Overslaan en naar de inhoud gaan
  1. Startpagina hotelbeoordelingen

8,2

• Gratis WiFi

8,3

100% geverifieerde beoordelingen

Echte gasten. Echte overnachtingen. Echte meningen.

Meer tonen- er opent een dialoogvenster
Schrijf een beoordeling

Resultaat 1 – 25

• Beoordeeld op: 4 september 2025

8,0
    Was goed voor een overnachting in de rand van milaan
    • Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verstuurd vanaf een mobiel

Was nogal ver van het centrum en het openbaar vervoer was niet zo goed maar daar kan het hotel niet aan doen

Vriendelijk netjes goed ontbijt

Verbleven in september 2025

• Beoordeeld op: 6 augustus 2025

Goed hotel.
    • Verstuurd vanaf een mobiel

Ligt redelijk ver van centrum. Maar met tram wel haalbaar.

Propere nette kamer voor een goede prijs.

Verbleven in augustus 2025

• Beoordeeld op: 26 juli 2025

Erg goed

Ontbijt

Accomodatie

Verbleven in juli 2025

• Beoordeeld op: 19 juli 2025

8,0
    Prima verblijf net buiten het centrum
    • Verstuurd vanaf een mobiel

Niets. Ik had twee eenpersoons bedden geboekt omdat ik met mijn zoon was, dit was niet gelezen maar na de eerste nacht meteen geregeld.

Prima hotel voor een goede prijs. Uit het centrum maar goed bereikbaar met ov. Restaurant is prima, ontbijt ook. Personeel heel vriendelijk. Goede tip voor authentieke Italiaan in de zijstraat van het hotel.

Verbleven in mei 2025

• Beoordeeld op: 10 april 2025

Goed
    • Verstuurd vanaf een mobiel

Personeel is vriendelijk, ontbijt oké, kamer groot. Zelf vond ik het bed hard en kussens ook. Het was de design week dus prijs was hoog maar vergeleken met andere hotels fair. Badkamer had een luchtje. Hoewel alles wel schoon was.

Verbleven in april 2025

• Beoordeeld op: 19 februari 2025

Comfortabel
    • Verstuurd vanaf een mobiel

Mooie ruime kamer en lekker ontbijt en goed personeel

Verbleven in februari 2025

• Beoordeeld op: 26 december 2024

7,0
    Het hotel voldeed naar prijs/kwaliteit met halte van tram 14 als troef. Milaan is top!
    • Verbleef 4 nachten

Het hotel is aan een grondige renovatie (intern als extern) toe. Vooral de groene glazen dallen (zie foto) mogen dringend hervoegd worden. De muur van onze kamer vertoonde aan de dressing vochtinfiltratie. Met betrekking tot accomodatie & infrastruktuur geef ik dit hotel maar 3 sterren. Ook het ontbijt buffet (uitgebreid maar sober/ééntonig) is maar een 3 sterren hotel waardig. Het managment voldeed aan onze vraag ons een rustige kamer 509 (op het hoogste verdiep, ver van de lift) te bezorgen. Maar in kamer 510 was een verluchtings- of verwarminginsallatie goed hoorbaar en storend. De balie was zo vriendelijk (elke dag) de zekeringen af te zetten. Een tip indien renovatie: kamerdeuren voorzien van dempers. Bij aankomst of vertrek zijn slaande deuren te horen.

Onmiddelijke aansluiting met tram 14. Begrijp niet dat sommige klanten klagen over de ligging. Het ontbijt personeel is vriendelijk en bereidwillig: waarvoor onze dank. De kamer met aparte dressing beviel ons. De wifi werkt op verdieping 5 zeer goed.

Verbleven in december 2024

• Beoordeeld op: 24 oktober 2024

geen 4* waard, eerder 3*
    • Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 2 nachten

De kamer en zeker de badkamer waren gedateerd

Prijs/kwaliteit wel oke

Verbleven in oktober 2024

• Beoordeeld op: 9 oktober 2024

Goed hotel

Lawaai airco

Ligging, vlakbij tram opstapplaats. Ontbijt was goed en er is een parkeergarage. Restaurants in de buurt.

Verbleven in juli 2024

• Beoordeeld op: 6 juni 2024

8,0
    Dankzij de tram die vlakbij passeert is dit hotel prima om Milaan te ontdekken.
    • Verbleef 3 nachten

Voor die prijs had ik meer verwacht. Toeristenbelasting betaal je extra, dat is 5 euro per volwassene per nacht. Het ontbijt is weliswaar uitgebreid, maar de kwaliteit ervan, dat is dan weer een andere discussie. Smaken verschillen. Ik heb het gehouden bij ontbijtgranen met yoghurt en verse fruitsla. Prima voor mij. Dit gezegd zijnde, de meeste mensen leken zeer tevreden met het ontbijt. De tram stopt vlakbij het hotel, maar mijn compagnie had pech toen ze richting stad wilde gaan. Ze heeft een uur moeten wachten. Dat kan gebeuren, maar is niet fijn. Zelf heb ik nooit langer dan 10-15 minuten moeten wachten. Tot aan de Duomo ben je wel even onderweg. Je passeert op weg daarheen Chinatown, zeker de moeite om te ontdekken!

Heel vriendelijk en behulpzaam personeel. Er zijn 2 liften wat handig is als je zware koffers hebt. Fitnessruimte heb ik helaas niet bezocht, maar is zeker een plus. De kamers hebben een grote dressing.

Verbleven in juni 2024

• Beoordeeld op: 12 mei 2024

prima
    • Verstuurd vanaf een mobiel

Meerkosten om fietsen in de garage te zetten. 10 euro per fiets. Beetje onzin om hier uberhaubt geld voor te vragen

Prima hotel dito ontbijt

• Beoordeeld op: 7 mei 2024

Fantastisch
    • Verstuurd vanaf een mobiel

Keurig hotel, fijne bedden, goede locatie. Tip: reserveer een parkeerplaats bij je boeking onder het hotel.

• Beoordeeld op: 19 april 2024

Goed hotel
    • Superior Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verstuurd vanaf een mobiel

Vriendelijk personeel, goed ontbijt, gratis busservice naar de beurs

Verbleven in april 2024

• Beoordeeld op: 3 september 2023

8,0
    Goed hotel maar prijs/kwaliteit te duur
    • Verstuurd vanaf een mobiel

Best wel duur voor 2 nachten.

Makkelijk bij het centrum te komen met de tram die voor de deur stopt. Voor €18 per dag de auto in de parkeergarage van het hotel kunnen parkeren.

• Beoordeeld op: 23 juli 2023

Prima verblijf in hotel Raffaello
    • Superior Eenpersoonskamer
    • Verstuurd vanaf een mobiel

Prima hotel op een goede locatie. Ik was er voor een concert in het San siro stadion en liep in 35 minuten van hotel naar stadion. Het personeel is uitermate vriendelijk en zeer behulpzaam. Al mijn vragen werden beantwoord en ik kon al wat eerder dan de officiële tijd inchecken op mijn verzoek. De kamer was uitermate schoon en voorzien van alle gemakken. Zo was er zelfs een badjas en slippers. Ontbijt was prima. Ik heb alles te voet kunnen doen. In een uur en 10 minuten loop je van het centraal station naar het hotel maar er stopt ook een tram voor de deur. Op een kleine 10 minuten lopen van het hotel ligt een winkelcentrum met leuke winkels en een grote supermarkt.

Verbleven in juli 2023

• Beoordeeld op: 4 augustus 2025

Voortreffelijk

Niets

Het comfort van de kamers en de ligging

Verbleven in juli 2025

• Beoordeeld op: 26 maart 2025

Geweldig!
    • Verbleef 3 nachten

Het voldeed aan de verwachting

Het ontbijt was goed, veel keuze en wanneer iets op is wordt het direct bijgevuld. Kamers zijn schoon en keurig verzorgd.

Verbleven in februari 2025

• Beoordeeld op: 5 november 2024

Valt tegen
    • Verstuurd vanaf een mobiel

We verzochten om kamers dichtbij elkaar, we sliepen 2 verdiepingen van elkaar. Kamer achteraan het hotel was muisstil. Kamer vooraan was alsof de ring van Antwerpen voor ons hotel liep! Zeer gehorige kamers. Een tip voor de hotelmanager! Laat de junior receptionist tijdens zijn pauzes eens opzoeken waarvoor Europa staat. Europeanen zijn in andere Europese lidstaten geen “illegale immigrantes” als ze een identiteitsbewijs digitaal tonen.

Propere kamers, overdekte bewaakte parking (20 euro per dag) en uitgebreid ontbijtbuffet.

Verbleven in november 2024

• Beoordeeld op: 7 mei 2024

6,0
    Voor wat je betaalt een goed hotel.
    • Verstuurd vanaf een mobiel

Hotel niet heel modern van binnen. Ontbijt is simpel.

Personeel aardig en behulpzaam. Locatie prima, wel ver van het centrum. Tegenover het hotel een tram halte. verschillende restaurants en dichtbij een grote supermarkt. Kamers zijn schoon!

• Beoordeeld op: 15 februari 2024

Fijn
    • Verstuurd vanaf een mobiel

Geen airconditioning of ventilatie op de kamer, hierdoor erg benauwd. Raam kon alleen open als deur stand zonder mogelijkheid om vast te zetten. Hierdoor erg veel lawaai van buiten. De kamer was niet opgemaakt, schoongemaakt en geen handdoeken gewisseld. Deze hebben wij via de receptie zelf op moeten halen. Elektronische kaartje van kamer werkte niet, hierdoor wederom naar receptie beneden om een nieuwe te halen.

Verbleven in februari 2024

• Beoordeeld op: 24 oktober 2023

Fijn
    • Superior Eenpersoonskamer
    • Verbleef 4 nachten

Ik vond het hotel te duur voor de locatie en de faciliteiten. Ik vond dat ik te weinig keuze had bij het ontbijt. Airco maakte ook erg veel lawaai.

Heel vriendelijk personeel en erg behulpzaam.

• Beoordeeld op: 16 september 2023

Voor ons heel goed, prijs , kwaliteit, top

Geen enkel probleem

De ligging en de mooie kamers. De ruime garage bij het hotel Het ongelooflijk vriendelijk en behulpzaam personeel

• Beoordeeld op: 3 december 2025

Verbleven in september 2025

Resultaat 1 – 25

Wij matchen de prijs
Wij matchen de prijs
Lage prijzen • Geen reserveringskosten • Een lagere prijs gevonden? Wij vergoeden het verschil!

Gasten beoordeelden ook deze accommodaties: