Accommodaties Vluchten Autoverhuur Luchthaventaxi's

Beoordelingen over Palace Hotel Due Ponti 3-sterren

Viale Europa 12, 53100 Siena, Italië

#48 van de 51 hotels in Siena

Gastfavoriet

Beoordelingsscore

Gebaseerd op 1233 beoordelingen over dit hotel

7,5

Scoreverdeling

  • Hygiëne

    7,6

  • Comfort

    7,3

  • Locatie

    7,1

  • Faciliteiten

    7,4

  • Personeel

    8,1

  • Prijs-kwaliteitverhouding

    7,7

  • Gratis WiFi

    7

100% geverifieerde beoordelingen

Echte gasten. Echte overnachtingen. Echte meningen.

Meer tonen
Schrijf een review

Resultaat 1 - 12

  • Beoordeeld op: 4 augustus 2016

    7,9
    Prijs kwaliteit prima
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Ontbijtmogelijkheid tot 09.30 was voor ons wat aan de vroege kant . Wi-Fi verbinding wel gratis maar niet geweldig

    Prijs-kwaliteit prima. Ontbijt was uitgebreider dan verwacht (verwachtingen ontstaan na lezen andere recensies), gewoon basic.

    Verbleven in augustus 2016

  • Beoordeeld op: 3 augustus 2016

    7,9
    Het hing er vanaf wie aan de balie zat of je een...
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Het is te ver van het historische centrum om te voet te doen. Met de bus is dit goed te doen, maar de laatste bus terug is al om half 9, wat toch wel vroeg is. Heel wat slechte ervaringen gehad met de bussen daar, wat het hotel niet minder maakt, maar wel minder aantrekkelijk door de ligging.

    Het hing er vanaf wie aan de balie zat of je een vriendelijke reactie kreeg of niet. Wel mooie kamers. Verzorgd, typisch Italiaans zoet ontbijt.

    Verbleven in augustus 2016

  • Beoordeeld op: 6 maart 2018

    7,1
    prijs/kwaliteit ok
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 3 nachten

    ontbijt aan povere kant

    prijs/kwaliteit ok wifi uitstekend

    Verbleven in maart 2018

  • Beoordeeld op: 14 juni 2017

    5,8
    Siena prachtige stad, sfeervol, interessante musea, heerlijk om er te doorheen te wandelen
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Alles was net te klein

    De locatie en dat we de fiets veilig konden stallen

    Verbleven in juni 2017

  • Beoordeeld op: 22 september 2016

    5,8
    Door omstandigheden kwamen we pas na middernacht aan en zijn...
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    Door omstandigheden kwamen we pas na middernacht aan en zijn we weer vroeg vertrokken. Er valt dus niet veel te vertellen

    Verbleven in september 2016

  • De beoordelingen hieronder zijn meer dan 24 maanden geleden geschreven. Ze zijn niet langer van invloed op de totaalscore van de accommodatie - maar ze kunnen nog steeds nuttig zijn bij de keuze van uw perfecte plek om te verblijven.

  • Beoordeeld op: 7 oktober 2015

    6,7
    voldoende gratis parkeerplaats in de buurt
    • Vakantiereis
    • Stel

    receptioniste vrij ongeïnteresseerd bij uitchecken wel een vriendelijke man ligt niet op loopafstand van het centrum vooral een hotel voor zakenmensen

    voldoende gratis parkeerplaats in de buurt goedkoop

  • Beoordeeld op: 17 augustus 2015

    7,1
    De vriendelijkheid van personeel en de kamers werden elke...
    • Vakantiereis
    • Groep

    Weinig te doen in de omgeving daar moest je voor naar Siena. Weinig informatie omtrent de omgeving en het ontbijt was wel afgemeten en twee dagen 's-morgens niet voldoende. We hebben er melding van gemaakt toen werd er gezegd e leveranciers kan niet leveren!!!!! De lounge hier erg ongezellig. Het was te merken dat het een zakelijk hotel was!!!! Weinig parkeermogelijkheden. Het viel ons op geen enkele Nederlander!!!!!!

    De vriendelijkheid van personeel en de kamers werden elke dag netjes schoongemaakt.

  • Beoordeeld op: 19 mei 2016

    7,9
    Prijs kwaliteisverhouding !
    • Vakantiereis
    • Groep

    Ontbijt

    Prijs kwaliteisverhouding !

  • Beoordeeld op: 27 september 2015

    5,8
    Toen wij om kwart over negen wilden ontbijten was de...
    • Vakantiereis
    • Stel

    Toen wij om kwart over negen wilden ontbijten was de broodjes op

  • Beoordeeld op: 24 september 2015

    4,6
    Parkeermogelijkheden
    • Vakantiereis
    • Stel

    Gehorig. Slechte WiFi

    Parkeermogelijkheden

  • Beoordeeld op: 6 september 2015

    4,6
    locatie!
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger

    De kamers zijn primitieve ingericht !

    locatie!

  • Beoordeeld op: 28 juni 2015

    8,3
    Lekker en uitgebreid ontbijt
    • Vakantiereis
    • Stel

    De vieze douche

    Lekker en uitgebreid ontbijt

Er zijn ook 2 beoordelingen zonder commentaar. Deze beïnvloeden de algemene beoordelingsscore.

Resultaat 1 - 12

Gasten beoordeelden ook deze accommodaties: