Accommodaties Vluchten Autoverhuur Luchthaventaxi's

Beoordelingen over Residence Villa Il Glicine

Viale S.Pancrazio, 27, 98039 Taormina, Italië

#85 van de 198 vakantiewoningen in Taormina

Gastfavoriet

Beoordelingsscore

Gebaseerd op 297 beoordelingen over dit hotel

8,4

Scoreverdeling

  • Hygiëne

    8,3

  • Comfort

    8,2

  • Locatie

    9,5

  • Faciliteiten

    8

  • Personeel

    8,2

  • Prijs-kwaliteitverhouding

    7,9

  • Gratis WiFi

    6,3

100% geverifieerde beoordelingen

Echte gasten. Echte overnachtingen. Echte meningen.

Meer tonen
Schrijf een review

Resultaat 1 - 39

  • Beoordeeld op: 15 juni 2018

    10
    Súper locatie, vlakbij het centrum, en toch best rustig.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Standaard Appartement met 1 slaapkamer (2 volwassenen)
    • Verbleef 4 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Niets op aan te merken

    Súper locatie, vlakbij het centrum, en toch best rustig. Kleine appartementjes maar alles wat je nodig hebt. Érg vriendelijk personeel en er wordt zowat de hele dag gepoetst, dus hygiënisch. Op 50 m afstand een supermarktje waar ze alles hebben wat je nodig hebt. Kortom een échte aanrader!!!

    Verbleven in juni 2018

  • Beoordeeld op: 12 juni 2018

    9,6
    Perfecte uitvalsbasis
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Standaard Appartement met 1 slaapkamer (2 volwassenen)
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Ik kan niks bedenken!

    Kleinschalig, relatief rustig en goed verzorgd complexje met erg vriendelijk personeel. Toplocatie aan de rand van het centrum, je loopt zo het stadje in. Ook de kabelbaan naar het strand is om de hoek (retourtje 6 euro). Parkeerplaats op eigen terrein zeker geen overbodige luxe (kost wel 15 euro per dag). Klein maar prima zwembad en jacuzzi onder de sinaasappelboom. Heerlijk om even te relaxen op het warmst van de dag!

    Verbleven in mei 2018

  • Beoordeeld op: 8 juni 2018

    9,6
    Heel schoon appartement!
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Standaard Appartement met 1 slaapkamer (2 volwassenen)
    • Verbleef 9 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Wij vonden het parkeren bij de accommodatie duur.

    Heel schoon appartement! Goede bedden. Een geweldige locatie vlakbij het centrum van het gezellige Taormina. En een goede uitvalsbasis om uitstapjes te maken.

    Verbleven in juni 2018

  • Beoordeeld op: 14 oktober 2017

    6,3
    Prima centrale lokatie, schoon, geschikt voor apartementen voor maximaal 2 personen.
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Luxe Appartement met 2 Slaapkamers - 2 Verdiepingen
    • Verbleef 9 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    We waren met 4 personen, en verbleven daardoor in het andere apartementengebouw (aan de drukke straat) staat niet op foto's. we konden niet buiten ontbijten nog lekker relaxen in het appartement want het balkon was erg klein ( alleen maar om te staan) hiervoor moesten we bij het zwembad zitten. Er was maar 1 bank die in de keuken stond, geschikt voor 3 personen. En niet 4. Elke ochtend plm 6 uur werd de glascontainer aan de straat geleegd. En de hele dag hoorden we piepende remmen van de bussen die af en aan stopten. Het parkeren was ook nog eens 15 euro per dag, dit moest contant worden betaald. De huurauto stond dan wel achter de hekken.

    lokatie plm 30 meter van de mooie binnenstad

    Verbleven in oktober 2017

  • Beoordeeld op: 10 oktober 2017

    8,8
    Heerlijk appartement met gastvrij verblijf
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Deluxe Appartement met 1 Slaapkamer (3 Volwassenen)
    • Verbleef 14 nachten

    Eigenaars zijn ontzettend vriendelijk en doen erg hun best om verblijf zo aangenaam mogelijk te maken. We beschikten over een heerlijk terras waar we redelijk privé konden zitten. Mooi aangelegde tuin met zwembad en jacuzzi. Vanuit het appartement loop je zo het centrum in.

    Verbleven in september 2017

  • Beoordeeld op: 30 september 2017

    7,9
    Mooie locatie en prima appartement
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Deluxe Appartement met 1 Slaapkamer (2 Volwassenen)
    • Verbleef 11 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Harde bedden, geen verschoning van kamer( dit moet je zelf doen) wij bleven 12 dagen en vonden dat dit tussentijds wel eens verschoond kan worden door de schoonmaaksters, gehorige appartementen, veel lawaai af en toe smorgens binnen het gebouw, bubbelbad in kamer werkte niet,

    Perfecte ligging in centrum, goed appartement, complete materialen voor afwas en eten etc, vriendelijke eigenaren, schoonmaaksters staan voor je klaar met vervangen van handdoeken en vuilniszakken, jacuzzi is fijn, zwembad aan koude kant.

    Verbleven in september 2017

  • Beoordeeld op: 1 september 2017

    9,2
    Top locatie, knus maar gezellig verblijf, heerlijk zwembadje, top gehad met een kleuter van 2,5 jaar
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Standaard Appartement met 1 slaapkamer (2 volwassenen)
    • Verbleef 4 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Het appartement waar wij inzaten was wat aan de kleine kant maar hadden wel een balkon gedeelte en je zit toch nauwelijks binnen. Aan de kant van de weg hoorde we wel dat het erg gehorig was van de weg. Wij zaten aan de zwembad kant wn hebben daar geen last van gehad. In Taormina moet je wel door drukte en smalle stegen kunnen rijden want het is overal heel erg krap met de auto maar ook dit is in meer dorpen op Sicilië zo.

    Super goede locatie bovenin Taormina. Hele aardige eigenaren. Spreken net als in de rest van Sicilië nauwelijks Engels maar zijn met handen en voeten zeer behulpzaam! Klein complex, binnentuin achtig zwembad erg gezellig en goed te doen met een kind van 2. Wij hebben er 4 hele leuke dagen gehad.

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 17 augustus 2017

    7,1
    Goede bedden, gedateerd, te duur, geen tuin
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Deluxe Appartement met 1 Slaapkamer (3 Volwassenen)
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Er staat in de beschrijving een weelderige tuin, er zijn wel bomen die complexje omringen, maar er is alleen je balkonnetje waar je kunt zitten en een beperkte ruimte bij het zwembad. Nu was het rustig, maar met meerdere gasten erg krap en crowdy. Appartement is qua inrichting erg gedateerd. Zou een upgrade mogen. Ruimte binnen is beperkt. Klein appartement met weinig sfeer. Wij zaten in appartement 3 wat wel een balkon heeft maar weggestopt is in een hoek, beter om appartement 1,2,4,5, of 7,8,9 te vragen Prijs/kwaliteit is niet in balans, maar alles in Taormina is duur Strand met bedje beneden bij kabelbaan is €20 per persoon per dag! Kabelbaan retour €6 pp Het personeel spreekt nauwelijks engels en daardoor verloopt communicatie stroef en weinig vriendelijk Toen ik auto een uur langer wilde laten staan bij ochtend van vertrek ivm vliegtijd was dat absoluut niet mogelijk en werd op nogal onvriendelijke wijze gezegd dat ik strikt om 10 u garage diende te verlaten. Andere parkeergelegenheid in Taormina is er niet, dan moet je stukje dorp weer uit en met shuttelbus terug. Ik zou niet terug gaan naar deze locatie, hoewel Taormina leuk is voor twee dagen. Wel de meest toeristische en drukke plek.

    Goede bedden Schoon Alles wat je nodig hebt is aanwezig in appartement Er is heel klein zwembadje en jacuzzi Dicht bij centrum Je kunt voor €15 per nacht je auto parkeren Tip: ga in vroege ochtend rond 9 uur Taormina in, dan is het rustiger. Antic theater mooi! Probeer optreden bij te wonen!

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 31 juli 2017

    7,5
    Prima locatie
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Standaard Appartement met 1 slaapkamer (2 volwassenen)
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Personeel is erg onvriendelijk, we zijn hier meerdere keren geweest, maar het personeel is niet vriendelijk. Ook zijn de appartementen erg gehorig. Jammer dat je na zeven uur niet meer mag zwemmen

    Prima locatie , prima voorzieningen

    Verbleven in juli 2017

  • Beoordeeld op: 28 juli 2017

    6,3
    Goed gelegen maar prijs-kwaliteit: duur
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Deluxe Appartement met 1 Slaapkamer (3 Volwassenen)
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    De douchekop was defect en het was onmogelijk om te douchen, dan maar douche genomen nabij het zwembad. Wij meldden dit aan het personeel maar in die drie dagen werd er niks ondernomen om dit te herstellen! Zwembad is echt wel heel klein. Prijs kwaliteit nogal aan de dure kant.

    De ligging in het dorp, niet ver van bussen , lift naar zee en weg buiten dorp. Proper zwembad. Supermarktje en bakker dichtbij in de straat.

    Verbleven in juli 2017

  • Beoordeeld op: 21 juni 2017

    8,3
    Zwembad
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Standaard Appartement met 1 slaapkamer (2 volwassenen)
    • Verbleef 14 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Personeel is erg vriendelijk, maar moeilijk te verstaan want spreekt geen/nauwelijks engels.

    Zwembad Vaak schone handdoeken gekregen, dat was super! Locatie, dichtbij centrum, busstation, en kabelbaan. Strand is ook loopbaar (via trappen ongeveer 20min)

    Verbleven in juni 2017

  • Beoordeeld op: 12 juni 2017

    7,5
    Goed appartement, mooi zwembad.
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Deluxe Appartement met 1 Slaapkamer (3 Volwassenen)
    • Verbleef 4 nachten

    Parkeren in de parkeergarage van het appartement was zo lastig, dat wij de auto de overige dagen ergens anders hebben geparkeerd.

    Leuk en schoon appartement, voorzien van alle gemakken en ruim genoeg voor drie personen. Ons appartement had uitzicht op het zwembad. Locatie was ook top: in het centrum, dichtbij de kabelbaan naar het strand en dichtbij een parkeergarage.

    Verbleven in juni 2017

  • Beoordeeld op: 24 september 2016

    7,9
    Was dichtbij het centrum.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Standaard Appartement met 1 slaapkamer (2 volwassenen)
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Geen schoonmaak of een nieuwe handdoek (kreeg er maar 1) in drie overnachtingen

    Was dichtbij het centrum. Mooi zwembad. Wel erg toeristisch gedeelte van Sicilie.

    Verbleven in september 2016

  • Beoordeeld op: 21 september 2018

    5,8
    Locatie
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Standaard Appartement met 1 slaapkamer (2 volwassenen)
    • Verbleef 4 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Bedrogen m.b.t. Parkeerkosten

    Locatie

    Verbleven in september 2018

  • Beoordeeld op: 13 september 2018

    9,6
    Top ligging vlak bij centrum.
    • Stel
    • Standaard Appartement met 1 slaapkamer (2 volwassenen)
    • Verbleef 4 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    De bedden waren keihard.

    Top ligging vlak bij centrum. Heel vriendelijk personeel. Erg tevreden.

    Verbleven in september 2018

  • Beoordeeld op: 10 september 2018

    9,6
    Locatie
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Luxe Appartement met 2 Slaapkamers - 2 Verdiepingen
    • Verbleef 2 nachten

    ...

    Locatie

    Verbleven in september 2018

  • Beoordeeld op: 13 augustus 2018

    8,3
    prachtig zwembad, aardig personeel, mooie omgeving
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Standaard Appartement met 1 slaapkamer (2 volwassenen)
    • Verbleef 4 nachten

    prachtig zwembad, aardig personeel, mooie omgeving

    Verbleven in juli 2018

  • Beoordeeld op: 12 juni 2018

    6,3
    Functioneel, met name door de ligging, maar zeker niet bijzonder
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Luxe Appartement met 2 Slaapkamers - 2 Verdiepingen
    • Verbleef 4 nachten

    appartementen zijn klein en weinig inspirerend en relatief duur.

    Zwembad en ligging waren prima

    Verbleven in juni 2018

  • Beoordeeld op: 31 mei 2018

    10
    Ligt op goed plaats heel knus klein complex met fijn...
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Standaard Appartement met 1 slaapkamer (2 volwassenen)
    • Verbleef 7 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Perfecte lokatie....schoon ...vriendelijk personeel...

    Ligt op goed plaats heel knus klein complex met fijn zwembadje

    Verbleven in mei 2018

  • Beoordeeld op: 3 november 2017

    8,3
    Gastvrouw maakte verblijf aangenaam , maar zou deze locatie niet snel meer kiezen pr/ rui niet goed
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Superior Appartement met 1 slaapkamer (2 volwassenen)
    • Verbleef 11 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    De ruimte keuken woongedeelte veel te klein ten opzichte van de foto s Geen fatsoendelijk zitgedeelte echt waardeloos

    De Gastvrouw

    Verbleven in november 2017

  • Beoordeeld op: 7 oktober 2017

    5,8
    Locatie
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Standaard Appartement met 1 slaapkamer (2 volwassenen)
    • Verbleef 4 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Gedateerd, donker van binnen

    Locatie

    Verbleven in oktober 2017

  • Beoordeeld op: 26 september 2017

    7,9
    Ideale ligging naast het centrum.
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Standaard Appartement met 1 slaapkamer (2 volwassenen)
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Ideale ligging naast het centrum.

    Verbleven in september 2017

  • Beoordeeld op: 12 augustus 2017

    6,7
    In centrum
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Luxe Appartement met 2 Slaapkamers - 2 Verdiepingen
    • Verbleef 4 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Parkeerplaats erg duur !!! Had wel bij prijs in mogen zitten was al duur app Zwembad klein Jacuzzi was vies

    In centrum

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 14 juli 2017

    9,2
    Aanrader!
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Deluxe Appartement met 1 Slaapkamer (3 Volwassenen)
    • Verbleef 7 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Niets

    Zeer hulpvaardig personeel. Schoon en oo een top locatie!!

    Verbleven in juni 2017

  • Beoordeeld op: 5 juni 2017

    8,3
    Leuk appartement bijna midden in het centrum en van alle...
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Standaard Appartement met 1 slaapkamer (2 volwassenen)
    • Verbleef 3 nachten

    Leuk appartement bijna midden in het centrum en van alle gemakken voorzien.

    Verbleven in juni 2017

  • Beoordeeld op: 6 oktober 2016

    8,8
    Goed
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Deluxe Appartement met 1 Slaapkamer (3 Volwassenen)
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Tegenoverbysstation

    Centraal gelegen

    Verbleven in oktober 2016

  • Beoordeeld op: 24 september 2016

    7,5
    Ligging in mooie stad en kort bij het strand, maar ouderwets ingericht appartement.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Standaard Appartement met 1 slaapkamer (2 volwassenen)
    • Verbleef 4 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Ouderwetse inrichting van het appartement. Mieren in de keuken.

    De ligging viel goed mee. Kort bij het centrum van de stad.

    Verbleven in september 2016

  • De beoordelingen hieronder zijn meer dan 24 maanden geleden geschreven. Ze zijn niet langer van invloed op de totaalscore van de accommodatie - maar ze kunnen nog steeds nuttig zijn bij de keuze van uw perfecte plek om te verblijven.

  • Beoordeeld op: 16 september 2015

    9,6
    Prima locatie om Toarmina te ontdekken.
    • Vakantiereis
    • Stel

    Bed is iets tekort voor iemand van boven de 1.9 meter.

    Prima locatie om Toarmina te ontdekken. Prima parkeerplaats achter hek. 50 meter van drukke winkelstraat maar ver genoeg om toch te kunnen genieten van de rust aan het zwembad. Strand beneden bij Isola Bella goed bereikbaar en heerlijk vertoeven.

  • Beoordeeld op: 15 september 2015

    6,3
    De locatie was zeer centraal.
    • Vakantiereis
    • Stel

    Het zwembad is vrij klein, de keuken was niet heel schoon (kopjes en pannen waren vies), alles is vrij oud.

    De locatie was zeer centraal. Het is mogelijk om te parkeren (achter een hek), maar hier betaal je extra voor (15 euro per dag). Het personeel is vriendelijk, maar spreken geen engels.

  • Beoordeeld op: 14 juli 2015

    7,1
    Centraal gelegen, vriendelijke medewerkers, zwembad, eigen...
    • Vakantiereis
    • Gezin met oudere kinderen

    Klein beetje gedateerd en sober van binnen. Echter wij sliepen er enkel 2 nachten, dus voldeed voor ons

    Centraal gelegen, vriendelijke medewerkers, zwembad, eigen terras buiten

  • Beoordeeld op: 9 juli 2015

    8,8
    Locatie!
    • Vakantiereis
    • Stel

    Niets!

    Locatie! Eenvoudig te voet te bereiken vanaf het centrale busstation. Op loopafstand van de kabelbaan die naar het strand gaat en met 50mtr ben je aan het begin van de winkelstraat waar ook genoeg eettentjes zitten.

  • Beoordeeld op: 30 juni 2015

    7,5
    Auto bij het complex en heel relaxte mensen
    • Vakantiereis
    • Stel

    Geen schoonmaak, wc papier zelf gehaald en geen vuilniszakken, na 3 dagen moeten vragen om nieuwe handdoeken.

    Auto bij het complex en heel relaxte mensen

  • Beoordeeld op: 28 oktober 2015

    7,5
    Prima locatie om Taormina te ondekken.
    • Vakantiereis
    • Groep

    Water van de jacuzzi was redelijk koud, dat is jammer in oktober.

    Prima locatie om Taormina te ondekken.

  • Beoordeeld op: 11 september 2015

    8,3
    jacuzzi zwembad lokatie
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger

    bedden slechte kwaliteit

    jacuzzi zwembad lokatie

  • Beoordeeld op: 29 juli 2015

    8,8
    Goede plek om Taormina te ontdekken.
    • Vakantiereis
    • Gezin met oudere kinderen

    Niets!

    Goede plek om Taormina te ontdekken. Veel ruimte in het appartement

  • Beoordeeld op: 4 juni 2015

    9,6
    Jacuzzi en zwembad
    • Vakantiereis
    • Groep

    Jacuzzi en zwembad

  • Beoordeeld op: 17 mei 2015

    7,9
    De ligging
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen

    Niets

    De ligging

  • Beoordeeld op: 7 mei 2015

    9,6
    Mooie accommodatie in het centrum.
    • Vakantiereis
    • Stel

    Mooie accommodatie in het centrum. Vriendelijk personeel, heel behulpzaam.

  • Beoordeeld op: 7 mei 2015

    7,5
    Locatie en grootte van het appartement
    • Vakantiereis
    • Gezin met oudere kinderen

    schoonmaak

    Locatie en grootte van het appartement

Er zijn ook 3 beoordelingen zonder commentaar. Deze beïnvloeden de algemene beoordelingsscore.

Resultaat 1 - 39

Gasten beoordeelden ook deze accommodaties: