Accommodaties Vluchten Autoverhuur Luchthaventaxi's

Beoordelingen over Poderi Arcangelo

Capezzano 26, 53037 San Gimignano, Italië

#56 van de 90 vakantiewoningen in San Gimignano

Gastfavoriet

Beoordelingsscore

Gebaseerd op 376 beoordelingen over dit hotel

8,4

Scoreverdeling

  • Hygiëne

    8,4

  • Comfort

    8,1

  • Locatie

    9,2

  • Faciliteiten

    8

  • Personeel

    8,7

  • Prijs-kwaliteitverhouding

    8

  • Gratis WiFi

    7

100% geverifieerde beoordelingen

Echte gasten. Echte overnachtingen. Echte meningen.

Meer tonen
Schrijf een review

Resultaat 1 - 20

  • Beoordeeld op: 29 augustus 2018

    9,2
    Mooie locatie in Toscane. Rust en practig uitzicht op de streek.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer - Bijgebouw
    • Verbleef 3 nachten

    Restaurant was niet erg overtuigend. Eenvoudig, weinig variatie.

    mooie, ruime kamer. Goed gelegen, prachtig uitzicht van op het terras. Zwembad. Rustige omgeving. Ontbijt was uitgebreid en ruime keuze. Vriendelijk personeel.

    Verbleven in augustus 2018

  • Beoordeeld op: 10 augustus 2018

    6,7
    Prachtig uitzicht.
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Driepersoonskamer - Bijgebouw
    • Verbleef 4 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Jammer dat je de auto moet nemen om naar het hoofdgebouw te komen en dat er geen toilet aan zwembad is. Jammer ook dat je moet betalen voor handdoeken aan het zwembad. Neem iets mee tegen de muggen, het zit er vol van. Kamer die wij hadden was verouderd.

    Het uitzicht aan de infinitypool en van op het terras is uniek. De ultieme reden om hier naartoe te komen. Bij vertrek kregen we een flesje wijn van het huis mee, zeer attentvol.

    Verbleven in augustus 2018

  • Beoordeeld op: 22 juni 2018

    8,8
    Genoten.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer - Bijgebouw
    • Verbleef 3 nachten

    Avondeten viel een klein beetje tegen. Was beetje simpel. bediening wel erg aardig.

    Mooi authentiek sfeervol pand. Prachtig uitzicht rondom, echt een heerlijk verblijf gehad. Heerlijk groot zwembad met adembenemend uitzicht. Komen graag nog eens terug. Prima ontbijt, zelfs glutenvrij brood.

    Verbleven in juni 2018

  • Beoordeeld op: 19 september 2017

    9,2
    Geweldig
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    'S avonds toch beter in hotel blijven, met auto naar boven rijden in de donker zagen we niet gebeuren. Een klein min puntje was dat de lunch een bordje mozzarella met tomaatjes 10€ toch wat veel was, tegenover de diner ' avonds 4-gangen voor 25€

    De kamers waren in orde, prachtig uitzicht en een prachtig zwembad met uitzicht. Avondeten heel lekker, zeker een aanrader

    Verbleven in september 2017

  • Beoordeeld op: 16 september 2017

    5,0
    Matige agriturismo
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer - Bijgebouw
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Ontbijt was matig. We werden in een ander gebouw geplaatst waardoor we met de auto moesten gaan ontbijten en dineren. Tijdens diner werd de 2e gang al op tafel gesmeten terwijl we nog aan de 1e gang zaten.

    De locatie. Lekkere wijn

    Verbleven in september 2017

  • Beoordeeld op: 24 juni 2017

    9,2
    Een prachtige plek waar je helemaal tot rust komt
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 4 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Vriendelijk personeel, mooie nette kamer, prachtig uitzicht, een geweldig zwembad. Lekker ontbijt (vooral de croissants) en goede koffie. Mooie omgeving voor uitstapjes. De oude binnenstad van Certaldo (10min rijden) heeft leuke restaurantjes.

    Verbleven in juni 2017

  • Beoordeeld op: 25 september 2016

    6,7
    prachtig verblijf om diverse locaties te bezoeken
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 4 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Slaan van houtendeuren, veel muggen, feest op zaterdagavond waardoor er veel lawaai was, 'niet prettig avond voor vertrek. Problemen met betale

    Het uitzicht. Zwembad. Buitenterras. Ruime parkeergelegenheid. Goede airco op kamer.

    Verbleven in september 2016

  • Beoordeeld op: 30 augustus 2018

    7,1
    De stijl en heel proper
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • 2 kamers
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Heel veel lawaai van de weg die juist naast de b&b ligt . Slechte matras .

    De stijl en heel proper

    Verbleven in augustus 2018

  • Beoordeeld op: 27 juli 2018

    9,2
    Van aan het zwembad zicht op San Gimignano!
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger
    • Tweepersoonskamer - Zolder
    • Verbleef 2 nachten

    Kamers van ongelijke grootte en een kamer had een erg harde matras

    Van aan het zwembad zicht op San Gimignano!

    Verbleven in juli 2018

  • Beoordeeld op: 8 augustus 2017

    10
    prachtig uitzicht , top locatie, heerlijk zwembad.
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • 2 kamers
    • Verbleef 7 nachten

    prachtig uitzicht , top locatie, heerlijk zwembad.

    Verbleven in juli 2017

  • Beoordeeld op: 4 augustus 2017

    7,9
    Mooie locatie , uiterst vriendelijke mensen (allemaal) fantastische witte wijn. Afmeting bedden mag
    • Vakantiereis
    • Groep
    • 2 kamers
    • Verbleef 4 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Check de afmeting van de bedden kunnen klein zijn

    Gastvrijheid

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 13 juni 2017

    10
    Geweldige ligging en locatie.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer - Bijgebouw
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Niets

    Geweldige ligging en locatie. Mooie kamers, een ieder aan te bevelen

    Verbleven in juni 2017

  • Beoordeeld op: 20 februari 2017

    8,8
    Heerlijk verblijf! Mooie landelijke omgiving
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Appartement met 1 Slaapkamer
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Koude vloer

    Ligging uitzicht omgeving

    Verbleven in februari 2017

  • De beoordelingen hieronder zijn meer dan 24 maanden geleden geschreven. Ze zijn niet langer van invloed op de totaalscore van de accommodatie - maar ze kunnen nog steeds nuttig zijn bij de keuze van uw perfecte plek om te verblijven.

  • Beoordeeld op: 25 juli 2015

    4,2
    het uitzicht is schitterend.
    • Vakantiereis
    • Gezin met oudere kinderen

    Slecht ontbijt, iedere dag zelfde matige variatie, slechtste koffie die we dronken in Italie, theezakjes namen we zelf maar mee, geen vers fruit behalve iedere dag watermeloen, geen gekookt ei, beetje worst en onbestemde kaas. Zelf placemats en bestek neerleggen. Eigenlijk alleen yoghurt gegeten. WIFI heel traag. Zeer gehorige kamers, je kon alles bij de buren horen! Deuren met vreemde sloten, een douche waar amper water uit kwam. Geen gezellige bar waar je een frisje kon krijgen, een glas wijn voor de hoofdprijs. Je zit bovenop een berg en zonder auto zou ik niet weten hoe je de dag er door moet komen.

    het uitzicht is schitterend. Vanaf het terras en vanaf het zwembad.

  • Beoordeeld op: 7 juni 2015

    4,6
    Uitzicht is geweldig.
    • Vakantiereis
    • Stel

    Ontbijt en ontbijttafels zeker niet zoals de foto's op hun site. Weinig of geen gastvrijheid. Bij aankomst enkel sleutel, kamer en ontbijttruimte getoont, verder geen uitleg over wijnproeverijen, bar, etc. Zeer duur voor wat het is. B&b die zich voordoet als hotel. S'ochtends nooit gedekte tafels. Tafels en stoelen staan zomaar wat door elkaar en zijn zeker niet zoals de foto's op hun site.

    Uitzicht is geweldig. Mooi zwembad! (wel niet verwarmd en dus ijskoud) Plaats voor wagens met afdak. Propere en moderne ruime badkamer. (schimmel op douchegordijn.)

  • Beoordeeld op: 19 mei 2015

    8,8
    Vriendelijk personeel.
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen

    De wifi was slecht (Casa Raffaello). Gelukkig konden wij zonder, maar vertrouw er niet op als je het echt nodig hebt.

    Vriendelijk personeel. Het zwembad ging vanwege het goede weer eerder open dan gepland

  • Beoordeeld op: 20 februari 2015

    7,9
    Ligging op een kwartier van San Gimignano op een heuvel met...
    • Zakenreis
    • Stel

    Wij waren zo goed als de enige gasten tijdens ons verblijf en we vermoeden dat bij volle bezetting de kamers niet 100% geluiddicht zijn.

    Ligging op een kwartier van San Gimignano op een heuvel met zicht op de wijngaarden.

  • Beoordeeld op: 16 mei 2016

    7,5
    Uitzicht
    • Vakantiereis
    • Groep

    Zwembad gesloten

    Uitzicht Avond eten

  • Beoordeeld op: 7 oktober 2015

    5,4
    Zeer onvriendelijk personeel, slechte service, voor alles...
    • Vakantiereis
    • Gezin met oudere kinderen

    Zeer onvriendelijk personeel, slechte service, voor alles dienden we extra te betalen (bv. airco), de kamers werden niet dagelijks gepoetst,...

  • Beoordeeld op: 23 augustus 2015

    3,8
    het kost die geld absoluut niet!
    • Vakantiereis
    • Stel

    het kost die geld absoluut niet!

Er zijn ook 5 beoordelingen zonder commentaar. Deze beïnvloeden de algemene beoordelingsscore.

Resultaat 1 - 20

Gasten beoordeelden ook deze accommodaties: