Accommodaties Vluchten Autoverhuur Luchthaventaxi's

Beoordelingen over Hotel Pacher 4-sterren

Pustertalerstrasse 6, 39040 Bressanone, Italië

#30 van de 62 hotels in Bressanone

Gastfavoriet

Beoordelingsscore

Gebaseerd op 365 beoordelingen over dit hotel

8,7

Scoreverdeling

  • Hygiëne

    9,2

  • Comfort

    8,8

  • Locatie

    8,3

  • Faciliteiten

    8,8

  • Personeel

    8,8

  • Prijs-kwaliteitverhouding

    8,2

  • Gratis WiFi

    8,5

100% geverifieerde beoordelingen

Echte gasten. Echte overnachtingen. Echte meningen.

Meer tonen
Schrijf een review

Resultaat 1 - 13

  • Beoordeeld op: 5 mei 2018

    7,5
    Prima hotel in een prachtige streek
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Classic Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten

    Deurslot van kamer haperde, en bleef haperen. Bediening in restaurant was weliswaar vriendelijk maar zo snel dat we in 45 minuten 4 gangenmenu voorgezet kregen.

    Uitstekend ontbijt. Schone grote kamer. Prettig zwembad/wellness. Vriendelijke , behulpzame sfeer.

    Verbleven in april 2018

  • Beoordeeld op: 10 september 2017

    10
    Heerlijk verblijf. Dit was de derde keer dat we er geweest waren. En steeds bevalt het zeer goed.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Classic Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    Weet niets te bedenken.

    mooie en schone kamer en badkamer, uitgebreid ontbijt, uitgebreide wellness. Restaurant met heerlijke gerechten en wijnen. Vriendelijk personeel. Op loopafstand van de stad.

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 16 juli 2018

    7,5
    Goed hotel maar te weinig parkeerruimte!
    • Stel
    • Classic Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Er is weinig parkeerruimte!! Onze auto was s'morgens ingesloten!

    Je kunt er heerlijk dineren en goed ontbijt

    Verbleven in juli 2018

  • Beoordeeld op: 3 juli 2018

    9,2
    Ruime kamer, zwembad
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger
    • Classic Eenpersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Niets

    Ruime kamer, zwembad

    Verbleven in juli 2018

  • Beoordeeld op: 28 maart 2018

    8,3
    ontbijt en het eten
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Classic Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    prima

    ontbijt en het eten

    Verbleven in maart 2018

  • Beoordeeld op: 9 juni 2017

    7,9
    Schone ruime kamer
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Comfort Tweepersoonskamer
    • Verbleef 4 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Miste een tweede stoel op het balkon

    Schone ruime kamer

    Verbleven in juni 2017

  • Beoordeeld op: 28 september 2016

    9,6
    Fantastisch verblijf.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Classic Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    Groot en mooi gerangschikt ontbijt.Lekker avondmaal.Betrokkenheid van het personeel.

    Verbleven in september 2016

  • Beoordeeld op: 24 september 2016

    7,5
    Ok
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Classic Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Parking te klein als restaurant open is

    Algemeen goed

    Verbleven in september 2016

  • Beoordeeld op: 28 augustus 2016

    8,3
    Gratis fietsen gebruikt om naar het centrum te gaan.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Classic Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    Kamer beetje donker.

    Gratis fietsen gebruikt om naar het centrum te gaan. Lekker ontbijtje. Gratis BrixenCard is leuk om veel te doen.

    Verbleven in juli 2016

  • De beoordelingen hieronder zijn meer dan 24 maanden geleden geschreven. Ze zijn niet langer van invloed op de totaalscore van de accommodatie - maar ze kunnen nog steeds nuttig zijn bij de keuze van uw perfecte plek om te verblijven.

  • Beoordeeld op: 1 augustus 2015

    6,3
    diner goed alzo ook de bediening
    • Vakantiereis
    • Stel

    de ontvangst was zeer onpersoonlijk we moesten zelf naar onze kamer op zoek met de bagage werden we niet geholpen het uitchecken was een gunst dat wij dat tussen alle gesprekken van de receptioniste mochten betalen geen vragen hoe het verblijf beviel en geen tot ziens op onze kamer stond s'nachts een zeer felle schijnwerper gericht wij hebben vijf keer ons kamernummer moeten zeggen bij het bestellen van vijf maal een consumptie

    diner goed alzo ook de bediening

  • Beoordeeld op: 28 juli 2015

    9,2
    Mooie locatie.
    • Vakantiereis
    • Groep

    Het onthaal was zeer teleurstellend. De dame van dienst was ofwel onvriendelijk ofwel had ze last van iets. Ze was zeer summier in haar uitleg. Een geforceerde glimlach. Weinig blijk van interesse. De aangeboden bressanone-card moesten we zelf vragen. Zeer jammer aangezien dit een troef is van het hotel. M'n vrienden hadden een baby bed gevraagd. Dit was niet voorzien. Toen we dit vroegen aan de balie kregen we opnieuw een gezicht zonder emotie en voelden we ons niet gewenst en ook niet begrepen. Zeer jammer om zo behandeld te worden. En zeker omdat het ons opviel dat bij andere gasten er wel een babbeltje en glimlach van af kan. Deze dame heeft ons teleurgesteld. Toen ik haar vroeg of alles met haar ok was, kreeg ik geen reactie. De vrolijkheid en de behulpzaamheid van het andere hotelpersoneel gaf ons uiteindelijk toch nog een goed reisgevoel. 's Anderendaags was de desbetreffende dame tijdens het ontbijt al wat beter gezind. Gelukkig maar want ik zou hier graag nog terug komen.

    Mooie locatie. Gratis parkeergelegenheid. Gratis wifi. Sauna. Uitgebreid buffet. Leuke bar en rustig terras. Verzorgde mooie ruime kamer.

  • Beoordeeld op: 13 maart 2016

    8,3
    Het ontbijt en het lekkere eten en niet te vergemten de...
    • Vakantiereis
    • Stel

    De matrassen zijn matig en kunnen weleens worden vervangen!

    Het ontbijt en het lekkere eten en niet te vergemten de vriendelijkheid.

  • Beoordeeld op: 31 juli 2015

    8,3
    prima voorzieningen en zeer vriendelijk personeel
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger

    hotel ligt aan drukke doorgaande weg waardoor nogal wat verkeerslawaai ontstaat.

    prima voorzieningen en zeer vriendelijk personeel

Er zijn ook 4 beoordelingen zonder commentaar. Deze beïnvloeden de algemene beoordelingsscore.

Resultaat 1 - 13

Gasten beoordeelden ook deze accommodaties: