Accommodaties Vluchten Autoverhuur Luchthaventaxi's

Beoordelingen over Palazzo Rosa

Cannaregio 5590/A, Cannaregio, 30121 Venetië, Italië

#209 van de 316 B&B's en herbergen in Venetië

Gastfavoriet

Beoordelingsscore

Gebaseerd op 503 beoordelingen over deze B&B

7,9

Scoreverdeling

  • Hygiëne

    7,6

  • Comfort

    7,8

  • Locatie

    8,8

  • Faciliteiten

    7,5

  • Personeel

    8,1

  • Prijs-kwaliteitverhouding

    7,7

  • Gratis WiFi

    8,4

100% geverifieerde beoordelingen

Echte gasten. Echte overnachtingen. Echte meningen.

Meer tonen
Schrijf een review

Resultaat 1 - 31

  • Beoordeeld op: 11 oktober 2017

    2,5
    Vreselijk!!!!
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Superior Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Bijna alles! De hele entree door een donker verlaten gebouw was ronduit creepy. Sleutel ergens anders halen in de stad bij aankomst na 4 uur op een moeilijk te vinden lokatie. Personeel onverschillig. Kamer was ronduit vies!! Kopjes waten nooit afgewassen, de oude koffie zat aangekoekt op de bodem. Een laag stof van een paar centimeter boven op de nespresso machine en koelkast. Vloer vol met zand (?) en stof en knisperde onder je schoenen. Gewoon ronduit Vies!!

    Kamer en badkamer waren ruim

    Verbleven in september 2017

  • Beoordeeld op: 27 februari 2017

    5,4
    De ligging van het hotel ligt goed om de stad te verkennen.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Superior Tweepersoonskamer
    • Verbleef 3 nachten

    - Het ontbijt werd op de kamer gebracht. Je mocht zelf keuzes maken. We hebben echter geen enkele ochtend onze keuzes gekregen. Zeer triestig ontbijt. Wanneer we het personeel hierop aanspreken, krijgen we hier geen uitleg voor. - Kamer prijs-kwaliteit is ondermaats. - Niet eenvoudig om de ingang en onthaal van het hotel te vinden.

    De ligging van het hotel ligt goed om de stad te verkennen.

    Verbleven in februari 2017

  • Beoordeeld op: 7 december 2016

    7,9
    zeer vriendelijk personeel, mooie kamer en leuk uitzicht.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Superior Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten

    zeer vriendelijk personeel, mooie kamer en leuk uitzicht. Goed centraal gelegen in de stad. Als je aan komt weet je niet zeker of je goed bent maar eenmaal binnen is het en mooi Hotel.

    Verbleven in december 2016

  • Beoordeeld op: 16 november 2016

    8,8
    Uitstekend verblijf om Venetië te verkennen
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Superior Tweepersoonskamer
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Palazzolo Rosso zit op de eerste verdieping. Bij binnenkomst van het pand kwamen we in een donkere ruimte. Automatische verlichting zou handig zijn. Dat was even zoeken maar kwam goed.

    De bereikbaarheid was goed. De kamer was zeer ruim en het bed was uitstekend. Ontbijt was goed voor elkaar. De late incheckprocedure was ook prima geregeld, evenals het stallen van de bagage op de laatste dag. Tip: het smalle straatje uitlopen brengt je bij Enobar. Een leuk tentje met een hele aardige eigenaar om even wat te drinken.

    Verbleven in november 2016

  • Beoordeeld op: 7 november 2016

    7,9
    Gezellig, top locatie!
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Superior Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Douche deed het niet zo goed, verwarming stond aan en kon niet uit. Geen licht bij de trap en is heel donker dus moest flash van mobiel aan.

    Locatie, personeel super goed/lief.

    Verbleven in november 2016

  • Beoordeeld op: 31 oktober 2016

    8,8
    De kamers zijn fantastisch.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Superior Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Het ontbijt wordt op de kamer gebracht en na 9uur. Je moet het de dag tevoren aangeven. Personeel is er in de namiddag niet, alert zijn op de codes die je vantevoren per mail krijgt om binnen te komen.

    De kamers zijn fantastisch. Lijkt echt een paleis.

    Verbleven in oktober 2016

  • Beoordeeld op: 20 april 2018

    9,6
    heel goed
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Superior Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    niks

    mooie kamer prachtig aan een kanaal midden in Venetie

    Verbleven in april 2018

  • Beoordeeld op: 30 september 2017

    5,0
    Gewoon slecht.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Superior Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Slecht ontbijt, Kameroen badkamer erg vies. Loshangende elektriciteitsdraden in de badkamer. Ook bedwantsen in het bed

    Locatie

    Verbleven in september 2017

  • Beoordeeld op: 19 juni 2017

    7,9
    Slapen in een echte Palazzo, met marmeren trap en gangen , een beetje duister en spannend .....en da
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Superior Tweepersoonskamer
    • Verbleef 4 nachten

    airco kon beter, weinig keukengerief.

    ontbijt was ok maar niet denderend ? Badkamer was lekker .le

    Verbleven in juni 2017

  • Beoordeeld op: 5 mei 2017

    10
    Heerlijk verblijf!
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Superior Tweepersoonskamer
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Geen opmerkingen!

    Dichtbij alles. Heel vriendelijk personeel. Leuke restaurantjes in de buurt. Alle dagen kregen we ontbijt op bed! Heerlijk toch!

    Verbleven in mei 2017

  • Beoordeeld op: 10 oktober 2016

    7,9
    dik in orde!
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Superior Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Dat ze de 2de nacht het ontbijt vergeten waren van ons. Maar brengden dit direct in orde

    Prachtig gelegen en ze brengen ontbijt op de kamer

    Verbleven in oktober 2016

  • De beoordelingen hieronder zijn meer dan 24 maanden geleden geschreven. Ze zijn niet langer van invloed op de totaalscore van de accommodatie - maar ze kunnen nog steeds nuttig zijn bij de keuze van uw perfecte plek om te verblijven.

  • Beoordeeld op: 11 april 2016

    9,6
    Prachtige locatie, minder dan 5 minuten lopen naar de...
    • Vakantiereis
    • Stel

    Niets

    Prachtige locatie, minder dan 5 minuten lopen naar de rialtobrug en minder dan 10 minuten naar het San marco. In het straatje achter het steegje naar het hotel zit een heerlijk wijnbarretje. Verder was het personeel extreem vriendelijk. Bij binnenkomst raadde de receptionist ons 3 restaurants aan waar je goed kunt eten zonder belachelijk hoge toeristenprijzen. We zijn bij 2 van deze restaurants geweest en het was echt heerlijk! Verder konden we pas inchecken op de dag van vertrek en moesten toen nog onze boardingpassen uitprinten. Dit was ook geen enkel probleem. Het ontbijt was goed (we kregen dit op de kamer) en de kamer was ook erg mooi. Ten slotte zie ik veel slechte recensies over de route naar het hotel. Wij kregen een extreem uitgebreide routebeschrijving, dus ook dit was top geregeld. Echte aanrader!

  • Beoordeeld op: 1 november 2015

    6,7
    Locatie en de rust,mevrouw schoonmaak uiterst correct en...
    • Vakantiereis
    • Groep

    Ontvangst ronduit slecht.Niemand aanwezig samen met nog andere gasten half uur moeten wachten

    Locatie en de rust,mevrouw schoonmaak uiterst correct en vriendelijk

  • Beoordeeld op: 29 oktober 2015

    4,6
    De plek in de stad is centraal
    • Vakantiereis
    • Stel

    de keukeninventaris is nauwlijks aanwezig!! veel lawaai van de straat, dus neem oordopjes mee!

    De plek in de stad is centraal Fijn dat we onze koffers in het hotel konden achterlaten

  • Beoordeeld op: 11 oktober 2015

    7,9
    Centrale en toch rustige ligging.
    • Vakantiereis
    • Stel

    Geen magnetron aanwezig zoals vermeld op de reserveringsbevestiging.

    Centrale en toch rustige ligging. Algemene romantische sfeer door zicht op een kanaal met gondels. Het gezang van de gondeliers was goed hoorbaar in het appartement.

  • Beoordeeld op: 18 augustus 2015

    7,1
    Uitstekend locatie, alle comfort dat je nodig hebt is...
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen

    Kamer was een beetje bric-à-brac, Douchewand beschimmeld, voorwerpen van vorige gasten onder bed.

    Uitstekend locatie, alle comfort dat je nodig hebt is aanwezig (ook al is het ontbijt basic).

  • Beoordeeld op: 1 april 2015

    7,5
    zeer goed centraal gelegen hotel.
    • Vakantiereis
    • Stel

    was wel een beetje gehorig maar na een dag slenteren door de stad ben je toch moe...

    zeer goed centraal gelegen hotel. was wel het bij gebouw dus geen ontbijt. maar verderop een leuk Italiaans tentje en dan ontbijten voor 4,50 euro met een goede cappuccino!

  • Beoordeeld op: 31 maart 2015

    8,8
    Top locatie, met zicht op een kanaal, prima kamer, personeel...
    • Vakantiereis
    • Stel

    Redelijk gehorig, maar dat ligt meer aan venetiaanse bouwstijl dan aan het hotel.

    Top locatie, met zicht op een kanaal, prima kamer, personeel super vriendelijk. Ontbijt op de kamer prima geregeld.

  • Beoordeeld op: 10 maart 2015

    7,5
    Prima locatie veel ruimte dicht bij alles en schoon!
    • Vakantiereis
    • Stel

    Als je als stel gaat: het bed is niet te doen. Twee tegen elkaar aangeschoven eenpersoonsbedden is een drama als je gezellige dingen wilt doen. Zou voor mij een reden zijn om ergens anders te boeken.

    Prima locatie veel ruimte dicht bij alles en schoon!

  • Beoordeeld op: 8 maart 2016

    8,3
    Prachtige authentieke slaapkamer!
    • Vakantiereis
    • Stel

    Prachtige authentieke slaapkamer! Indrukwekkend!!!

  • Beoordeeld op: 1 december 2015

    7,5
    Top locatie, ruime kamer , mooi hoog plafond, aan het water
    • Vakantiereis
    • Stel

    Douchecabine lekte

    Top locatie, ruime kamer , mooi hoog plafond, aan het water

  • Beoordeeld op: 25 oktober 2015

    5,4
    locatie en ruime kamer
    • Zakenreis
    • Stel

    erg slechte douche bijna geen waterdruk en koud warm wisselend

    locatie en ruime kamer

  • Beoordeeld op: 19 september 2015

    6,7
    Ligging is prima
    • Vakantiereis
    • Groep

    basic inrichting

    Ligging is prima

  • Beoordeeld op: 14 september 2015

    8,3
    Perfect gelegen, rustig en toch vlakbij het toeristisch hart.
    • Vakantiereis
    • Gezin met oudere kinderen

    Perfect gelegen, rustig en toch vlakbij het toeristisch hart. Wij hadden zelfs een terrasje om even buiten op adem te komen. heerlijk.

  • Beoordeeld op: 21 augustus 2015

    7,9
    prima gelegen in centrum van de stad
    • Vakantiereis
    • Gezin met oudere kinderen

    prima gelegen in centrum van de stad

  • Beoordeeld op: 5 augustus 2015

    10
    De locatie, het appartement, het bed, de prijs!
    • Vakantiereis
    • Stel

    Als ik echt iets moet noemen wat tegenviel was dat er geen bad was

    De locatie, het appartement, het bed, de prijs!

  • Beoordeeld op: 3 augustus 2015

    3,3
    niets
    • Vakantiereis
    • Gezin met oudere kinderen

    Er zaten beesten in de bedden. Voor ons gevoel was dit geen hotel, maar een gebouw waar kamers in zijn gemaakt.

    niets

  • Beoordeeld op: 10 juli 2015

    8,3
    Airco
    • Vakantiereis
    • Groep

    Airco

  • Beoordeeld op: 12 mei 2015

    7,5
    Super locatie!
    • Vakantiereis
    • Stel

    Vrij veel lawaai in de apartementen snachts, maar dit lag aan de andere huurders..

    Super locatie!

  • Beoordeeld op: 30 april 2015

    7,5
    Vriendelijk
    • Vakantiereis
    • Stel

    Vriendelijk

  • Beoordeeld op: 1 maart 2015

    8,8
    Kamer
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen

    Ontbijt

    Kamer

Resultaat 1 - 31

Bekijk de galerij met reizigersfoto's van Palazzo Rosa

Gasten beoordeelden ook deze accommodaties: