Accommodaties Vluchten Autoverhuur Luchthaventaxi's

Beoordelingen over Paradiso Country House

Strada Vicinale Case Delle Monache, 65132 Pescara, Italië

#8 van de 16 hotels in Pescara

Gastfavoriet

Beoordelingsscore

Gebaseerd op 677 beoordelingen over dit hotel

8,1

Scoreverdeling

  • Hygiëne

    7,9

  • Comfort

    7,7

  • Locatie

    8,2

  • Faciliteiten

    7,8

  • Personeel

    8,5

  • Prijs-kwaliteitverhouding

    8,5

  • Gratis WiFi

    7,2

100% geverifieerde beoordelingen

Echte gasten. Echte overnachtingen. Echte meningen.

Meer tonen
Schrijf een review

Resultaat 1 - 17

  • Beoordeeld op: 3 september 2018

    9,6
    We hebben genoten en waanden ons in het paradijs.
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Vierpersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Er mag iets beter gestoft worden in de kamers.

    Dit hotel ligt op een fantastische locatie! Het personeel is vriendelijk en de kamer en het eten waren goed. Er is een mooi en goed onderhouden zwembad aanwezig.

    Verbleven in september 2018

  • Beoordeeld op: 13 juni 2018

    9,6
    Een goed hotel voor een kort verblijf in combinatie met je vlucht, vakantie, met heerlijk zwembad.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    Eigenlijk beviel alles goed. We hebben heerlijk geslapen. Als minpunt kan opgemerkt worden dat de kamer en badkamer een facelift kan gebruiken. Het Hotel is verder prachtig gebouwd. Het ontbijt is op z'n Italiaans,

    Het hotel staat op een prachtige locatie, mooi panorama over de stad Pescara en het is dichtbij het vliegveld. Zeer goed te gebruiken in combinatie met je vlucht, bij aankomst of vertrek. Je hebt geen last van het vliegveld. Er is een heerlijk zwembad. Alle voorzieningen zijn aanwezig. Men spreekt goed Engels, is gastvrij en vriendelijk. Je kunt er goed eten voor een kleine prijs.

    Verbleven in juni 2018

  • Beoordeeld op: 12 november 2017

    10
    Mooi en gezellig hotel
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Driepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Ontbijt zou iets meer aangevuld kunnen worden met brood of broodjes en beleg. Er waten genoeg zoete dingen te eten (gebak, croissants enz).

    Geweldige kamer met een geweldig uitzicht. Helaas was het zwembad niet open omdat we buiten het seizoen waren. Maar dit zwembad ligt prachtig.

    Verbleven in oktober 2017

  • Beoordeeld op: 4 mei 2017

    8,3
    Het avondeten tegen 15 Euro was zeer zeker goed te nemen.
    • Gezin met jonge kinderen
    • Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Ontbijt was basic en WiFi ging niet

    Het avondeten tegen 15 Euro was zeer zeker goed te nemen. Inclusief de wijn. Mooi uit zichtbaar. Vriendelijke personeelslid.

    Verbleven in mei 2017

  • Beoordeeld op: 27 augustus 2018

    7,5
    Vriendelijk
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Vriendelijk

    Verbleven in augustus 2018

  • Beoordeeld op: 7 juni 2018

    7,9
    super locatie
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    Super mooie locatie en met 10 minuten rijden sta je op het vliegveld ideaal als je volgende dag terug vliegt

    Verbleven in juni 2018

  • Beoordeeld op: 1 mei 2018

    7,5
    Mooie locatie!
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Avondeten

    Verbleven in april 2018

  • Beoordeeld op: 14 maart 2018

    6,7
    Voor als het niet teveel mag kosten
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Het meubilair en het hotel zijn even oud als de eigenaren zelf.

    Logging

    Verbleven in maart 2018

  • Beoordeeld op: 16 oktober 2017

    9,6
    Top plek mooi uitzicht goed eten voor weinig en aardige behulpzame eigenaars!
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 3 nachten

    De eigenaar zelf erg aardige man heeft ons goed geholpen om activiteiten te boeken helemaal top!

    Verbleven in september 2017

  • Beoordeeld op: 8 maart 2017

    10
    We vonden het er geweldig en voelden ons er goed.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 5 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Fantastische eigenaar!!! Zeer lekker eten...mooi hotel met prachtig uitzicht.

    Verbleven in maart 2017

  • Beoordeeld op: 10 oktober 2016

    5,4
    Mooie locatie maar de rest viel erg tegen
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Slecht diner, slecht bed, sterkverouderd hotel

    Matig ontbijt,weinig variatie

    Verbleven in oktober 2016

  • Beoordeeld op: 22 september 2016

    10
    Mooi
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Uitzicht

    Verbleven in september 2016

  • De beoordelingen hieronder zijn meer dan 24 maanden geleden geschreven. Ze zijn niet langer van invloed op de totaalscore van de accommodatie - maar ze kunnen nog steeds nuttig zijn bij de keuze van uw perfecte plek om te verblijven.

  • Beoordeeld op: 26 mei 2016

    8,8
    Prachtig uitzicht, zeer vriendelijke mensen, prijs-kwaliteit...
    • Vakantiereis
    • Groep

    De bedden vielen een beetje tegen, maar ja... voor 22,50 per nacht is dat te verwaarlozen :-)

    Prachtig uitzicht, zeer vriendelijke mensen, prijs-kwaliteit uitstekend

  • Beoordeeld op: 11 mei 2016

    8,8
    Mooi uitzicht, leuk personeel, leuk gebouw.
    • Vakantiereis
    • Groep

    Dunne muren (lees: je hoort alles!) en het ontbijt was maar pover.. enkele mieren in de badkamer / douche, maar voor de rest wel proper!

    Mooi uitzicht, leuk personeel, leuk gebouw. we zijn zelf niet in het zwembad geweest dus daar kunnen we niet van meespreken. perfect voor een kort verblijf!

  • Beoordeeld op: 28 februari 2016

    9,6
    De eigenaren (familie) zijn super aardig.
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen

    ...

    De eigenaren (familie) zijn super aardig. Ze werken heel hard, en zijn heel erg hulpvaardig. De locatie is echt super, en een mooi zwembad (wat in februari natuurlijk leeg was). Mooie plek leuke omgeving hele lieve mensen!!

  • Beoordeeld op: 2 augustus 2015

    5,0
    Het is niet duur en heeft een mooi zwembad.
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen

    Als je in het donker aankomt is het volstrekt onduidelijk waar je moet zijn.

    Het is niet duur en heeft een mooi zwembad.

  • Beoordeeld op: 23 juli 2015

    6,3
    Airco.
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen

    Het zwembad werd opengesteld voor buurtbewoners: dat gaf veel drukte en weinig hygiëne.

    Airco.

Er zijn ook 5 beoordelingen zonder commentaar. Deze beïnvloeden de algemene beoordelingsscore.

Resultaat 1 - 17

Gasten beoordeelden ook deze accommodaties: