Accommodaties Vluchten Autoverhuur Luchthaventaxi's

Beoordelingen over Grand Hotel Poltu Quatu 5-sterren

Localitá Poltu Quatu, 07020 Porto Cervo, Italië

#12 van de 34 hotels in Porto Cervo

Gastfavoriet

Beoordelingsscore

Gebaseerd op 315 beoordelingen over dit hotel

8,5

Scoreverdeling

  • Hygiëne

    8,9

  • Comfort

    8,8

  • Locatie

    8,8

  • Faciliteiten

    8,7

  • Personeel

    8,4

  • Prijs-kwaliteitverhouding

    7,7

  • Gratis WiFi

    7,9

100% geverifieerde beoordelingen

Echte gasten. Echte overnachtingen. Echte meningen.

Meer tonen
Schrijf een review

Resultaat 1 - 11

  • Beoordeeld op: 11 oktober 2017

    9,6
    Amazing!
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Klassieke Kamer met Kingsize Bed en Uitzicht op de Bergen
    • Verbleef 3 nachten

    het wachten op de obers aan het zwembad om drank te bestellen is echt een minpunt, dit is te wijten aan te weinig personeel van de zwembad bar daar tegenover staan er teveel mensen klaar voor het eten aan de pool te voorzien. Dit is gelegen aan slecht management en niet aan de mensen zelf.

    de super service van het hotel, de klantvriendelijkheid en de dame die informatie geeft voor de excursies. Top hotel :-)

    Verbleven in september 2017

  • Beoordeeld op: 19 september 2017

    4,6
    Prijs kwaliteit van zowel kamers als restaurant buiten iedere proportie
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Superior Kamer met Kingsize Bed
    • Verbleef 7 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Ondanks dat honeymoon bekend was. Veel kleinere kamer dan op fotos en bed was zo keihard dat je geradbraakt wakker werd. Personeel matig, uitzicht nul, geen 5 sterren, zowel niet in kamers als in service.

    Locatie

    Verbleven in september 2017

  • Beoordeeld op: 7 september 2017

    8,8
    Prachtig hotel, mooie propere kamers, mooi zwembad, lekker...
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Klassieke Kamer met Kingsize Bed en Uitzicht op de Bergen
    • Verbleef 3 nachten

    Bekakte mentaliteit waar vriendelijkheid in verhouding staat met je portefeuille. Dit is duidelijk een hotel voor de (echte) jetset. Als "gewone" mens voel je je helemaal niet op je gemak en word je ook met enige minachting behandeld/bekeken. Met een kleine huurwagen val je zeer zeker op tussen de Rolls en de Bentleys die wel voor de deur mogen blijven staan. De kleine wagen wordt asap weggestopt op hun parking (door het personeel). Het hotel geeft een indruk alsof je constant bekeken en getaxeerd wordt. Beetje (veel) bekakt eigenlijk. Verder niets dan goeds.

    Prachtig hotel, mooie propere kamers, mooi zwembad, lekker en zeer uitgebreid ontbijt

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 17 augustus 2017

    5,0
    Vreselijke appartementen
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Appartement met 2 Slaapkamers (4 Volwassenen)
    • Verbleef 4 nachten

    We hebben gekozen voor een appartement van dit hotel. Echter, de appartementen van dit hotel liggen achter het hotel en tegen een drukke verhoogde weg met eronder een grote parkeerplaats aan. Ons appartement was daardoor donker en we hadden last van het geluid van het verkeer. Ons uitzicht was de lelijke weg en grote parkeerplaats. Bij het reserveren konden we ook niet kiezen of we zicht op zee of bergen/weg wilden, dus we betaalde de hoofdprijs (meer dan 900 euro per nacht!) voor dit appartement. We vonden de prijs/kwaliteit verhouding dus erg slecht. Verder was het meeste personeel afstandelijk, ongeïnteresseerd en soms zelfs erg onbeleefd. Het zwembadpersoneel was overigens wel erg aardig.

    Het ontbijt is erg lekker en het zwembad mooi en groot. Het gebied om het hotel is gezellig en mooi rond een haventje. Het nabij gelegen Orso Diving was geweldig. We hebben met ze gesnorkeld en gedoken.

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 23 juli 2017

    8,3
    super ontbijt
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Klassieke Kamer met Kingsize Bed en Uitzicht op de Bergen
    • Verbleef 14 nachten

    prijzen van drankjes en eten aan zwembad

    super ontbijt niet te druk

    Verbleven in juli 2017

  • Beoordeeld op: 6 juli 2017

    10
    Ge-wel-dig!!! Prachtig mooi aangelegd, heerlijke kamer, fijn zwembad, uiterst professioneel personeel.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Klassieke Kamer met Kingsize Bed en Uitzicht op de Bergen
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Geen idee

    Alles alles alles!!!

    Verbleven in juni 2017

  • Beoordeeld op: 4 oktober 2016

    7,9
    De moeite maar goed voor een keer
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Klassieke Kamer met Kingsize Bed en Uitzicht op de Bergen
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Personeel gericht op bepaald klienteel Overdreven prijzen voor restaurant

    Prachtige accomodatie Perfect ontbijt Mooie kamers

    Verbleven in oktober 2016

  • De beoordelingen hieronder zijn meer dan 24 maanden geleden geschreven. Ze zijn niet langer van invloed op de totaalscore van de accommodatie - maar ze kunnen nog steeds nuttig zijn bij de keuze van uw perfecte plek om te verblijven.

  • Beoordeeld op: 2 juli 2015

    8,3
    good service, helpful staff, beautiful environment, nice...
    • Vakantiereis
    • Stel

    terrible wifi, high prices for all services and drinks/food, but most ridiculous: hotel has private beaches, where they like to send you, but you have to pay 25euros at arrival for hotel beach chairs!! other: you must have a car

    good service, helpful staff, beautiful environment, nice location, rooms ok, good price for room

  • Beoordeeld op: 8 juni 2015

    10
    Prachtig hotel aan kleine baai, mooi aangelegd en de...
    • Vakantiereis
    • Stel

    Niets

    Prachtig hotel aan kleine baai, mooi aangelegd en de restaurants hebben uitzicht op mooie schepen en enorme jachten. Kamers zijn luxe met groot bed en jacuzzi in de badkamer.

  • Beoordeeld op: 19 oktober 2015

    6,3
    Mooie natuur
    • Vakantiereis
    • Stel

    Te ver van alles af gelegen

    Mooie natuur

  • Beoordeeld op: 10 juni 2015

    10
    Service personeel
    • Vakantiereis
    • Stel

    WIFI op de kamers

    Service personeel

Er zijn ook 4 beoordelingen zonder commentaar. Deze beïnvloeden de algemene beoordelingsscore.

Resultaat 1 - 11

Gasten beoordeelden ook deze accommodaties: