Accommodaties Vluchten Autoverhuur Luchthaventaxi's

Beoordelingen over Orange Hotel 4-sterren

Via Crescenzio 86, Vaticaanstad, 00193 Rome, Italië

#747 van de 967 hotels in Rome

Gastfavoriet

Beoordelingsscore

Gebaseerd op 147 beoordelingen over dit hotel

7,6

Scoreverdeling

  • Hygiëne

    7,5

  • Comfort

    7

  • Locatie

    8,6

  • Faciliteiten

    6,9

  • Personeel

    8,5

  • Prijs-kwaliteitverhouding

    6,8

  • Gratis WiFi

    7

100% geverifieerde beoordelingen

Echte gasten. Echte overnachtingen. Echte meningen.

Meer tonen
Schrijf een review

Resultaat 1 - 7

  • Beoordeeld op: 15 oktober 2018

    8,3
    Modern en gastvriendelijk hotel op toplocatie!
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Junior Suite
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    We hadden erg snel lauw/koud water. Daardoor was douchen/baden niet zo’n succes.

    Heerlijke grote kamer met veel ramen die ook open konden worden gezet om bv. even te luchten. Het personeel was erg vriendelijk en behulpzaam. Kregen ook leuke tips, zoals goede routes en restaurantjes. Je kunt ontbijten op het dakterras met zicht op het Vaticaan. Erg leuk!

    Verbleven in oktober 2018

  • Beoordeeld op: 13 september 2017

    8,8
    Trendy hotel in centrum Rome
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Economy Tweepersoonskamer
    • Verbleef 4 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Voor de prijs die voor het ontbijt gevraagd wordt, had ik iets meer variatie verwacht + croissants waren meestal wat aangebrand

    Zeer goede ligging in het centrum, dicht bij de Sint-Pieters basiliek Leuk ontbijten op het dakterras

    Verbleven in september 2017

  • Beoordeeld op: 20 september 2017

    8,3
    Verblijf op een ideale locatie midden in Rome.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Junior Suite
    • Verbleef 4 nachten

    Persoonlijke touch, wat je mag verwachten voor de prijs.

    Geweldige locatie midden in Rome.

    Verbleven in september 2017

  • De beoordelingen hieronder zijn meer dan 24 maanden geleden geschreven. Ze zijn niet langer van invloed op de totaalscore van de accommodatie - maar ze kunnen nog steeds nuttig zijn bij de keuze van uw perfecte plek om te verblijven.

  • Beoordeeld op: 6 maart 2016

    9,2
    De locatie is goed.
    • Vakantiereis
    • Stel

    Het bed was niet heel comfortabel. We voelden de eerste nacht veren door het bed heen. Voor de rest van de nachten hebben we 2 extra dekbedden gevraagd en die om het matras gewikkeld. Daarna hebben we erg goed geslapen. De locatie heeft ook een klein minpuntje: Naast het hotel zit een cafe/kroeg waarbij op vrijdag en zaterdag het tot laat ''feest'' is. We konden meegenieten tot het was afgelopen.

    De locatie is goed. Op loopafstand van het Vaticaan en van een metrostation. Tegenover het hotel zit ook een bushalte waarmee je ook erg snel in het oude centrum van Rome terecht kunt komen. Wifi krijg je 24 uur lang. Je kunt steeds in-en uitloggen. Personeel is erg vriendelijk. Helpt je waar nodig. Kamers worden elke dag schoongemaakt met daarbij steeds schone handdoeken etc.

  • Beoordeeld op: 26 augustus 2015

    8,8
    De locatie was top!
    • Vakantiereis
    • Gezin met oudere kinderen

    Het ontbijt was basic, hoeft ook niet meer te zijn, maar het brood was niet altijd mals en met zo'n warme dagen waren de plastieken "gordijnen" enorm warm om achter te eten.

    De locatie was top! Vriendelijke dame achter de receptie Proper! Gratis Wifi

  • Beoordeeld op: 22 april 2015

    8,8
    Locations, excellent service
    • Vakantiereis
    • Stel

    noisy room at streetside

    Locations, excellent service

  • Beoordeeld op: 19 februari 2015

    9,2
    De locatie was perfect.
    • Vakantiereis
    • Stel

    De wifi was erg duur

    De locatie was perfect. Direct naast het St. Pietersplein. De kamers waren schoon en het personeel ontzettend vriendelijk.

Er zijn ook 1 beoordelingen zonder commentaar. Deze beïnvloeden de algemene beoordelingsscore.

Resultaat 1 - 7

Gasten beoordeelden ook deze accommodaties: