Accommodaties Vluchten Autoverhuur Luchthaventaxi's

Beoordelingen over Relais Villa Baldelli 4-sterren

San Pietro a Cegliolo 420, 52044 Cortona, Italië

#6 van de 30 hotels in Cortona

Gastfavoriet

Beoordelingsscore

Gebaseerd op 328 beoordelingen over dit hotel

9,1

Scoreverdeling

  • Hygiëne

    9,2

  • Comfort

    9,1

  • Locatie

    9,2

  • Faciliteiten

    9

  • Personeel

    9,5

  • Prijs-kwaliteitverhouding

    8,8

  • Gratis WiFi

    8,6

100% geverifieerde beoordelingen

Echte gasten. Echte overnachtingen. Echte meningen.

Meer tonen
Schrijf een review

Resultaat 1 - 16

  • Beoordeeld op: 16 september 2018

    10
    Een prachtig landgoed in een fantastische omgeving.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Classic Tweepersoonskamer
    • Verbleef 7 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    I

    Een prachtig landgoed in een fantastische omgeving. Je voelt je als een koning als je de oprijlaan op komt rijden Het personeel is supervriendelijk De accommodatie is fenomenaal

    Verbleven in september 2018

  • Beoordeeld op: 13 augustus 2018

    10
    Sfeervol en lux verblijf in een prachtige omgeving
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Classic Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    WiFi blijkt steeds weer een probleem

    De serene sfeer op het gehele terrein was typisch. Je kunt er wandelen, zwemmen of zomaar "naar Cortona kijken". Prachtige inrichting van het gehele gebouw wat luxe uitstraalde.

    Verbleven in augustus 2018

  • Beoordeeld op: 7 augustus 2018

    5,8
    Het zwembad, alhoewel als je verbiedt (op straffe van een...
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Classic Tweepersoonskamer
    • Verbleef 8 nachten

    Het bed en de badkamer waren primitief en verouderd.

    Het zwembad, alhoewel als je verbiedt (op straffe van een boete (?)) dat je je eigen consumpties nuttigt, moet je wel voldoende personeel inzetten om consumpties aan je te verkopen.

    Verbleven in augustus 2018

  • Beoordeeld op: 4 augustus 2018

    9,2
    Zeer leuke locatie om Cortona en omgeving te bezoeken .
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • 2 kamers
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Misschien iets uitgebreidere lunchkaart te voorzien, hoewel er in de omtrek keuze genoeg is.

    Zeer leuke villa, personeel enorm behulpzaam. Mooie locatie. Zwembad prima in orde, officieel zou je een badmuts moeten dragen maar niemand doet het.

    Verbleven in augustus 2018

  • Beoordeeld op: 14 augustus 2017

    10
    Perfecte vakantie in Toscane
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Deluxe Tweepersoonskamer
    • Verbleef 3 nachten

    /

    Super personeel. Bij aankomst 's avonds was de receptionist super! Hij zocht voor ons enkele restaurants, rekening houdend met waar wij de voorkeur aan gaven. Mijn man en ik wilden tevens graag enkele wijnboeren/wijnlandhuizen in de streek doen. De receptionist heeft diezelfde avond tijdens ons diner in een super restaurant in de beurt al het opzoekwerk gedaan. Resultaat: wanneer we terug kwamen na het eten kregen we een mooi lijstje van een 7-tal aangeprezen wijnhuizen telkens met de openingsuren, telefoonnummers en welke wijnen verkrijgbaar waren. Ook het kamerpersoneel was super vriendelijk en professioneel. Ontbijt was mooi gepresenteerd.

    Verbleven in juli 2017

  • Beoordeeld op: 18 juli 2017

    7,1
    Mooi verblijf in groene omgeving
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Classic Tweepersoonskamer
    • Verbleef 4 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Geen restaurant dus altijd kilometers rijden om te eten Geen privégebruik koelkast Boete als open wijnfles wordt ontdekt Classic kamer te donker (weinig ramen)

    Mooie lokatie Rustige omgeving Zwembad

    Verbleven in juli 2017

  • Beoordeeld op: 26 juni 2017

    7,9
    Gemiste kans op een unieke lokatie.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Classic Tweepersoonskamer
    • Verbleef 7 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Gastvrijheid van het personeel viel tegen met als positieve uitzondering de dame die het ontbijt verzorgde. De receptie leek niet geïnteresseerd in de hotelgasten. Geen tips over de omgeving, geen vragen of het verblijf beviel. Zelfs bij het vertrek niet eens de gebruikelijke vraag of het bevallen was in het hotel. Wel waren er strenge regels over het gebruik van de voorzieningen, waaronder het koelkastje. Het leek wel of de ziel ontbrak. We lazen dat al in in eerdere recensie, en wij herkenden dat. Het hotel is meer ingericht op een enkele overnachting dan op een week.

    Mooie ligging, prachtige villa, authentieke mooie kamers. Goed ontbijt.

    Verbleven in juni 2017

  • Beoordeeld op: 2 augustus 2018

    10
    Mooie vakantie.
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • 2 kamers
    • Verbleef 10 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Prachtige ligging en heel behulpzame mensen.

    Verbleven in juli 2018

  • Beoordeeld op: 12 september 2017

    7,9
    Goede uitvalsbasis voor Cortona
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Classic Tweepersoonskamer
    • Verbleef 4 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Donkere kamer, chloorsmaak thee

    Mooie ligging tov cortona, prachtig zwembad

    Verbleven in september 2017

  • Beoordeeld op: 22 juni 2017

    9,2
    Heel leuke locatie met sfeer villa uit 1700 prachtig.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Classic Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    Heel leuke locatie met sfeer villa uit 1700 prachtig. Uitzicht naar stad Cortona vanuit zwembad top

    Verbleven in juni 2017

  • Beoordeeld op: 19 juni 2017

    9,2
    Een ideale uitvalsbasis voor de omgeving!
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Deluxe Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    Prachtig zicht op Cortona tijdens het ontbijt in de tuin.

    Verbleven in juni 2017

  • De beoordelingen hieronder zijn meer dan 24 maanden geleden geschreven. Ze zijn niet langer van invloed op de totaalscore van de accommodatie - maar ze kunnen nog steeds nuttig zijn bij de keuze van uw perfecte plek om te verblijven.

  • Beoordeeld op: 20 mei 2016

    7,1
    Ontbijt was OK en de kamer upgrade aangenaam.
    • Vakantiereis
    • Stel

    Het contact met de uitbaatster aan het ontbijt was koel en vooral opvallend voor niet Italianen.

    Ontbijt was OK en de kamer upgrade aangenaam. Heel rustig gelegen. Onthaal was prima, de bediening 's avonds aan tafel uitstekend en met veel inzet.

  • Beoordeeld op: 22 oktober 2015

    10
    Ligging van de villa, personeel uiterst vriendelijk,...
    • Vakantiereis
    • Stel

    Niets

    Ligging van de villa, personeel uiterst vriendelijk, uitstraling van het interieur, grote kamer van 30 meter, meer dan uitstekend ontbijt, service van baliepersoneel, kortom een aristocratische villa. De beste uit onze trip naar Toscane.

  • Beoordeeld op: 22 augustus 2015

    9,6
    Mooi landhuis met prachtig zwembad en fantastische zicht op...
    • Vakantiereis
    • Stel

    Niets

    Mooi landhuis met prachtig zwembad en fantastische zicht op Cortona in de verte uphill.

  • Beoordeeld op: 20 augustus 2015

    9,2
    Locatie, zwembad, de sfeer, personeel.
    • Vakantiereis
    • Stel

    5 euro voor een drankje en in bad douchen.

    Locatie, zwembad, de sfeer, personeel.,super plek!

  • Beoordeeld op: 2 augustus 2015

    8,8
    prachtige locatie
    • Vakantiereis
    • Stel

    prachtige locatie vriendelijk en behulpzaam personeel

Er zijn ook 4 beoordelingen zonder commentaar. Deze beïnvloeden de algemene beoordelingsscore.

Resultaat 1 - 16

Gasten beoordeelden ook deze accommodaties: