Accommodaties Vluchten Autoverhuur Luchthaventaxi's

Beoordelingen over Appartamenti Punta Grò

Via Verdi 25, Zamoskvorechye, 25019 Sirmione, Italië

#82 van de 164 vakantiewoningen in Sirmione

Gastfavoriet

Beoordelingsscore

Gebaseerd op 396 beoordelingen over dit hotel

8,1

Scoreverdeling

  • Hygiëne

    8,1

  • Comfort

    7,4

  • Locatie

    8,7

  • Faciliteiten

    7,6

  • Personeel

    8,8

  • Prijs-kwaliteitverhouding

    8

100% geverifieerde beoordelingen

Echte gasten. Echte overnachtingen. Echte meningen.

Meer tonen
Schrijf een review

Resultaat 1 - 6

  • Beoordeeld op: 6 september 2017

    9,6
    heerlijk rustig vakantiepark met 2 mooie zwembaden op 300 meter van het gardameer
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Comfort Appartement met 1 Slaapkamer en Balkon of Terras
    • Verbleef 7 nachten

    receptie niet bij ingang van park maar tegenover de pizzeria. (gewoon handig om vooraf te weten)

    auto op afgesloten parkeerplaats bij huisje rustige ligging inde buurt van gezellige stadjes

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 11 juli 2017

    7,1
    Appartement voldoet als je niet te veel eisen hebt
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Comfort Studio met Balkon of Terras
    • Verbleef 10 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Met een gezin is het geen praktisch appartement. Je slaapt met z'n allen in 1 ruimte. Geen nisjes of muurtjes of iets. Dus met een peuter niet bepaald handig. Bedden kraken enorm. Dus als je eindelijk je peuter in slaap denkt te hebben en zelf met een teen je bed aanraakt. Schrikt de kleine haast weer wakker van het gekraak en gepiep van het bed. Zucht..... dus eenmaal liggen is je daarna niet meer omdraaien of verliggen. Daarnaast heb je soms het gevoel dat de buren bij jou in het appartement verblijven zo gehorig.

    Rustige omgeving. Plaatsen in de omgeving makelijk bereikbaar.

    Verbleven in juli 2017

  • Beoordeeld op: 31 juli 2018

    8,3
    Afgesloten terrein zodat kinderen niet weg konden.
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Classic Appartement met 2 Slaapkamers en Balkon of Terras
    • Verbleef 7 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Afgesloten terrein zodat kinderen niet weg konden. Mooie zwembaden. Groene schaduwrijke omgeving.

    Verbleven in juli 2018

  • De beoordelingen hieronder zijn meer dan 24 maanden geleden geschreven. Ze zijn niet langer van invloed op de totaalscore van de accommodatie - maar ze kunnen nog steeds nuttig zijn bij de keuze van uw perfecte plek om te verblijven.

  • Beoordeeld op: 3 augustus 2015

    7,1
    Locatie is zeer leuk.
    • Vakantiereis
    • Gezin met oudere kinderen

    Verhouding prijs/kwaliteit klopt niet meer. Betere bedden, moderne keuken en airco zijn noodzakelijk.

    Locatie is zeer leuk. Veel mogelijkheden voor uitgaan, zwemmen, bergwandelen, winkelen. Zeer leuke omgeving. Thuin en teras waren groot en leuk.

  • Beoordeeld op: 11 juli 2015

    9,2
    De ontvangst was heel hartelijk
    • Vakantiereis
    • Stel

    Het bed is aan vernieuwing toe

    De ontvangst was heel hartelijk

  • Beoordeeld op: 25 mei 2015

    7,9
    We zijn half mei gegaan en het was erg rustig op het park.
    • Vakantiereis
    • Stel

    We zijn half mei gegaan en het was erg rustig op het park. De appartementen staan in een parkachtige omgeving.

Resultaat 1 - 6

Gasten beoordeelden ook deze accommodaties: