Accommodaties Vluchten Autoverhuur Luchthaventaxi's

Beoordelingen over Relais I Piastroni

Via Del Podere, 28, 56040 Monteverdi Marittimo, Italië

#3 van de 10 hotels in Monteverdi Marittimo

Gastfavoriet

Beoordelingsscore

Gebaseerd op 271 beoordelingen over dit hotel

8,2

Scoreverdeling

  • Hygiëne

    8,9

  • Comfort

    8,4

  • Locatie

    8

  • Faciliteiten

    7,9

  • Personeel

    8,1

  • Prijs-kwaliteitverhouding

    7,8

  • Gratis WiFi

    6,4

100% geverifieerde beoordelingen

Echte gasten. Echte overnachtingen. Echte meningen.

Meer tonen
Schrijf een review

Resultaat 1 - 10

  • Beoordeeld op: 15 augustus 2018

    9,2
    Mooi gelegen.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Standaard Tweepersoonskamer
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    De dame bij het ontbijt was geweldig ook al moest zij alles alleen doen. Was echt zielig, maar ze bleef vrolijk. We hebben zelf in hotels gewerkt maar dat was belachelijk. Verder niet zo heel Veel keus voor vier sterren. Niet eens een saving dish voor het warm houden van de eieren. Als croissant op waren had je pech. Ze wilde heel lief nieuwe bakken maar ze had het al zo druk. Je moest ook badmuts op in zwembad en dar stond nergens in de folder. Sterker nog iedereen op de foto in de folders had er geen op!!!!??????.. en je mocht ook eigenlijk niet in het warme zwembad bij de spa. Toch gedaan want was niet druk.

    Mooi gelegen. Voldoende parkeergelegenheid. Andere hotels lagen mooier. Kamer ok wel schoon.

    Verbleven in juli 2018

  • Beoordeeld op: 1 juli 2018

    9,6
    Ruime kamer en badkamer.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Standaard Kamer met Kingsize bed
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Geen onbetaalde mogeljkheid gebruik verwarmd zwembad als onderdeel spa.. Geen voorzieningen bij onverwarmde zwembad om iets te drinken te krijgen. Dorp net iets te klein. Veel Nederlanders voor locatie in the middle of nowhere in Italie.

    Ruime kamer en badkamer. Mooie rusrige locatie. Schoon.

    Verbleven in juni 2018

  • Beoordeeld op: 3 augustus 2017

    5,8
    Teleurstellend.
    • Stel
    • Executive Junior Suite
    • Verbleef 7 nachten

    Het voldeed helemaal niet aan onze verwachtingen. Luxe uitstraling maar geen sfeer. Hotelkamers horen bij wellness. Bijbetalen voor wellness (20 euro per dag) en verwarmd zwembad (5 euro per dag), badmuts verplicht. Daardoor weinig mensen, geen sfeer. 3 verschillende eigenaren (hotel/wellness, appartementen, horeca) sluiten niet op elkaar aan. Het park ligt mooi en qua aantal kilometers niet ver van strand en steden, maar in de praktijk wel lang rijden op (mooie) slingerweggetjes. Rioollucht rondom het andere zwembad. Later ontbijten betekent minder eten, want buffet wordt niet aangevuld. Hotelkamer luxe, maar totaal onpraktisch ingericht. Vanaf loopbrug naar ingang keek men recht onze badkamer in, TV hing boven bankstel, doucheruimte van 150x60!cm.

    Verbleven in juli 2017

  • Beoordeeld op: 26 juli 2017

    8,8
    Beoordeling
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Standaard Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten

    Er is in de nabije omgeving niets. Een heel klein dorpje met 2 restaurantjes maar niets bijzonders. De weg naar de accommodatie toe is slecht aan gegeven. Je moet de berg op rijden en als je denkt dat er verder niets meer is, moet je nog door rijden en dan op eens zie je de accommodatie.

    Erg mooie accommodatie in een rustige omgeving. Accommodatie is vrij nieuw, alles ziet er daardoor ook keurig uit. Mooi zwembad, tegen betaling kun je gebruik maken van een naastgelegen Spa. (Dit is overigens niet duidelijk als je de accommodatie boekt! Je ziet foto's van de Spa wat doet lijken dat dit er bij zit maar hier moet je dus voor betalen!)

    Verbleven in juli 2017

  • Beoordeeld op: 21 juli 2017

    7,1
    Een hotel, geen Relais!
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Standaard Tweepersoonskamer
    • Verbleef 7 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    - De term 'Relais' is niet relevant. Het is een hotel, tout-cours. - De WiFi kwaliteit op de kamer is onvoldoende sterk en snel. - Geen lift aanwezig. - De meeste van de kamers binnen de 'Relais' hebben geen terras, kleine badkamer met (storende) biddet die ongelukkig veel plaats inneemt. - Het zwembad is meestal overbevolkt, handdoeken 's morgens op de ligzetels een logisch gevolg. Hatelijk! De door het hotel uitgeschreven gedragsregels aan het zwembad worden niet opgevolgd. - De ontbijtruimte is véél te klein, het ontbijtbuffet elke dag hetzelfde. Eitjes (bv. geroerd) zijn extra te betalen, aan zelfs 4,-€/persoon aub! - Desolate indruk van het complex in zijn totaliteit.

    - De kamers waren mooi, modern ingericht en voorzien van een goede airco. - Afgelegen, rustige omgeving. - Meer dan voldoende parkeerplaatsen.

    Verbleven in juli 2017

  • Beoordeeld op: 12 juni 2017

    10
    Super verblijf en genoten van kamer met jacuzzi :-)
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Standaard Tweepersoonskamer
    • Verbleef 7 nachten

    Niets enkel ontbijt iets uitgebreider.

    Super de luxe kamer extra upgrade met Jacuzzi ! Heel lekker avondeten ! Super vriendelijk personeel en ontbijt ok maar standaard. Voor de rest topvakantie gehad, we komen zeker terug !

    Verbleven in juni 2017

  • Beoordeeld op: 13 augustus 2018

    6,3
    Verplicht badmuts in het zwembad
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Standaard Tweepersoonskamer
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Verplicht badmuts in het zwembad

    Verbleven in augustus 2018

  • Beoordeeld op: 30 mei 2018

    9,6
    Classic Suit
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Classic Suite
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Airco die niet werkte in gehele gebouw en erg trage WiFi

    Classic Suit

    Verbleven in mei 2018

  • Beoordeeld op: 30 september 2017

    5,4
    Matig tov veel andere mooie benb in toscane
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Studio
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Donkere kamer, slecht eten in restaurant

    Mooie ligging, moeilijk te vinden

    Verbleven in september 2017

  • Beoordeeld op: 25 september 2017

    8,8
    Prima verblijf, zeer vriendelijk en behulpzaam personeel.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Suite met Bubbelbad
    • Verbleef 7 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Geen,

    Schoon en rustig

    Verbleven in september 2017

Er zijn ook 1 beoordelingen zonder commentaar. Deze beïnvloeden de algemene beoordelingsscore.

Resultaat 1 - 10

Bekijk de galerij met reizigersfoto's van Relais I Piastroni

Gasten beoordeelden ook deze accommodaties: