Accommodaties Vluchten Autoverhuur Luchthaventaxi's

Beoordelingen over Hotel Regina 1-sterren

Borgo La Noce 8, San Lorenzo, 50123 Florence, Italië

#379 van de 392 hotels in Florence

Gastfavoriet

Beoordelingsscore

Gebaseerd op 1328 beoordelingen over dit hotel

6,6

Scoreverdeling

  • Hygiëne

    6,5

  • Comfort

    5,6

  • Locatie

    8,7

  • Faciliteiten

    5,4

  • Personeel

    7,2

  • Prijs-kwaliteitverhouding

    6,2

  • Gratis WiFi

    5,1

100% geverifieerde beoordelingen

Echte gasten. Echte overnachtingen. Echte meningen.

Meer tonen
Schrijf een review

Resultaat 1 - 18

  • Beoordeeld op: 6 januari 2018

    7,5
    Gewoon goed zonder ontbijt
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 5 nachten

    Wij hebben geen ontbijt besteld omdat een koffie met croissant in een bartje rechtover het hotel zo veel beter en goedkoper was dan het povere ontbijt in de heel triestige ontbijtruimte van het hotel. De kamers roken niet erg fris en het kleine badkamertje was niet niet zo comfortabel (WC bril los, slechte afvoer lavabo)

    De ligging van het hotel is perfect. Het personeel steeds vriendelijk en klaar om te helpen. Heel stille omgeving, geen nachtlawaai, zelfs niet op oudejaarsavond

    Verbleven in januari 2018

  • Beoordeeld op: 16 augustus 2017

    5,8
    De locatie van het hotel is top, op 5 minuten lopen van de...
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 3 nachten

    De kamer zelf was niet heel bijzonder, het bed lag goed, maar wij waren er in juli dus het was erg heet op de kamer. Er was wel een ventilator, maar die maakte veel lawaai dus het was niet een optie om die 's nachts aan te zetten. De badkamer en douche waren prima, afgezien van de schimmel op het plafond.

    De locatie van het hotel is top, op 5 minuten lopen van de Duomo en 10 minuutjes van het treinstation. De eigenaren waren heel vriendelijk en behulpzaam. Wij zochten een zo goedkoop mogelijke overnachting op een goede plek, en omdat wij er maar 2 nachtjes waren, was het prima!

    Verbleven in juli 2017

  • Beoordeeld op: 6 juni 2017

    3,8
    Beschamende vertoning.
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten

    Stinkende afvoeren, badkamer elders op de gang, lomp en nukkig personeel, 7 euro p.n. per fiets extra moeten betalen voor onze fietsen. Prefab ontbijt. Bij vertrek kon dit niet een half uur eerder worden klaargezet. Klantvriendelijkheid was ver te zoeken. Het hotel verkeert in een vervallen staat.

    Dat we bij vertrek de deur definitief achter ons konden dichttrekken

    Verbleven in mei 2017

  • Beoordeeld op: 1 mei 2017

    4,2
    Lokatie prima, maar hotel ondermaats.
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 5 nachten

    Hotel is serieus aan vernieuwing toe. Douche kapot, ventilator maakte ontzettend lawaai. Lakens werden op een week niet eens ververst. Ontbijt echt pover, voorverpakte beschuit, paar zoute koekjes en 1 voorverpakte croissant en dit alles in een gangetje op een barkruk tegen de muur echt triestig.

    lokatie, dicht bij alle bezienswaardigheden.

    Verbleven in april 2017

  • Beoordeeld op: 18 oktober 2016

    5,8
    prima locatie en een mooie stad om van hieruit te exploiteren, hotel alleen om te slapen.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 6 nachten

    Hotel is op zich wel te doen maar alles is smoezelig / oud, ontbijt erg slecht, alles is voorverpakt en tegen een muur aan een plank op een barkruk eten, verder wel schoon maar heeft onderhoud nodig, losse douchedeuren, hoog rammelend ventilator gehalte edg.

    de locatie in het centrum is uitstekend

    Verbleven in oktober 2016

  • Beoordeeld op: 27 mei 2018

    8,8
    Goede prijs kwaliteit
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    -

    Goede ligging en vriendelijk personeel

    Verbleven in mei 2018

  • Beoordeeld op: 11 mei 2018

    3,3
    Onvriendelijk gedrag
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Onvriendelijk gedrag

    Verbleven in mei 2018

  • Beoordeeld op: 24 oktober 2017

    5,0
    ryan air ontbijt alles voor verpakt aan toogje met zicht op...
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 4 nachten

    ryan air ontbijt alles voor verpakt aan toogje met zicht op muur

    Verbleven in oktober 2017

  • Beoordeeld op: 28 april 2017

    6,3
    Ontbijt was zeer simpel en matig
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Driepersoonskamer
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Wifi,ontbijt

    Ontbijt was zeer simpel en matig

    Verbleven in april 2017

  • Beoordeeld op: 18 maart 2017

    6,3
    Waanzinnig leuk lang weekend in Florence
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Economy Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden en Gedeelde Badkamer
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Het weer De gezelligheid van de stad

    Verbleven in februari 2017

  • De beoordelingen hieronder zijn meer dan 24 maanden geleden geschreven. Ze zijn niet langer van invloed op de totaalscore van de accommodatie - maar ze kunnen nog steeds nuttig zijn bij de keuze van uw perfecte plek om te verblijven.

  • Beoordeeld op: 3 mei 2016

    7,1
    De locatie was echt onwijs goed!
    • Vakantiereis
    • Groep

    Helaas waren er andere gasten die s ochtends vroeg niet zo'n zin hadden om stil te zijn. Om te douche zat je praktisch in de wc waardoor het niet helemaal fris was aangezien je het ook deelt met andere.... Tip: neem slippers mee! Er was 24 uurs receptie... De mensen waren super aardig en behulpzaam maar wij hebben paar keer gehad dat we s avonds kwamen om onze sleutel op te halen en we niemand aantroffen dus zelf maar achter de receptie doken

    De locatie was echt onwijs goed! Dicht bij het station en verder was alles echt op een perfecte loopafstand. Wij hebben niet voor ontbijt incl gekozen (al dachten we dat dat er wel bij zat), maar we zijn elke dag naar de grote lokale markt gelopen die 2 min van hotel zit en hebben daar ons ontbijtje gefikst.

  • Beoordeeld op: 31 maart 2016

    7,5
    Locatie was geweldig.
    • Vakantiereis
    • Stel

    De kamers zouden een kleine opfrisbeurt kunnen krijgen. Likje verf zou al wonderen doen. Uitzicht van de kamer was op binnenzijde van het blok en dus op enkele daken waar best wat vuilnis lag. Dat was wat minder. Uitzicht was niet spectaculair dus maar heb me er niet aan gestoord.

    Locatie was geweldig. Prijs kwaliteit prima. Vriendelijk en behulpzaam personeel. Kamer was schoon en netjes.

  • Beoordeeld op: 27 februari 2016

    8,3
    De ligging en prijs-kwaliteit verhouding.
    • Vakantiereis
    • Gezin met oudere kinderen

    Het ontbijt was wel erg sober, paar crackers, één crosaint en één beker sap. Koffie in overvloed. Daarnaast hing in de kamers geen frisse lucht, luchtverfrisser aanschaffen

    De ligging en prijs-kwaliteit verhouding.

  • Beoordeeld op: 4 september 2015

    4,2
    De locatie was prima en het ontbijt was niks op aan te merken
    • Vakantiereis
    • Stel

    We hadden gevraagd voor een kamer met een twee persoons bed. In de kamer komen we tot de ontdekking dat er twee uit elkaar geschoven eenpersoonbedden staan. Gaan we in het hotel, bij het zeer onvriendelijke personeel waar je nog niet eens een goedemorgen van kon verwachten, dit melden zeggen ze jullie hebben pech het hotel zit vol we doen er niks aan. En dit was maar een van de vele dingen die we mee gemaakt hebben tijdens ons verblijf bij dit hotel. Kortom slechte service en zeer onvriendelijk personeel.

    De locatie was prima en het ontbijt was niks op aan te merken

  • Beoordeeld op: 13 juli 2015

    4,6
    De locatie.
    • Vakantiereis
    • Stel

    De kamers waren in slechte staat en niet volledig schoon. Badkamer was slecht. Personeel zat niet te wachten op gasten die ze stoorden terwijl ze op hun telefoon zaten te spelen. En het ontbijt bestond uit droge toostjes in een plastic pakje en een voorverpakt suikercroisantje (laten staan dus). In 1 woord: bah.

    De locatie.

  • Beoordeeld op: 3 maart 2015

    7,1
    Locatie was perfect,staf was vriendelijk en behulpzaam,kamer...
    • Vakantiereis
    • Groep

    Kleine douche/toilet op de gang waar we 1x koud water hadden bij het douchen (was halverwege de dag),de rest van de dagen geen last meer van gehad

    Locatie was perfect,staf was vriendelijk en behulpzaam,kamer was schoon en hadden gratis wifi op de kamer.

  • Beoordeeld op: 15 april 2015

    5,0
    locatie
    • Vakantiereis
    • Stel

    klein kamer, klein badkamer, geen TV

    locatie

  • Beoordeeld op: 14 maart 2015

    6,7
    De locatie en vriendelijk personeel
    • Vakantiereis
    • Groep

    Niets. Voor de prijs/kwaliteit prima.

    De locatie en vriendelijk personeel

Er zijn ook 5 beoordelingen zonder commentaar. Deze beïnvloeden de algemene beoordelingsscore.

Resultaat 1 - 18

Bekijk de galerij met reizigersfoto's van Hotel Regina

Gasten beoordeelden ook deze accommodaties: