Accommodaties Vluchten Autoverhuur Luchthaventaxi's

Beoordelingen over Residence Colombo 112

Via Cristoforo Colombo 112, EUR, 00147 Rome, Italië

#1820 van de 3.048 vakantiewoningen in Rome

Gastfavoriet

Beoordelingsscore

Gebaseerd op 828 beoordelingen over dit hotel

7,9

Scoreverdeling

  • Hygiëne

    8

  • Comfort

    7,7

  • Locatie

    7,8

  • Faciliteiten

    7,8

  • Personeel

    8,3

  • Prijs-kwaliteitverhouding

    8,1

  • Gratis WiFi

    7,6

100% geverifieerde beoordelingen

Echte gasten. Echte overnachtingen. Echte meningen.

Meer tonen
Schrijf een review

Resultaat 1 - 9

  • Beoordeeld op: 6 januari 2018

    3,8
    niks
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Studio (3 Volwassenen)
    • Verbleef 5 nachten

    alles. zonder reden 16 euro aangerekend voor twee kapotte lampen waar wij niks van wisten. Die lampen kosten niet meer dan 1.50 euro per stuk. Het is gewoon diefstal

    niks

    Verbleven in januari 2018

  • Beoordeeld op: 14 september 2017

    7,5
    Zeer behulpzaam en vriendelijk personeel, propere en...
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Studio (2 Volwassenen)
    • Verbleef 6 nachten

    De matras was vrij hard, en de badmat was niet helemaal proper bij onze aankomst.

    Zeer behulpzaam en vriendelijk personeel, propere en voldoende grote kamer.

    Verbleven in september 2017

  • Beoordeeld op: 2 augustus 2017

    5,0
    Lokatie goed accomondatie matig/slecht
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Familiekamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    De kamer was oud en muffig !! De kinderen sliepen op een slaapbank wat niks voorstelde en het 2 persoons bed was ook slecht !! 3 van de 4 slecht geslapen en daarna dan nog Rome bezoeken. Drama !! Informatie klopt niet op booking.com !! Eerst wordt er aangegeven gratis parkeren (klopt niet) Daarna staat er ergens anders wel dat je moet betalen !! Ik weet niet wat er normaal voor dit betaalt worden maar dit vond ik geen genius waard !

    De lokatie

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 4 mei 2017

    6,3
    Rome in het geheel was super!
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Studio (3 Volwassenen)
    • Verbleef 7 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Zie hierboven betreft ontbreken eigen fitness faciliteiten. Daarnaast planning van bed en handdoeken verschonen. Onze aankomst was woensdag en maandag hadden we geen verschoning gekregen. Toen we om schone handdoeken gingen vragen was er nog een badlaken beschikbaar. Dinsdagavond was er verschoning maar woensdag vertrokken we weer vroeg. De badkamer was niet zo schoon (met name douchecabine vier vooral randen, en in vakje koelkast zat schimmel. Ze wilden dat we bij uitchecken gingen betalen maar dit was al voldaan. Omdat alles uitgezocht moest worden (na ca 10 minuten bleek dat de betaling klopte) misten wij de juiste bus richting airport.

    Rome in het geheel was super! Vriendelijk personeel. Misleidend dat er geen fitness is, hier had ik rekening mee gehouden bij t boeken omdat ik iedere avond even wil fitnessen. Nu was t een ander bedrijf heel dichtbij ( wel buitenom) waar extra voor betaald moet worden. Daarnaast mocht mijn zoontje van 10 niet mee. Hij gaat bij andere hotels wel altijd mee en leest dan een boekje of speelt op zijn tablet. Hierdoor heb ik niet kunnen sporten. Voor mij is dit een klacht waardig (ivm selectie bij boeking hierop). Airco werkt onvoldoende (hebben we na twee nachten aangegeven). Dit zou de balie medewerker melden maar er is niets aan gebeurd en ook niets naar ons terug gekoppeld.

    Verbleven in mei 2017

  • Beoordeeld op: 9 mei 2018

    7,5
    Locatie i.
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Familiekamer
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Wifi was slecht op de 10e verdieping

    Locatie i.c.m. de prijs

    Verbleven in mei 2018

  • Beoordeeld op: 22 april 2018

    8,3
    Prima en betaalbaar verblijf
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • 2 kamers
    • Verbleef 6 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Nvt

    Dagelijks schoonmaak!

    Verbleven in april 2018

  • Beoordeeld op: 5 september 2017

    10
    Goed
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger
    • Studio (1 Volwassene)
    • Verbleef 4 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Niks

    Niks

    Verbleven in september 2017

  • Beoordeeld op: 8 augustus 2017

    5,8
    DVLS Rome
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Studio (3 Volwassenen)
    • Verbleef 5 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    moeilijk parkeren en tram te ver

    Airco was goed

    Verbleven in augustus 2017

  • De beoordelingen hieronder zijn meer dan 24 maanden geleden geschreven. Ze zijn niet langer van invloed op de totaalscore van de accommodatie - maar ze kunnen nog steeds nuttig zijn bij de keuze van uw perfecte plek om te verblijven.

  • Beoordeeld op: 30 mei 2015

    6,3
    De rust en behulpzaamheid van het personeel.
    • Vakantiereis
    • Stel

    Bank bleek tevens bed ipv dat er een bank en een bed was. Geen schone handdoeken of vervanging toiletpapier. Niet meteen warm water in de douche.

    De rust en behulpzaamheid van het personeel.

Er zijn ook 1 beoordelingen zonder commentaar. Deze beïnvloeden de algemene beoordelingsscore.

Resultaat 1 - 9

Bekijk de galerij met reizigersfoto's van Residence Colombo 112

Gasten beoordeelden ook deze accommodaties: