Accommodaties Vluchten Autoverhuur Luchthaventaxi's

Beoordelingen over Palazzo Rosenthal Vesuview Hotel & Resort 4-sterren

Via Fossa Della Monica, 9, 80040 Trecase, Italië

#3 van de 6 hotels in Trecase

Gastfavoriet

Beoordelingsscore

Gebaseerd op 329 beoordelingen over dit hotel

8,4

Scoreverdeling

  • Hygiëne

    8,9

  • Comfort

    8,7

  • Locatie

    7,9

  • Faciliteiten

    8,3

  • Personeel

    8,5

  • Prijs-kwaliteitverhouding

    8,2

  • Gratis WiFi

    7,2

100% geverifieerde beoordelingen

Echte gasten. Echte overnachtingen. Echte meningen.

Meer tonen
Schrijf een review

Resultaat 1 - 40

  • Beoordeeld op: 20 september 2018

    9,2
    Vakantie.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Deluxe Tweepersoonskamer
    • Verbleef 7 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Niets.

    Ruime kamer, prima standaard ontbijt met verse koffie, aardig personeel. Zwembad met heerlijke ligstoelen. Diner in het hotel is uitstekend. Prijs/kwaliteit is goed.

    Verbleven in september 2018

  • Beoordeeld op: 2 september 2018

    10
    Heerlijk hotel om dingen te doen in de omgeving en s middag bij het hotel te relaxen.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Standaard Tweepersoonskamer - 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 5 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Eigenlijk ik niks we hebben het prima naar ons zin gehad, maar in de omgeving zijn geen leuke restaurants waar je eventueel lekker kan eten. Het hotel heeft zelf heerlijke gerechten.

    Prima hotel en een hele mooi locatie aan de voet van de Vesuvius ook mooi uitzicht. Bediening was erg goed en vriendelijk, behulpzaam en heerlijk gegeten. Omgeving wat betreft restaurants vond ik niet veel aan maar wij gingen voor Pompei , Vesuvius en Sorrento . En dan zit je precies goed qua plek. Napels zelf vond ik druk, en een vieze stad dus we waren blij met deze plek. sochtends op pad en in de middag heerlijk bij het hotel met zwembad. Kamers zijn goed ,heerlijke douche en ontbijt is goed te doen. Parkeren geen probleem. Alleen er loopt een weg langs het hotel en die is overdag best wel druk maar als je weg bent merk je dat niet ook niet s nachts. Ik zou zeker dit hotel aanraden.

    Verbleven in augustus 2018

  • Beoordeeld op: 27 augustus 2018

    5,8
    Goede locatie maar slechte service!
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Standaard Tweepersoonskamer - 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 1 nacht

    Wij hadden een kamer met balkon gereserveerd maar kregen een kamer zonder balkon en deze had een geblindeerde ruit, dit omdat het naast het zwembad lag! De manager was niet bereidt om dit probleem op te lossen.

    Het hotel lag op een ideale locatie om de vesuvius en Pompeii te bezoeken.

    Verbleven in augustus 2018

  • Beoordeeld op: 4 juni 2018

    7,9
    Goed voor mensen op doortocht.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Standaard Tweepersoonskamer - 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    De buurt is niet aangenaam, veel te veel lawaai van voorbijrijdende auto’s.

    Mooi hotel, mooie propere kamer. Beetje gemaakt vriendelijk personeel. De verantwoordelijke van het restaurant was wel zeer vriendelijk en onze ober ook. We hebben ook zeer lekker gegeten.

    Verbleven in mei 2018

  • Beoordeeld op: 8 september 2017

    5,4
    Een prefecte 1 dagshotel voor het doorreizen van Italie
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Standaard Tweepersoonskamer - 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 8 nachten

    Eerst en vooral het ontvangt, had veel vriendelijker en vlotter gekund, niet veel geholpen dan meer dan gewoon een kaartje te krijgen van de kamer en te wijzen waar de trap was omdat de lift stuk was. het ontbijt was ook zeer pover en heel oud brood en weinig keus in het algemeen. Het hotel is mooi en verzorgt maar eens buiten het hotel moet je oppassen voor auto's die je omver rijden, vuil, boze bewoners en als het donker is blijf je er maar beter weg, dat waren de woorden van de hotel medewerker. Het hotel is ook niet bereikbaar zonder auto. Sommige avonden moet je zien dat je ergens anders iets te eten vind omdat er dan een privé feest bezig is.

    Propere kamers en verzorgt interieur, het was een mooi zwembad met zicht op de Vesuvius. Op zich was het personeel vriendelijk maar je moest ze zoeken als je ze nodig had, tenzij je echt binnen waard.

    Verbleven in september 2017

  • Beoordeeld op: 2 augustus 2017

    10
    Prima hotel voor een bezoek aan de Vesuvius
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Deluxe Vierpersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Niks

    Grote kamer, prima badkamer. Heel schoon. Uitzicht op de Vesuvius. Mooi zwembad. Heel erg vriendelijk personeel, spreken goed Engels. Ontbijt prima. We hebben ook geluncht in het hotel, heerlijk en niet te duur. We hebben een bezoek gebracht aan de Vesuvius vanuit dit hotel. Vroeg ontbeten en op pas gegaan. We waren om 9 uur boven. (40 minuten rijden) Dan is het nog niet druk en als je gelukt hebt kun je de auto boven parkeren. Naar de top gelopen in 45 minuten. Erg warm, maar meer dan de moeite waard.

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 27 juli 2017

    4,6
    niet voor herhaling vatbaar! Zou hotel NOOIT aanraden
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Deluxe Driepersoonskamer
    • Verbleef 7 nachten

    Ontbijt was ronduit slecht! Oud brood , slecht beleg, spek was rauw! Zwembad was niet voldoende verwarmd! Zeer onvriendelijk personeel! Dochter had beten van bedwansen op onderbeen! Zij sliep op zetelbed. Ligging aan drukke weg zonder voetpad

    airco in de slaapkamer

    Verbleven in juli 2017

  • Beoordeeld op: 26 juni 2017

    7,5
    Ruime kamer en badkamer, goede airco, gratis shuttle-dienst...
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Deluxe Tweepersoonskamer
    • Verbleef 16 nachten

    Ondanks de 4 sterren, is het hotel een beetje vergane glorie. Bijvoorbeeld, de douche werkt tamelijk goed maar de badkraan loopt erg moeizaam. Behalve hotel is het eveneens een evenementenzaak en daarvan zijn er ook verschillende in de onmiddellijke omgeving. We zijn 16 nachten gebleven en alle dagen was er vuurwerk ofwel vanuit het Palazzo Rosenthal zelf ofwel vanuit een buur-evenementenzaak. Neem dus beter oordopjes mee als je een lichte/slechte slaper bent. Ontbijt was iedere morgen hetzelfde met weinig broodkeuze, fruit, yoghurt, hartig en zoet beleg, croissants, cake, soms overschotjes van feest vorige avond. Koffie is met bediening. De haardroger is niet zo handig. Zwembad is niet de hele dag 'open'. Geen droogrekje voor nat zwemgerief. Het restaurant is duur in vergelijking met een doorsnee Italiaans restaurant in Napels, Sorrento,... De onmiddellijke buurt valt wat tegen maar er is wel in het dorpje aan de kerk een Pizzeria waar je goedkoop pizza en aanverwanten kunt eten en genieten van het dorpsleven. Wel goed uitkijken als je langs de straten stapt want het voetpad is heel gebrekkig of onbestaand met veel verkeer.

    Ruime kamer en badkamer, goede airco, gratis shuttle-dienst van receptie tot station Leopardi voor een trein op het Circumvesuviana-net, gedienstig en vriendelijk personeel (vooral Carmen verdient een extra pluim!), veel en goede ligzetels aan het zwembad. Napels is een halfuur met de trein vanuit Leopardi en ook Sorrento is gemakkelijk per trein te bereiken (klein uurtje). Wel volle treinen met jongeren die naar het strand willen gaan. De treinen rijden niet altijd stipt. Pompeï is maar een kwartiertje met de trein. Tickets koop je in het dagbladkraampje vlakbij het station Leopardi (eventjes rechtdoor, straat over en je bent er).

    Verbleven in juni 2017

  • Beoordeeld op: 15 mei 2017

    5,8
    Alleen geschikt als je bij het hotel wilt blijven. Omgeving nodigt uit tot niets.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Deluxe Tweepersoonskamer
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Matig ontbijt. Omgeving totaal ongeschikt om een wandelingetje te maken. Niets te doen in de omgeving, geen horeca, geen winkels. Overal zwerfvuil.

    Mooie kamer

    Verbleven in mei 2017

  • Beoordeeld op: 17 maart 2017

    8,3
    prima ligging, gedateerde kamers, prima prijs
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Deluxe Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    De inrichting van de kamers is gedateerd. En we hadden een stroomstoring. Dat komt wel vaker voor, maar had bij een hotel van deze grote wel een opvang verwacht.

    Het schitterende uitzicht op de vesuvius, de locatie zo dichtbij de vulkaan en pompeii

    Verbleven in maart 2017

  • Beoordeeld op: 16 september 2018

    10
    Heerlijk hotel, vlakbij Pompei. Rustig en mooi gelegen bij Vesuvius.
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Deluxe Tweepersoonskamer
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Ober Camillo was Perfecto. Moest wel lange dagen werken..

    Verbleven in september 2018

  • Beoordeeld op: 12 augustus 2018

    8,8
    Mooi hotel met zwembad en zicht op Vesuvius
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Standaard Tweepersoonskamer - 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Wifi

    Zwembad, badkamer en douche

    Verbleven in augustus 2018

  • Beoordeeld op: 10 augustus 2018

    6,7
    Zeer goede douche en badkamer.
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • 2 kamers
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Het was toch nog wel even rijden naar de vesuvius

    Zeer goede douche en badkamer. Vriendelijk personeel. De pasta met zeevruchten is heerlijk

    Verbleven in augustus 2018

  • Beoordeeld op: 8 juli 2018

    7,5
    we hebben er van genoten.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Standaard Tweepersoonskamer - 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 4 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Ontbijt was sober, zoals meestal op zijn Italiaans.

    Mooi hotel voor een correcte prijs.

    Verbleven in juli 2018

  • Beoordeeld op: 28 juni 2018

    7,5
    Goed
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Junior Suite (2 Volwassenen)
    • Verbleef 4 nachten

    Was weinig in de buurt, eetgelegenheden moest je zoeken.

    De kamers waren groot genoeg en schoon

    Verbleven in juni 2018

  • Beoordeeld op: 18 mei 2018

    7,9
    Het comfort en de faciliteiten
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Deluxe Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Douche

    Het comfort en de faciliteiten

    Verbleven in mei 2018

  • Beoordeeld op: 19 september 2017

    6,3
    Matig
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Deluxe Vierpersoonskamer
    • Verbleef 5 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    De ligging. Heel lawaaierig

    De ligging

    Verbleven in september 2017

  • Beoordeeld op: 8 juni 2017

    10
    Prima ontbijt, vriendelijk personeel, goede keuken, fijne...
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Deluxe Tweepersoonskamer
    • Verbleef 3 nachten

    Prima ontbijt, vriendelijk personeel, goede keuken, fijne kamer.

    Verbleven in mei 2017

  • Beoordeeld op: 29 mei 2017

    10
    Geweldig hotel met uitzicht op Vesuvius
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Deluxe Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Vriendelijk personeel. Mooi uitzicht op Vesuvius, sorrento en Capri. Heerlijk bed.

    Verbleven in mei 2017

  • Beoordeeld op: 2 mei 2017

    7,9
    Fijn hotel op de Vesuvius
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Deluxe Vierpersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Zwembad te koud, kraakbedden, harde kussens

    Locatie en sfeer. Zeldzaammooi uitzicht

    Verbleven in april 2017

  • Beoordeeld op: 12 oktober 2016

    10
    heerlijk hotel
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Deluxe Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    niks

    Enorm vriendelijk personeel

    Verbleven in oktober 2016

  • De beoordelingen hieronder zijn meer dan 24 maanden geleden geschreven. Ze zijn niet langer van invloed op de totaalscore van de accommodatie - maar ze kunnen nog steeds nuttig zijn bij de keuze van uw perfecte plek om te verblijven.

  • Beoordeeld op: 24 april 2016

    9,6
    Wij hadden een ruime kamer op de derde verdieping met twee...
    • Vakantiereis
    • Stel

    Heel klein minpunt was dat de dampkap uitlaat van de keuken via een gigantische schouw (weliswaar ingewerkt in de muren van het gebouw) langs onze kamer (terras) passeerde en voor het nodige lawaai zorgde, echter enkel tussen 19.30 en 21.30, één enkele keer tot 22.00 uur. Zeker geen belemmering voor de nachtrust

    Wij hadden een ruime kamer op de derde verdieping met twee terrassen, uitzicht op de baai van Sorronto en op het eiland Capri. De voorkant van het hotel en het zwembad geven zicht op de Vesuvius. Kamer met alle comfort, ruim bed, zeer goed uitgeruste badkamer, en naar Italiaanse normen weinig uitgebreid maar uitstekend ontbijt. Tevens een goed restaurant. Uitermate gedienstig en vriendelijk personeel.

  • Beoordeeld op: 9 augustus 2015

    9,2
    Heel goede ligging.
    • Vakantiereis
    • Gezin met oudere kinderen

    Niet alle personeelsleden waren even vriendelijk.

    Heel goede ligging. Fijn zwembad. Vanuit de kamers heb je een heel mooi uitzicht op de baai van Napels en de Vesuvius.

  • Beoordeeld op: 6 juli 2015

    8,8
    Het uitzicht was verbluffend, erg groot balkon.
    • Vakantiereis
    • Gezin met oudere kinderen

    Het restaurant was s'avonds maar beschikbaar tot 20u15, en er was niemand, dus niet erg gezellig. Als je geen auto hebt is het moeilijk om s'avonds nog een gezellige eetgelegenheid te vinden.

    Het uitzicht was verbluffend, erg groot balkon. De kamers zijn erg proper en de bedden erg goed.Het personeel doet zijn uiterste best het naar je zin te maken. Gratis schutlle naar treinstation

  • Beoordeeld op: 2 juli 2015

    8,8
    Onze kamer op de 3e verdieping keek uit over zee en de...
    • Vakantiereis
    • Stel

    De directe omgeving is minder fraai. Vesuvius en ruines Pompei zijn leuk om te bezoeken, verder wil je daar echt niet zijn.

    Onze kamer op de 3e verdieping keek uit over zee en de eilanden en Pompei. Heerlijk zwembad met uitzicht op de Vesuvius.

  • Beoordeeld op: 9 juni 2015

    10
    De ontvangst, de service van het personeel, de grootte van...
    • Vakantiereis
    • Gezin met oudere kinderen

    De wifi mag een wat sterker signaal afgeven.

    De ontvangst, de service van het personeel, de grootte van de kamer, de mogelijkheid om daar goed te eten.

  • Beoordeeld op: 9 juni 2015

    10
    Alles was goed aan dit hotel.
    • Vakantiereis
    • Gezin met oudere kinderen

    Alles was goed aan dit hotel. Zeer ruimte kamers, die goed worden schoongehouden en voorzien zijn van grote balkons. Het hotel beschikt over kundig personeel dat alles uit handen neemt (zoals vervoer van en naar station in verband met dagtrip naar Napoli en het strijken van een overhemd, beide zonder kosten in rekening te brengen). Ze bereiden zowel overdag als in de avond heerlijk eten en houden met alles rekening. Het hotel heeft een schitterend uitzicht op zowel de Vesuvius als de kustlijn. Het zwembad en de daar omheen staande ligbedden zijn schoon. Tot slot is de locatie van het hotel een perfecte uitvalsbasis voor een bezoek aan Pompeii, Herculaneum, Napels en de Amalfi kust.

  • Beoordeeld op: 6 juni 2015

    9,6
    Zeer mooi hotel met een veilige parkeerplaats voor de wagen,...
    • Vakantiereis
    • Stel

    Er is weinig te beleven in de onmiddellijke omgeving die niet superproper is. Maar anderzijds is het hotel zelf bijzonder proper en goed uitgerust.

    Zeer mooi hotel met een veilige parkeerplaats voor de wagen, als ideale uitvalsbasis naar Pompeiï, Vesuvius, Naples,... Het personeel verzorgt een gratis shuttle naar het station (ca 2 km), van waaruit bvb. Napels of Pompeï kan bezoht worden.

  • Beoordeeld op: 24 mei 2016

    8,8
    Ruime kamer en badkamer.
    • Vakantiereis
    • Stel

    Ruime kamer en badkamer. Aan twee kanten een zeer ruim terras met leuk zitje en mooi uitzicht. Goed ontbijt.

  • Beoordeeld op: 8 mei 2016

    7,9
    De locatie was top, het terras en zwembad was luxe.
    • Vakantiereis
    • Stel

    Het eten in het restaurant, beetje vd Valk achtig.

    De locatie was top, het terras en zwembad was luxe. Personeel heel vriendelijk

  • Beoordeeld op: 17 maart 2016

    8,8
    Comfort
    • Vakantiereis
    • Gezin met oudere kinderen

    Locatie

    Comfort

  • Beoordeeld op: 11 oktober 2015

    10
    HET COMFORT VAN DE KAMER, DE VRIENDELIJKE BEDIENING,DE...
    • Vakantiereis
    • Stel

    WIJ HEBBEN GEEN NEGATIEVE OPMERKINGEN

    HET COMFORT VAN DE KAMER, DE VRIENDELIJKE BEDIENING,DE CENTRALE LIGGING OM UITSTAPPEN TE MAKEN...

  • Beoordeeld op: 17 augustus 2015

    9,4
    Mooie kamer met geweldig balkon!
    • Vakantiereis
    • Stel

    Restaurant was gemiddeld voor de prijs.

    Mooie kamer met geweldig balkon!

  • Beoordeeld op: 11 augustus 2015

    8,8
    Mooi zwembad
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen

    In nabije omgeving niets te doen

    Mooi zwembad Goed bed Mooie kamers Goed restaurant Gunstig gelegen tov Pompei en andere bezienswaardigheden

  • Beoordeeld op: 7 augustus 2015

    10
    Schoon en erg vriendelijk personeel , mooie ligging met...
    • Vakantiereis
    • Stel

    Schoon en erg vriendelijk personeel , mooie ligging met geweldige kamers met groot balcon. Spectaculair uitzicht op de Vesuvius

  • Beoordeeld op: 7 juli 2015

    10
    De combinatie van een super ligging met uitzicht op de...
    • Vakantiereis
    • Stel

    De combinatie van een super ligging met uitzicht op de Vesuvius en de zee en de zeer gastvrije medewerkers.

  • Beoordeeld op: 27 juni 2015

    8,8
    Het comfort
    • Vakantiereis
    • Stel

    De drukke weg langs het hotel

    Het comfort

  • Beoordeeld op: 16 juni 2015

    9,2
    Mooie ligging, ruime kamer, prima bediening.
    • Vakantiereis
    • Stel

    Mooie ligging, ruime kamer, prima bediening.

  • Beoordeeld op: 5 april 2015

    9,2
    Uitzicht
    • Vakantiereis
    • Stel

    Uitzicht Vriendelijkheid van personeel Kleinschaligheid

  • Beoordeeld op: 22 maart 2015

    9,6
    Geweldig hotel op een prachtige lokatie.
    • Vakantiereis
    • Stel

    Weinig eetgelegenheden in de buurt. Restaurant v h hotel was ook dicht.

    Geweldig hotel op een prachtige lokatie.

Er zijn ook 7 beoordelingen zonder commentaar. Deze beïnvloeden de algemene beoordelingsscore.

Resultaat 1 - 40

Bekijk de galerij met reizigersfoto's van Palazzo Rosenthal Vesuview Hotel & Resort

Gasten beoordeelden ook deze accommodaties: