Accommodaties Vluchten Autoverhuur Luchthaventaxi's

Beoordelingen over Palazzo Olivia - Rooms & Apartments

Via Dei Leutari 15, Navona, 00186 Rome, Italië

#1247 van de 3.983 vakantiewoningen in Rome

Gastfavoriet

Beoordelingsscore

Gebaseerd op 564 beoordelingen over dit hotel

8,6

Scoreverdeling

  • Hygiëne

    8,7

  • Comfort

    8,4

  • Locatie

    9,5

  • Faciliteiten

    8

  • Personeel

    8,7

  • Prijs-kwaliteitverhouding

    8,4

  • Gratis WiFi

    7,6

100% geverifieerde beoordelingen

Echte gasten. Echte overnachtingen. Echte meningen.

Meer tonen
Schrijf een review

Resultaat 1 - 27

  • Beoordeeld op: 28 mei 2017

    7,9
    hele fijne centrale ligging, receptie niet altijd bereikbaar, ik zou dit appartement zeker aan-
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Junior Suite (3 Volwassenen)
    • Verbleef 3 nachten

    ontbijt, alleen 1e dag stokbrood, daarna was dit afgeschaft werd ons verteld. wifi werkt niet altijd even goed.

    fijne kamer, bedden liggen prima, genoeg kastruimte, airconditioning werkt prima.

    Verbleven in mei 2017

  • Beoordeeld op: 4 april 2017

    8,3
    Geweldige locatie centraal gelegen in historisch centrum van Rome.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 5 nachten

    Locatie perfect. Wij hebben ons verblijf van 6 dagen alles lopend gedaan. Heel behulpzaam en vriendelijk personeel. Kleinschalig, er is niet echt een receptie aanwezig. Kantoortje is tevens receptie en is niet 24/7 bemand maar iedereen is behulpzaam dus er is altijd een aanspreekpunt, actie wordt direct ondernomen en intern wordt er goed gecommuniceerd . Wifi is wel traag vooral als het "spits" is maar beneden op de begane grond is deze wel sneller. Houdt je van goede locatie, goede bedden, schoon en vriendelijk? En vind je het niet erg dat de badkamer je smaak niet is, dan zou ik voor deze locatie kiezen. Prijs/kwaliteit prima. Ontbijt is prima. Je kiest voor Italië en verwacht dan geen Engels ontbijtje. Croissants, boterhammen wit/bruin, bolletjes, gekookt ei, kaas, ham of vergelijkbaar, yoghurt, muesli etc., koffie, thee, water, jus of ander sapje. Eten: vind het in verhouding duur. Uiteraard overal pizza en pasta maar let op. Soms staat er op de kaart een vleesgerecht bijvoorbeeld 15,00 euro en als je vraagt wat er nog meer bij zit zegt men pasta. Als je vraagt of dat bij de prijs is ingegrepen wordt dit bevestigd. Op de rekening blijkt dit anders en is de pasta apart in rekening gebracht (7,50 euro). Wat ook best tegenviel dat je overal bij de restaurantjes op een opdringerige manier wordt aangesproken. Je krijgt amper de tijd om te kijken waar je mogelijk trek in zou hebben op het bord voor het restaurant. (historisch centrum, want wij zijn niet in het centrum van Rome geweest). Aziatische restaurantjes kun je alleen daar vinden volgens het personeel van Palazzio Olivia. Het restaurant wat bij deze locatie hoort is prima en wij hebben er 1x gegeten en het was heerlijk. Aanrader transfer vliegveld naar locatie: gekozen voor shuttlebusje. 36 euro per rit en je deelt deze met andere reizigers. Als je met de trein (12 euro pp) en bus (1,50 euro pp) reist ben je ook al veel geld kwijt. Wij kwamen in de avond aan dus vonden dit fijner.

    Verbleven in maart 2017

  • Beoordeeld op: 14 september 2018

    9,2
    De locatie is perfect
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    De douche had een klein straaltje

    De locatie is perfect Het matras ligt lekker Goeie hygiëne

    Verbleven in september 2018

  • Beoordeeld op: 8 september 2018

    5,8
    ligging is ideaal
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Junior Suite (3 Volwassenen)
    • Verbleef 4 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Niet echt proper. Donkere kamers hygiëne kan beter

    ligging is ideaal

    Verbleven in september 2018

  • Beoordeeld op: 23 februari 2017

    6,3
    Kamer een echte tegenvaller
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger
    • Economy Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 5 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Had de slechtste kamer in het hotel gekregen denk ik, klein en geen vensters

    De locatie

    Verbleven in februari 2017

  • Beoordeeld op: 15 februari 2017

    7,5
    Confortabel
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 5 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Locatie naast veel monumenten.

    Verbleven in februari 2017

  • Beoordeeld op: 13 februari 2017

    7,5
    Citytrip Rome
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Economy Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    De ruimte van de kamer

    De douche was aangenaam en de matras was uitstekend

    Verbleven in februari 2017

  • Beoordeeld op: 29 januari 2017

    8,8
    Fantastisch
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Geen idee.

    Ligging 👍 Kamers 👍

    Verbleven in januari 2017

  • Beoordeeld op: 12 december 2016

    9,2
    Fantastisch
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 2 nachten

    Fantastisch ontbijt, schitterend appartement en geweldige ligging. Echt een aanrader.!!

    Verbleven in december 2016

  • De beoordelingen hieronder zijn meer dan 24 maanden geleden geschreven. Ze zijn niet langer van invloed op de totaalscore van de accommodatie - maar ze kunnen nog steeds nuttig zijn bij de keuze van uw perfecte plek om te verblijven.

  • Beoordeeld op: 10 september 2015

    5,4
    De ligging is prima, dicht bij Piazza Navona en de Campo di...
    • Vakantiereis
    • Stel

    Vriendelijkheid personeel wisselt erg. De mevrouw aan het ontbijt dd 9-9-2015 was een ramp, luid zuchtend aan het 'werk'. Ook personeel aan de receptie is zeer oppervlakkig en weinig geïnteresseerd. Ik dacht een appartement te hebben geboekt. Dat klopte, echter de kleine keuken moet je delen. Onze kamer, geen daglicht, was een vreemde kamer waar ruimte was gecreëerd voor de gang. Hierdoor vrij gehorig. Prijzen van hotelkamers in Rome zijn in september heel erg hoog. Verder is het er enorm druk met grote groepen toeristen die door de stad worden gedreven. Aangezien wij regelmatig in Rome komen adviseren wij een bezoek in vroeg voorjaar of laat najaar. Heb je vaak ook nog leuk weer terwijl het in nl slecht is.

    De ligging is prima, dicht bij Piazza Navona en de Campo di Fiori. Wij vinden dit leuke plaatsen. Het ontbijt is, zeker voor Italiaanse begrippen, prima. Je kunt zelf een eitje koken en de cappuccino is lekker.

  • Beoordeeld op: 28 juni 2015

    7,1
    We waren erg blij met de airco.
    • Vakantiereis
    • Stel

    De badkamer is gedateerd. Helaas geen Engelstalige zender op tv. Was gehorig, zeker het badkamer gebruik van de andere gasten.

    We waren erg blij met de airco. Het app. was goed ingericht

  • Beoordeeld op: 23 april 2015

    8,8
    Lokatie, zeer centraal, alles is op loopafstand.
    • Vakantiereis
    • Stel

    Taxi shuttle via hotel voor 2 personen is 45,- maar taxi bij taxistandplaats (zo'n 50m verderop) was maar 30,-. Dit is hun vaste tarief. Is eerder een tip.

    Lokatie, zeer centraal, alles is op loopafstand. En receptioniste gaf ons als tip te gaan eten bij Monte Carlo 2 straatjes verder, was lekker en niet duren veel Italianen!

  • Beoordeeld op: 20 januari 2015

    9,6
    Locatie en sfeer waren heerlijk!
    • Vakantiereis
    • Stel

    Enige minpunt zijn de beperkte openingstijden van de receptie. Onze vlucht was vertraagd en het was spannend of we het zouden halen om om 0.00 uur aanwezig re zijn. Daarna zou de receptie gesloten zijn.

    Locatie en sfeer waren heerlijk! Vriendelijk personeel, goed ontbijt en comfortabele bedden. Kortom: super verblijf gehad!

  • Beoordeeld op: 9 april 2016

    8,3
    Uitstekend ontbijt en ideale ligging.
    • Vakantiereis
    • Groep

    Uitstekend ontbijt en ideale ligging.

  • Beoordeeld op: 29 maart 2016

    7,5
    Schone kamers, gunstige ligging in gezellige wijk.
    • Vakantiereis
    • Stel

    ontbijt erg eenvoudig maar wel prima.

    Schone kamers, gunstige ligging in gezellige wijk.

  • Beoordeeld op: 22 maart 2016

    9,2
    Het lag perfect gelegen om alle dingen te zien.
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen

    de steeg waarop je uitkomt is alleen niet de mooiste.

    Het lag perfect gelegen om alle dingen te zien.

  • Beoordeeld op: 13 maart 2016

    9,6
    Zeer compleet ingericht appartement, en heel geluiddicht!
    • Vakantiereis
    • Stel

    Misschien nog een extra fauteuiltje in het zitgedeelte.

    Zeer compleet ingericht appartement, en heel geluiddicht!

  • Beoordeeld op: 13 januari 2016

    7,9
    Perfecte locatie.
    • Vakantiereis
    • Stel

    Ontbijt stelt niets voor.

    Perfecte locatie.

  • Beoordeeld op: 29 december 2015

    10
    Toplocatie, vanaf hier kun je alle grote dingen te voet...
    • Vakantiereis
    • Stel

    Toplocatie, vanaf hier kun je alle grote dingen te voet bereiken Zeer attent personeel Grote nette kamers

  • Beoordeeld op: 12 augustus 2015

    7,1
    goede ligging van het hotel
    • Vakantiereis
    • Stel

    de kamer werd niet gekuist; geen bedden opgemaakt, niet nagekeken of er nieuwe handdoeken nodig waren...

    goede ligging van het hotel

  • Beoordeeld op: 2 juli 2015

    10
    De kamers en de mensen
    • Vakantiereis
    • Stel

    Niets

    De kamers en de mensen

  • Beoordeeld op: 29 april 2015

    9,2
    De lokatie.
    • Vakantiereis
    • Groep

    Niets

    De lokatie.

  • Beoordeeld op: 31 maart 2015

    8,8
    Flexibele check-in icm prima locatie.
    • Vakantiereis
    • Groep

    De kamer was wat warm.

    Flexibele check-in icm prima locatie.

  • Beoordeeld op: 19 maart 2015

    8,3
    De locatie is geweldig vlak bij Piazza Navonne
    • Vakantiereis
    • Groep

    De douche was soms koud

    De locatie is geweldig vlak bij Piazza Navonne

  • Beoordeeld op: 7 maart 2015

    7,9
    Ligging van het appartement is een prima uitvalsbasis.
    • Vakantiereis
    • Groep

    Bedden zijn te smal,en veren staken er doorheen.

    Ligging van het appartement is een prima uitvalsbasis. Alles te voet kunnen doen.

  • Beoordeeld op: 26 februari 2015

    8,8
    De centrale ligging
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger

    let op dat je een kamer met een raam krijgt. De standaard kamers zijn zonder raam.

    De centrale ligging

  • Beoordeeld op: 23 januari 2015

    8,8
    Perfecte ligging in het centrum van Rome
    • Vakantiereis
    • Stel

    Perfecte ligging in het centrum van Rome

Er zijn ook 3 beoordelingen zonder commentaar. Deze beïnvloeden de algemene beoordelingsscore.

Resultaat 1 - 27

Gasten beoordeelden ook deze accommodaties: