Accommodaties Vluchten Autoverhuur Luchthaventaxi's

Beoordelingen over Residence Sole

Via Michelangelo 17, 17031 Albenga, Italië

#12 van de 21 vakantiewoningen in Albenga

Gastfavoriet

Beoordelingsscore

Gebaseerd op 634 beoordelingen over dit hotel

8,1

Scoreverdeling

  • Hygiëne

    8,4

  • Comfort

    7,7

  • Locatie

    8,5

  • Faciliteiten

    7,8

  • Personeel

    8,7

  • Prijs-kwaliteitverhouding

    7,7

  • Gratis WiFi

    6

100% geverifieerde beoordelingen

Echte gasten. Echte overnachtingen. Echte meningen.

Meer tonen
Schrijf een review

Resultaat 1 - 17

  • Beoordeeld op: 16 september 2018

    8,8
    Ruime kamers met geweldig uitzicht vanuit kamer en balkon...
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Superior Studio
    • Verbleef 4 nachten

    Vlak aan een spoor aan de achterzijde waardoor je de trein snachts hoorde. Iets wat gedateerd, wat harder bed en kussens maar niet slecht en alles werkte prima.

    Ruime kamers met geweldig uitzicht vanuit kamer en balkon (3e verdieping). Erg goed ontbijt op terras met mooi uitzicht op strand en zee.

    Verbleven in september 2018

  • Beoordeeld op: 22 juli 2018

    8,3
    Perfecte locatie voor een heerlijke luie strandvakantie
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Comfort Appartement met 1 Slaapkamer
    • Verbleef 7 nachten

    Keuken is minimaal, koelkast te klein voor 4 personen en weinig kook-benodigdheden aanwezig. Verschoning handdoeken maar één keer in de week. Jammer genoeg moet je erg veel bijbetalen als je extra's wilt, bij voorbeeld twee ligbedden plus parasol op het strand kosten 20 euro per dag (eerste rij 24 euro). Huur je ze voor een week dan krijg je wel korting, maar dan nog lopen de kosten aardig op. Ligbedden bij het zwembad zijn wel gratis. Erg storend zijn de verkopers op het strand die proberen om tassen, hamandoeken, schoenen, zonnebrillen en nog meer te verkopen. Soms erg opdringerig en vasthoudend. Heel vervelend. In de omgeving is niet zoveel te beleven. Albenga heeft wel een mooie oude binnenstad, maar ik miste de Italiaanse gezelligheid: marktjes, winkeltjes, Italiaans ijs. Kamers zijn erg gehorig. Veel lawaai op de gang. Een paar keer 's nachts wakker gelegen van de nabij gelegen discotheek.

    We arriveerden te vroeg, ons appartement was nog niet gereed. We mochten onze bagage bij de receptie neerzetten en ons opfrissen in speciale kleedkamers (inclusief douche), waarna we naar het strand konden. We waren met vier volwassen, comfort appartement met één slaapkamer. Het appartement was prima. Perfect uitzicht op zee. Goede bedden, verdere inrichting voldoende. Extra pluspunt: kamer blijft koel door rolluiken aan de buitenkant. Kamer wordt elke dag schoongemaakt als je dat wilt. Privé strand, dat goed schoongehouden wordt. Strandwacht aanwezig. Lokatie is perfect voor strandvakantie. Heerlijk rustgevend geluid van de branding. Ontbijt is prima. Voor een redelijk bedrag heb je een drie-gangen menu in het restaurant. Wil je van de kaart eten dan ben je wel iets meer kwijt (heel veel meer). Wel uitstekend gegeten! Personeel is ontzettend aardig en behulpzaam. Niet iedereen spreekt even goed Engels, maar uiteindelijk begrepen we elkaar wel.

    Verbleven in juli 2018

  • Beoordeeld op: 10 augustus 2017

    4,6
    Met elkaar gezellig, strandje redelijk, gezellig restaurantje op het kiezelstrandje.A
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Comfort Studio
    • Verbleef 7 nachten

    De studio dus. Zwembad om 7 uur dicht. Overal maar da ook overal een pasje voor nodig. Ontbijt redelijk.

    Het appartement was vreselijk oud, zeer gedateerd, gordijnen met gaten, het ophang systeem viel van het plafond. Een studio voor 5 personen ?! Ja idd. 5 slaapmogelijkheden, je kon er met 4 al niet meer lopen. Het keukentje, hok, was 50 cm breed. Airco was ook een zeer oud, veel herrie. Samengevat, nooit naar toe gaan !

    Verbleven in juli 2017

  • Beoordeeld op: 18 juni 2017

    9,6
    Goed combinatie tussen verblijf en stand/zee.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Superior Appartement met 1 Slaapkamer
    • Verbleef 6 nachten

    Veel geklungel met de Wifi. Slechte verbinding (op derde verdieping) en steeds opnieuw een wachtwoord op moeten vragen nadat je een uur gebruik hebt gemaakt van systemen.

    Accommodatie, appartement, privé strand en hygiëne.

    Verbleven in juni 2017

  • Beoordeeld op: 9 juni 2017

    5,4
    Locatie is goed als je alleen voor strandvakantie gaat
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Superior Studio
    • Verbleef 5 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Slechte WiFi verbinding , weinig te doen in omgeving voor alles extra moet betaald worden zoals bv. gebruik keuken.

    Prima locatie aan zee , mooie oude binnenstad !

    Verbleven in juni 2017

  • Beoordeeld op: 18 september 2018

    9,2
    Perfect balkon aan de Zee mood uitzicht
    • Met huisdier
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Comfort Studio
    • Verbleef 8 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Lighten aan het stand

    Verbleven in september 2018

  • Beoordeeld op: 13 september 2018

    7,1
    Fijn om er te zijn
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Comfort Appartement met 1 Slaapkamer
    • Verbleef 14 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Lawaai 's avonds en 's nachts van de nachtclub in de buurt

    Ontbijt was lekker, zwembad en zee geweldig

    Verbleven in augustus 2018

  • Beoordeeld op: 25 juli 2018

    6,7
    Locatie is niet toeristisch. Restaurant voldoet niet aan de verwachtingen van toerisme.
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Comfort Appartement met 1 Slaapkamer
    • Verbleef 7 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Geen zandstrand. Restaurant viel tegen. Geen lopend buffet bij lunch en diner.

    Groot appartement. Vriendelijk personeel.

    Verbleven in juli 2018

  • Beoordeeld op: 18 oktober 2017

    8,3
    Leuk hotel met alle faciliteiten.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Superior Studio
    • Verbleef 2 nachten

    De bedden. Het waren nieuwe bedden vertelde men, maar spijkerhard. Echt verschrikkelijk.

    Behulpzaam personeel. Mooi uitzicht. Zwembad én strand.

    Verbleven in september 2017

  • Beoordeeld op: 16 juli 2017

    10
    Relax
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Superior Appartement met 1 Slaapkamer
    • Verbleef 7 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Dure restaurant

    De ligging

    Verbleven in juli 2017

  • De beoordelingen hieronder zijn meer dan 24 maanden geleden geschreven. Ze zijn niet langer van invloed op de totaalscore van de accommodatie - maar ze kunnen nog steeds nuttig zijn bij de keuze van uw perfecte plek om te verblijven.

  • Beoordeeld op: 20 september 2015

    9,6
    In feite alles.
    • Vakantiereis
    • Stel

    Bedden te hard voor onze oude botten ..WiFi redelijk duur tarieven per uur per dag en per week helaas niet bereikbaar op kamer dus steeds naar receptie om te kunnen downloaden

    In feite alles..kamer..ontbijt..parking Bediening etc

  • Beoordeeld op: 17 september 2015

    7,5
    De locatie was perfect direct aan zee.
    • Vakantiereis
    • Stel

    Kamers waren heel luidruchtig. En hotel ligt direct aan spoor. Dat je moet betalen voor een ligbed aan het zwembad.

    De locatie was perfect direct aan zee.

  • Beoordeeld op: 2 augustus 2015

    7,1
    Het resort cq de kamer is erg schoon.
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen

    Het ligt erg achteraf ver van de bewoonde wereld. Even 's Avonds een boulevard op lopen met restaurantjes of winkeltjes, of een heerlijke lange strandwandeling maken is er niet bij. Voor kinderen is er weinig vermaak. Ze kunnen eigenlijk nergens heen. Wifi betaal je 2.50 euro per uur die het vervolgens niet doet. Voor alles moet je sowieso betalen. Dit alles maakt uiteindelijk dat de prijs kwaliteit verhouding niet (meer) juist is. Voor een gezin met kinderen die graag van alles wil doen is dit resort geen aanrader.

    Het resort cq de kamer is erg schoon. Personeel is erg vriendelijk, soms misschien iets te overdreven vriendelijk. Het ontbijt is prima en een diner in het restaurant is zeker aan te raden. Wanneer je komt voor enkel alleen je rust dan is dit resort, met een bedje pal aan zee, genietend van de wind en golven, een prima plek.

  • Beoordeeld op: 26 juli 2015

    7,9
    Uitzicht op zee was erg fraai en het ontbijt was uitstekend...
    • Vakantiereis
    • Stel

    Voor wifi waarvoor je moet betalen was deze matig en niet snel

    Uitzicht op zee was erg fraai en het ontbijt was uitstekend verzorgd door vriendelijk personeel

  • Beoordeeld op: 18 augustus 2015

    9,6
    De locatie en het personeel
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen

    Geen gratis wifi, bedhuur aan strand kost geld

    De locatie en het personeel

  • Beoordeeld op: 2 augustus 2015

    9,2
    de locatie aan het strand en de hotelfaciliteiten van het...
    • Vakantiereis
    • Gezin met oudere kinderen

    de afstand tot de dorpen en de wifiverbinding

    de locatie aan het strand en de hotelfaciliteiten van het appartement

  • Beoordeeld op: 23 april 2015

    7,1
    Uitzicht
    • Vakantiereis
    • Stel

    Geen gelegenheid om tussendoor iets te drinken (bar in kelder). Was wel buiten seizoen (april)ideale uitva

    Uitzicht

Er zijn ook 2 beoordelingen zonder commentaar. Deze beïnvloeden de algemene beoordelingsscore.

Resultaat 1 - 17

Gasten beoordeelden ook deze accommodaties: