Accommodaties Vluchten Autoverhuur Luchthaventaxi's

Beoordelingen over Palace Hotel Città 4-sterren

Viale Roma 10, 38062 Arco, Italië

#11 van de 19 hotels in Arco

Gastfavoriet

Beoordelingsscore

Gebaseerd op 1132 beoordelingen over dit hotel

8,6

Scoreverdeling

  • Hygiëne

    8,9

  • Comfort

    8,3

  • Locatie

    8,9

  • Faciliteiten

    8,3

  • Personeel

    9

  • Prijs-kwaliteitverhouding

    8,4

  • Gratis WiFi

    8,7

100% geverifieerde beoordelingen

Echte gasten. Echte overnachtingen. Echte meningen.

Meer tonen
Schrijf een review

Resultaat 1 - 37

  • Beoordeeld op: 14 september 2018

    7,9
    We hebben een heerlijke vakantie gehad
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met Balkon
    • Verbleef 10 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Het diner vonden wij niet zo smaakvol en de ruimte waarin het diner was te dicht op elkaar.,dus half pension na 1 dag afgezegd , hier werd niet moeilijk over gedaan , ontbijt is goed maar beetje kelder gevoel maar in Arco heel veel leuke restaurantjes op loopafstand en zeer betaalbaar

    De ligging is super erg leuke plaats, de fietsen die je kunt gebruiken, je fietst makkelijk naar Riva of Tobole De ruime kamer met dagelijks schone handdoeken en een goed ontvangst bij de receptie,het zwembad wel wat druk door de weg maar het ligt in het stadje dus kun je verwachten,

    Verbleven in september 2018

  • Beoordeeld op: 4 september 2018

    6,7
    Eeen mooi hotel goed verzorgt en nette kamers.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met Balkon
    • Verbleef 4 nachten

    De aankomst vonden wij onpersoonlijk, geen enkele vraag of de reis goed was gegaan.

    Het ontbijt was uitstekend, veel variatie. En je kunt de restaurantjes aanlopen, zitten er veel in de buurt, Prijzen zijn goed.

    Verbleven in augustus 2018

  • Beoordeeld op: 4 augustus 2018

    9,6
    Mooie plek op korte afstand van het meer
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met Balkon
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Er was niets dat tegen viel!

    Mooie ruime schone hotelkamer met grote badkamer. We hadden halfpension, een heerlijk 3 gangendiner met saladebuffet. Het onbijtbuffet was gigantisch, zelfs een glaasje bubbels kon je nemen. Verder was er een mooi zwembad met fijne ligstoelen.

    Verbleven in augustus 2018

  • Beoordeeld op: 28 juli 2018

    10
    Aanrader !!
    • Met huisdier
    • Gezin met jonge kinderen
    • Classic Driepersoonskamer
    • Verbleef 10 nachten

    Kon niet beter, echter wifi signaal mag sterker.

    Geweldig ontbijt, super ligging. Zeer vriendelijk personeel. Live muziek een keer per week. Huisdieren, gratis. Mooi zwembad. Gratis fietsen huren, gratis handdoeken zwembad.

    Verbleven in juli 2018

  • Beoordeeld op: 22 oktober 2017

    9,6
    Perfecte locatie met mooie kamers en goede faciliteiten
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met Balkon
    • Verbleef 9 nachten

    Het ontbijtbuffet is heel goed en uitgebreid, maar als je laat bent, duurt het soms even voordat alles weer is aangevuld.

    Perfecte locatie vlakbij het centrum van Arco. Zeer hartelijke ontvangst met fruit en welkomstdrankje op de kamer. Ruime kamer en dito balkon. Goede faciliteiten van zwembad tot wellness en badjassen op de kamer. Elke avond uitgebreid keuzemenu voor 20 euro, maar in het stadje eten is ook leuk.

    Verbleven in oktober 2017

  • Beoordeeld op: 19 september 2017

    9,2
    Zeer vriendelijk personeel.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met Balkon
    • Verbleef 5 nachten

    De kwaliteit van het avondeten. Soms wat te lang onder de verwarmingslamp gestaan denk ik. Maar toch altijd lekker eten.

    Zeer vriendelijk personeel. Uitstekende ontvangst met prosecco en fruitschaal. De butler spreekt zelfs Nederlands. Hondvriendelijk hotel. Prima accommodatie met alle voorzieningen. Zeer uitgebreid ontbijt.

    Verbleven in september 2017

  • Beoordeeld op: 18 september 2017

    9,6
    Geweldig hotel voor een kort verblijf in centrum Arco; Perfect gelegen om naar Riva/Torbole te gaan
    • Vakantiereis
    • Groep
    • 3 kamers
    • Verbleef 5 nachten

    parkeerfaciliteit bij hotel is beperkt; maar er wordt een (gratis) vergunning verleend om dichtbij (100m) op een openbare parkeerplaats te parkeren

    perfect ontbijt, dicht bij centrum arco, gratis fietsen ter beschikking

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 26 augustus 2017

    8,8
    Zeer ontspannen en rust
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met Balkon
    • Verbleef 6 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    De snacks die je vanaf lunchtijd kunt bestellen bij de bar vielen tegen. Weinig keus en niet altijd even lekker, bijv. Ham/kaas soort tosti was veel te zout.

    Behulpzaam en heel vriendelijk personeel. Lekker uitgebreid ontbijt. Goede schone kamers. Goed zwembad met bijbehorend terras. Arco is en klein gezellig dorp zonder de drukte van t vele toerisme. Vlakbij t hotel en prima Litouws om iets te eten of drinken. Zeker voor herhaling vatbaar.

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 25 augustus 2017

    10
    Geweldig
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Tweepersoonskamer met Balkon
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Niets komen zeker een keer terug.

    Geweldig hotel! Personeel is super gastvrij. Onze zoon was ziek geworden en het eten werd naar onze kamer gebracht en we kregen er ook nog een fles bij. Super zwembad! Leuk stadje, lekker rustig in vergelijking met het zuiden van het Gardameer.

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 10 augustus 2017

    7,9
    Super hotel met super personeel die je verblijf zo aangenaam mogelijk willen maken
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met Balkon
    • Verbleef 7 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Als er al een minpuntje was dan moet ik de ontbijtzaal vermelden. Deze is gelegen op -1 en hier was het enorm heet. De hittegolf zal hier wel een rol in gespeeld hebben....

    Super vriendelijk personeel,lekker eten, propere kamer. Wij waren er met twee honden en elke dag werd de kamer gestofzuigd. We zouden er zo terugkeren!

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 8 juli 2017

    7,9
    Ik wil graag de staf een compliment geven, zeer aardig en...
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger
    • Eenpersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    Ik wil graag de staf een compliment geven, zeer aardig en behulpzaam. De jonge dame aan de balie en de hotelmanager, dat is wat je wil, gewoon aardig en goed.

    Verbleven in juli 2017

  • Beoordeeld op: 9 juni 2017

    10
    Een zalig weekend met top Italiaanse gastvrijheid.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met Balkon
    • Verbleef 4 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Niets

    Het personeel was bijzonder behulpzaam en heel efficiënt. Extra haardroger, late toegang, een parking zoeken ook al was het complex volzet, een lunchpakket voor onderweg. Het was allemaal geen enkel probleem en werd heel vriendelijk aangeboden zonder echt te moeten vragen. Top service!

    Verbleven in juni 2017

  • Beoordeeld op: 6 oktober 2016

    9,2
    echt een aanrader.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met Balkon
    • Verbleef 4 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    De Douche sproeier deed het niet.

    Geweldige locatie. Mooie ligging. Ruime kamers. Mooi uitzicht op zwembad en de bergen. Vriendelijk personeel. Niet groeten in je eigen taal maar in het Italiaans word erg gewaardeerd. Super uitgebreid ontbijtbuffet. Voor 2017 al gereserveerd.

    Verbleven in oktober 2016

  • Beoordeeld op: 1 september 2018

    8,8
    Klant is koning
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger
    • Eenpersoonskamer
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Dacht even me was te laten doen. Wist alleen niet dat daar €65 voor word gerekend.

    Klant is koning

    Verbleven in augustus 2018

  • Beoordeeld op: 24 augustus 2018

    9,6
    Mooi kleinschalig hotel, zeer proper en eten is zeker oké!
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met Balkon
    • Verbleef 9 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Mooi kleinschalig hotel, zeer proper en eten is zeker oké!

    Verbleven in augustus 2018

  • Beoordeeld op: 20 augustus 2018

    10
    Verbleven slechts 1 nacht om vrienden te ontmoeten, daarna naar volgende bestemming
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met Balkon
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Mooie kamer, ruime badkamer, uitgebreid ontbijt. Aardig personeel. Op loopafstand van het centrum, geen lawaai overlast

    Verbleven in augustus 2018

  • Beoordeeld op: 16 augustus 2018

    7,1
    't ging....
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Standaard Tweepersoonskamer
    • Verbleef 4 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Parkeren was waardeloos. Geen ruimte, auto ergens aan de straat geparkeerd.

    Kamer was prima, ruim en schoon. Eten was oké, niet meer dan dat.

    Verbleven in augustus 2018

  • Beoordeeld op: 10 juli 2018

    6,7
    Het ontbijt is zeker uitgebreid en lekker , het hotel is een...
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Tweepersoonskamer met Balkon
    • Verbleef 2 nachten

    Het ontbijt is zeker uitgebreid en lekker , het hotel is een proper en basic . De kamers zijn simpel en de badkamer is ruim .

    Verbleven in juli 2018

  • Beoordeeld op: 3 juli 2018

    7,5
    Receptie was aardig en locatie
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Superior Tweepersoonskamer met Balkon
    • Verbleef 7 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Dinner / menu in hotel was slecht! Ontbijt weinig verschil fruit

    Receptie was aardig en locatie

    Verbleven in juli 2018

  • Beoordeeld op: 20 september 2017

    8,3
    Lekker hotel voor paar dagen
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met Balkon
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Matras had een kuil en je voelde de veren

    Zeer vriendelijk personeel en fantastisch ontbijt

    Verbleven in september 2017

  • Beoordeeld op: 19 september 2017

    7,1
    Prima hotel voor kort verblijf.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met Balkon
    • Verbleef 3 nachten

    Lawaai bij het zwembad vanwege drukke weg.

    Ontbijt en kamer prima in orde.

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 4 september 2017

    10
    Fantastisch
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Tweepersoonskamer met Balkon
    • Verbleef 7 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Zwembad beetje koud,stond weinig zon op

    Ontbijt was zeeer goed!kamers ook zeer goed en gezellig!echte aanrader.

    Verbleven in september 2017

  • Beoordeeld op: 4 september 2017

    10
    Goede service, spumante gekoeld en fruit op kamer als...
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met Balkon
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Niets

    Goede service, spumante gekoeld en fruit op kamer als service, spontaan aanbid delayed cgeck-out

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 28 juni 2017

    6,3
    Sfeer
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met Balkon
    • Verbleef 6 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Accomodaties

    Sfeer

    Verbleven in juni 2017

  • Beoordeeld op: 4 juni 2017

    8,8
    Locatie
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met Balkon
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Restaurant

    Locatie

    Verbleven in juni 2017

  • De beoordelingen hieronder zijn meer dan 24 maanden geleden geschreven. Ze zijn niet langer van invloed op de totaalscore van de accommodatie - maar ze kunnen nog steeds nuttig zijn bij de keuze van uw perfecte plek om te verblijven.

  • Beoordeeld op: 27 augustus 2015

    10
    Mega ontbijtbuffet, een hele fijne ligging je bent zo bij de...
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger

    de airco die op de balkons staan dus die hoor je van de omliggende kamers, maar het went

    Mega ontbijtbuffet, een hele fijne ligging je bent zo bij de winkeltjes en restaurants. Dat er niet altijd direct op de parkeerplaats van het hotel geparkeerd worden vond ik absoluut geen probleem overal in de omliggende straten kan je vrij parkeren. Wat ik heel fijn vond is dat ik niet als alleenreiziger werd weggemoffeld in een kleine kamer.

  • Beoordeeld op: 13 augustus 2015

    10
    zeer vriendelijk personeel en goede service
    • Vakantiereis
    • Stel

    het ontbijt was zeer eentonig en te weinig parkeerplaatsen ik ben maar blijven staan anders was ik mijn plek kwijt

    zeer vriendelijk personeel en goede service

  • Beoordeeld op: 11 augustus 2015

    3,8
    Niets.
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen

    Liften zijn een regelrecht drama, vieze badkamer, airco was kapot, oud en koud zwembad, bedden bij zwembad liggen bed tegen bed zonder enige ruimte, geen plek op parkeerterrein, oude kamer, slechte staat van onderhoud hotel, foto's op de site zijn mooier dan werkelijkheid

    Niets. We hadden voor 5 dagen geboekt, maar zijn na 1 nacht direct vertrokken

  • Beoordeeld op: 28 augustus 2015

    7,5
    De prachtige tuin en het toch wel grote zwembad midden in...
    • Vakantiereis
    • Stel

    De afstand tot het Gardameer

    De prachtige tuin en het toch wel grote zwembad midden in het dorp

  • Beoordeeld op: 18 augustus 2015

    7,5
    ontbijt.
    • Vakantiereis
    • Stel

    Ijskoud zwembad

    ontbijt.Airco op de kamer.

  • Beoordeeld op: 13 augustus 2015

    7,1
    Zwembad
    • Vakantiereis
    • Stel

    Locatie, toch verder van het Gardameer dan je denkt.

    Zwembad

  • Beoordeeld op: 12 augustus 2015

    9,6
    Heerlijk hotel, pas gerenoveerd dus alles nieuw.
    • Vakantiereis
    • Stel

    Geen NL zenders

    Heerlijk hotel, pas gerenoveerd dus alles nieuw. Perfect ontbijtbuffet en scherp geprijsd. Superbrede TV.

  • Beoordeeld op: 11 augustus 2015

    7,5
    Het ontbijt en zwembad.
    • Vakantiereis
    • Stel

    Wifi bereik zeer slecht! Handdoekje leggen op de bedjes bij het zwembad. Weinig en kleine parkeerplekken.

    Het ontbijt en zwembad. Gratis fietsverhuur.

  • Beoordeeld op: 2 augustus 2015

    8,8
    Locatie is geweldig, zwembad heerlijk
    • Vakantiereis
    • Stel

    Als je zout wil bij het ontbijt dan moet je het echt zelf meenemen

    Locatie is geweldig, zwembad heerlijk

  • Beoordeeld op: 27 juli 2015

    9,6
    Het is een fantastisch hotel !
    • Vakantiereis
    • Stel

    Helemaal niets !

    Het is een fantastisch hotel ! Alles is bevallen

  • Beoordeeld op: 26 juli 2015

    9,6
    Niets
    • Vakantiereis
    • Stel

    Niets

  • Beoordeeld op: 18 juli 2015

    7,5
    Ontbijt, vriendelijkheid voor huisdieren
    • Vakantiereis
    • Stel

    Slechte en beperkte parkeervoorziening

    Ontbijt, vriendelijkheid voor huisdieren

Er zijn ook 14 beoordelingen zonder commentaar. Deze beïnvloeden de algemene beoordelingsscore.

Resultaat 1 - 37

Gasten beoordeelden ook deze accommodaties: