Accommodaties Vluchten Autoverhuur Luchthaventaxi's

Beoordelingen over Hotel Pacific 3-sterren

Viale Delle Medaglie D' Oro, 51, Vaticaanstad, 00136 Rome, Italië

#715 van de 921 hotels in Rome

Gastfavoriet

Beoordelingsscore

Gebaseerd op 1123 beoordelingen over dit hotel

7,4

Scoreverdeling

  • Hygiëne

    7,6

  • Comfort

    6,8

  • Locatie

    7,9

  • Faciliteiten

    7

  • Personeel

    7,9

  • Prijs-kwaliteitverhouding

    7,4

  • Gratis WiFi

    8,3

100% geverifieerde beoordelingen

Echte gasten. Echte overnachtingen. Echte meningen.

Meer tonen
Schrijf een review

Resultaat 1 - 23

  • Beoordeeld op: 1 januari 2018

    7,9
    Het ontbijt was goed.
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Haardroger is best oud en traag bij het haar drogen.

    Het ontbijt was goed. Vanaf het hotel ben je ongeveer na 15 minuten bij de spaanse trappen. Op loopafstand van ongeveer 15 minuten ben je bij de Vaticaanse museum.

    Verbleven in december 2017

  • Beoordeeld op: 16 november 2017

    9,2
    Een verblijf maak je zelf, maar Rome is mijn tweede thuis geworden.
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 4 nachten

    Niets specifieks; de drukke baan misschien, maar daar heeft men in het hotel zelf geen last van. Ben zelf voor de derde maal op een jaar naar dit hotel geweest voor telkens een 5 dagen.

    De goede ligging , o.a. bij Vaticaanstad en de nabijheid van metrostation Cipro als uitvalsbasis voor uitstappen. Het hotel heeft een schitterend ontbijtbuffet ! Huiselijk gevoel !

    Verbleven in november 2017

  • Beoordeeld op: 12 november 2017

    7,1
    Prima hotel, goede prijs-kwaliteit, wel toe aan wat onderhoud.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 3 nachten

    Het hotel is toe aan wat onderhoud. Maar het is niet slecht.

    We konden al op onze hotelkamer terwijl we veel te vroeg waren. We werden vriendelijk te woord gestaan. Het hotel is makkelijk te bereiken met bussen en metro. Hygiëne is oké. Tweede keer dat wij hier verbleven terwijl wij Rome bezochten.

    Verbleven in november 2017

  • Beoordeeld op: 10 juli 2017

    6,3
    Op 5 minuten lopen van het metrostation.
    • Vakantiereis
    • Reizigers met vrienden
    • Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Wij verbleven 2 nachten. De eerste indruk van de kamer (584) was goed. Airco, balkon, goede bedden. Wel gelegen aan een drukke straat maar met raam dicht goed te doen. Helaas tot we rond 1.00 uur wakker werden en het heel erg warm was in de kamer doordat de airco het niet deed. Uiteindelijk de ramen opengezet maar door de drukke weg bijna niet meer geslapen. De volgende ochtend werd ons bij de receptie verteld dat in sommige kamers de airco wordt uitgeschakeld tussen 1.00 en 6.00 uur. De tweede nacht zijn wij verhuisd naar kamer 606 wat meer op een bunker leek met slechte bedden maar had wel een eigen airco met afstandbediening.

    Op 5 minuten lopen van het metrostation. Ontbijt is wel goed. Gratis parkeren op eigen terrein op basis van beschikbaarheid. Goede restaurants in de buurt en ook een grote supermarkt.

    Verbleven in juli 2017

  • Beoordeeld op: 1 juli 2017

    9,2
    Uitstekende locatie + aangenaam terras op de kamer!
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 4 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Uitstekende locatie, 2min van de metro , zeer goede prijs kwaliteit verhouding en ontbijt buffet! We waren zeer tevreden met het terras dit was zeker een pluspunt!

    Verbleven in juni 2017

  • Beoordeeld op: 30 juni 2017

    10
    Bedden heel comfortabel.
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 3 nachten

    We konden helaas niet eerder inchecken maar gelukkig hadden ze een kamer met een slot erop waar we onze koffers konden stallen.

    Bedden heel comfortabel. Locatie was uitstekend! Metro ong 5 minuutjes lopen en 3 haltes verder zit je alweer midden in het centrum.

    Verbleven in juni 2017

  • Beoordeeld op: 10 mei 2017

    7,1
    Goed om terug te gaan
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 4 nachten

    Jammer dat de airco in het hotel niet werkte. Openen van de ramen is daardoor noodzaak en daarmee meer geluidsoverlast.

    Ontbijt was goed en uitgebreid. Kamer is schoon en goed. Regelmatig nieuw beddengoed en handdoeken. Kamer is voldoende ruim

    Verbleven in mei 2017

  • Beoordeeld op: 7 februari 2017

    9,6
    Prima hotel en geweldige locatie.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Ontbijt was oke maar jammer dat ze het brood niet afdekken,waardoor je (als je wat later gaat ontbijten) keihard brood hebt. Gelukkig zijn er dan ook nog croissaints die wel afgedekt zijn.

    Goede locatie. Op loopafstand van de veticaan en minder dan 10 min loopafstand naar metrostation Cipre. Kamers zijn schoon en personeel is aardig en behulpzaam. Wij kwamen om 11 uur aan en konden gelijk inchecken ipv moeten wachten tot 15 uur. Ik had dit wel van te voren gevraagd per mail, hier geen reactie op gehad maar stond wel genoteereld op hun lijst. Er is een grote supermarkt in de buurt en wat kleintjes naast het hotel.

    Verbleven in februari 2017

  • Beoordeeld op: 14 oktober 2016

    9,5
    Roma: vrijheid, gezelligheid en cultuurcentrum van de wereld !
    • Zakenreis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 4 nachten

    Eigenlijk viel mij niets tegen.

    Het gevoel van thuis te zijn en ongedwongenheid. De ligging, dicht bij metro Cipro en op wandelafstand van het Vaticaan, is zeker een pluspunt.

    Verbleven in oktober 2016

  • Beoordeeld op: 3 oktober 2016

    7,1
    Hotel ligt gunstig.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 4 nachten

    Wij lagen aan de voorkant van een drukke weg. De hele nacht verkeerslawaai.

    Het ontbijt was prima.,normaal in Italië krijg je een croissant met een kop koffie. Hier waren div. vleessoorten, kaas, yoghurt,muesli en fruit en diverse broodjes en croissants.

    Verbleven in oktober 2016

  • Beoordeeld op: 11 juni 2018

    4,2
    Het hotel lag vlakbij het metrostation.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 4 nachten

    De douche was veel te klein.

    Het hotel lag vlakbij het metrostation. Dat was fijn.

    Verbleven in juni 2018

  • Beoordeeld op: 20 juli 2017

    5,0
    Te doen voor één keer, maar verder nooit meer.
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Driepersoonskamer
    • Verbleef 3 nachten

    Het personeel in de ontbijtruimte was zeer onvriendelijk.

    De kamer was heel proper.

    Verbleven in juli 2017

  • Beoordeeld op: 14 juni 2017

    7,5
    was goed
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 1 nacht

    niets

    was goed

    Verbleven in mei 2017

  • Beoordeeld op: 31 mei 2017

    7,1
    Ligging.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Venster sloot niet goed dus meer geluidshinder van verkeer

    Ligging. Vriendelijke clienteel. Ontbijt

    Verbleven in mei 2017

  • Beoordeeld op: 19 april 2017

    9,2
    goed
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 3 nachten

    de bedden de isolatie van de kamers

    de lokatie was goed en leuk balkon

    Verbleven in april 2017

  • De beoordelingen hieronder zijn meer dan 24 maanden geleden geschreven. Ze zijn niet langer van invloed op de totaalscore van de accommodatie - maar ze kunnen nog steeds nuttig zijn bij de keuze van uw perfecte plek om te verblijven.

  • Beoordeeld op: 14 augustus 2015

    6,7
    De locatie T.
    • Vakantiereis
    • Stel

    Het gebouw en de inventaris is ietwat gedateerd. Voor Italiaanse begrippen had ik betere kwaliteit koffie verwacht! Niet uit een automaat!

    De locatie T.o.v. het dichtstbijzijnde metrostation (10 min lopen) Het personeel is vriendelijk.

  • Beoordeeld op: 24 april 2016

    • Vakantiereis
    • Groep

    Matrassen waren behoorlijk hard.

    Op loopafstand van het Vaticaan, de metro, een supermarkt, ijssalon en vele restaurants. Ontbijt was prima.

  • Beoordeeld op: 3 november 2015

    6,7
    Geluidsoverlast van verkeer.
    • Vakantiereis
    • Stel

    Geluidsoverlast van verkeer.

  • Beoordeeld op: 6 oktober 2015

    8,3
    Hotel valt net buiten centrum gebied.
    • Vakantiereis
    • Groep

    Hotel valt net buiten centrum gebied. Taxi naar vliegveld dus geen fixed tarief, maar veel duurder is het ook niet...dus houd je niet in..

  • Beoordeeld op: 22 september 2015

    7,5
    Vriendelijke mensen, goed ontbijt en schone kamers
    • Vakantiereis
    • Stel

    niets

    Vriendelijke mensen, goed ontbijt en schone kamers

  • Beoordeeld op: 22 september 2015

    8,8
    Vlakbij Vaticaanstad, ontbijt en diner zeer uitgebreid
    • Vakantiereis
    • Stel

    Vlakbij Vaticaanstad, ontbijt en diner zeer uitgebreid

  • Beoordeeld op: 21 september 2015

    7,1
    Ligging vlakbij Vaticaan en metro en eigen parkeerplaats...
    • Vakantiereis
    • Stel

    Gedateerd hotel en beperkt ontbijt

    Ligging vlakbij Vaticaan en metro en eigen parkeerplaats (wel zeer beperkt aantal plaatsen)

  • Beoordeeld op: 16 juli 2015

    7,5
    Hygiëne, elke dag schone handdoeken, schoongemaakte kamer.
    • Vakantiereis
    • Stel

    Het is niks bijzonders, maar wel prettig genoeg om enkele dagen te kunnen verblijven.

    Hygiëne, elke dag schone handdoeken, schoongemaakte kamer.

Er zijn ook 5 beoordelingen zonder commentaar. Deze beïnvloeden de algemene beoordelingsscore.

Resultaat 1 - 23

Bekijk de galerij met reizigersfoto's van Hotel Pacific

Gasten beoordeelden ook deze accommodaties: