Accommodaties Vluchten Autoverhuur Luchthaventaxi's

Beoordelingen over Relais Piazza Del Popolo

Piazzale Flaminio 9, Bloc B, Flaminio, 00196 Rome, Italië

#1120 van de 3.119 B&B's en herbergen in Rome

Gastfavoriet

Beoordelingsscore

Gebaseerd op 347 beoordelingen over deze B&B

8,7

Scoreverdeling

  • Hygiëne

    9

  • Comfort

    8,5

  • Locatie

    9,4

  • Faciliteiten

    8,2

  • Personeel

    8,9

  • Prijs-kwaliteitverhouding

    8,3

  • Gratis WiFi

    7,6

100% geverifieerde beoordelingen

Echte gasten. Echte overnachtingen. Echte meningen.

Meer tonen
Schrijf een review

Resultaat 1 - 19

  • Beoordeeld op: 30 juli 2018

    8,8
    very friendly, local private atmosphere on top tourist location
    • Zakenreis
    • Groep
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten

    weet dat ontbijt in café beneden en via buitenom hetzelfde gebouw is (alleen italiaanse koffie en gebak stijl)

    -zeer kleinschalig, letterlijk 10tal kamers op één gang, op derde verdiep in een oud gebouwen complex -rustig en eigenlijk zelfs B&B sfeer, toch vlakbij center Rome, taxi trein en metro vlakbij -alle comfort op kamers, maar zijn mss wat klein voor (grote) familie of groep

    Verbleven in juli 2018

  • Beoordeeld op: 22 september 2017

    8,3
    Goede locatie, vriendelijk en mooie propere kamers :-)
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Het ontbijt was op zijn minst pover te noemen... een koffie en croissant en de rest was extra te betalen

    De locatie, vriendelijkheid en de kamers. Ook de info die we kregen was heel leerrijk

    Verbleven in september 2017

  • Beoordeeld op: 4 maart 2017

    7,1
    Fijn verblijf gehad
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Ik vond de kamer best stoffig. Eerste avond erg geniesd. Harde bedden maar dat is normaal in hotels. En het ontbijt was erg karig vond het erg veel zoetigheid. Maar dat ben ik niet gewend. Zou fijner zijn ook wat hartige dingen ivm verschillende culturen en wensen van je gasten.

    Het personeel was super vriendelijk. Helpte je goed met al je vragen. De kamer was op een rustige ligging en daardoor kon je fijn slapen zonder lawaai. Ook het hotel had een goeie locatie in de stad. Fijn dat de metro voor de deur is erg handig om door te reizen. Fijn dat er een mogelijk was dat je je kon opfrissen voor de reis en veilig je koffers tijdelijk kwijt kon voor de terug reis begon.

    Verbleven in maart 2017

  • Beoordeeld op: 5 oktober 2016

    9,6
    Perfect hotel voor een city-trip Rome.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten

    Het enige minpuntje is het ontbijt. Dit is erg Italiaans georiënteerd, ofwel veel zoetigheid. Ik vind het erg lekker, maar niet iedereen is daar zo van gecharmeerd.

    Het hotel is goed te bereiken met de Metro. De halte Flaminio is om de hoek. Verder ligt het hotel zeer centraal om de vele bezienswaardigheden te bezoeken. Kamers zijn schoon en comfortabel.

    Verbleven in oktober 2016

  • Beoordeeld op: 24 september 2016

    7,5
    Fijne, originele locatie .
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 3 nachten

    Kleine ontbijtruimte en gasten zitten er langs elkaar.

    Hotel gelegen op de derde verdieping van een groot complex. Helemaal onverwacht en daardoor speciaal. Het was er rustig en zeer proper.

    Verbleven in september 2016

  • Beoordeeld op: 12 augustus 2018

    8,8
    De kamer was koel, stil en donker en midden in het centrum!
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten

    niets

    De kamer was koel, stil en donker en midden in het centrum!

    Verbleven in juli 2018

  • De beoordelingen hieronder zijn meer dan 24 maanden geleden geschreven. Ze zijn niet langer van invloed op de totaalscore van de accommodatie - maar ze kunnen nog steeds nuttig zijn bij de keuze van uw perfecte plek om te verblijven.

  • Beoordeeld op: 26 mei 2016

    8,3
    lekker ontbijt
    • Vakantiereis
    • Stel

    de ligging is net iets minder centraal, maar nog heel veel te voet te doen en anders ligt metro net aan de relais dus dan ben je alweer een goed eind op weg

    lekker ontbijt grootte van de kamer was ok geen geluid van buitenaf in de kamer aan de achterkant leuk gelegen in een oude palazzo

  • Beoordeeld op: 18 januari 2016

    9,6
    Zeer goede ligging.
    • Vakantiereis
    • Stel

    Zeer goede ligging. Zeer proper en net Zeer goede bediening. Zeer vriendelijk en zeer behulpzaam. Ontbijt ruim voldoende en lekker. Matras zeer goed. Geen lawaai op de kamer.

  • Beoordeeld op: 26 mei 2015

    10
    Lastig te zeggen wij vonden alles even leuk!
    • Vakantiereis
    • Stel

    Het enige miniscule minpuntje was dat er geen voorzieningen zijn in de lobby om je op te frissen voor vertrek wanneer je bijv een late vlucht hebt

    Lastig te zeggen wij vonden alles even leuk!

  • Beoordeeld op: 31 maart 2015

    10
    Centrale ligging.
    • Vakantiereis
    • Stel

    Niet moeilijk te vinden. Naast patatzaak. Grote bruine deur. Gang doorlopen naar rechts. Prachtige lift.

    Centrale ligging. Metro voor de deur. Goede restaurants in de omgeving. Heerlijk ontbijt.vriendelijke ontvangst. Mooie stijlvolle kamers.

  • Beoordeeld op: 22 mei 2016

    10
    Rustige kamer
    • Vakantiereis
    • Stel

    Rustige kamer Proper en mooi ingericht Goeie service

  • Beoordeeld op: 19 januari 2016

    10
    Heel vriendelijk, we vroegen sneetje kaas voor s'morgens...
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger

    Heel vriendelijk, we vroegen sneetje kaas voor s'morgens en de andere dag hadden we verse kaas super!

  • Beoordeeld op: 7 december 2015

    9,6
    Zeer vriendelijke ontvangst.
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger

    Zeer vriendelijke ontvangst. En dat om half een 's nachts!

  • Beoordeeld op: 3 november 2015

    8,3
    ligging,hygiene!
    • Vakantiereis
    • Stel

    ontbijt,voor die prijs mocht da toch iets uitgebreider zijn!!!

    ligging,hygiene!

  • Beoordeeld op: 13 oktober 2015

    10
    Toplokatie, schoon en super vriendelijk personeel
    • Vakantiereis
    • Stel

    Toplokatie, schoon en super vriendelijk personeel

  • Beoordeeld op: 16 augustus 2015

    8,8
    Goed ontvangst, mooie locatie, zeer schoon, heel rustig,...
    • Zakenreis
    • Stel

    Goed ontvangst, mooie locatie, zeer schoon, heel rustig, prima ontbijt

  • Beoordeeld op: 30 juli 2015

    10
    Heerlijk fris in het ganse hotel toen het buiten bloedheet...
    • Vakantiereis
    • Stel

    Niets

    Heerlijk fris in het ganse hotel toen het buiten bloedheet was.

  • Beoordeeld op: 19 mei 2015

    10
    Prachtige ligging, propere kamers, zeer gevarieerd ontbijt.
    • Vakantiereis
    • Stel

    Geen

    Prachtige ligging, propere kamers, zeer gevarieerd ontbijt. Top!

  • Beoordeeld op: 23 april 2015

    8,8
    De ligging, en het gebouw
    • Vakantiereis
    • Stel

    Het bed was hard

    De ligging, en het gebouw

Er zijn ook 2 beoordelingen zonder commentaar. Deze beïnvloeden de algemene beoordelingsscore.

Resultaat 1 - 19

Gasten beoordeelden ook deze accommodaties: