Accommodaties Vluchten Autoverhuur Luchthaventaxi's

Beoordelingen over Palazzo del Giglio 4-sterren

S.Marco 2462, San Marco, 30124 Venetië, Italië

#82 van de 301 hotels in Venetië

Gastfavoriet

Beoordelingsscore

Gebaseerd op 427 beoordelingen over dit hotel

8,8

Scoreverdeling

  • Hygiëne

    9,1

  • Comfort

    8,6

  • Locatie

    9,5

  • Faciliteiten

    8,5

  • Personeel

    9

  • Prijs-kwaliteitverhouding

    8

  • Gratis WiFi

    7,8

100% geverifieerde beoordelingen

Echte gasten. Echte overnachtingen. Echte meningen.

Meer tonen
Schrijf een review

Resultaat 1 - 11

  • Beoordeeld op: 17 juli 2018

    8,3
    Top locatie, slechts paar honderd meter van Piazza San Marco...
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • 2 kamers
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Ontbijtruimte eigenlijk net te klein/krap. Wel prima doch simpel ontbijt.

    Top locatie, slechts paar honderd meter van Piazza San Marco en aan het Canal Grande.

    Verbleven in juli 2018

  • Beoordeeld op: 15 juli 2018

    8,3
    Locatie is uitstekend.
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Suite
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Bed was voor ons hard.

    Locatie is uitstekend. Bereikbaar via vaporetto, hotel vlakbij. Kamer (suite) erg ruim. Ontbijt uitstekend. Personeel zeer behulpzaam en erg vriendelijk.

    Verbleven in juli 2018

  • Beoordeeld op: 26 maart 2018

    8,3
    Prachtig hotel op een fantastische lokatie
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger
    • Deluxe Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 3 nachten

    spiegels: de spiegel in de badkamer vervormde en was te ver om goed bv make-up te doen en er was nergens een spiegel waarin je jezelf helemaal kunt zien tv: maar 1 engelstalig kanaal (CNN)

    toplokatie, uitgebreid ontbijt, zeer ruime kamer, vriendelijk personeel, fles prosecco bij aankomst

    Verbleven in maart 2018

  • Beoordeeld op: 27 juli 2017

    8,8
    Fantastisch
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Economy Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Geen schuld van hotel, maar met de auto naar Venetie wil zeggen dat je de auto vooraan de stad op een dure betaalparking moet achterlaten. Voordeel is wel dat je dan onmiddellijk deel gaat uitmaken van "het openbaar leven op het water" via watertaxi of busboot.

    Hotel midden in San Marco Venetie, buitenstappen en wandelen maar. Heel fijne kamer met zeeeeer goed bed, matras en hoofdkussen. Leuke extra: jacuzzi op badkamer.

    Verbleven in juli 2017

  • Beoordeeld op: 7 augustus 2017

    10
    Heerlijk verblijf
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Niets te klagen

    Fruit en fles prosecco,vriendelijk personeel

    Verbleven in juli 2017

  • Beoordeeld op: 22 oktober 2016

    9,6
    Prettige sfeer en lokatie
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Niet goedkoop

    Mooie lokatie,mooie kamers en vriendelijk personeel

    Verbleven in oktober 2016

  • Beoordeeld op: 9 september 2016

    7,5
    Mooie kamer
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Economy Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Betere informatie over hoe je bij het hotel komt

    Mooie kamer

    Verbleven in september 2016

  • De beoordelingen hieronder zijn meer dan 24 maanden geleden geschreven. Ze zijn niet langer van invloed op de totaalscore van de accommodatie - maar ze kunnen nog steeds nuttig zijn bij de keuze van uw perfecte plek om te verblijven.

  • Beoordeeld op: 2 november 2015

    6,7
    Location
    • Vakantiereis
    • Groep

    Prijs kwaliteit verhouding: bed in de woonkamer was slecht, woonkamer niet te gezellig en geen uitzicht. En dat wel tegen de prijs van ca. 350 euro per nacht.

    Location

  • Beoordeeld op: 18 juli 2015

    10
    Alles was goed en we krijgen een upgrade naar suite omdat we...
    • Vakantiereis
    • Stel

    Adres klopte niet, het is in S. Marco, maar straat in S. Maria di Giglio. Naar 1.5 uur zoeken en veel vragen stellen uiteindelijk vonden we het hotel. Was niet erg, konden we ook rondkijken.

    Alles was goed en we krijgen een upgrade naar suite omdat we moesten wachten voor ons kamer

  • Beoordeeld op: 8 maart 2016

    9,2
    Ontbijt heel goed
    • Vakantiereis
    • Stel

    Vrij kleine kamer

    Ontbijt heel goed Klantvriendelijk personeel alles aanwezig

  • Beoordeeld op: 9 oktober 2015

    8,8
    Prima locatie
    • Vakantiereis
    • Stel

    Prima locatie

Er zijn ook 3 beoordelingen zonder commentaar. Deze beïnvloeden de algemene beoordelingsscore.

Resultaat 1 - 11

Bekijk de galerij met reizigersfoto's van Palazzo del Giglio

Gasten beoordeelden ook deze accommodaties: