Accommodaties Vluchten Autoverhuur Luchthaventaxi's

Beoordelingen over Piccola Italia 4-sterren

Via Di Mezzema 1, 25010 Tremosine Sul Garda, Italië

Beoordelingsscore

Gebaseerd op 220 beoordelingen over dit hotel

8,7

Scoreverdeling

  • Hygiëne

    9,3

  • Comfort

    8,4

  • Locatie

    8,8

  • Faciliteiten

    8,4

  • Personeel

    9

  • Prijs-kwaliteitverhouding

    8,2

  • Gratis WiFi

    8,2

100% geverifieerde beoordelingen

Echte gasten. Echte overnachtingen. Echte meningen.

Meer tonen
Schrijf een review

Resultaat 1 - 8

  • Beoordeeld op: 18 juni 2018

    7,5
    Overal heerlijk verblijf, maar wel wat kritische noten!
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Superior Tweepersoonskamer met Uitzicht op het Meer
    • Verbleef 4 nachten

    Helaas heb ik wel wat kritische punten ondanks dat het overall prima was: 1. Het is erg Duits georiënteerd: menukaart in het Duits, apfelschöle als drankje, strüdel bij ontbijt, veel Duitsers en continu werden we in Duits aangesproken door het personeel wat wij wel een beetje irritant vonden, want op gegeven moment weet je toch wel dat wij niet Duits zijn. Absoluut niks tegen Duitsers, maar het gaf ons het gevoel dat we in Duitsland op vakantie waren i.p.v. Italië. 2. De dame bij de receptie kwam niet vriendelijk en ongeïnteresseerd op ons over. Als tip wil ik meegeven om een pepermuntje te nemen na het roken wat ze bij de receptie geregeld leken te doen. Ruikt iets frisser als je tegen je gasten praat. 3. We hebben 1 avond gegeten in het restaurant en dat viel tegen. €12,- voor een bord 'gegrilde' groenten (eerder snotgaar) vol met olie vind ik niet ok. Ook de groentelasagne van mijn vriend was niet zo lekker. Misschien dat andere gerechten wel goed zijn, maar onze ervaring was dus minder positief. 4. De handdoeken werden dagelijks opgevouwen en weer teruggelegd, waardoor wij dachten dat ze waren vernieuwd ondanks briefje op badkamer dat je ze op de grond moest leggen als je dit wenste. Dit bleken echter onze al gebruikte handdoeken te zijn. Geen idee meer welke dus van mij en welke van mijn vriend was. Daarbij zagen we dit ook pas na 3 dagen, dus we hebben in 4 dagen geen enkele keer een schone handdoek gehad. 5. De Wifi in kamer 3.14 was heel erg slecht. Alleen op balkon was er matige Wifi.

    - Ontbijt was goed - Kamer ruim en zeer schoon - Personeel in restaurant en de heren van de receptie waren heel vriendelijk - Schoon zwembad - Restaurant net en schoon - Goede faciliteiten - Super uitzicht - Lekker rustig, dus we hebben er heerlijk geslapen

    Verbleven in juni 2018

  • Beoordeeld op: 27 juni 2017

    10
    een fantastisch verblijf tijdens onze vakantie. Niets op aan te merken en alles was voortreffelijk
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Superior Tweepersoonskamer met Uitzicht op het Meer
    • Verbleef 4 nachten

    niet van toepassing

    de omgeving, de kamer, het restaurant en het fantastische personeel. Het zwembad en het uitzicht waren heerlijk. Alles was voortreffelijk

    Verbleven in juni 2017

  • Beoordeeld op: 30 mei 2017

    9,2
    Verblijf in prima appartementjes, knap uitzicht
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Superior Tweepersoonskamer met Uitzicht op het Meer
    • Verbleef 1 nacht

    Appartement is zeker proper, maar de inrichting zou stilaan vervangen mogen worden.

    Knap uitzicht en ruim terras, kamer in appartementstijl : aparte slaapkamer en woonkamertje (geen keuken, maar blijkt wel mogelijk in de iets ruimere villa's). Lekker eten : zowel ontbijt als diner. Mogelijkheid om buiten te eten met prachtig uitzicht op het meer. Ook vanuit het restaurant heb je een fabelachtig zicht op het meer. Zeer verzorgde tuin! Aangename mensen.

    Verbleven in mei 2017

  • Beoordeeld op: 20 september 2018

    8,3
    het uitzicht over het meer
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Superior Tweepersoonskamer met Uitzicht op het Meer
    • Verbleef 10 nachten

    uitleg over de ligging van het hotel informatie over de weg naar het hotel toe

    het uitzicht over het meer de rust die heerst in het hotel

    Verbleven in augustus 2018

  • Beoordeeld op: 15 augustus 2018

    9,6
    Super
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Suite met Uitzicht op het Meer
    • Verbleef 7 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Niets

    Mooie locatie, comfortabele kamer, de rust en het lekkere eten!

    Verbleven in juli 2018

  • De beoordelingen hieronder zijn meer dan 24 maanden geleden geschreven. Ze zijn niet langer van invloed op de totaalscore van de accommodatie - maar ze kunnen nog steeds nuttig zijn bij de keuze van uw perfecte plek om te verblijven.

  • Beoordeeld op: 16 augustus 2015

    8,8
    prima hotel met erg vriendelijk personeel.
    • Vakantiereis
    • Stel

    je moet veel trappen lopen....

    prima hotel met erg vriendelijk personeel. Hotelkamers zijn appartementen.Dus veel ruimte ne hebben allemaal zicht opm het gardameer vanaf een groot balkonterras.

  • Beoordeeld op: 31 mei 2015

    7,1
    Mooi uitzicht.
    • Vakantiereis
    • Stel

    Jammer dat er geen terras is waar je gezellig wat kunt drinken. Ook niet bij het zwembad. Je moet wel berekend zijn op de steile hellingen en vele traptredes.

    Mooi uitzicht. Schoon appartementen hotel. Vriendelijk personeel

  • Beoordeeld op: 11 juli 2015

    9,2
    Zwembad, ontbijt, hygiene
    • Vakantiereis
    • Gezin met oudere kinderen

    Niets

    Zwembad, ontbijt, hygiene

Er zijn ook 1 beoordelingen zonder commentaar. Deze beïnvloeden de algemene beoordelingsscore.

Resultaat 1 - 8

Gasten beoordeelden ook deze accommodaties: