Accommodaties Vluchten Autoverhuur Luchthaventaxi's

Beoordelingen over Red Hotel Sant'Elia 4-sterren

C/da Orecchiazzi Snc, 98076 SantʼAgata di Militello, Italië

#9 van de 13 hotels in SantʼAgata di Militello

Gastfavoriet

Beoordelingsscore

Gebaseerd op 515 beoordelingen over dit hotel

7,9

Scoreverdeling

  • Hygiëne

    7,9

  • Comfort

    7,5

  • Locatie

    7,8

  • Faciliteiten

    7,4

  • Personeel

    8,4

  • Prijs-kwaliteitverhouding

    8,3

  • Gratis WiFi

    6,4

100% geverifieerde beoordelingen

Echte gasten. Echte overnachtingen. Echte meningen.

Meer tonen
Schrijf een review

Resultaat 1 - 39

  • Beoordeeld op: 22 juni 2018

    7,9
    Prima verblijf
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Superior Tweepersoonskamer met Tweepersoonsbed of 2 Aparte Bedden - Zeezicht
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    - Koud water in de douche - Kamer met zee zicht geboekt, echter was de zee door de begroeiingen niet te zien - Bed lag niet gelijk waardoor ik de dag erna flinke rugpijn had

    - Zeer gastvrij en vriendelijk familie bedrijf - Kregen in de avond een vier gangen menu voor slechts €10-, p.p. - Prachtige locatie (tip: zet de navigatie uit als je de bordjes met 'red hotel' ziet en volg deze) met heel mooi uitzicht - Ruime kamer voor 2 pers - Zwembad met prachtig uitzicht, alleen niet super onderhouden. Veel dode insecten in het zwembad. Kortom: prima verblijf voor 1 nachtje. Verder is er niet heel veel te doen. Verwacht ook niet te veel voor deze goede prijs, maar het is het wel waard.

    Verbleven in juni 2018

  • Beoordeeld op: 24 september 2017

    5,4
    Niet voor herhaling vatbaar !
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Kamer Geselecteerd bij het Inchecken
    • Verbleef 1 nacht

    Lag te ver weg waardoor we bij het hotel bleven eten. Het eten was erg slecht. Er stond aangekondigd dat er die avond een Siciliaanse avond was met muziek. Nog nagevraagd en bevestigd gekregen maar we hebben niets meer gezien of gehoord. Erg onpersoonlijk. Blij dat we maar 1 nacht daar waren.

    Dat er een zwembad bij lag en dat het huisje op het terrein je alle vrijheid gaf en we niet in het hotel een kamer hadden. Uitzicht was ook prima.

    Verbleven in september 2017

  • Beoordeeld op: 26 augustus 2017

    7,5
    room with a view
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Driepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    airco t.t.v. verblijf niet werkend. Accommodatie is in huisjes op enige afstand van het hoofdgebouw en zwembad. Vergt wandeling/ritje via steil pad.

    schitterend uitzicht,ruim zwembad, mooi terras

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 23 augustus 2017

    5,8
    Vriendelijk personeel (Alfredo).
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Appartement met 1 Slaapkamer
    • Verbleef 7 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    De kamer / appartement was heel eenvoudig en is aan vernieuwing toe. Kamer ligt op (lange) wandelafstand van het zwembad als je er niet tegen op ziet om een steile helling te beklimmen. Goed zwembad maar ligstoelen mogen wel eens vervangen worden.

    Vriendelijk personeel (Alfredo). Airco in de kamer werkte goed. Ook leuke Siciliaanse avond op vrijdag. Kinderen hebben zich super geamusseerd met enkele Nederlandse vriendinnen.

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 14 augustus 2017

    5,8
    Geen fijn hotel wel vriendelijke eigenaar die er alles aan doet om het naar je zin te maken.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met Uitzicht op Zee
    • Verbleef 4 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Je krijgt een huisje en dat ligt ongeveer 600 mrt vh hotel dus voor ontbijt moet je ver rijden. De weg er naar toe is gevaarlijk. Het ontbijt is zeker niet goed. Voor een tweede koffie moet je betalen. Het dorpje is prima en goedkoop om uit te eten.

    Het uitzicht

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 7 augustus 2017

    5,0
    Huisje was echt vies en was totaal niet wat we verwacht hadden.
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Appartement met 2 Slaapkamers
    • Verbleef 5 nachten

    huisje was echt een verschrikking. 6 persoons huisje met een vierkante tafel met 3 stoelen. Slechte douche en er was bestek en glazen voor 5 personen. De slaapbank die in de woonkamer stond was echt te vies om op te zitten. Onze hond thuis ligt er luxer bij. Ontbijt geboekt via booking en op de accommodatie niet gekregen. Dit bij de receptie gevraagd hoe dat zat maar werden met een kluitje het riet in gestuurd. Echt een zeer teleurstellende ervaring

    zwembad was leuk en over het algemeen rustig

    Verbleven in juli 2017

  • Beoordeeld op: 27 juli 2017

    9,6
    als je op doorreis bent in sicilie zeker doen
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Vierpersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    geen opmerkingen

    het was een afgelegen hotel maar we hadden een huurwagen dus geen probleem het fantastisch uitzicht op de zee was ongelooflijk en toch lag het hotel in de bergen om tot in het dorp te geraken was een wagen wel noodzakelijk

    Verbleven in juli 2017

  • Beoordeeld op: 30 juni 2017

    6,3
    Voor een paar nachten ok
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met Uitzicht op Zee
    • Verbleef 7 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Je boekt Geen kamer in het hotel, maar een huisje ..als je pech heb en je zit helemaal boven is het een hele klim !lopend niet te doen als je ouder bent..of slecht ter been .... maar auto mag je bij huisje parkeren ..dus rij je er gewoon naar toe ... Zwembad niet groot ....door rottend fruit van de fruitbomen veel wespen.. zeker een auto nodig .....bij het ontbijt moet je vroeg bij zijn op is op, een bakje koffie is gratis de rest betalen echt een Siciliaans ontbijt ! Personeel mag meer lachen. Als eigenaar er niet is

    Ruim huisje .. koelkast aanwezig ..super vriendelijke eigenaar die echt voor je klaar staat en alles aan hem kan vragen .. spreekt goed Engels ! en voor de prijs krijg je ook wat je betaald ! Mooi uitzicht .. omgeving super op dinsdag is er een markt beneden in het dorp ..wij zijn veel weg geweest dus alleen maar ontbijt en geslapen super rustige omgeving, koele kamers ondanks de warmte geen airco aangehad ..schone handdoeken iedere dag bed opgemaakt top ... Hotel staat goed aangegeven met borden even goed gas geven naar boven en een bocht maken daar is een ruime parkeerplaats

    Verbleven in juni 2017

  • Beoordeeld op: 27 juni 2017

    9,6
    Heerlijk hotel
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met Uitzicht op Zee
    • Verbleef 7 nachten

    Niets

    Heerlijke vakantie gehad in dit fijne hotel. We sliepen niet in het hoofdgebouw maar in de kamers die apart van het hoofdgebouw rondom staan. Je hebt meer het idee van een appartement maar het is een hotelkamer. Lekker ruim en erg schoon. Fijne bedden, deze werden iedere dag netjes opgemaakt en de kamers goed schoongemaakt. Wel is het een flinke klim vanuit het hoofdgebouw naar de kamers. Ontbijt is goed met vers fruit, kaas, ham, eieren, brood en natuurlijk zoet.(heerlijke croissants) Maaltijden kun je nuttigen op het prachtige terras met een geweldig uitzicht op zee. Voor 20 euro pp kun je een 3 gangen menu (keuze) nuttigen incl. een fles wijn en een fles water. Dit is echt een aanrader! Fantastisch eten! Het personeel is super gastvrij en de eigenaar een prima gastheer, hij is ook echt geinteresseerd in zijn gasten. De weg naar het hotel is vrij smal en steil , maar na een aantal keren rijden gaat het steeds makkelijker. Mooi zwembad. Kortom: Wij hebben hier een geweldige week gehad!

    Verbleven in juni 2017

  • Beoordeeld op: 1 mei 2017

    7,9
    Mooie kamer, mooi terras met uitzicht over zee.
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Vierpersoonskamer
    • Verbleef 7 nachten

    Zwembad was leeg, zou met 1 of 2 dagen geregeld zijn maar na een week nog niets tot grote telleurstelling kinderen

    Mooie kamer, mooi terras met uitzicht over zee. Onbijt was cake en koekjes, geen vers brood, soms mini crossant. Bediening s'avonds heel goed. Eigenaar deed zijn best om je op weg te helpen met mooie excursies.

    Verbleven in april 2017

  • Beoordeeld op: 28 april 2017

    5,8
    Mooi uitzicht en de rust
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Vierpersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Zwembad niet te gebruiken ivm onderhoud. Ook na belofte dat dit de volgende dag in orde zou zijn helaas niet kunnen gebruiken. Andere gasten werden zo ook al week al sagen voor de gek gehouden. Erg jammer. Ontbijt matig.

    Mooi uitzicht en de rust

    Verbleven in april 2017

  • Beoordeeld op: 17 april 2017

    9,2
    Gastvrijheid en rust op prima locatie
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met Uitzicht op Zee
    • Verbleef 6 nachten

    De gastvrijheid en gemeende belangstelling van de eigenaar en personeel was uitstekend. We hadden met ontbijt besteld, maar als we s avonds , vanaf 20.00 uur, mee wilden eten was dit geen probleem. Meestal een 4 gangen menu voor 20 euro p.p. De kok maakte er echt werk van. Eigenaar helpt je met eventuele vragen of adviezen zonder je tot iets te dwingen of te boeken. Rustige plek met prachtig uitzicht over de kust. Een auto huren is aan te bevelen want er is genoeg te zien. Naar Palermo met de trein gegaan; Lijkt wel een open lucht museum. Zeer aan te bevelen.

    Verbleven in april 2017

  • Beoordeeld op: 2 oktober 2016

    8,3
    Leuk personeel
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Superior Tweepersoonskamer met Tweepersoonsbed of 2 Aparte Bedden - Zeezicht
    • Verbleef 3 nachten

    De klim naar het huisje vanaf receptie was pittig. Verlichting gaat te laat aan als je naar het diner gaat.

    Ontvangst goed Ontbijt goed Diner was helemaal top ook voor de vegetarische eter.

    Verbleven in september 2016

  • Beoordeeld op: 23 augustus 2016

    9,6
    De moeite waard!
    • Vakantiereis
    • Gezin met oudere kinderen
    • Familiekamer
    • Verbleef 2 nachten

    s'morgens was de eigenaar er niet, dan komen er een paar plaatselijke dames voor het ontbijt zorgen.We konden pas tegen half9 ontbijten. Met de eigenaar is het de puntjes op de i maar als hij weg is minder.Een opdringerige jonge kerel liep er tijdens onze vakantie maar we weten niet of die er altijd werkt.(deed zwembad schoonmaken en zingen ' s avonds)

    De ruime kamer op de bovenverdieping. Zeer aardige eigenaar, kok en bedienden 's avonds.Prachtig zwembad met schitterend uitzicht.Echt de moeite waard!

    Verbleven in juli 2016

  • Beoordeeld op: 24 juni 2018

    10
    De vriemdelijke ontvangst, de ruime, schone kamer en het...
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Kamer Geselecteerd bij het Inchecken
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    De vriemdelijke ontvangst, de ruime, schone kamer en het uitzicht.

    Verbleven in juni 2018

  • Beoordeeld op: 11 september 2016

    10
    Heerlijke plek om te verblijven
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met Uitzicht op Zee
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Stevige wandeling berg op terug naar het huisje

    Prachtig huisje op de berg met feaai uitzicht op zee. Heerlijk gegeten in het restaurant

    Verbleven in september 2016

  • Beoordeeld op: 6 augustus 2016

    7,9
    De douchecabine was stuk, dat de airco maar vijf uur per dag...
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Aanbieding - Standaard Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    De douchecabine was stuk, dat de airco maar vijf uur per dag aan Mocht

    Verbleven in augustus 2016

  • Beoordeeld op: 31 juli 2016

    9,6
    Mooie locatie met een prachtig uitzicht
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Aanbieding - Standaard Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Niets

    Siciliaanse avond Eindelijk iemand die engels spreekt

    Verbleven in juli 2016

  • Beoordeeld op: 29 juli 2016

    7,9
    Ligging en rustiger.
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Vierpersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Personeel iets minder oog voor buitenland ers.

    Ligging en rustiger. Mooi heerlijk zwembad.

    Verbleven in juli 2016

  • De beoordelingen hieronder zijn meer dan 24 maanden geleden geschreven. Ze zijn niet langer van invloed op de totaalscore van de accommodatie - maar ze kunnen nog steeds nuttig zijn bij de keuze van uw perfecte plek om te verblijven.

  • Beoordeeld op: 16 september 2015

    6,3
    We hadden specifiek een kamer geboekt in het...
    • Vakantiereis
    • Stel

    We hadden specifiek een kamer geboekt in het 'hoofdhuis' en kregen een 'vakantiewoning' 100 m de berg op. Het 3-gangen avondmenu viel erg tegen.

  • Beoordeeld op: 1 september 2015

    7,9
    Gerieflijke en ruime bungalow, mooie tuin, gratis...
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen

    Koelkast in de bungalow kon de inhoud niet voldoende koelen, eerder "lauw", magere keukenuitrusting, je kunt echter als je een eindje wegrijd van de kust voor een appel en een ei eten, echt niet de moeite van zelf te koken!

    Gerieflijke en ruime bungalow, mooie tuin, gratis parkeergelegenheid, mooi en goed onderhouden zwembad met voldoende ligstoelen, voldoende handdoeken, schitterende doch afgelegen ligging (auto noodzakelijk, de gunstige prijs is echter in verhouding tot de ligging!), een extra kinder bed en een defect licht werd direct gebracht/opgelost

  • Beoordeeld op: 30 augustus 2015

    8,8
    Het uitzicht en de tuinen
    • Vakantiereis
    • Gezin met oudere kinderen

    Het zwembad wordt veel gebruikt voor lokale feestjes .doordat de fruit bomen er meer voor de show staan komen er behoorlijk wat wespen op het rottende fruit af.

    Het uitzicht en de tuinen

  • Beoordeeld op: 16 augustus 2015

    7,5
    Gastvrijheid van eigenaren en personeel.
    • Vakantiereis
    • Stel

    Soms is het water ineens afgesloten. Het dorpje santa agata di mitello is vergane glorie en niks te doen.

    Gastvrijheid van eigenaren en personeel. Luca en Salvatore zijn ontzettend aardig en willen je graag helpen. Zwembad is netjes Ontbijt typisch Italiaans, heel veel zoet!

  • Beoordeeld op: 3 augustus 2015

    6,7
    Fijn zwembad, lekker ontbijt op mooi terras van het hotel...
    • Vakantiereis
    • Gezin met oudere kinderen

    Bereikbaarheid van het huisje; van hotel naar huisje een flink eind stijl de berg op over zeer smal weggetje met geparkeerde auto's.

    Fijn zwembad, lekker ontbijt op mooi terras van het hotel met uitzicht.

  • Beoordeeld op: 1 juli 2015

    9,6
    De ligging is prachtig, goed ontbijt, vriendelijke gastheren...
    • Vakantiereis
    • Stel

    ons huisje lag bovenop de berg, en aangezien wij niet zo sportief zijn, is het onmogelijk om hier naartoe te wandelen.. maar lang leve de auto!

    De ligging is prachtig, goed ontbijt, vriendelijke gastheren, groot zwembad, ...

  • Beoordeeld op: 31 mei 2015

    5,4
    De aparte huisjes
    • Vakantiereis
    • Stel

    Het onderhoud in de huisjes laat te wensen over, douchecabines defect, afvoer slecht, toiletrolhouder defect. Tv alleen maar Italiaanse zenders Eentonig ontbijt, alle dagen hetzelfde. Diner is matig. Schoonmaak en presentatie onvoldoende, lijkt een mannenhuishouding

    De aparte huisjes

  • Beoordeeld op: 3 mei 2015

    9,2
    Zeer vriendelijk personeel/eigenaars, geven je echt een...
    • Vakantiereis
    • Stel

    Eigenlijk niets, Sant Agata di Militello is niet zo heel bijzonder maar het uitzicht van de huisjes maakt het goed.

    Zeer vriendelijk personeel/eigenaars, geven je echt een huiselijk gevoel. Ook Rocky, de hond met 1 oog die zeer lief is. De locatie is echt super. Restaurant is ook aan te bevelen, het eten is zeer smaakvol voor een redelijke prijs.

  • Beoordeeld op: 17 mei 2016

    8,8
    Siciliaans met gebak en koekjes.
    • Vakantiereis
    • Groep

    Douche was zonderhendel maar ach pre-seizoen foutje

    Siciliaans met gebak en koekjes. Engelsen blijf weg met uw ei en bacon

  • Beoordeeld op: 5 oktober 2015

    7,9
    prijs/kwaliteit zeer goed
    • Vakantiereis
    • Stel

    -restaurant was medium -Engels is een probleem

    prijs/kwaliteit zeer goed

  • Beoordeeld op: 30 juli 2015

    9,2
    zwembad, ligging, rustig, veilig
    • Vakantiereis
    • Gezin met oudere kinderen

    geen, bijna geen wifi in het huisje zelf

    zwembad, ligging, rustig, veilig

  • Beoordeeld op: 30 juli 2015

    4,6
    uitzicht
    • Vakantiereis
    • Gezin met oudere kinderen

    appartement

    uitzicht

  • Beoordeeld op: 13 juli 2015

    6,7
    Zwembad
    • Vakantiereis
    • Stel

    De ligging. Parkeren bij de bungalows moeilijk. Men wordt zo min of meer aan de locatie gebonden.

    Zwembad

  • Beoordeeld op: 18 juni 2015

    6,7
    Privacy van de kamer ( huisje )
    • Vakantiereis
    • Stel

    Afstand tot de stad en hotel bleek huisjesverhuur.

    Privacy van de kamer ( huisje )

  • Beoordeeld op: 14 juni 2015

    6,7
    Eten was goed
    • Vakantiereis
    • Stel

    Niet dagelijks schone handdoeken

    Eten was goed

  • Beoordeeld op: 27 mei 2015

    7,5
    Uitzicht, locatie, restaurant
    • Vakantiereis
    • Stel

    Insecten oa kakkerlakken in de accomodatie

    Uitzicht, locatie, restaurant

  • Beoordeeld op: 14 mei 2015

    10
    Zwembad
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen

    Zwembad

  • Beoordeeld op: 9 mei 2015

    7,9
    Het personeel deed enorm hun best voor ons.
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen

    De bedden waren te kort. De ligbedden bij het zwembad waren deels kapot.

    Het personeel deed enorm hun best voor ons. Het uitzicht was heel mooi.

  • Beoordeeld op: 17 april 2015

    9,6
    De klantvriendelijkheid en hartelijke ontvangst.
    • Vakantiereis
    • Stel

    De klantvriendelijkheid en hartelijke ontvangst.

  • Beoordeeld op: 25 februari 2015

    8,8
    Beautiful view, lot of privacy, very kind people.
    • Vakantiereis
    • Gezin met oudere kinderen

    We mist a kitchen. That would make it compleet.

    Beautiful view, lot of privacy, very kind people.

Er zijn ook 5 beoordelingen zonder commentaar. Deze beïnvloeden de algemene beoordelingsscore.

Resultaat 1 - 39

Bekijk de galerij met reizigersfoto's van Red Hotel Sant'Elia