Accommodaties Vluchten Autoverhuur Luchthaventaxi's

Beoordelingen over B&B Prestige

Via Giuseppe Libertini N.7, 73100 Lecce, Italië

#51 van de 274 B&B's en herbergen in Lecce

Gastfavoriet

Beoordelingsscore

Gebaseerd op 157 beoordelingen over deze B&B

9,4

Scoreverdeling

  • Hygiëne

    9,6

  • Comfort

    8,8

  • Locatie

    9,8

  • Faciliteiten

    8,9

  • Personeel

    9,8

  • Prijs-kwaliteitverhouding

    9,2

  • Gratis WiFi

    9,2

100% geverifieerde beoordelingen

Echte gasten. Echte overnachtingen. Echte meningen.

Meer tonen
Schrijf een review

Resultaat 1 - 11

  • Beoordeeld op: 8 juni 2017

    8,8
    Zeer goede B&B
    • Vakantiereis
    • Groep
    • 2 kamers
    • Verbleef 2 nachten

    In de kamer aan de straatkant heb je tot midden in de nacht overlast van passerende voetgangers. Parkeren aan de openbare weg is mogelijk als je een plaatsje weet te bemachtigen.

    De ligging: in het historische stadscentrum van Lecce. Heerlijk en uitgebreid ontbijt. Goed Wifi signaal. Zeer vriendelijke en behulpzame eigenaren.

    Verbleven in juni 2017

  • Beoordeeld op: 7 juni 2017

    9,6
    een toplocatie in een sprookjesstad!!!!!
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Standaard Familiekamer
    • Verbleef 2 nachten

    Helemaal niets.De gastvrijheid van Renate overtreft alles.

    Onze gastvrouw,Renate was een perfecte gastvrouw.Ze gaf ons alle informatie die we maar wilden.Altijd uiterst vriendelijk en behulpzaam.Haar ontbijt was op het prachtige dakterras en heerlijk,met een vers eitje en steeds een streekproduktje van eigen makelij als verwennerij'tje.De kamer beneden was werkelijk een sprookje en de bedden van de allerbeste kwaliteit!

    Verbleven in mei 2017

  • Beoordeeld op: 21 mei 2017

    9,2
    Aangenaam en sfeervol verblijven in Lecce dankzij een gastvrouw die weet van aanpakken
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Deluxe Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden en Balkon
    • Verbleef 3 nachten

    De gastvrouw Renata verwelkomt u aangenaam en legt onmiddellijk e.e.a. uit over Lecce. Ze zorgt iedere morgen voor een goed en uitgebreid (vers) ontbijt op het terras indien het weer het toelaat. De B&B ligt net in het historische stadsgedeelte waardoor je snel de stad in kan duiken. Absoluut een aanrader.

    Verbleven in mei 2017

  • Beoordeeld op: 30 juli 2016

    10
    Fantastisch!
    • Vakantiereis
    • Gezin met oudere kinderen
    • Superior Appartement met 1 Slaapkamer
    • Verbleef 6 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Alles was ronduit geweldig. We werden ontzettend gastvrij ontvangen door Renata & Steve! De kamer was ruim, ontbijt was fantastisch geregeld buiten op het terras door Riva, je zit midden in het gezellige oude centrum (waar jongeren in de avond naar de barretjes kunnen gaan) en kregen veel informatie over Puglia. Ook zijn we met Steve en Renata met hun zeilboot gaan varen, enorme aanrader! Met de eigenaren en Riva hebben we ontzettend leuke conversaties gehad! Ronduit fantastisch dus! Sandra and the girls

    Verbleven in juli 2016

  • Beoordeeld op: 2 juli 2018

    10
    prima plek om te overnachten, Lecce is een prachtige stad.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Deluxe Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden en Balkon
    • Verbleef 1 nacht

    Op een mooie locatie in prachtig Lecce, heerlijke kamer en goed verzorgd . Auto op loopafstand gratis kunnen parkeren.

    Verbleven in juni 2018

  • Beoordeeld op: 14 oktober 2017

    8,3
    Uitstekende ligging, vriendelijk en zeer behulpzaam
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Standaard Familiekamer
    • Verbleef 3 nachten

    Uitstekende ligging, vriendelijk en zeer behulpzaam

    Verbleven in oktober 2017

  • Beoordeeld op: 24 juli 2016

    9,2
    Voor herhaling vatbaar!!
    • Vakantiereis
    • Gezin met oudere kinderen
    • Superior Appartement met 1 Slaapkamer
    • Verbleef 4 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Helemaal niets!

    Geweldige lokatie en een hulpvaardige eigenaresse.

    Verbleven in juli 2016

  • De beoordelingen hieronder zijn meer dan 24 maanden geleden geschreven. Ze zijn niet langer van invloed op de totaalscore van de accommodatie - maar ze kunnen nog steeds nuttig zijn bij de keuze van uw perfecte plek om te verblijven.

  • Beoordeeld op: 14 juni 2015

    8,3
    We zaten in een mooie studio naast de B&B-kamers.
    • Vakantiereis
    • Stel

    Klein minpuntje: in de studio werden de handdoeken niet gewisseld, wat bij een verblijf van 4 nachten minder prettig was. Geen wifi in de studio. Daarvoor moesten we naar het dakterras van de B&B.

    We zaten in een mooie studio naast de B&B-kamers. Perfecte ligging midden in het historisch centrum. Erg vriendelijke eigenaresse die goede tips gaf. We voelden ons welkom.

  • Beoordeeld op: 4 oktober 2015

    9,2
    De eigenaren renate en Steve maken dat het een feest wordt
    • Vakantiereis
    • Stel

    Het zoeken van de lokatie ,binnen de muren was wat lastig zonder navi

    De eigenaren renate en Steve maken dat het een feest wordt

  • Beoordeeld op: 6 augustus 2015

    10
    Vriendelijk en meertalig onthaal.
    • Vakantiereis
    • Stel

    Vriendelijk en meertalig onthaal. Terras. Ligging.

  • Beoordeeld op: 17 mei 2015

    8,8
    excellent location, very friendly and helpful hosts
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger

    No spare power sockets in bedroom.

    excellent location, very friendly and helpful hosts

Er zijn ook 2 beoordelingen zonder commentaar. Deze beïnvloeden de algemene beoordelingsscore.

Resultaat 1 - 11

Gasten beoordeelden ook deze accommodaties: