Accommodaties Vluchten Autoverhuur Luchthaventaxi's

Beoordelingen over Hotel Palazzo San Lorenzo & Spa 4-sterren

Via Gracco Del Secco 113, 53034 Colle di Val d'Elsa, Italië

#2 van de 10 hotels in Colle di Val d'Elsa

Gastfavoriet

Beoordelingsscore

Gebaseerd op 756 beoordelingen over dit hotel

9,1

Scoreverdeling

  • Hygiëne

    9,6

  • Comfort

    9,4

  • Locatie

    9,1

  • Faciliteiten

    9,1

  • Personeel

    9,1

  • Prijs-kwaliteitverhouding

    8,6

  • Gratis WiFi

    8,3

100% geverifieerde beoordelingen

Echte gasten. Echte overnachtingen. Echte meningen.

Meer tonen
Schrijf een review

Resultaat 1 - 30

  • Beoordeeld op: 3 september 2018

    9,2
    Heerlijk hotel voor verblijf Toscane
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Classic Tweepersoonskamer
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    De locatie viel wat tegen. Had verwacht dat hotel meer vrij lag ipv in straat. Mindere faciliteiten buiten (geen tuin). Geen koffie faciliteiten in kamer.

    Kamers waren ruim met heerlijk bed en mooie ruime badkamer. Spa is heerlijk om na lange dag te ontspannen. Ontbijt prima en zeer uitgebreid. Restaurant met heerlijke Italiaanse gerechten en zeer vriendelijk personeel.

    Verbleven in augustus 2018

  • Beoordeeld op: 6 juli 2018

    9,6
    Ruime en luxe kamer.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Superior Tweepersoonskamer
    • Verbleef 4 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Hond mag niet mee naar de ontbijtruimte. In alle andere hotels waar wij verbleven mocht dat wel. We wisten dit van tevoren, want we waren hier al vaker en vinden het hotel fijn genoeg om hier geen bezwaar van te maken.

    Ruime en luxe kamer. Lekker ontbijt. Alles altijd voldoende aangevuld. Gratis parkeren. Hond ook gratis.

    Verbleven in juli 2018

  • Beoordeeld op: 13 juni 2018

    10
    Prima hotel voor een aantal dagen. We hebben genoten van ons verblijf
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Classic Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Alles ziet er keurig uit. We vonden het een beetje Engelse uitstraling hebben.

    Nette kamer, goed werkende airco, mooie badkamer, voldoende ruimte in de kamer. Ook een aanrader om te dineren, heel vriendelijke, correcte bediening

    Verbleven in juni 2018

  • Beoordeeld op: 16 mei 2018

    9,2
    Lekker luxe
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Superior Tweepersoonskamer
    • Verbleef 6 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Regendouche is in het whirlpoolbad. Niets om je aan vast te houden dus misschien iets minder voor ouderen? Wij hadden een upgrade naar een junior suite dus ik weer niet hoe het in de andere kamers was,

    De kamer was heerlijk luxe en prima uitvalsbasis om plaatsen als Florence, Siena, San Gimignano en Volterra te bekijken. Montepulciano is iets verder maar de moeite waard. Vanaf 18.00 uur kun je beneden bij de bar buiten zitten. Colle di Val d’ Elsa is een rustig Middeleeuws stadje. Wij zaten in het historisch centrum. Er was niet zoveel te beleven maar het had goede restaurants. Het hotel zag er heel mooi uit. We zijn niet in de spa met binnenbad geweest. Parkeren gratis in de straat of terreintje 3 minuten verder. Gratis flesjes water in je kamer !

    Verbleven in mei 2018

  • Beoordeeld op: 9 september 2017

    7,1
    Keurige en schone kamer.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Superior Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Dit dorp is voor 75plussers, niets te doen, uitgestorven, binnen 1 uur bekeken, geen fatsoenlijk restaurant te vinden; vreselijk!!

    Keurige en schone kamer.

    Verbleven in september 2017

  • Beoordeeld op: 27 juli 2017

    9,6
    Super! Misschien gaan we nog wel eens terug.
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Driepersoonskamer
    • Verbleef 5 nachten

    Voor ons was alles naar wens.

    Zeer uitgebreid ontbijt. Zeer verzorgd. Heel vriendelijke personeel : bediening met een welgemeende glimlach. Ook zeer rustig gelegen. Parking op ongeveer 3 minuutjes stappen ( met een prachtig uitzicht !!! ). Uitstekende wellness! Wel apart te betalen, maar zeker het geld waard.

    Verbleven in juli 2017

  • Beoordeeld op: 6 juli 2017

    10
    Luxe kamer en geweldig lekker ontbijt
    • Met huisdier
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Classic Tweepersoonskamer
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Voor andere hondenbezitters misschien handig om vooraf te weten. De hond mag niet in de ontbijtruimte komen. Bij andere hotels tijdens onze vakantie mocht dat wel. Wij vonden dit echter geen probleem. We hebben gewoon op de kamer ons ontbijt gegeten.

    Ons derde verblijf hier, omdat het zo'n fijn hotel is. Luxe ruime kamer en badkamer. Uitgebreid ontbijt. Leuke plaats en mooie omgeving.

    Verbleven in juli 2017

  • Beoordeeld op: 26 juni 2017

    8,3
    Geweldig restaurant.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Classic Tweepersoonskamer
    • Verbleef 3 nachten

    Geweldig restaurant. Goed ontbijt en het hotel ligt op een prima locatie t.o.v. het oude centrum. Ondanks het feit dat het hotel geen eigen parkeergelegenheid heeft, is het parkeren op de nabij gelegen parkeerplaats goed

    Verbleven in juni 2017

  • Beoordeeld op: 24 augustus 2018

    10
    Een perfect hotel voor een ontspannen verblijf.
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • 2 kamers
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Wat een heerlijk, mooi, comfortabel, schoon en sfeervol hotel. Op een perfecte locatie.

    Verbleven in augustus 2018

  • Beoordeeld op: 2 augustus 2018

    10
    De service, we moesten onverhoopt vertrekken en de...
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Superior Tweepersoonskamer
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    De service, we moesten onverhoopt vertrekken en de resterende dag werd niet berekend. Top dus

    Verbleven in augustus 2018

  • Beoordeeld op: 4 juli 2018

    9,6
    Aanrader
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Deluxe Tweepersoonskamer
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Comfortabel modern hotel, goede locatie, veel waar voor je geld

    Verbleven in juli 2018

  • Beoordeeld op: 27 april 2018

    10
    -Vriendelijk personeel dat ook kindgericht is.
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Superior Tweepersoonskamer
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    -Vriendelijk personeel dat ook kindgericht is. -leuke rustige locatie.

    Verbleven in april 2018

  • Beoordeeld op: 11 oktober 2017

    7,5
    goede uitvalsbasis voor tochtjes in Toscane
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Superior Tweepersoonskamer
    • Verbleef 3 nachten

    Restaurant beperkt open.

    Rustig hotel in historisch dorpje met beperkt toerisme

    Verbleven in oktober 2017

  • Beoordeeld op: 9 augustus 2017

    9,6
    Prachtige superior kamer!
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Superior Tweepersoonskamer
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Terras voor avonddiner was vrij amateuristisch en tevens publieke doorgang voor niet-hotelgasten.

    Prachtige superior kamer!

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 29 juni 2017

    6,7
    Stof hygiene bad verversen bed
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Superior Tweepersoonskamer
    • Verbleef 7 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Stof hygiene bad verversen bed

    Verbleven in juni 2017

  • Beoordeeld op: 15 april 2017

    9,2
    Grote kamers, vriendelijk personeel
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Familiesuite (4 Volwassenen + 2 Kinderen)
    • Verbleef 7 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Harde bedden

    Grote kamers, vriendelijk personeel

    Verbleven in april 2017

  • Beoordeeld op: 6 maart 2017

    9,6
    Voor herhaling vatbaar
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Classic Tweepersoonskamer
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Ontbijt heel gewoon

    Prima ligging , heel vriendelijk personeel , uitstekend restaurant

    Verbleven in maart 2017

  • Beoordeeld op: 23 februari 2017

    9,6
    Wellness
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Classic Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    Wellness

    Verbleven in februari 2017

  • De beoordelingen hieronder zijn meer dan 24 maanden geleden geschreven. Ze zijn niet langer van invloed op de totaalscore van de accommodatie - maar ze kunnen nog steeds nuttig zijn bij de keuze van uw perfecte plek om te verblijven.

  • Beoordeeld op: 1 oktober 2015

    7,9
    ruimte van de kamer met mooie badkamer
    • Vakantiereis
    • Stel

    het restaurant geen verfijnde keuken en een personeelslid vond het nodig om ons op de eerste avond net na de maaltijd te zeggen de ze het restaurant wilden sluiten maar geen nood op het einde van de straat prima restaurant portanova met mooi uitzicht vanop de torens van de stadspoort

    ruimte van de kamer met mooie badkamer

  • Beoordeeld op: 3 september 2015

    9,6
    Fijne ruime hotelkamer met heerlijke badkamer.
    • Vakantiereis
    • Stel

    Helaas was even (kosteloos) zwemmen niet mogelijk, voor 20euro kan je gebruiken van welness.

    Fijne ruime hotelkamer met heerlijke badkamer. Goed uitgebreid ontbijt met verse producten. Zeer centraal in Toscane.

  • Beoordeeld op: 18 augustus 2015

    7,9
    De kamer was fantastisch.
    • Vakantiereis
    • Stel

    Het hotel heeft geen gezellige bar om in de avonduren nog even gezellig te zitten. Ook de buitenplaats om het diner te nuttigen valt erg tegen.

    De kamer was fantastisch. We kregen vanwege ons lange verblijf zelfs een upgrade naar een superiorkamer. Het ontbijt was prima.

  • Beoordeeld op: 28 juli 2015

    9,2
    Heel nette kamer, goede bedden, goede airco.
    • Vakantiereis
    • Gezin met oudere kinderen

    Jammer dat het hotel geen tuin of buitenruimte heeft. Je staat direkt op straat.

    Heel nette kamer, goede bedden, goede airco. Het hotel ligt in de oude stad, verschillende restaurants in de omgeving!

  • Beoordeeld op: 11 juli 2015

    10
    Gastvrij onthaal.
    • Vakantiereis
    • Stel

    Gastvrij onthaal. Gratis upgrade. Prachtige grote en comfortabele kamer. Heerlijk grote badkamer. Zeer schoon. Comfortabel bed. Heerlijk ontbijt. Vriendelijk personeel.

  • Beoordeeld op: 23 juni 2015

    8,8
    We hadden geluk we boekten een superior 2 pers kamer maar...
    • Vakantiereis
    • Stel

    We hadden geluk we boekten een superior 2 pers kamer maar kregen een suite aangeboden. Vriendelijk , behulpzaam personeel heerlijk ontbijt! Goede locatie in het oude centrum

  • Beoordeeld op: 26 mei 2015

    8,3
    Riante kamer, heel uitgebreid ontbijtbuffet, de ligging in...
    • Vakantiereis
    • Stel

    De prijzen voor gebruik van spa/pool.

    Riante kamer, heel uitgebreid ontbijtbuffet, de ligging in de oude bovenstad. Comfortabele lift naar de benedenstad. Goede spa en wellness.

  • Beoordeeld op: 12 april 2015

    8,8
    Mooie kamer, mooi restaurant.
    • Vakantiereis
    • Stel

    Reparatie in badkamer nodig. Wifi viel uit. Stadje niet bijzonder, een leuke wandeling door oude stad de moeite waard. Geen mogelijkheid om buiten te zitten bij mooi weer in april.

    Mooie kamer, mooi restaurant. Eten bij restaurant Officina aan de overkant top!

  • Beoordeeld op: 17 mei 2016

    5,8
    Sfeerloos, ongemotiveerd personeel je voelt je niet welkom
    • Vakantiereis
    • Groep

    Sfeerloos, ongemotiveerd personeel je voelt je niet welkom

  • Beoordeeld op: 16 oktober 2015

    8,3
    Dat je niet buiten kon zitten/ geen terras o.
    • Vakantiereis
    • Stel

    Dat je niet buiten kon zitten/ geen terras o.i.d.

  • Beoordeeld op: 21 juli 2015

    9,6
    Eten, Spa (is een must)
    • Vakantiereis
    • Stel

    Parkeerplaats was 5-10 minuten lopen (helling) en het was 37 graden

    Eten, Spa (is een must)

  • Beoordeeld op: 25 juni 2015

    10
    We kregen ongevraagd en gratis een upgrade van een luxe...
    • Vakantiereis
    • Stel

    Eén keer à la carte 's avonds gedineerd en dat viel tegen.

    We kregen ongevraagd en gratis een upgrade van een luxe kamer naar een suite.

Er zijn ook 6 beoordelingen zonder commentaar. Deze beïnvloeden de algemene beoordelingsscore.

Resultaat 1 - 30

Gasten beoordeelden ook deze accommodaties: