Accommodaties Vluchten Autoverhuur Luchthaventaxi's

Beoordelingen over Pace 1954 Hotel 3-sterren

Via Vergolano 42, 38062 Arco, Italië

#5 van de 19 hotels in Arco

Gastfavoriet

Beoordelingsscore

Gebaseerd op 1198 beoordelingen over dit hotel

9,0

Scoreverdeling

  • Hygiëne

    9,4

  • Comfort

    8,7

  • Locatie

    9,4

  • Faciliteiten

    8,7

  • Personeel

    9,1

  • Prijs-kwaliteitverhouding

    8,8

  • Gratis WiFi

    8,4

100% geverifieerde beoordelingen

Echte gasten. Echte overnachtingen. Echte meningen.

Meer tonen
Schrijf een review

Resultaat 1 - 18

  • Beoordeeld op: 16 juli 2018

    8,8
    Geweldig verblijf voor 1 nacht op doorreis.
    • Vakantiereis
    • Groep
    • 2 kamers
    • Verbleef 1 nacht

    Geweldig ontbijt, alles was aanwezig. Eitjes, pannenkoeken kon je ook allemaal naar wens verkrijgen. Centrale locatie in het dorp. Parkeergarage vlakbij, kan je tegen een toeslag gebruiken.

    Verbleven in juli 2018

  • Beoordeeld op: 3 juli 2017

    7,5
    Prima hotel op leuke locatie in de stad.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Superior Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 1 nacht

    Uitgebreid ontbijtbuffet met vers fruit !!! En allerlei superfoods om ontbijt aan te vullen. Auto kan voor 6 euro per nacht in parkeergarage worden gestald. Anders op openbare parkeerplaats. Toen wij op dag van vertrek nog even Arco in wilde om te winkelen mocht auto gewoon blijven staan na het uitchecken.

    Verbleven in juni 2017

  • Beoordeeld op: 16 september 2016

    7,9
    Mooi hotel maar wel gehorig
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Superior Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    De bedden waren voor ons niet goed. Na 2 nachten kregen we beide rugklachten ( en dat hebben wij nooit ) maar dat kan persoonlijk zijn Daarnaast lijkt het een nieuwe hotel maar als je verder kijkt zie je dat het een nieuw hotel is wat gebouwd is in een oude hotel. Hierdoor zijn de kamer zeer gehorig en is er veel lawaai.

    De kamers zijn super strak en mooi en de ligging is perfect mits je een auto hebt. Daarnaast is het ontbijt super en is het personeel erg behulpzaam

    Verbleven in september 2016

  • Beoordeeld op: 26 augustus 2016

    9,6
    prima ontbijt vriendelijke en behulpzaam personeel.
    • Vakantiereis
    • Gezin met oudere kinderen
    • Deluxe Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 1 nacht

    stalling voor de fietsen was wat lastig bereikbaar en je moest fiets een stukje trap op dragen voor een mountainbike niet zo'n probleem maar voor een ebike toch wel zwaar. verder zat de lichtsensor zo geplaats dat je bij elke beweging in het bijgeplaatste tweede bed, s'nachts het licht steeds aansprong.

    prima ontbijt vriendelijke en behulpzaam personeel. kamers waren modern ingericht en zeer schoon locatie is zeer dicht bij centrum van arco parkeren dich bij hotel is daarom wel iets lastiger

    Verbleven in augustus 2016

  • Beoordeeld op: 4 augustus 2017

    7,5
    Prima uitgebreid ontbijt.
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger
    • Eenpersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Omslachtig inloggen met wifi. Klacht over tv werd niet opgelost.

    Prima uitgebreid ontbijt.

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 31 juli 2017

    10
    Kortbij alles
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Driepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Niets het was in orde

    Kortbij alles

    Verbleven in juli 2017

  • Beoordeeld op: 27 juli 2017

    10
    Geweldig
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Superior Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 4 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Niet van toepassing.

    Geen specifieke punten. Totaalplaatje was geweldig.

    Verbleven in juli 2017

  • Beoordeeld op: 14 juli 2017

    9,2
    De kamer was heel mooi en ruim, het ontbijt was heel...
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Junior Suite
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    De kamer was heel mooi en ruim, het ontbijt was heel gevarieerd en lekker.perfecte ligging we waren dadelijk in een mooie gezellige winkelstraat.

    Verbleven in juli 2017

  • Beoordeeld op: 8 juli 2017

    8,8
    Prima accomodatie voor de actieve vakantieganger ( bergklimmen, mountainbiken, bergwandeltochten).
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Deluxe Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 11 nachten

    wifi af en toe wat aan de trage kant.

    Prima locatie voor de actieve vakantieganger ( bergklimmen, mountainbiken, bergwandeltochten).

    Verbleven in juli 2017

  • Beoordeeld op: 30 november 2016

    9,6
    Bijzonder vriendelijk personeel, vooral de medewerksters in...
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 3 nachten

    Bijzonder vriendelijk personeel, vooral de medewerksters in de ontbijtzaal. Kamer was uitstekend.

    Verbleven in november 2016

  • Beoordeeld op: 2 september 2016

    10
    Goede locatie in het dorp.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Goede locatie in het dorp. We hadden een upgrade gekregen hierdoor een super kamer, goede schoonmaak. Niks op aan te merken.

    Verbleven in september 2016

  • Beoordeeld op: 26 juli 2016

    8,8
    Goede locatie, aparte ruimte voor fietsen, parkeergarage.
    • Vakantiereis
    • Groep
    • 2 kamers
    • Verbleef 1 nacht

    Goede locatie, aparte ruimte voor fietsen, parkeergarage.

    Verbleven in juli 2016

  • De beoordelingen hieronder zijn meer dan 24 maanden geleden geschreven. Ze zijn niet langer van invloed op de totaalscore van de accommodatie - maar ze kunnen nog steeds nuttig zijn bij de keuze van uw perfecte plek om te verblijven.

  • Beoordeeld op: 24 augustus 2015

    9,2
    Het personeel spreekt helaas geen Engels maar daarentegen...
    • Vakantiereis
    • Stel

    Het personeel spreekt helaas geen Engels maar daarentegen uitstekend Duits. Ze helpen je om alle mooie plekjes in de omgeving te vinden. Daarnaast hadden ze voor ons een ontbijt pakket gemaakt omdat wij op d'r dag van vertrek vroeg in de ochtend vertrokken. En geen klein pakket. 2 grote flessen sap, 6 broodjes, 2 appels en ga zo maar door. Voor mij kwam dit als zeer onverwacht en zorgt dit er mede voor dat ik zo tevreden ben over het verblijf.

  • Beoordeeld op: 10 augustus 2015

    6,3
    Het plaatsje was gezellig en voor een klein uitstapje goed...
    • Vakantiereis
    • Stel

    Het bed werd pas de laatste nacht verschoond en je moest verbstaan om te parkeren, maar verder was het een prima hotel in een heel leuk plaatsje.

    Het plaatsje was gezellig en voor een klein uitstapje goed te doen.

  • Beoordeeld op: 18 augustus 2015

    10
    ligt in het centrum zeer vriendelijk personeel
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen

    niets

    ligt in het centrum zeer vriendelijk personeel

  • Beoordeeld op: 10 augustus 2015

    7,9
    prima hotel, veel activiteiten in de omgeving.
    • Vakantiereis
    • Gezin met oudere kinderen

    prima hotel, veel activiteiten in de omgeving. Prima voor een paar nachten. 10 nieuwe stadsfietsen vrij voor gebruik, top.

  • Beoordeeld op: 30 juli 2015

    10
    Vriendelijkheid, en super mooie kamers/douche
    • Vakantiereis
    • Stel

    Niets!!!!

    Vriendelijkheid, en super mooie kamers/douche

  • Beoordeeld op: 19 juli 2015

    8,5
    De centrale ligging t.
    • Vakantiereis
    • Stel

    De centrale ligging t.o.v. het stadje, de sfeer , vriendelijk personeel, relaxte sfeer

Er zijn ook 11 beoordelingen zonder commentaar. Deze beïnvloeden de algemene beoordelingsscore.

Resultaat 1 - 18

Gasten beoordeelden ook deze accommodaties: