Accommodaties Vluchten Autoverhuur Luchthaventaxi's

Beoordelingen over Agriturismo Il Segreto di Pietrafitta

Strada Loc. Cortennano 56/57, 53037 San Gimignano, Italië

#1 van de 90 vakantiewoningen in San Gimignano

Gastfavoriet

Beoordelingsscore

Gebaseerd op 494 beoordelingen over dit hotel

9,8

Scoreverdeling

  • Hygiëne

    9,9

  • Comfort

    9,8

  • Locatie

    9,8

  • Faciliteiten

    9,8

  • Personeel

    9,9

  • Prijs-kwaliteitverhouding

    9,4

  • Gratis WiFi

    8,9

100% geverifieerde beoordelingen

Echte gasten. Echte overnachtingen. Echte meningen.

Meer tonen
Schrijf een review

Resultaat 1 - 26

  • Beoordeeld op: 10 september 2017

    9,2
    We hebben alweer geboekt
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 4 nachten

    Barretje?

    De ligging en het uitzicht waren fantastisch. Ontbijtbuffet was zeer uitgebreid en alles huisgemaakt of lokaal gekocht. Je kan ook 's avonds dineren, Giovanna tovert in de Italiaanse keuken. Er is een vast maar heerlijk Toscaans menu. De ligging is zodanig dat je met een wijntje of aan het zwembad of op het terras bij het diner kan genieten van de zonsondergang achter San Gimignano. De kamer was fijn. De eigenaren besteden veel zorg aan de hele accommodatie. We hadden een kamer die onlangs was gerestaureerd. Authentiek en voldeed prima. En last but not least, Pedro en Diego waren helemaal super. Gastvrij, aardig, behulpzaam, niet opdringerig, vooral twee leuke gasten die trots zijn op hun Agriturismo.

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 27 augustus 2017

    10
    Genieten van mooie zonsondergang
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 4 nachten

    niets

    De ligging en het uitzicht waren fantastisch. Ontbijtbuffet was zeer uitgebreid en alles huisgemaakt of lokaal gekocht. Je kan ook 's avonds dineren. Er is een vast maar smakelijk menu. De ligging is zodanig dat je met een wijntje of aan het zwembad of op het terras bij het diner kan genieten van de zonsondergang achter San Gimignano. De kamer was fijn. De eigenaren besteden veel zorg aan de hele accommodatie. Alle kamers zijn/worden bovendien gerenoveerd. Wij hadden nog een kamer oude stijl. Authentiek en voldeed prima. Nieuwe kamers zijn uiteraard veel mooier. En last but not least, de eigenaren waren helemaal super. Gastvrij, aardig, behulpzaam, niet opdringerig, maar vooral twee leuke kerels.

    Verbleven in juli 2017

  • Beoordeeld op: 7 augustus 2017

    5,8
    Mooie locatie maar prijs kwaliteit valt tegen in vergelijking met de 4 andere bezochte agriturismos
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Driepersoonskamer
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Airco slecht - kleine 3 persoonskamer - zwembad niet heel schoon - bediening had weinig plezier - WiFi regelmatig verbroken - muggen overlast

    Locatie - vriendelijke eigenaren - goed ontbijt

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 29 juli 2017

    10
    Genieten op een unieke plaats in Toscane
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 7 nachten

    Helemaal niets

    Supermooie locatie met zicht op San Gimignano aan het verzorgde zwembad. Heel vriendelijk en hulpvaardig personeel. Kamer was een beetje klein aan de kleine kant maar was voorzien van alle comfort. Ontbijt was heel uitgebreid, voor iedereen wat wils, zelfs met dagelijkse zoetigheden homemade. 's Avonds kun je genieten van een dinner op terras met adembenemend zicht. Alles wordt bereid met locale producten, wat een meerwaarde geeft. Je kunt de kokkin zelf in de keuken bewonderen terwijl ze verse pasta maakt! Een echte plaats om te relaxen!

    Verbleven in juli 2017

  • Beoordeeld op: 25 juli 2017

    9,2
    Uitstekende verhouding prijs/kwaliteit
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Driepersoonskamer
    • Verbleef 5 nachten

    Toegangsweg een beetje moeilijker maar zeker niet onmogelijk

    De ontvangst van de gastheren en hun glimlach ter aller tijde Hun perfecte kennis van de talen ) een grote troef in Italie

    Verbleven in juli 2017

  • Beoordeeld op: 22 juli 2017

    8,8
    een schitterend verblijf met een prachtig terras voor ontbijt en diner. zwembad was erg mooi.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 5 nachten

    zand weg er naar toe , erg stoffig, auto was na 5 dagen onherkenbaar.

    ontbijt was uitgebreid en goed. onze kamer was vrij klein, geen makkelijke stoelen op de kamer.

    Verbleven in juli 2017

  • Beoordeeld op: 9 juli 2017

    10
    Paradise
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 4 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Ik vond de kussens iets te hard maar mijn man vonden ze geweldig. Dat er een bar niet was s'avonds , iedereen ging vroeg naar bed. Voor de rest echt niets, was super

    De ontvangst, de ligging alles klopt, we hebben 3 keer hier ook s'avonds gegeten, super lekker en niet duur. De kamers zijn prachtig, de uitzicht geweldig. Ik geeft niet vaak een 10 maar deze verdiend het, we gaan zeker terug

    Verbleven in juli 2017

  • Beoordeeld op: 28 juni 2017

    10
    Perfecte B&B.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 3 nachten

    Zeer vriendelijke gastheren. Prachtige accommodatie met een geweldig uitzicht vooral vanaf het overdekte terras 's avonds aan het diner met de ondergaande zon en het sprookjesachtige San Gimignano. Iedere avond gebruik gemaakt van het diner bij de accommodatie. Kleinschalig en intiem op het buitenterras omdat alleen gasten van de B&B hier komen eten. Ook de eetgelegenheden binnen waren zeer sfeervol ingericht.

    Verbleven in juni 2017

  • Beoordeeld op: 12 juni 2017

    8,3
    Toscane is prachtig en als je daarvan wilt genieten is het een geweldige locatie.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 3 nachten

    Dat er geen lunch faciliteiten waren. Als je een dagje bij het zwembad wilt blijven moet je eerst zelf naar de supermarkt.

    Wij hadden een van de nieuwste kamers, met prachtig uitzicht. Onthaasten kan je hier heel goed. Ontbijt was goed, wel iets te veel taart voor de gemiddelde Nederlander denk ik. Eigenaren zijn heel erg vriendelijk. Goede uitvalsbasis voor het bezoeken van verschillende steden.

    Verbleven in juni 2017

  • Beoordeeld op: 22 mei 2017

    10
    Fantastische agriturismo voor degene die in alle rust van al het heerlijke van Toscane wil genieten!
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 3 nachten

    NIETS...hopelijk houden de gastheren met hun enthousiasme het niveau van deze agriturismo zo hoog als deze nu is! Wij zijn via de short-cut aangekomen bij de agriturismo. Dit onverharde landweggetje bevat steile delen, echter een normale huurauto als wij die hadden kan dit gemakkelijk aan. Ik kan me voorstellen dat bezoekers dit als minpuntJE zouden kunnen ervaren.

    Alle facetten maakte het een perfect totaalplaatje. De prachtige locatie en uitzicht op San Gimignano. De rustige en natuurrijke omgeving. De agriturismo zelf met haar faciliteiten (onze kamer, een heerlijk zwembad, (on)overdekt terras) die allen een mooi uitzicht over de prachtige omgeving en San Gimignano bieden. Daarnaast was het ontbijt en het diner onovertreffelijk...alles wordt zelf bereid in hun open keuken. Je kunt merken dat de agriturismo een verlengde is van de gastheren. Beide heren hebben alle aandacht om het de bezoekers naar de zin te maken met een hapje, drankje, praatje en goede tips. Fan-tas-tisch!!!

    Verbleven in mei 2017

  • Beoordeeld op: 1 mei 2017

    9,6
    a small paradise near San Gimignano
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Driepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten

    de toegansweg tot de B&B is steil en moeilijk te vinden in het donker

    Eigenaars en personeel enorm vriendelijk en behulpzaam. De hele B&B is zeer mooi ingericht en kraaknet. Prachtige ligging net buiten San Gimignano: vanin het zwembad en vanop het terras kan je 's avonds de zon zien ondergaan achter de stad, een spectaculair schouwspel. Gasten kunnen s'avonds ter plaatse lokale specialiteiten eten.

    Verbleven in april 2017

  • Beoordeeld op: 30 juli 2016

    10
    Kan niet beter!
    • Vakantiereis
    • Gezin met oudere kinderen
    • Driepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten

    De ligging was een plaatje, de uitbaters en personeel waren super vriendelijk en behulpzaam en spraken vlot engels. De inrichting was heel smaakvol. Het zwembad was top, een enorme aanrader!

    Verbleven in juli 2016

  • Beoordeeld op: 21 juli 2016

    9,6
    Prachtige landschap met alle comfort en hartelijk onthaal !
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 5 nachten

    Een positieve verrassing was dat er ook s' avonds gedineerd kon worden. Simpel, maar lekker en authentiek toscaans met veel verse groentjes. Een aanrader.

    Verbleven in juli 2016

  • Beoordeeld op: 29 april 2018

    10
    Paradijs op aarde
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 5 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Paradijs op aarde

    Verbleven in april 2018

  • Beoordeeld op: 8 augustus 2017

    10
    Niks
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 6 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Niks

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 25 juli 2017

    9,6
    het uitzicht
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 3 nachten

    niets

    het uitzicht

    Verbleven in juli 2017

  • Beoordeeld op: 30 april 2017

    10
    Echt geweldig
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Niets

    Geweldige eigenaren op een prachtige plek. Geweldig eten en een super ontbijt, alles home made , voor herhaling vatbaar

    Verbleven in april 2017

  • Beoordeeld op: 19 augustus 2016

    10
    Unieke locatie in Toscane
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Driepersoonskamer
    • Verbleef 7 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Niets

    Prachtige locatie, hartelijke ontvangst, prima kamer, heerlijk ontbijt en uniek uitzicht. En niet te vergeten de heerlijke diners!

    Verbleven in augustus 2016

  • De beoordelingen hieronder zijn meer dan 24 maanden geleden geschreven. Ze zijn niet langer van invloed op de totaalscore van de accommodatie - maar ze kunnen nog steeds nuttig zijn bij de keuze van uw perfecte plek om te verblijven.

  • Beoordeeld op: 3 augustus 2015

    10
    - zeer goede ontvangst
    • Vakantiereis
    • Stel

    - Wifi werkte niet altijd even goed, maar is minder belangrijk

    - zeer goede ontvangst - vriendelijke eigenaars - super ontbijt - geweldige ligging (ontbijten met uitzicht op San Gimignano)

  • Beoordeeld op: 28 juli 2015

    10
    Fantastische (nieuwe) accomodatie - zeer vriendelijke en...
    • Vakantiereis
    • Stel

    Geen verharde weg naar accomodatie: zeer stofferig... een echt avontuur voor jezelf en je auto!

    Fantastische (nieuwe) accomodatie - zeer vriendelijke en jonge uitbaters - geen enkele vraag naar tips rond eetadresjes,... gaan ze uit de weg - lekker ontbijt (verse gebakken taart) - super prachtig uitzicht - gemakkelijke communicatie in het Engels - tegelijkertijd dichtbij en voldoende verwijderd van San G.

  • Beoordeeld op: 24 juli 2015

    10
    Gewoonweg fantastisch!
    • Vakantiereis
    • Stel

    Gewoonweg fantastisch! Deze plaats heeft het allemaal:schilderachtige uitzichten, zicht op san Gimignano van aan het zwembad, een kraaknette en mooi aangelegde tuin/domein en zwembad, buitenterrassen, lekker -niet typisch italiaans ontbijt-, zeer vriendelijk onthaal, prachtige en stijlvolle kamers met minifrigo,...Alles met stijl gedaan door en geen moeite te veel voor Pedro en Diego, die ook rondkomen met een glaasje witte wijn rond aperotijd voor de extra-verwennerij!

  • Beoordeeld op: 19 mei 2015

    10
    De uitbaters zijn heel enthousiast en erg behulpzaam!
    • Vakantiereis
    • Stel

    De uitbaters zijn heel enthousiast en erg behulpzaam!! Kamers zeer ruim en proper! Uitgebreid ontbijtbuffet, heel gevarieerd en voor elk wat wils! Prachtig uitzicht vanaf de zwemkom op san gemignano. Aanrader: de zonsondergang op het terras Met een glaasje chianti, kaasjes en salami. Gewoon TOP!

  • Beoordeeld op: 13 september 2015

    10
    Relaxed, super locatie, ontspanning, als een God in Toscane
    • Vakantiereis
    • Stel

    Niets

    Relaxed, super locatie, ontspanning, als een God in Toscane

  • Beoordeeld op: 8 september 2015

    10
    De sfeer en vriendelijkheid van het personeel.
    • Vakantiereis
    • Stel

    Beetje lastige weg, slecht wegdek.

    De sfeer en vriendelijkheid van het personeel.

  • Beoordeeld op: 2 augustus 2015

    10
    Schitterende ligging met zicht op San Gimigiano.
    • Vakantiereis
    • Stel

    Schitterende ligging met zicht op San Gimigiano. Vriendelijke gastheren die je met veel plezier de juiste restaurants adviseren.

  • Beoordeeld op: 31 mei 2015

    9,2
    uitgebreide verse ontbijt
    • Vakantiereis
    • Stel

    Was eerste keer lastig te vinden, er bleek een makkelijkere weg te zijn

    uitgebreide verse ontbijt

Er zijn ook 6 beoordelingen zonder commentaar. Deze beïnvloeden de algemene beoordelingsscore.

Resultaat 1 - 26

Gasten beoordeelden ook deze accommodaties: