tennisbanen, voetbalveldje en zwembad perfect voor kinderen.

  • Beoordeeld op: 9 september 2015

    7,9
    Een mooie kamer met airco en zicht op zwembad en zee.
    • Vakantiereis
    • Stel

    We waren op de derde verdieping en het voortdurend schuiven met stoelen tot 's avonds laat was erg hinderlijk. Ook de luide muziek tot na elf uur maakte het onmogelijk om in te slapen. Rustig was het zeker niet.

    Een mooie kamer met airco en zicht op zwembad en zee.

  • Beoordeeld op: 16 augustus 2015

    8,1
    Netheid en royaal met bedlinnen etc,
    • Vakantiereis
    • Stel

    Uw foto op de site vind ik TE mooi, langs de straat kant veel verkeershinder! dit moet ook wel op de kamers op de kopzijde van toepassing zijn svp duidelijk vermelden op de site!!! Wij hadden een kamer straatzijde.........

    Netheid en royaal met bedlinnen etc, gemoedelijk.

  • Beoordeeld op: 9 mei 2016

    10
    Om onze rondreis door Ligurie was dit echt ons mooiste hotel.
    • Vakantiereis
    • Stel

    -

    Om onze rondreis door Ligurie was dit echt ons mooiste hotel.

  • Beoordeeld op: 14 oktober 2015

    10
    Gratis fietsen en supervriendelijk personeel, super !
    • Vakantiereis
    • Stel

    niets

    Gratis fietsen en supervriendelijk personeel, super !!!

  • Beoordeeld op: 31 augustus 2015

    10
    netjes, schoon en een goede sfeer
    • Vakantiereis
    • Gezin met oudere kinderen

    weinig activiteiten voor jeugd.

    netjes, schoon en een goede sfeer

Er zijn ook 3 beoordelingen zonder commentaar. Deze beïnvloeden de algemene beoordelingsscore.

Resultaat 1 - 11

Gasten beoordeelden ook deze accommodaties: