Accommodaties Vluchten Autoverhuur Luchthaventaxi's

Beoordelingen over Hotel Porta Pia 3-sterren

Via Messina 25, Nomentano, 00198 Rome, Italië

#375 van de 921 hotels in Rome

Gastfavoriet

Beoordelingsscore

Gebaseerd op 326 beoordelingen over dit hotel

8,3

Scoreverdeling

  • Hygiëne

    8,6

  • Comfort

    7,7

  • Locatie

    8,2

  • Faciliteiten

    7,6

  • Personeel

    9,2

  • Prijs-kwaliteitverhouding

    8,3

  • Gratis WiFi

    8,1

100% geverifieerde beoordelingen

Echte gasten. Echte overnachtingen. Echte meningen.

Meer tonen
Schrijf een review

Resultaat 1 - 6

  • Beoordeeld op: 25 juli 2018

    4,6
    Komen we niet meer terug
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 1 nacht

    Geen gordijnen, veel dingen kapot in badkamer, luidruchtige afvalinzameling 05:30, ontbijt pas vanaf 08:10 mogelijk, parkeervoorziening (garage) op aanzienlijke afstand

    Verbleven in juli 2018

  • Beoordeeld op: 27 mei 2018

    7,5
    Prima hotel op prettige locatie.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 4 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Om eerlijk te zijn “schrokken” we een beetje toen we het bed zagen (voelde erg hard), maar dit bleek uiteindelijk nog wel mee te vallen. Douchedeur was een beetje gammel. Er werd verbouwd naast het hotel (hier kan het hotel natuurlijk niks aan doen), maar dit gaf ‘s ochtend wel aardig wat herrie. Daarentegen stonden wij dan ook wel vroeg op, zodat we konden genieten van de prachtige stad Rome.

    Wij hebben 4 nachten in dit Hotel doorgebracht. Een “basis”hotel, maar meer heb je wat ons betreft ook niet nodig als je naar Rome gaat voor een citytrip. We waren er alleen om te douchen en te slapen. Eten deden we in de stad. Wij hebben geen gebruik gemaakt van de ontbijtfaciliteiten, aan de overkant van het hotel zit een sapjes/smoothie winkeltje en ook een nog een lunchroom/restaurantje waar je ‘s ochtends ook al lekker kan eten. Het personeel is erg vriendelijk en behulpzaam! Locatie top! Lekker rustig in verhouding tot de rest van de stad, even met de bus of lopen en je bent zo in hartje Rome.

    Verbleven in april 2018

  • Beoordeeld op: 21 augustus 2017

    8,8
    Prettig verblijf, vriendelijk personeel, nette kamer. Zeer goede prijs/kwaliteit-verhouding.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Het openbaar vervoer vanuit het hotel is matig. We moesten vaak lang op de bus wachten. Het dichtstbij zijnde metrostation was zeker 10 minuten lopen.

    De kamer was klein maar schoon, netjes en licht.

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 1 augustus 2017

    9,6
    Super vriendelijk personeel, uitstekende ligging en zeer ruime kamers!
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Niet ieder personeelslid sprak even goed Engels, soms niet helemaal handig. Maar met handen en voeten kom je heel ver.

    Zeer ruime kamers, super vriendelijk personeel en rustige ligging. Met het ov ben je snel in het centrum. In de omgeving vele goede restaurants en ijssalon.

    Verbleven in juli 2017

  • Beoordeeld op: 11 maart 2018

    7,5
    Goed personeel comfortabele bedden mindere douche
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Grote Driepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Douche was ver onder de maat

    Hulpvaardigheid personeel

    Verbleven in maart 2018

  • De beoordelingen hieronder zijn meer dan 24 maanden geleden geschreven. Ze zijn niet langer van invloed op de totaalscore van de accommodatie - maar ze kunnen nog steeds nuttig zijn bij de keuze van uw perfecte plek om te verblijven.

  • Beoordeeld op: 19 april 2016

    8,3
    Locatie was perfect centraal gelegen.
    • Vakantiereis
    • Stel

    Kleine douche

    Locatie was perfect centraal gelegen. Ook ontbijt voor 5 euro heel fijn. Vriendelijk personeel.

Resultaat 1 - 6