Accommodaties Vluchten Autoverhuur Luchthaventaxi's

Beoordelingen over BW Signature Collection Hotel Paradiso 4-sterren

Via Catullo 11, Montevideo Centro, 80122 Napels, Italië

#72 van de 158 hotels in Napels

Gastfavoriet

Beoordelingsscore

Gebaseerd op 866 beoordelingen over dit hotel

8,3

Scoreverdeling

  • Hygiëne

    8,5

  • Comfort

    8,3

  • Locatie

    8,7

  • Faciliteiten

    8,1

  • Personeel

    8,3

  • Prijs-kwaliteitverhouding

    7,8

  • Gratis WiFi

    8,1

100% geverifieerde beoordelingen

Echte gasten. Echte overnachtingen. Echte meningen.

Meer tonen
Schrijf een review

Resultaat 1 - 20

  • Beoordeeld op: 16 augustus 2018

    8,8
    Netjes hotel, mooie ligging.
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Comfort Driepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Je bent een auto nodig wanneer je langer verblijft als je de stad in wil. En dan Kun je parkeren bij de buurman en die vraagt even €21.00 per nacht. Eten en drinken is ook redelijk aan de prijs in het hotel. €5,- voor een biertje, €4,- voor een cola.

    De uitzicht vanaf het terras, kamers netjes. Helaas zicht op de muur achter. Ontbijt was super goed, en daar hoefde je maar €2,-pp voor te betalen.

    Verbleven in augustus 2018

  • Beoordeeld op: 11 april 2018

    8,3
    Prachtig!
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Comfort Driepersoonskamer
    • Verbleef 4 nachten

    Kamer en badkamer wat aan de kleine kant en het was er vrij warm om in slaap te vallen... Doordat we met open raam moesten slapen was er helaas wel veel lawaai van de Napolitanen op straat tijdens de nachten. Airco ???

    Ontbijt was prima , personeel zéér behulpzaam en vriendelijk. Fantastisch uitzicht op de baai van Napels vanaf het terras( ontbijt,bar en restaurant )

    Verbleven in april 2018

  • Beoordeeld op: 16 oktober 2017

    5,0
    Minder dan matig
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Comfort Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 6 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Vriendelijkheid personeel. De obers waren vriendelijk. Het personeel achter de receptie was al minder. Het ergste waren de managers. We zijn een jong koppel en ze namen ons precies niet serieus, terwijl we evenveel betalen als de rest. Er kon zelf geen goedendag af.

    Uitzicht

    Verbleven in oktober 2017

  • Beoordeeld op: 23 juli 2017

    10
    Schitterend uitzicht!
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden - Uitzicht op Zee
    • Verbleef 4 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Voor onze periode enkel jammer dat de funiculaire niet werkte voor 2 weken, zo hadden we toch voor een 60€ extra taxi onkosten op 4 dagen. Wanneer je s avonds een diner boekt op het supermooie terras van het hotel, kunnen de dames best een jasje voorzien , er is een stevige bries. Maar het uitzicht en lekkere eten is het zeker waard!

    Geweldig uitzicht, zeer goede keuken en erg aangenaam personeel. Ook een uitstekende apero/ bodega tegenover het hotel, lekkere wijn en super hapjes. Zeker aan te bevelen.

    Verbleven in juli 2017

  • Beoordeeld op: 6 juli 2017

    8,3
    het uizicht op de baai van napels was prachtig en het was er...
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden - Uitzicht op Zee
    • Verbleef 3 nachten

    er is een soort van kabellift naar beneden, maar die hebben we pas na 3 dagen ontdekt. dus mijn tip voor hen is; meld het aan al uw klanten bij aankomst

    het uizicht op de baai van napels was prachtig en het was er heel hygienisch

    Verbleven in juni 2017

  • Beoordeeld op: 28 juni 2017

    9,2
    KLasse hotel op superlocatie!!
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden - Uitzicht op Zee
    • Verbleef 3 nachten

    Prijs is behoorlijk. Locatie ligt op een berg waar je met 1 stop met een kleine metro kunt komen. Na 22.00 uur rijdt de metro niet meer, dan zal je een behoorlijke stevige klim maken door 3 slingerstraten. Nadelig als je later terugkomt vanaf een heerlijk diner bij de kust.

    Fantastische ligging met een hele mooie panorama. Kamer gemiddels niet al te groot. Een heerlijk varierend ontbijt bij een ooi dakterras.

    Verbleven in juni 2017

  • Beoordeeld op: 14 april 2017

    7,5
    goed verblijf zonder meer
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden - Gedeeltelijk Uitzicht op Zee
    • Verbleef 4 nachten

    Niet alle onthaalpersoneel was even vriendelijk Ontbijt in de opkomende(warme zon) geen mogelijkheid om in de schaduw te zitten. details : vb gordijn die los hing geen airco

    gedeeltelijk zicht op zee uitgebreid ontbijt goede service

    Verbleven in april 2017

  • Beoordeeld op: 29 maart 2017

    6,7
    Prima hotel. Prachtig uitzicht.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Comfort Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 3 nachten

    Toen we op onze vertrekdag onze koffers wilden ophalen bleken deze per abuis al met een taxichauffeur meegegeven. De afhandeling hiervan was zeer onprofessioneel. Dit kostte ons veel extra oponthoud en ergernis. Geen excuses niets.

    Het ontbijt en diner in het hotel was prima.

    Verbleven in maart 2017

  • Beoordeeld op: 12 juli 2018

    4,2
    Op de foto’s prachtig maar in het echt.😥
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • 2 kamers
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Geen prive strand, allemaal verzonnen.

    Het lieve meisje in de bediening.

    Verbleven in juli 2018

  • Beoordeeld op: 19 mei 2018

    5,0
    Uitzicht
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Comfort Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 6 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Locatie, ver van metro en trein

    Uitzicht

    Verbleven in mei 2018

  • Beoordeeld op: 16 april 2018

    5,8
    Matig. Ongunstige prijs/kwaliteit.
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden - Uitzicht op Zee
    • Verbleef 3 nachten

    Onvriendelijke ontvangst. Weinig behulpzaam, geen spontane informatie.

    Verbleven in april 2018

  • Beoordeeld op: 3 september 2017

    9,6
    Zeer fraai terras voor lunch en dinner met prachtig...
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden - Uitzicht op Zee
    • Verbleef 3 nachten

    Zeer fraai terras voor lunch en dinner met prachtig uitzicht over de baai van Napels en de Vesuvius.

    Verbleven in september 2017

  • Beoordeeld op: 15 juni 2017

    8,8
    uitzicht
    • Zakenreis
    • Groep
    • Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden - Uitzicht op Zee
    • Verbleef 4 nachten

    nvt

    uitzicht

    Verbleven in juni 2017

  • Beoordeeld op: 31 oktober 2016

    8,8
    Goed hotel voor een kort verblijf
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Comfort Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 2 nachten

    Prachtig uitzicht, vriendelijk personeel

    Verbleven in oktober 2016

  • Beoordeeld op: 1 oktober 2016

    8,3
    zicht op Napels, terras op kamer en restaurant, parking vlak...
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden - Uitzicht op Zee
    • Verbleef 3 nachten

    alleen hogere verdiepingen hebben zicht op de baai

    zicht op Napels, terras op kamer en restaurant, parking vlak bij, taxi staanplaats aan hotel

    Verbleven in september 2016

  • De beoordelingen hieronder zijn meer dan 24 maanden geleden geschreven. Ze zijn niet langer van invloed op de totaalscore van de accommodatie - maar ze kunnen nog steeds nuttig zijn bij de keuze van uw perfecte plek om te verblijven.

  • Beoordeeld op: 12 april 2016

    7,5
    Het uitzicht en ligging is top.
    • Vakantiereis
    • Groep

    Ontbijt is vrij karig en koffie is ronduit vies. Gelukkig zit er op 50m afstand een heel goed koffietentje.

    Het uitzicht en ligging is top. Flinke/Heerlijke wandeling om via de boulevard bij het centrum te komen. Om Stadio San Paolo te bezoeken, 10' taxi of trein.

  • Beoordeeld op: 22 januari 2016

    7,5
    - super uitzicht!
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen

    Wij hadden een kamer naast de lift, helemaal geen rust. Wij hadden geen zin om een andere kamer te vragen, zo veel spullen al uit de koffer. We beseften het pas in de avond. Kamer is te klein voor ouders met 2 kleine kinderen.

    - super uitzicht! - goede locatie, ver van de drukte, in de goede buurt - gezellig ontbijten, goede F&B manager - vriendelijke personeel - lekker ontbijt en koffie!

  • Beoordeeld op: 10 oktober 2015

    7,9
    Locatie ,kort bij taxiplaats ,naar napelsnormen rustig,zeer...
    • Vakantiereis
    • Stel

    Niet gunstig voor minder mobiele mensen , geen lift naar restaurant , prijskwaliteit als je zicht op baai hebt en niet lager dan 3verd logeerd

    Locatie ,kort bij taxiplaats ,naar napelsnormen rustig,zeer behulpzame staf en restaurant bediening , met soms een paar schoonheidsfoutjes in bediening maar weegt niet op tegen al de rest om dan negatief te zijn

  • Beoordeeld op: 4 augustus 2015

    5,4
    Het uitzicht, het buiten kunnen ontbijten
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen

    De afgelegen locatie: funicolare of taxi was nodig om centrum te bereiken, gebrek aan zwembad, dunne kamermuren, eentonig ontbijt dat niet meer koel en aangevuld geserveerd werd als je later kwam

    Het uitzicht, het buiten kunnen ontbijten

  • Beoordeeld op: 21 september 2015

    8,8
    Uitzicht op stad, zee & Vesuvius
    • Vakantiereis
    • Stel

    Uitzicht op stad, zee & Vesuvius Personeel vriendelijk & adequaat Overdekt parkeren

Er zijn ook 6 beoordelingen zonder commentaar. Deze beïnvloeden de algemene beoordelingsscore.

Resultaat 1 - 20

Bekijk de galerij met reizigersfoto's van BW Signature Collection Hotel Paradiso

Gasten beoordeelden ook deze accommodaties: