Accommodaties Vluchten Autoverhuur Luchthaventaxi's

Beoordelingen over Relais Santa Cristina

Strada Provinciale 429 Km 4,300, 53017 Radda in Chianti, Italië

#28 van de 31 hotels in Radda in Chianti

Gastfavoriet

Beoordelingsscore

Gebaseerd op 474 beoordelingen over dit hotel

6,7

Scoreverdeling

  • Hygiëne

    6,3

  • Comfort

    6,3

  • Locatie

    8,3

  • Faciliteiten

    6,1

  • Personeel

    6,8

  • Prijs-kwaliteitverhouding

    6,6

  • Gratis WiFi

    6

100% geverifieerde beoordelingen

Echte gasten. Echte overnachtingen. Echte meningen.

Meer tonen
Schrijf een review

Resultaat 1 - 14

  • Beoordeeld op: 16 september 2018

    5,4
    Kamer prima, rest zeer onder de maat.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Junior Suite
    • Verbleef 8 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Ontbijt was zeer slecht, enkele dagen zelfs geen brood of id om te eten. Koffiemachine na drie dagen defect, gev ok lg geen koffie. Ontbijt werd zeer slecht aangevuld. Zeer onder de maat ok voor drie sterren. Echt een afraden.

    Kamer voldoet aan de verwachting, kamer werd slechts na vier dagen schoongemaakt ondanks herhaaldelijk verzoek

    Verbleven in september 2018

  • Beoordeeld op: 23 juli 2018

    2,9
    Veel slechter dan verwacht. En een slechte prijs-kwaliteit verhouding.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Standaard Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Alles. Het was totaal niet naar verwachting. De badkamer was vies en de douche was echt super onhandig. De hele badkamer werd zijknat. Er was geen jacuzzi te bekennen en er was geen bar bij het zwembad alleen een automaat waar je een frisdrank voor 2 euro kon halen! Daarnaast kon je hier ook geen eten halen dus moest je naar het dorp rijden voor lunch. De hele dag is er niemand op het terrein en je moet mensen zoeken om in of uit te kunnen checken. Ook werd er niks verteld over waar en wanneer het ontbijt zou zijn. Het ontbijt was zeer karig en niet vers en ook dit werd niet aangevuld. Ook bij het zwembad waren erg weinig stoelen. Daarbij zat de rand van het zwembad vol met wespen en was het water heel eeg koud. Kortom en hele slechte ervaring.

    Mooie omgeving

    Verbleven in juli 2018

  • Beoordeeld op: 30 september 2017

    9,2
    Authentiek romatisch verblijf op geweldige locatie
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Standaard Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Het ontbijt bestaat uit een voucher die bij koffiebar Sandy in Radda verzilverd kan worden. Wij vonden het prima om daar te ontbijten (je hebt daar verse jus d'orange, heerlijke broodjes etc.), maar het zou beter zijn om dat bij de faciliteiten op de website te vermelden.

    Wonderschone locatie met heerlijk zwembad met allerlei soorten ligbedden daar omheen. Kamers zijn authentiek en comfortabel. Op het terrein heel veel leuke zithoekjes waar je met een drankje of boekje (of allebei) kunt gaan zitten.

    Verbleven in september 2017

  • Beoordeeld op: 22 augustus 2017

    8,8
    love the place... we'll be back
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Standaard Tweepersoonskamer
    • Verbleef 5 nachten

    ontbijt dat om duistere reden niet ter plaatse naast het zwembad kan worden genomen en je naar het dorp moest om te ontbijten... langs de andere kant was het ontbijt ter plaatse 4 jaar terug barslecht te noemen en nu kan je genieten van een lekker ontbijt met versgeperst fruitsap en lekkere koffie in het dorp waar de locals ook ontbijten...

    het zwembad en de ligging is één van de redenen waarom ik na 4 jaar terug ben gegaan het onthaal is hartelijk, en op de eigen italiaanse manier wordt er goed voor je gezorgd en komt alles in orde...

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 17 augustus 2017

    3,8
    Nooit naar toe gaan!
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Junior Suite
    • Verbleef 4 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Deze accommodatie is zeer teleurstellend. Wij boekten een junior suite voor het comfort. Badkamer zwaar verouderd. Bubbelbad uit '1970' waarin je doucht met smerig douchegordijn! Twee avonden niet kunnen douchen vanwege een defect aan de thermostaatkraan die helemaal vast zat door ouderdom en 1 avond was het water afgesloten. Er wordt tijdens het verblijf niet schoongemaakt, want daar heeft men (na navraag) geen tijd voor. Voor het ontbijt wordt men naar dorp verwezen want geen faciliteiten bij de accommodatie. Dit in tegenstelling tot de omschrijving. Bij uitchecken werd mij geadviseerd in een rustige periode nog eens terug te komen. Kortom, een echte afrader. Andere gasten hadden soortgelijke klachten. Wat een drama!

    Locatie heeft een ruim zwembad.

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 8 juli 2017

    7,1
    Prima
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Standaard Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    De staf sprak matig Engels, en men begreep het vooraf betalen van booking.com niet. Ze wilden me bij betrek dus voor een tweede keer laten betalen. Doordat de dame achter de balie netzoals haar collega's geen Engels of andere taal dan Italiaans sprak liep het uit op een heve discussie. Echt niet leuk. Voor de rest wel een top plekje

    Restaurant was geweldig!

    Verbleven in juni 2017

  • Beoordeeld op: 25 juni 2017

    5,4
    Mooie locatie maar jammer van de niet aanwezige faciliteiten die beloofd werden.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Standaard Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    Er was ons een zwembad beloofd echter er zat geen water in vanwege renovatie. Na een dag fietsen in de stof en warmte verlang je best naar een duikje in het zwembad. Er was een minibar beloofd echter de koelkast stond uit. Dus niets geen koud drankje. Het ontbijt was niet op de locatie zelf maar 5 km verderop in het dorpje. Als je met de auto reist is dit vast geen probleem maar op de fiets is dat een ander verhaal, zeker omdat je flink moest klimmen naar de locatie voor het ontbijt. Al met al viel het ons erg tegen. En aan de prijs werd niets gedaan. Wij verwachten een zwembad en betalen daar ook voor. Een restitutie van 15 euro had ik toch echt wel redelijk gevonden.

    De kamer was keurig en schoon. Het huis lag prachtig boven op een berg met een mooi uitzicht.

    Verbleven in mei 2017

  • Beoordeeld op: 6 juni 2017

    7,9
    Gastvrijheid ten top.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Standaard Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    Het ontbijt, je kon voor 5 euro is kiezen in een barretje in het dorp 1,5 km verderop.

    De gastvrijheid van de gastvrouw. We hadden een privé taxi naar een restaurant.

    Verbleven in mei 2017

  • Beoordeeld op: 8 oktober 2016

    9,6
    Top !!
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Superior Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Kamer was bij de incheck pas om 17:30 uur Klaar .

    Zwembad super uitzicht. Kamer ( type Romeo en Julia ) met dakterras en zwembad zicht Super.

    Verbleven in september 2016

  • Beoordeeld op: 3 oktober 2016

    10
    Prachtige rustige omgeving met vriendelijke ,persoonlijke aandacht
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Standaard Tweepersoonskamer
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Vanwege de fietstocht l'eroica werd er al vanaf 4 uur in de morgen ontbijt inclusief cappuccino klaargezet voor de deelnemers!! Geweldig!!

    Verbleven in oktober 2016

  • De beoordelingen hieronder zijn meer dan 24 maanden geleden geschreven. Ze zijn niet langer van invloed op de totaalscore van de accommodatie - maar ze kunnen nog steeds nuttig zijn bij de keuze van uw perfecte plek om te verblijven.

  • Beoordeeld op: 16 juni 2015

    7,1
    De locatie.
    • Vakantiereis
    • Stel

    De gemeente belasting die aan het eind van het verblijf apart betaald moest worden. Pinnen of credit card kon niet; dit moest cash. Tarief stond nergens vermeld. Ook niet op booking.com.

    De locatie.

  • Beoordeeld op: 11 juni 2015

    10
    Dit is een van de mooiste plaatsen waar ik ooit geslapen heb...
    • Vakantiereis
    • Stel

    Dit is een van de mooiste plaatsen waar ik ooit geslapen heb (en dat zijn er heel veel). Midden in de Chianti en letterlijk midden in de wijnvelden. Kamer was prima, niet groot maar voldoende. Het zwembad en ligbedjes zijn erg goed en het restaurant is subliem. De mensen zijn echt oprecht en super vriendelijk. En het is echt heel goedkoop.

  • Beoordeeld op: 21 augustus 2015

    4,2
    De omgeving
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen

    Bedden, brandveiligheid ( geen nood uitgangen en brandmelders )

    De omgeving

  • Beoordeeld op: 6 augustus 2015

    5,0
    kwaliteit restaurant is goed.
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen

    Zeer kleine kamers met nauwelijks daglicht. Zeer slechte bedden.

    kwaliteit restaurant is goed.De accommodatie ligt in een mooi gebied

Er zijn ook 4 beoordelingen zonder commentaar. Deze beïnvloeden de algemene beoordelingsscore.

Resultaat 1 - 14

Gasten beoordeelden ook deze accommodaties: