Accommodaties Vluchten Autoverhuur Luchthaventaxi's

Beoordelingen over Residence Porta Al Prato

Via Ponte Alle Mosse, 16, 50144 Florence, Italië

#548 van de 1.186 vakantiewoningen in Florence

Gastfavoriet

Beoordelingsscore

Gebaseerd op 1509 beoordelingen over dit hotel

8,2

Scoreverdeling

  • Hygiëne

    8,5

  • Comfort

    8

  • Locatie

    8,2

  • Faciliteiten

    8

  • Personeel

    8,7

  • Prijs-kwaliteitverhouding

    8

  • Gratis WiFi

    7,2

100% geverifieerde beoordelingen

Echte gasten. Echte overnachtingen. Echte meningen.

Meer tonen
Schrijf een review

Resultaat 1 - 23

  • Beoordeeld op: 11 september 2018

    8,3
    Florance bezocht 4 dagen. Oude centrum bekeken.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Appartement met 1 Slaapkamer
    • Verbleef 4 nachten

    Niets.

    De praktische toepasbaarheid van het appartement : Goede locatie, als uitvalsbasis voor centrum te bekijken. Alle faciliteiten voor een stedentrip aanwezig. Appartement netjes en zeer schoon. Goede service.

    Verbleven in september 2018

  • Beoordeeld op: 30 augustus 2018

    7,5
    Prima verblijf
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Appartement met 1 Slaapkamer (2 Volwassenen)
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Het appartement was gedateerd. Dat is niet heel erg maar maakt het allemaal net iets viezer en gebruikter. We zaten aan de weg-kant waardoor we veel geluiden van de straat hoorden.

    Het appartement was goed uitgerust. Erg compleet allemaal. Ook een airco aanwezig die centraal gestuurd was, je kon het alleen uitzetten, maar dat was echt super. Het personeel was erg vriendelijk en behulpzaam.

    Verbleven in augustus 2018

  • Beoordeeld op: 13 augustus 2018

    7,0
    Goede prijs kwaliteit verhouding
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Appartement met 2 Slaapkamers (4 Volwassenen)
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    -Bedbank is slap -slechte waterdruk van warm water -wifi matig

    -Airco. t was heet in de stad -Als je wilt dat schoonmaak komt, dan dit dmv kaartje op deur aangeven. -parkeerplaats a 12 euro p dag achter appartementen -je kunt lopend naar de stad -shampoo, e.d. alles is aanwezig.

    Verbleven in augustus 2018

  • Beoordeeld op: 27 juni 2018

    8,3
    We hebben een erg prettig verblijf gehad in het appartement.
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Appartement met 2 Slaapkamers (3 Volwassenen)
    • Verbleef 2 nachten

    We hebben een erg prettig verblijf gehad in het appartement. Bij de check in werden we enthousiast onthaald door de medewerker (uit Bangladesh). Het appartement is ruim en lekker rustig. Doordat de ramen voorzien zijn van rolluiken en de vertrekken met airco's, bleef het lekker rustig. Het ligt op loopafstand van het centraal station (met de busverbindingen).

    Verbleven in juni 2018

  • Beoordeeld op: 11 juni 2018

    10
    prima ligging, bushalte in de straat, metro op het einde van de straat, 1 halte van het station, top
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger
    • Appartement met 1 Slaapkamer
    • Verbleef 4 nachten

    het lawaai van de airco. die kon je niet zelf uitzetten, werd centraal geregeld. zelfs met diverse oordopjes geprobeerd.... alsof ik naast de wasmachine sliep, heel heel storend.

    De ingerichte keuken ! alles was er, tot tafelkleedje toe, echt top. Ik had ook een zeer ruime kamer.

    Verbleven in juni 2018

  • Beoordeeld op: 9 mei 2018

    9,2
    ideale uitvalsbasis om Firenze te bezoeken - wel van een wandeling houden (1,8 km)
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Appartement met 1 Slaapkamer (3 Volwassenen)
    • Verbleef 6 nachten

    de warmte - airco zou werken en zou men zelf kunnen instellen, maar was niet zo

    ruime kamers - ruim en goed bed - goeie prijs - goed proper - poetsen op aanvraag - behulpzaam

    Verbleven in mei 2018

  • Beoordeeld op: 26 september 2017

    10
    We zijn (weer) helemaal verliefd op Florence. Bij n volgend bezoek ga ik zeker weer naar Residence P
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Appartement met 1 Slaapkamer
    • Verbleef 3 nachten

    nogmaals het vrij kleine 2 pers.bed.

    De kamer met afgescheiden slaaphoek was goed van formaat en comfort. Minpuntje is het kleine 2 pers.bed. Maar voor een romantisch weekend is dit juist weer perfect! Wij vonden de kleine welkomsattenties ook erg leuk. Je voelt je welkom. Wat we erg belangrijk vonden: het apt lag op 15 min lopen van het oude historische stadscentrum van Florence. Bovendien rijden er kleine busjes ook nog eens naar alle 'must see' plekken voor een heel redelijk tarief. Fijn voor de oudere toeristen.

    Verbleven in september 2017

  • Beoordeeld op: 25 september 2016

    5,0
    Kijk verder!
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Appartement met 1 Slaapkamer
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Verouderd appartement! Redelijk aan de prijs voor wat je krijgt! Onbruikbare keuken.

    Parkeren voor 10 euro per dag was een uitkomst. Locatie was redelijk dichtbij het centrum. 20 min lopen

    Verbleven in september 2016

  • Beoordeeld op: 19 september 2018

    6,3
    De locatie
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Appartement met 1 Slaapkamer (2 Volwassenen)
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Zeer verouderd, interieur is op en versleten

    De locatie

    Verbleven in september 2018

  • Beoordeeld op: 11 mei 2018

    8,8
    prima
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger
    • Appartement met 1 Slaapkamer (1 Volwassene)
    • Verbleef 10 nachten

    afstand tot het centrum en ontbreken van leuke restaurants in de buurt.

    prima appartement

    Verbleven in mei 2018

  • Beoordeeld op: 27 april 2018

    8,8
    Bellisimo
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Appartement met 1 Slaapkamer (2 Volwassenen)
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Niet noemenswaardig. K richting iets gedateerd, maar niet van belang

    Bijzonder aardige mensen. Prima locatie en super schoon.

    Verbleven in april 2018

  • Beoordeeld op: 14 december 2017

    8,8
    Locatie is perfect!
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Appartement met 1 Slaapkamer (2 Volwassenen)
    • Verbleef 4 nachten

    Enigszins verouderde kamers.

    Locatie is perfect!

    Verbleven in december 2017

  • Beoordeeld op: 1 oktober 2017

    7,5
    Goede locatie voor een fijne stedentrip, wel gedateerd en veel verkeersdrukte
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Appartement met 1 Slaapkamer (2 Volwassenen)
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Verkeerslawaai en waterdruk

    Locatie

    Verbleven in september 2017

  • Beoordeeld op: 12 augustus 2017

    6,3
    Locatie
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Appartement met 1 Slaapkamer (3 Volwassenen)
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Slechte free wifi

    Locatie

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 28 april 2017

    8,8
    Vriendelijk en hulpvaardig personeel.
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger
    • Appartement met 1 Slaapkamer (2 Volwassenen)
    • Verbleef 4 nachten

    Appartement wat gedateerd.

    Vriendelijk en hulpvaardig personeel. Groot appartement. Schoonmaak was prima. Dicht bij het stadscentrum.

    Verbleven in april 2017

  • De beoordelingen hieronder zijn meer dan 24 maanden geleden geschreven. Ze zijn niet langer van invloed op de totaalscore van de accommodatie - maar ze kunnen nog steeds nuttig zijn bij de keuze van uw perfecte plek om te verblijven.

  • Beoordeeld op: 28 mei 2016

    10
    Prachtig ingericht appartement met groot balkon.
    • Vakantiereis
    • Stel

    De stroom viel steeds uit wanneer je de kookplaat gebruikte. Bellen met de receptie en hij werd weer ingeschakeld. Beetje onhandig.

    Prachtig ingericht appartement met groot balkon. Was verloopstekker voor Italië vergeten, kreeg er een te leen. We mochten de motor in de garage parkeren. De parkeerplaats en garage zijn afgesloten met een hek dat je bedient met een pas met een code, erg veilig.

  • Beoordeeld op: 1 november 2015

    7,5
    Appartementen groep op een verdieping.
    • Groep

    "Kamers" in een appartement zijn alleen door een gordijn van de gemeenschappelijke ruimte gescheiden.

    Appartementen groep op een verdieping. Schoonmaak dagelijks. Relaxete houding receptie; flexibel.

  • Beoordeeld op: 10 oktober 2015

    8,1
    Veilige parking en buurt, restaurantjes en supermarkt op een...
    • Vakantiereis
    • Stel

    Niets

    Veilige parking en buurt, restaurantjes en supermarkt op een minuutje lopen. Duomo is toch een half uurtje stappen. Terugkomen na dagje slenteren is dus een klus. Perfekt te doen met de fiets en veilig wegzetten.

  • Beoordeeld op: 21 juli 2015

    9,6
    Ruim appartement van alle gemakken voorzien.
    • Vakantiereis
    • Stel

    Wifi haperde vaak.

    Ruim appartement van alle gemakken voorzien. Op loopafstand van het centrum. Parkeerplaats achter het gebouw. Supermarkt in de buurt, restaurantjes en bus.

  • Beoordeeld op: 21 juli 2015

    9,6
    Centrum op 15 minuten loopafstand.
    • Vakantiereis
    • Stel

    Centrum op 15 minuten loopafstand. Veel uitstekende eetgelegenheden in de buurt. Hotel heeft eigen parkeerplaatsen voor eigen gasten van 10 euro per dag. Dat is goedkoper dan op straat parkeren.

  • Beoordeeld op: 14 juni 2015

    7,9
    Alles was erg schoon en de plek was op loopafstand van...
    • Vakantiereis
    • Stel

    Erg veel lawaai van verkeer, fornuis is elektrisch en pannen passen daar niet goed bij. Koken duurt zo erg lang.

    Alles was erg schoon en de plek was op loopafstand van station en centrum. Er is airco, en die heb je echt nodig. Wi-Fi werkt goed, personeel vriendelijk en behulpzaam.

  • Beoordeeld op: 24 november 2015

    9,2
    Perfecte locatie!
    • Vakantiereis
    • Stel

    Perfecte locatie!

  • Beoordeeld op: 25 mei 2015

    8,8
    ,parking achteraan gebouw was meevaller ,anders geraak je je...
    • Vakantiereis
    • Stel

    ,parking achteraan gebouw was meevaller ,anders geraak je je auto daar niet kwijt .

Er zijn ook 1 beoordelingen zonder commentaar. Deze beïnvloeden de algemene beoordelingsscore.

Resultaat 1 - 23

Bekijk de galerij met reizigersfoto's van Residence Porta Al Prato

Gasten beoordeelden ook deze accommodaties: