Accommodaties Vluchten Autoverhuur Luchthaventaxi's

Beoordelingen over Hotel Principe Napolit'amo 3-sterren

Via Toledo 148, Plebiscito, 80132 Napels, Italië

#67 van de 158 hotels in Napels

Gastfavoriet

Beoordelingsscore

Gebaseerd op 1316 beoordelingen over dit hotel

8,3

Scoreverdeling

  • Hygiëne

    8,3

  • Comfort

    7,7

  • Locatie

    9,3

  • Faciliteiten

    7,5

  • Personeel

    8,7

  • Prijs-kwaliteitverhouding

    8

  • Gratis WiFi

    7,5

100% geverifieerde beoordelingen

Echte gasten. Echte overnachtingen. Echte meningen.

Meer tonen
Schrijf een review

Resultaat 1 - 35

  • Beoordeeld op: 23 juni 2018

    7,1
    Zeer geschikt voor een kort bezoek aan Napels met alle bezienswaardigheden op loopafstand.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Standaard Tweepersoonskamer - 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Midden in het oude gedeelte van Napels met alle grote bezienswaardigheden op loopafstand. Parkeergarage achter het hotel met een normaal tarief. Echt Napolitaans interieur.

    Verbleven in juni 2018

  • Beoordeeld op: 8 mei 2018

    7,9
    Perfecte locatie
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Superior Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Ik was erg tevreden, een waterkokertje op de kamer was fijn geweest.

    Het hotel is perfect gelegen. In het centrum dichtbij de leuke plekken en naast een metrostation. Super! Ook de kamer zag er mooi uit met prachtige hoge plafonds.

    Verbleven in mei 2018

  • Beoordeeld op: 4 april 2018

    7,1
    De ligging in het centrum, uitgebreid ontbijtbuffet en de...
    • Vakantiereis
    • Reizigers met vrienden
    • Superior Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Het extra bed was niet echt comfortabel

    De ligging in het centrum, uitgebreid ontbijtbuffet en de vriendelijke (goed engels sprekende) dame die ontbijt verzorgde.

    Verbleven in april 2018

  • Beoordeeld op: 12 februari 2018

    9,2
    Geweldig hotel op een ideale centrale locatie.
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Standaard Tweepersoonskamer - 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    eigelikk niks! Het was zoals beschreven op de site

    Ontbijt heel divers en uitgebreid, zalig! Kamer perfect...matras vond ik alleen te hard, maar ach als dat alles was. Super personeel en erg zorgvuldig kamerpersoneel.

    Verbleven in februari 2018

  • Beoordeeld op: 19 september 2017

    7,9
    heerlijk!
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Deluxe Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 4 nachten

    neutraal: parkeren. cf verwachting in parking naast hotel matig: niet te bereiken met auto, geen koelkast op kamer. goede airco, maar geen deken

    prima: ligging, entourage en personeel goed: ontbijt

    Verbleven in september 2017

  • Beoordeeld op: 8 augustus 2017

    8,8
    Goed hotel midden in het centrum
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Superior Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 4 nachten

    Hotel is wat lastiger te vinden omdat het zich in een 'gebouwblok' bevindt. Je gaat via een toegangspoort naar binnenplein. Vervolgens bevindt de receptie zich op de eerste verdieping. Google Maps geeft de locatie verkeerd aan! Ontbijt is echt op zijn Italiaans: wit brood en veel cakejes en gebakjes. Niet wat we als Nederlanders gewend zijn!

    Goed hotel midden in de bekende winkelstraat van Napels. Wij hadden een zeer ruime kamer, oude stijl van kamer was behouden met hoog plafond. Badkamer was redelijk nieuw en zag er goed uit. Ideaal hotel om centrum te verkennen.

    Verbleven in juli 2017

  • Beoordeeld op: 3 augustus 2017

    8,3
    Hotel in mooi oud palazzo.
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Standaard Tweepersoonskamer - 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 1 nacht

    Jammer dat de wifi niet overal even goed werkt. Het ontbijt viel tegen in vergelijking met de eerste keer, dat ik hier was. Ook geen lekkere koffie, je zou toch anders verwachten in Italie.

    De locatie is fantastisch aan de via Toledo, met om de hoek de metro. Het is een prima hotel: ik was er voor de derde maal. We hadden nu weer een reguliere kamer (vorige keer hadden we een upgrade): vrij klein, maar goed verzorgd, ook de badkamer. Het is wel een kamer, die je niet meer herinnerd aan de allure van een oud palazzo, zoals de kamers aan de voorkant.De ontbijtzaal is prachtig.

    Verbleven in juli 2017

  • Beoordeeld op: 19 april 2017

    7,1
    Goede ligging hotel
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Superior Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 7 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Kamer was met kunst-en vliegwerk opgeknapt. Slechte geluidsisolatie en veel lawaai van de winkel-wandelstraat, ook 's nachts. Er lag een dode duif op het balkon, gemeld aan receptie, maar er werd niets aan gedaan. Uiteindelijk hebben we ze zelf weggenomen.

    Midden in het oude centrum, op loopafstand van vele bezienswaardigheden. Grote kamer, goede matrassen en koelkastje op de kamer

    Verbleven in april 2017

  • Beoordeeld op: 29 oktober 2016

    5,4
    Napels zien en sterven is niet het geval!!!!
    • Vakantiereis
    • Groep
    • 2 kamers
    • Verbleef 4 nachten

    Ontbijt,taal het engels,frans,kon veel beter,je zou moeten italiaans volgen,maar dat is voor heel napels het geval!

    Eigenlijk goed voor een zaken-of citytrip

    Verbleven in oktober 2016

  • Beoordeeld op: 21 september 2016

    4,2
    Wij gaan niet meer naar dit hotel. Voor ons was dit ondermaats en te duur voor wat het aanbood.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Deluxe Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 4 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Betalende lift, karig ontbijt, eerste dag onderbemand en ondercapaciteit ontbijt (te weinig diversiteit en quantiteit aan voeding, geen glazen/bestek, moesten ze nog van vorige klanten afwassen enz...)

    Het personeel was van goede wil maar stond machteloos bij veel van deze zaken. Bv. Jonge man aan het onthaal moest noodgedwongen personeel in keuken bijspringen terwijl een rij aan het onthaal stond te wachten aan eeen lege balie. Enz...

    Verbleven in september 2016

  • Beoordeeld op: 4 augustus 2016

    9,2
    Prima!
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Standaard Tweepersoonskamer - 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 1 nacht

    Ik had het hotel speciaal geboekt vanwege het ontbijt in de mooie grote eetzaal. Helaas ging die niet open en kregen we ons ontbijt op de kamer.Waarschijnlijk kregen we de upgrade vanwege deze situatie.Het ontbijt was goed, maar minder dan de vorige keer, toen de eetzaal open was! Je zou last kunnen hebben van wat lawaai aan de voorkant, maar dat is persoonlijk!

    Al eerder was ik in dit hotel; opnieuw beviel het me goed:prima locatie aan de via Toledo. Leuk hoe je met een klein liftje vanaf de grote binnenplaats het hotel bereikt. We kregen een upgrade en hadden een mooie grote, hoge kamer met twee balcons aan de voorkant.

    Verbleven in juli 2016

  • Beoordeeld op: 22 mei 2018

    9,6
    Personeel vriendelijk en engelstalig, ontbijt meer dan ok
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Standaard Tweepersoonskamer - 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 4 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Personeel vriendelijk en engelstalig, ontbijt meer dan ok Ligging super! Taxi geregeld in 5 minuten

    Verbleven in mei 2018

  • Beoordeeld op: 7 mei 2018

    5,8
    Lokatie is goed.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Standaard Tweepersoonskamer - 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Kamer op tweede verdieping en slechte lift.

    Lokatie is goed.

    Verbleven in mei 2018

  • Beoordeeld op: 24 april 2018

    8,8
    Ontbijt was boven verwachting, lekker en gevarieerd.
    • Vakantiereis
    • Groep
    • 2 kamers
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Ontbijt was boven verwachting, lekker en gevarieerd. Heel vriendelijke en aangename ontvangst zowel bij receptie als het ontbijt.

    Verbleven in april 2018

  • Beoordeeld op: 17 april 2018

    7,9
    Prima prijs kwaliteit
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Standaard Tweepersoonskamer - 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Lokatie

    Verbleven in april 2018

  • Beoordeeld op: 13 januari 2018

    8,3
    Ligging is fantastisch en personeel erg vriendelijk
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Standaard Tweepersoonskamer - 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 4 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Ligging is fantastisch en personeel erg vriendelijk

    Verbleven in januari 2018

  • Beoordeeld op: 30 september 2017

    7,1
    Uitstekend voor een korte kennismaking van de stad
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Standaard Tweepersoonskamer - 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 4 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Bij het slapen met open ramen ,,het overtollige geluid.

    De centrale ligging

    Verbleven in september 2017

  • Beoordeeld op: 27 mei 2017

    7,5
    We hebben genoten van Napels
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Superior Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 4 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Gunstig gelegen in voetgangerszone, maar wel vlakbij metro. Mooie grote kamer.we

    Verbleven in mei 2017

  • Beoordeeld op: 10 december 2016

    9,6
    Geweldig hotel, prima ligging, goed en heel aardig personeel. Zou er zo weer heen gaan.
    • Groep
    • Standaard Tweepersoonskamer - 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 2 nachten

    De temperatuur op de kamer.

    Service en de ligging

    Verbleven in december 2016

  • Beoordeeld op: 16 augustus 2016

    9,6
    Locatie, personeel en prijs-kwaliteit
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Standaard Tweepersoonskamer - 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 4 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Niets

    Locatie, personeel en prijs-kwaliteit

    Verbleven in augustus 2016

  • De beoordelingen hieronder zijn meer dan 24 maanden geleden geschreven. Ze zijn niet langer van invloed op de totaalscore van de accommodatie - maar ze kunnen nog steeds nuttig zijn bij de keuze van uw perfecte plek om te verblijven.

  • Beoordeeld op: 10 mei 2016

    8,3
    Lokatie, behulpzaam personeel en kwaliteit WiFi
    • Vakantiereis
    • Gezin met oudere kinderen

    Ontbijt was erg basic, met name geen lekkere koffie. Had wel graag een lekkere stoel of lounge area gewild

    Lokatie, behulpzaam personeel en kwaliteit WiFi

  • Beoordeeld op: 2 mei 2016

    8,8
    Uitstekende locatie naast metrostation, winkels en...
    • Vakantiereis
    • Gezin met oudere kinderen

    Geen kluisje op kamer zoals in beschrijving stond.Dit werd op verzoek wel gebracht, maar kon aleen worden geopend met sleutel die ze bij de receptie in een la bewaren, en dezelfde sleutel werd ook aan andere klanten uitgeleend. Sleutel kamer was van het type loper. Heeft gelukkig niet tot problemen geleid. De ingang is lastig te vinden! Taxi kan niet voor de deur komen vanwege voetgangerszone. Gelegen aan grote winkelstraat dus wel enig rumoer.

    Uitstekende locatie naast metrostation, winkels en restaurants. Ontbijt goed. Zeer vriendelijk en behulpzaam personeel. Kamer eenvoudig ingericht zonder tierlantijnen, heel schoon, en met heel hoge plafonds en raam met balkon.

  • Beoordeeld op: 20 april 2016

    7,9
    Voor zijn prijs een prima hotel in een bruisend deel van de...
    • Vakantiereis
    • Stel

    Geen toiletartikelen. Geen spiegel in de kamer, alleen boven de wastafel.

    Voor zijn prijs een prima hotel in een bruisend deel van de stad. Voetgangersgebied dus 's nachts weinig lawaai.

  • Beoordeeld op: 29 oktober 2015

    9,2
    Ligging aan de Via Toledo.
    • Vakantiereis
    • Groep

    We hadden een kamer aan de zijkant, maar je hoorde toch nog wel wat lawaai van de Via Toledo. Maar aan de andere kant kun je dat verwachten als je een hotel midden in de stad hebt.

    Ligging aan de Via Toledo.De badkamer had duidelijk een opknapbeurt gehad (was prima)!Er was een koelkastje op de kamer.Vriendelijk personeel. Heel goed ontbijt.Prachtige ontbijtzaal.

  • Beoordeeld op: 21 oktober 2015

    5,8
    Centraal gelegen + directe nabijheid van metro
    • Vakantiereis
    • Stel

    - de kamers aan de voorzijde van het hotel ondervinden wel enige geluidshinder van de ook 's avonds nog levendige Via Toledo -kamer + badkamer in orde maar kunnen wel een opfrisbeurt gebruiken

    Centraal gelegen + directe nabijheid van metro

  • Beoordeeld op: 23 juni 2015

    9,2
    Het meest beviel ons de grote kamer, de locatie en de goede...
    • Vakantiereis
    • Stel

    Niks viel tegen. Kan me voorstellen dat als je aan de kant van de Via Toledo slaapt je het een herrie kan vinden. Maar dat is persoonlijk.

    Het meest beviel ons de grote kamer, de locatie en de goede bedden.

  • Beoordeeld op: 10 juni 2015

    8,3
    Het personeel was vriendelijk, service gericht en zeer...
    • Vakantiereis
    • Stel

    geen koelkast(je) op de kamer.

    Het personeel was vriendelijk, service gericht en zeer behulpzaam. Het hotel is prima gesitueerd voor een stedentrip. De shop's, cultuur, horeca en de haven zijn op loopafstand.

  • Beoordeeld op: 10 februari 2015

    7,1
    Lokatie is zeer goed.
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen

    Moeilijk om binnen te geraken. Kleine en oude lift waar je 10 cent moet instoppen per traject, tijdens de week.

    Lokatie is zeer goed. Ontbijt viel ook mee.

  • Beoordeeld op: 13 januari 2015

    7,9
    Wij betaalden EUR 70 voor twee nachten en hadden derhalve...
    • Vakantiereis
    • Stel

    Wifi was niet heel sterk, maar iig gratis beschikbaar

    Wij betaalden EUR 70 voor twee nachten en hadden derhalve lage verwachtingen. Onterecht bleek! Een goed bed, ruime kamer, bijzonder mooie ontbijtzaal, uitgebreid ontbijt (zeker voor Italiaanse standaarden) en een uitstekende ligging. Geen last gehad van straatlawaai, kregen plattegrond mee, erg tevreden.

  • Beoordeeld op: 20 september 2015

    7,5
    locatie
    • Vakantiereis
    • Groep

    ontbijt

    locatie

  • Beoordeeld op: 3 augustus 2015

    8,8
    locatie, ontbijtruimte, statig gebouw
    • Vakantiereis
    • Stel

    locatie, ontbijtruimte, statig gebouw

  • Beoordeeld op: 24 juli 2015

    10
    Locatie!
    • Vakantiereis
    • Stel

    Locatie!een oud paleis midden in de stad.als uitvalsbasis ideaal om de stad te verkennen en te varen naar de eilanden Capri,Ischia...

  • Beoordeeld op: 7 juni 2015

    9,2
    Prima lokatie, alle bezienswaardigheden in de buurt
    • Vakantiereis
    • Stel

    Niets!

    Prima lokatie, alle bezienswaardigheden in de buurt

  • Beoordeeld op: 9 april 2015

    8,3
    De locatie uitstekend!
    • Vakantiereis
    • Stel

    De locatie uitstekend!!

  • Beoordeeld op: 31 maart 2015

    7,1
    locatie
    • Stel

    badkamer

    locatie

Er zijn ook 6 beoordelingen zonder commentaar. Deze beïnvloeden de algemene beoordelingsscore.

Resultaat 1 - 35

Bekijk de galerij met reizigersfoto's van Hotel Principe Napolit'amo

Gasten beoordeelden ook deze accommodaties: