Accommodaties Vluchten Autoverhuur Luchthaventaxi's

Beoordelingen over Hotel Palazzo San Niccolò 4-sterren

Via Roma 16, 53017 Radda in Chianti, Italië

#6 van de 31 hotels in Radda in Chianti

Gastfavoriet

Beoordelingsscore

Gebaseerd op 244 beoordelingen over dit hotel

8,9

Scoreverdeling

  • Hygiëne

    9,1

  • Comfort

    8,6

  • Locatie

    9,4

  • Faciliteiten

    8,6

  • Personeel

    9,3

  • Prijs-kwaliteitverhouding

    8,4

  • Gratis WiFi

    8,5

100% geverifieerde beoordelingen

Echte gasten. Echte overnachtingen. Echte meningen.

Meer tonen
Schrijf een review

Resultaat 1 - 13

  • Beoordeeld op: 7 augustus 2018

    9,6
    Uitstekend hotel midden in Radda!
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Classic Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Niets.

    De kamer overtrof onze verwachtingen. Hij was groot en van alle gemakken voozien. Er was een minibar met gratis water. De kamer had airco, maar ook luiken aan zowel de binnen- als buitenkant. Het hotel ligt midden in Radda. Je kunt vragen om de toegangspoort tot het centrum te openen, zodat je de koffers bij het hotel kunt uitladen. Daarna moet je de auto ergens anders parkeren. Het ontbijt was uitgebreid. Het personeel is erg vriendelijk en behulpzaam.

    Verbleven in augustus 2018

  • Beoordeeld op: 25 juni 2018

    9,6
    Zeer goed hotel centraal in Radda. Vanuit Radda kun je gemakkelijk dagtochten ondernemen.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Classic Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 3 nachten

    Niets!!! Alles was naar wens. Een absolute aanrader!

    De locatie lag midden in het autovrije centrum van Radda. Er zijn voldoende gratis parkeerplaatsen aanwezig in Radda. Het is een klein maar zeer fijn hotel. De ontvangst was heel hartelijk en behulpzaam. De kamer was ruim en zeer mooi. Alles was uitermate schoon. De badkamer was klein maar alles was aanwezig en werkte perfect. Het bed was ruim en zeer comfortabel. Het ontbijt was zeer uitgebreid. Je kon fijn buiten zitten op een klein pleintje bij de kerk. Zeer sfeervol. De ligging van het hotel is zeer centraal om van daaruit de Chianti te ontdekken. In Radda zijn verschillende goede restaurants waar je kunt genieten van drank en spijs.

    Verbleven in juni 2018

  • Beoordeeld op: 28 april 2017

    7,5
    Fijne plek
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Classic Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 5 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    De ontbijtruimte stak qua sfeer af bij de rest van het hotel. Kille ambiance.

    Fijne en sfeervolle kamer. Hotel ligt centraal aan het dorpsplein. Terras in de ochtendzon, prima plek om je dag te beginnen.

    Verbleven in april 2017

  • Beoordeeld op: 5 november 2016

    9,6
    Mooi hotel, ruime kamers, midden in het stadje.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Deluxe Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Mooi hotel, ruime kamers, midden in het stadje. Heel rustig. Fijn dat je met je auto voor het hotel kan komen om de bagage uit te laden. Kapotte lamp werd onmiddellijk vervangen.

    Verbleven in oktober 2016

  • Beoordeeld op: 23 september 2016

    9,6
    verblijf in dit hotel in Radda is uitstekend voor een bezoek aan de Chianti
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Classic Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 1 nacht

    niets, wij gaan zeker nog een keer terug.

    Geweldig enthousiast en vriendelijk jong personeel, ligging midden in het centrum, zeer goed ontbijt, vele voorzieningen in het hotel waar wij met slechts 1 nacht geen gebruik van hebben gemaakt. zag er allemaal prima uit.

    Verbleven in september 2016

  • Beoordeeld op: 14 juli 2018

    8,8
    Geweldige locatie midden in Radda
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Superior Tweepersoonskamer
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Geweldige locatie midden in Radda

    Verbleven in juli 2018

  • Beoordeeld op: 25 augustus 2017

    9,6
    Sfeer, ligging
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Classic Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Geen uitzicht;kamer met enkel dakraam

    Sfeer, ligging

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 10 augustus 2017

    9,2
    Mooi, luxe hotel in hartje Toscane/Chianti met zeer goede voorzieningen.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Classic Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 3 nachten

    -

    Mooie kamer, badkamer, heerlijk ontbijt in Palazzo hotel midden in Chianti.

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 30 juli 2017

    9,2
    Volop enieten in Radda in Chianti
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Classic Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 2 nachten

    Mooie nette kamer in Palazzo stijl Riant en lekker onbijt

    Verbleven in juli 2017

  • De beoordelingen hieronder zijn meer dan 24 maanden geleden geschreven. Ze zijn niet langer van invloed op de totaalscore van de accommodatie - maar ze kunnen nog steeds nuttig zijn bij de keuze van uw perfecte plek om te verblijven.

  • Beoordeeld op: 28 september 2015

    7,5
    Vaak was de voordeur van het hotel op slot met de mededeling...
    • Vakantiereis
    • Stel

    Vaak was de voordeur van het hotel op slot met de mededeling dat je bij een ander hotel kon regelen dat ze de deur voor je konden openen. Erg irritant als je de hele dag gelopen hebt en weer de deur op slot zat.

  • Beoordeeld op: 10 augustus 2015

    9,6
    Erg gezellig kleinschalig hotel met uiterst vriendelijk...
    • Vakantiereis
    • Stel

    Zwembaden liggen bij ander hotel (wel vlakbij overigens).

    Erg gezellig kleinschalig hotel met uiterst vriendelijk personeel.

  • Beoordeeld op: 1 augustus 2015

    8,8
    Uitstekende ligging om Chianti te verkennen
    • Vakantiereis
    • Stel

    Onbijtzaal is aan een opfrisbeurt toe

    Uitstekende ligging om Chianti te verkennen

  • Beoordeeld op: 17 juni 2015

    10
    de ligging en de authenticiteit van de kamers/ het...
    • Vakantiereis
    • Stel

    de ligging en de authenticiteit van de kamers/ het gebouw en het enthousiasme van het jonge personeel

Er zijn ook 2 beoordelingen zonder commentaar. Deze beïnvloeden de algemene beoordelingsscore.

Resultaat 1 - 13

Gasten beoordeelden ook deze accommodaties: