Accommodaties Vluchten Autoverhuur Luchthaventaxi's

Beoordelingen over Perticari 3-sterren

Via Zara 67, 61100 Pesaro, Italië

#13 van de 35 hotels in Pesaro

Gastfavoriet

Beoordelingsscore

Gebaseerd op 479 beoordelingen over dit hotel

8,4

Scoreverdeling

  • Hygiëne

    8,3

  • Comfort

    8

  • Locatie

    9,2

  • Faciliteiten

    7,9

  • Personeel

    8,5

  • Prijs-kwaliteitverhouding

    8,5

  • Gratis WiFi

    8,2

100% geverifieerde beoordelingen

Echte gasten. Echte overnachtingen. Echte meningen.

Meer tonen
Schrijf een review

Resultaat 1 - 8

  • Beoordeeld op: 27 juni 2018

    6,7
    Niet duur
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    De schoonmakers hadden onze kamerdeur open laten staan. Het voelt niet prettig als je dagje weg bent geweest en je kamerdeur staat bij terugkomst open. Het buitenzwembad wordt gedeeld met het hotel ernaast en is niet verwarmd. Ontbijt werd in het buitendeel geserveerd, daar waren alleen te weinig tafels, gevolg is op stoeltje naast het zwembad tussen de rokers ontbijten. Het hotel is erg gehorig, tv/enthousiaste buren hoor je erg goed. De douchecabine was erg klein en de houder van de douchekop kapot.

    Locatie was goed en je kan fietsen lenen van het hotel. Prima restaurants op loopafstand.

    Verbleven in juni 2018

  • Beoordeeld op: 11 juni 2018

    9,2
    Enigszins gedateerde inrichting met aardig personeel, uitstekend ontbijt op prachtlokatie.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 1 nacht

    Inrichting enigszins gedateerd. Maar met deze omgeving, dit personeel en ontbijt mag je voor deze prijs over niets klagen.

    De locatie: iedere kamer balkon met uitzicht over zee en boulevard. In directe omgeving relaxte stadssfeer met horeca maar ook parkje en pleintje. Gratis parkeren in de straat (met pas van hotel), maar ook in eigen garage. Voortreffelijk compleet ontbijt. Vriendelijk personeel. Ook nog groot eigen buitenzwembad.

    Verbleven in mei 2018

  • Beoordeeld op: 17 augustus 2017

    7,9
    Geweldig hardwerkend vriendelijk personeel als ze de minpunten wegwerken is de accomodatie perfect.
    • Vakantiereis
    • Groep
    • 2 kamers
    • Verbleef 4 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    De bedden :-( een hangmat slaapt beter. Gelukkig niet voor zaken en uitrusten doe je beter op een ligbed op het strand. De douche is echt superkrap, op zichzelf een bezichtiging waard. Op onze kamer waren de massagesproeiers kapot. Op de andere gehuurde kamer alles prima. Airco zou het moeten doen volgens de receptie, maar helaas niet dus. Ook kapot. Werkte voor 5 procent.

    Goede douche, geweldig grappenmakend personeel. De douche kun je je kont niet in keren, superkrap. De kamers zijn redelijk schoon. Airco deed t amper, zeg maar gerust niet. De tweede kamer deed het wel. Strand op 50 meter afstand. Middenin het toeristisch gebied. Ow en de harde muziek buiten is goed hoorbaar op de kamer. Slaap je slecht met muziek zou ik een hotel als ambassador kiezen. Ietsje verder van het pleintje af. En wil je echt lekker verse vis eten, ga naar la baita en bestel daar gegrilde vis met tiramisu. Wel van tevoren reserveren, kun je door het hotel laten doen. Het is goed aan te lopen maar niet dichtbij. Ow ze spreken slecht engels in het restaurant.

    Verbleven in juli 2017

  • Beoordeeld op: 27 juli 2017

    9,5
    Prima familiehotel aan zee en vlakbij het centrum
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Vierpersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    De parkeergarage zat vol dus moesten op zoek naar een parkeerplaats aan de straat, we kregen wel een kaart waardoor we niet hoefden te betalen.

    Hotel ligt vlak aan zee, voor Italiaanse begrippen een heel uitgebreid ontbijtbuffet en mooie familiekamers!

    Verbleven in juli 2017

  • Beoordeeld op: 13 juli 2017

    9,6
    Prijs kwaliteit ok
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger
    • Eenpersoonskamer
    • Verbleef 7 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    De 2 hotels die het zwembad delen houden dansavonden maar niet op dezelfde dagen vandaar dat men op 1 week 4 keer met lawaaihinder te maken heeft

    Ligging vlak bij de zee Zwembad aanwezig Groot terras met zicht op zee

    Verbleven in juli 2017

  • Beoordeeld op: 18 mei 2018

    8,8
    De ligging en de vriendelijke bejegening.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Te kleine doeche

    De ligging en de vriendelijke bejegening.

    Verbleven in mei 2018

  • Beoordeeld op: 20 augustus 2017

    7,5
    Locatie aan het strand
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Vierpersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Geen mooi hotelcomplex

    Locatie aan het strand

    Verbleven in juli 2017

  • De beoordelingen hieronder zijn meer dan 24 maanden geleden geschreven. Ze zijn niet langer van invloed op de totaalscore van de accommodatie - maar ze kunnen nog steeds nuttig zijn bij de keuze van uw perfecte plek om te verblijven.

  • Beoordeeld op: 22 september 2015

    9,2
    Aan de boulevard, dicht bij het centrum
    • Vakantiereis
    • Stel

    De douche, schitterende douche maar veel te klein

    Aan de boulevard, dicht bij het centrum

Er zijn ook 3 beoordelingen zonder commentaar. Deze beïnvloeden de algemene beoordelingsscore.

Resultaat 1 - 8

Gasten beoordeelden ook deze accommodaties: