Accommodaties Vluchten Autoverhuur Luchthaventaxi's

Beoordelingen over Residence Hotel Vacanze 2000 - Adults Only 2-sterren

Via Puri 36, 37018 Malcesine, Italië

#4 van de 80 vakantiewoningen in Malcesine

Gastfavoriet

Beoordelingsscore

Gebaseerd op 159 beoordelingen over dit hotel

9,3

Scoreverdeling

  • Hygiëne

    9,6

  • Comfort

    9

  • Locatie

    9,1

  • Faciliteiten

    9,2

  • Personeel

    9,6

  • Prijs-kwaliteitverhouding

    9,2

  • Gratis WiFi

    9,3

100% geverifieerde beoordelingen

Echte gasten. Echte overnachtingen. Echte meningen.

Meer tonen
Schrijf een review

Resultaat 1 - 10

  • Beoordeeld op: 17 juni 2018

    10
    Heerlijk hotel.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer op de Begane grond met een Balkon
    • Verbleef 6 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Niets.

    Het is een geweldig goed hotel. Ik heb geen aanmerkingen. Het enige zou zijn dat redelijk dikke mensen niet in de douchecabine passen maar daar hebben wij geen last van. Het ontbijt was goed, fijn zwembad, mooie kamer. Eigenaren waren ook heel vriendelijk. Top!

    Verbleven in juni 2018

  • Beoordeeld op: 17 juni 2017

    10
    Prima hotel op een fijne locatie
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden zonder Balkon
    • Verbleef 7 nachten

    Niets

    Het hotel voldeed aan alle verwachtingen. Met twee sterren doe je dit hotel echt tekort. Eigenaren zijn zeer vriendelijk en behulpzaam, op een fijne locatie net buiten het drukke toeristencentrum. Prima, uitgebreid ontbijt, fijn zwembad. De afstand tot het centrum is prima te lopen, ongeveer 15 minuten, via een leuke wandelroute langs het Gardameer, .

    Verbleven in juni 2017

  • Beoordeeld op: 3 juli 2018

    9,2
    Mooi uitzicht op Gardameer en omgeving vanaf het balkon
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Studio (2 Volwassenen)
    • Verbleef 14 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Mooi uitzicht op Gardameer en omgeving vanaf het balkon Prachtig wandelpad langs Gardameer naar Malcesine

    Verbleven in juli 2018

  • Beoordeeld op: 24 juni 2018

    9,6
    Geweldig verblijf
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden zonder Balkon
    • Verbleef 5 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Toegangsweg duidelijker aangeven

    Geweldig verblijf

    Verbleven in juni 2018

  • Beoordeeld op: 12 juli 2017

    10
    zeer goed om het Gardameer te verkennen,
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden zonder Balkon
    • Verbleef 6 nachten

    alles was prima

    zeer vriendelijk en behulpzaam met een zeer goed ontbijt

    Verbleven in juli 2017

  • De beoordelingen hieronder zijn meer dan 24 maanden geleden geschreven. Ze zijn niet langer van invloed op de totaalscore van de accommodatie - maar ze kunnen nog steeds nuttig zijn bij de keuze van uw perfecte plek om te verblijven.

  • Beoordeeld op: 28 juli 2015

    6,7
    De aardige communicatie met de heren zelf.
    • Vakantiereis
    • Groep

    Erg gehorig aparthotel. Slapen op de sofabank: een ramp. Ruimte te klein voor 4 personen als je ook zelf nog zou willen koken (hebben wij niet gedaan.)Pijn in je rug. Heel jammer want voor de rest prima. Maar zeker niet voor 14 dagen. Kort verblijf lijkt mij uitstekend. Ook iets te veel lopen naar het meer en het centrum. Erg steil. pfff bij de hittegolf niet te doen dus toen maar steeds met de taxi. Fijn en rustig zwembad.

    De aardige communicatie met de heren zelf. Manuel staat vooraan om aan je wensen te voldoen, heel fijn! Prachtige omgeving.

  • Beoordeeld op: 28 augustus 2015

    9,6
    Prima hotel, mooie locatie
    • Vakantiereis
    • Stel

    niks

    Prima hotel, mooie locatie

  • Beoordeeld op: 12 augustus 2015

    9,6
    Locatie, zwembad, ruim appartement
    • Vakantiereis
    • Stel

    Indeling appartemant

    Locatie, zwembad, ruim appartement

  • Beoordeeld op: 4 augustus 2015

    10
    erg vriendelijke mensen en een uitstekende service helpen je...
    • Vakantiereis
    • Stel

    erg vriendelijke mensen en een uitstekende service helpen je overal mee

  • Beoordeeld op: 30 juli 2015

    8,3
    De locatie en de airco.
    • Vakantiereis
    • Stel

    De douche is erg klein en we hadden meerdere keren geen warm water.

    De locatie en de airco.

Er zijn ook 2 beoordelingen zonder commentaar. Deze beïnvloeden de algemene beoordelingsscore.

Resultaat 1 - 10

Gasten beoordeelden ook deze accommodaties: