Accommodaties Vluchten Autoverhuur Luchthaventaxi's

Beoordelingen over Residence Beatrix

Via Marconi 1, 37011 Bardolino, Italië

#69 van de 101 vakantiewoningen in Bardolino

Gastfavoriet

Beoordelingsscore

Gebaseerd op 153 beoordelingen over dit hotel

8,0

Scoreverdeling

  • Hygiëne

    8,1

  • Comfort

    7,6

  • Locatie

    8,6

  • Faciliteiten

    7,4

  • Personeel

    8,8

  • Prijs-kwaliteitverhouding

    7,7

  • Gratis WiFi

    7,9

100% geverifieerde beoordelingen

Echte gasten. Echte overnachtingen. Echte meningen.

Meer tonen- er opent een dialoogvenster
Schrijf een review

Resultaat 1 – 8

  • Beoordeeld op: 5 oktober 2018

    9,2
    Zeer groot en ruim appartement met alle voorzieningen.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Superior Appartement met 1 Slaapkamer (4 Volwassenen)
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Het appartement ligt aan een drukke doorgaande weg. Helaas hadden wij een appartement aan de voorzijde en daarmee last van het verkeer. Bij het boeken moet je er dus voor zorgen een appartement aan de achterzijde te krijgen. Dan is het prima.

    Zeer groot en ruim appartement met alle voorzieningen. Leuk balkon met een zitje voor twee personen. Prachtig zwembad met ligstoelen. Het Gardameer ligt op loopafstand evenals het gezellige centrum van Bardolino.

    Verbleven in oktober 2018

  • Beoordeeld op: 4 september 2018

    7,9
    De vriendelijkheid van de dame aan de receptie.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Standaard Appartement met 1 slaapkamer (4 volwassenen)
    • Verbleef 3 nachten

    De omschrijvingen van booking.com op de bevestigings factuur van deze locatie. Staan onduidelijkheden en contradicties in. Het zou fijn zijn dat booking.com deze aanpast.

    De vriendelijkheid van de dame aan de receptie.

    Verbleven in augustus 2018

  • Beoordeeld op: 1 juli 2018

    8,3
    Heerlijk dichtbij het centrum
    • Vakantiereis
    • Reizigers met vrienden
    • Standaard Appartement met 1 slaapkamer (4 volwassenen)
    • Verbleef 5 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Er zit geen lift in het gedeelte waar wij in zaten!!!! Stond niet in de boeking. En 10€ per dag voor een airco vind ik veel geld. Met een hotelkaart op de deur voor stroom, zou het probleem van misbruik opgelost zijn en hoeft dit niet zoveel per dag te kosten.

    Heerlijk dichtbij het centrum

    Verbleven in juni 2018

  • Beoordeeld op: 25 juni 2018

    10
    Super vakantie
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Luxe Appartement (4 Volwassenen)
    • Verbleef 14 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    We hadden wat last van het geluid van de weg. Maar daarintegen wel heel dicht bij het gezellige centrum.

    Het was een erg mooi en schoon apartement aan het zwembad. We waren er met 2 personen en onze hond. Dichtbij het centrum en het Gardameer. Het centrum is heel gezellig, met veel restaurantjes, barretjes, terrasjes en winkeltjes. Het personeel was echt vriendelijk en behulpzaam. Je hebt in Bardolino enkele kleine strandjes. En een gezellige beachclub op korte afstand lopen. Over het nieuwe fietspad kun je langs het meer naar Lazise fietsen of wandelen.

    Verbleven in juni 2018

  • Beoordeeld op: 31 mei 2018

    7,1
    prima voor een weekje ontspannen in mooi appartement
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • 2 kamers
    • Verbleef 7 nachten

    veel verkeerslawaai als je aan de kant van de weg zit, dat hoor je dag en nacht dus ramen moeten ’s nachts wel dicht. hierdoor ook regelmatig uitlaatgassen bij het zwembad

    dichtbij het centrum dus alles op loopafstand, ruim en licht appartement, parkeervoorzieningen zijn perfect ook als je niet op terrein kunt staan, supermarkt op 200 meter

    Verbleven in mei 2018

  • Beoordeeld op: 26 september 2018

    8,8
    Heel goed
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Standaard Appartement met 1 slaapkamer (4 volwassenen)
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Niets

    Locatie dicht bij het centrum

    Verbleven in september 2018

  • Beoordeeld op: 3 augustus 2018

    9,2
    Ruim schoon appartement
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Deluxe Appartement (4 Volwassenen)
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Aan drukke weg. Als je in appartementencomplex aan de overkant zit moet je oversteken naar t zwembad

    Ruim schoon appartement

    Verbleven in augustus 2018

  • Beoordeeld op: 6 mei 2018

    4,6
    Goede locatie, slechte accomodatie!
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Standaard Appartement met 1 Slaapkamer (6 Volwassenen)
    • Verbleef 7 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Accomodatie , slechte bedden en keuken uitrusting zeer matig. Eetkamer tafel en stoelen zeer slecht

    Dicht bij het centrum!

    Verbleven in mei 2018

Er zijn ook 2 beoordelingen zonder commentaar. Deze beïnvloeden de algemene beoordelingsscore.

Resultaat 1 – 8

Gasten beoordeelden ook deze accommodaties: