Accommodaties Vluchten Autoverhuur Luchthaventaxi's

Beoordelingen over Relais Sant'Elena

Via San Rocco, 57020 Bibbona, Italië

#1 van de 5 B&B's en herbergen in Bibbona

Gastfavoriet

Beoordelingsscore

Gebaseerd op 292 beoordelingen over deze B&B

9,7

Scoreverdeling

  • Hygiëne

    9,9

  • Comfort

    9,7

  • Locatie

    9,7

  • Faciliteiten

    9,8

  • Personeel

    9,8

  • Prijs-kwaliteitverhouding

    9,2

  • Gratis WiFi

    8,5

100% geverifieerde beoordelingen

Echte gasten. Echte overnachtingen. Echte meningen.

Meer tonen
Schrijf een review

Resultaat 1 - 15

  • Beoordeeld op: 20 augustus 2018

    9,6
    Zalig !
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Superior Tweepersoonskamer
    • Verbleef 3 nachten

    Meer keus bij het dinner .

    Prachtige ligging, heel rustig met prachtig zicht over de Toscaanse heuvels . Het ontbijtbuffet was ongelooflijk ! Allemaal verse producten en je kan je niet inbeelden wat er niet was !

    Verbleven in augustus 2018

  • Beoordeeld op: 5 augustus 2018

    9,6
    Ontbijt was super!
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Deluxe Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 4 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    De airconditioning is centraal geregeld. Het was niet koel genoeg in de kamer. Prijzige kamers.

    Ontbijt was super! Alles heel rustig. Zéér vriendelijk personeel. Mooi zwembad. Zeer proper. Prachtig gelegen.

    Verbleven in augustus 2018

  • Beoordeeld op: 3 augustus 2017

    9,2
    Supergoed- dit vind je niet snel.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Deluxe Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 3 nachten

    Alles was perfect. Ivm de hittegolf zou de airco iets lager gezet moeten worden.

    Rust en prima hygiene. Mooi zwembad, lekker eten. fantastisch ontbijt. Enorm vriendelijke en gastvrij personeel.

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 19 juni 2017

    10
    Fantastisch!!
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Basic Tweepersoonskamer
    • Verbleef 3 nachten

    Diner, alleen dagmenu en daardoor ietwat beperkt maar uitstekende kwaliteit!

    De kamers waren erg sfeervol. De hele accommodatie was met veel passie aangelegd en tot in de kleinste details verzorgd. Het ontbijt was een feest!

    Verbleven in juni 2017

  • Beoordeeld op: 7 oktober 2016

    10
    Fantastisch verblijf!
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Basic Tweepersoonskamer
    • Verbleef 3 nachten

    Het ontvangst was erg goed, we werden gelijk netje rondgeleid door de gebouwen. We kregen een gratis upgrade naar een luxere kamer met buitenpatio. De kamer was precies goed qua grootte en daarnaast was de patio een fijne aanvulling om in de ochtend wakker te worden en in de middag de zon te zien ondergaan. Het personeel is ontzettend vriendelijk en doet er alles aan om het je naar de zin te maken. Het eten en drinken is buitengewoon goed en vooral het ontbijt is een feestje. Je kunt hier heerlijk een paar dagen verblijven zonder weg te gaan. Echt overal is aan gedacht hier.

    Verbleven in oktober 2016

  • Beoordeeld op: 15 juli 2018

    9,6
    Geweldig verblijf gehad
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Superior Tweepersoonskamer
    • Verbleef 4 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Het bed was klein en kraakte. Zou vlgd keer groter bed boeken

    Prachtige locatie, goed restaurant.

    Verbleven in juni 2018

  • Beoordeeld op: 12 oktober 2017

    10
    Super!
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Superior Tweepersoonskamer
    • Verbleef 3 nachten

    Super!!!!

    Verbleven in oktober 2017

  • Beoordeeld op: 4 juli 2017

    8,3
    Ideale hide away op doorreis in toscane
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • 2 kamers
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Ietwat kleine kamer, maar wel mooi en zeer goede douche

    Prachtige locatie en schitterend ontbijt

    Verbleven in juli 2017

  • De beoordelingen hieronder zijn meer dan 24 maanden geleden geschreven. Ze zijn niet langer van invloed op de totaalscore van de accommodatie - maar ze kunnen nog steeds nuttig zijn bij de keuze van uw perfecte plek om te verblijven.

  • Beoordeeld op: 24 mei 2015

    10
    Hier werden we echt verwend, je hoeft je nergens druk om te...
    • Vakantiereis
    • Stel

    Bij ons verblijf in mei was het niet zo een mooi weer. Een heel klein beetje verwarming op de badkamer (evt zelfs op de kamer om bvb een boek te lezen...;) zou aangenaam zijn geweest.

    Hier werden we echt verwend, je hoeft je nergens druk om te maken.

  • Beoordeeld op: 22 mei 2015

    10
    Dit is een geweldig hotel!
    • Vakantiereis
    • Stel

    Dit is een geweldig hotel! Een prachtig italiaans gebouw in een schitterende rustige omgeving. Er werd heerlijk en afwisselend voor ons gekookt met gebruikmaking van produkten uit de omgeving. Personeel is attent en zorgzaam. Een absolute aanrader!

  • Beoordeeld op: 14 april 2015

    10
    - locatie
    • Vakantiereis
    • Stel

    - groep luidruchtige reizigers die weinig tot geen rekening hielden met de anderen (luidruchtig, dronken, onbeleefd, ....).

    - locatie - personeel en bediening - comfort in kamer

  • Beoordeeld op: 21 april 2016

    10
    ontbijt
    • Vakantiereis
    • Stel

    ontbijt

  • Beoordeeld op: 1 november 2015

    10
    Service, ligging, hygiene, kwaliteit eten
    • Zakenreis
    • Stel

    Service, ligging, hygiene, kwaliteit eten

  • Beoordeeld op: 16 augustus 2015

    10
    Ontbijt, kamers, locatie
    • Vakantiereis
    • Stel

    niks

    Ontbijt, kamers, locatie

  • Beoordeeld op: 15 augustus 2015

    10
    Prachtige ambiance!
    • Vakantiereis
    • Stel

    Niks viel tegen!!!

    Prachtige ambiance! Allles is tot in details verzorgd. Zeer vriendelijk personeel.

Er zijn ook 3 beoordelingen zonder commentaar. Deze beïnvloeden de algemene beoordelingsscore.

Resultaat 1 - 15

Gasten beoordeelden ook deze accommodaties: