Accommodaties Vluchten Autoverhuur Luchthaventaxi's

Beoordelingen over Residence La Dolce Vita

Via Diego Taiani (Check-in takes place at a different location), 84010 Maiori, Italië

#25 van de 42 vakantiewoningen in Maiori

Gastfavoriet

Beoordelingsscore

Gebaseerd op 203 beoordelingen over dit hotel

7,6

Scoreverdeling

  • Hygiëne

    8,5

  • Comfort

    7,6

  • Locatie

    7,4

  • Faciliteiten

    7,4

  • Personeel

    7,4

  • Prijs-kwaliteitverhouding

    7,6

  • Gratis WiFi

    7,1

100% geverifieerde beoordelingen

Echte gasten. Echte overnachtingen. Echte meningen.

Meer tonen
Schrijf een review

Resultaat 1 - 7

  • Beoordeeld op: 14 juni 2018

    7,5
    prachtig uitzicht
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Studio met Uitzicht op Zee
    • Verbleef 4 nachten

    geen parking voorzien, auto moest worden opgehaald en teruggebracht door personeel tegen dagvergoeding van 11 euro zeer zeer slechte wifi eigenlijk geen bruikbare wifi

    prachtig uitzicht toplocatie aan amalfiekust rustige ligging weg van drukte en toch overal dichtbij

    Verbleven in juni 2018

  • Beoordeeld op: 18 juni 2017

    7,5
    Het was een mooie kamer met prettige opgeruimde sfeer.
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger
    • Appartement met 1 Slaapkamer en Uitzicht op Zee
    • Verbleef 6 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Bij een verblijf van een week was het niet mogelijk schoon linnengoed te krijgen... Beetje flauw want als ik 3 keer 2 dagen zou reserveren, zou dat wel gebeuren. Het matras was véél te hard Hoewel het appartement schoon was wel wat overlast van mieren in de keuken. Wifi was zinloos

    Het was een mooie kamer met prettige opgeruimde sfeer. Personeel stond vriendelijk te woord. Het is een heerlijk rustige locatie.

    Verbleven in juni 2017

  • Beoordeeld op: 17 oktober 2016

    5,8
    Simpel en netjes met beperkt bereik.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Studio met Uitzicht op Zee
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Er miste wat kkokgerei in de keuken. Er was geen bereik met mobiel, maar vooral het wifi netwerk was niet betrouwbaar. Ook de bereikbaarheid met ov viel wat tegen. Door beplanting (bij de buren) is het zicht op zee verdwenen.

    Rustige locatie buiten Maiori en een simpel maar compleet ingericht (schoon) appartement.

    Verbleven in oktober 2016

  • Beoordeeld op: 27 september 2016

    4,2
    Wij werden op het laatste moment naar een andere locatie...
    • Vakantiereis
    • Groep
    • 2 kamers
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Wij werden op het laatste moment naar een andere locatie gebracht dan het beoogde hotel. Dit waren 3 verouderde appartementen op flinke afstand van elkaar.

    Verbleven in september 2016

  • Beoordeeld op: 16 september 2016

    7,5
    Mooi appartement in een schitterende omgeving
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Studio met Uitzicht op Zee
    • Verbleef 7 nachten

    Het is onmogelijk om te parkeren bij de accommodatie. Het is een optie om je auto door een bedrijf ( Aldo ) te laten brengen en halen. De auto wordt dan geparkeerd op een terrein net buiten Maiori . Dit kost je 10 euro per dag. Een telefoontje en binnen 10 min kwamen ze de auto brengen cq halen. Bovendien wordt er geen contractje oid opgemaakt en maar hopen dat je auto geen schade oploopt.. Dit werkt goed maar je voelt je wel een beetje beperkt in je vrijheid.

    Het appartement is prachtig gelegen met een schitterend uitzicht. We huurden een studio met zeezicht. Mooi schoon . Vanaf de ingang , aan de weg , is het 99 treden lopen naar het verblijf. Naar het mooie strand is het ongeveer dezelfde afstand . Niet geschikt als je slecht ter been bent .

    Verbleven in september 2016

  • Beoordeeld op: 17 april 2017

    7,5
    Fantastisch appartement , wel afgelegen. Maar hele mooie plek
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Studio met Uitzicht op Zee
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Het tweepersoons bedbankje in een ruim appartement.

    Geweldig uitzicht. Prachtplek

    Verbleven in april 2017

  • Beoordeeld op: 27 september 2016

    7,5
    Over het algemeen een paar goede dagen gehad.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Appartement met 1 Slaapkamer en Uitzicht op Zee
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Autoservice liet te wensen over en ze waren ons zelfs vergeten op de dag van vertrek.

    Uitzicht

    Verbleven in september 2016

Resultaat 1 - 7

Gasten beoordeelden ook deze accommodaties: