Accommodaties Vluchten Autoverhuur Luchthaventaxi's

Beoordelingen over Residenza Belli Inn

Via Goffredo Mameli 47, Trastevere, 00153 Rome, Italië

#2446 van de 3.119 B&B's en herbergen in Rome

Gastfavoriet

Beoordelingsscore

Gebaseerd op 767 beoordelingen over dit hotel

7,7

Scoreverdeling

  • Hygiëne

    8

  • Comfort

    7,2

  • Locatie

    8,5

  • Faciliteiten

    7

  • Personeel

    8,1

  • Prijs-kwaliteitverhouding

    7,5

  • Gratis WiFi

    7,8

100% geverifieerde beoordelingen

Echte gasten. Echte overnachtingen. Echte meningen.

Meer tonen
Schrijf een review

Resultaat 1 - 33

  • Beoordeeld op: 24 juni 2018

    10
    Het was top!
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Superior Tweepersoonskamer
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Niets viel tegen! Alles was gewoon goed!

    Dit is echt een aanrader! De kamers zijn klein maar heel schoon en netjes. Het personeel is erg aardig en heel behulpzaam. Alles kan en niks is teveel. Iedere ochtend op de kamer een simpel maar lekker ontbijt. En de wijk is super leuk! Echt Italiaans zeg maar. Kleine, gezellige, authentieke straatjes met goede eetgelegenheden. Laat je adviseren over waar je wel en niet moet gaan eten zodat je niet teveel betaald. Onze aanrader is Cajo&Gajo! Ontzettend goed, lekker en gezellig! En je wordt niet bedonderd 😉!

    Verbleven in juni 2018

  • Beoordeeld op: 28 mei 2018

    6,7
    Rustig en sfeervolle locatie
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Superior Tweepersoonskamer
    • Verbleef 4 nachten

    De foto's op de website zijn misleidend. De kamer was erg klein en leek meer op een studentenkamertje dan een hotelkamer. Aantal keer aan het bed gestoten, omdat er zo weinig ruimte was om te lopen.

    Het personeel aan de receptie en de schoonmaak was erg vriendelijk en behulpzaam. De schoonmaak kwam elke ochtend vragen hoe het beviel en was erg geïnteresseerd. Goede ligging, wel wat ver van het centrum, maar prima bereikbaar met de tram (lijn 8). Goede airco, fijne warme douche en kamer was hygiënisch. Ook lekkere bedden en rustig binnenhof.

    Verbleven in mei 2018

  • Beoordeeld op: 22 april 2018

    8,3
    Prima verblijf dichtbij het nachtleven van Trastevere.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Superior Tweepersoonskamer
    • Verbleef 4 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Er was geen bidet in de badkamer. De kamer was, zeker voor deze prijs, wat aan de krappe kant, maar dat is in Rome te verwachten.

    Bijzonder vriendelijk personeel! Het hotel is gelegen in een uitstekende buurt, dicht bij een gezellig uitgaanscentrum maar wel in een rustig hoekje. Ontbijt wordt op de kamer gebracht, super!

    Verbleven in april 2018

  • Beoordeeld op: 9 maart 2018

    9,2
    Een aanrader!
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Superior Driepersoonskamer
    • Verbleef 5 nachten

    Heerlijk ontbijt op bed. Heerlijk vers. Vriendelijk personeel. Schone kamer. Hele leuke buurt met leuke restaurantjes en cafeetjes. In deze buurt nog niet zo heel veel toeristen. Centraal gelegen t.o.v. het centrum. Prima locatie voor een aantrekkelijke prijs.

    Verbleven in maart 2018

  • Beoordeeld op: 3 maart 2018

    7,1
    goede uitvalsbasis voor bezoek aan de stad.
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Driepersoonskamer
    • Verbleef 6 nachten

    Wij hebben niet voor ontbijt in het hotel gekozen. Dat moest op de gang gekozen worden en in de kamer opgegeten, maar dan moest je op het bed zitten met je cornetto. In de wijk zijn echter uitstekende ontbijtmogelijkheden.

    eenvoudige kamer en goede badkamer. Mooi deel van Rome met veel leuke restaurants en mooie straatjes en huizen. Echt een wijk om doorheen te slenteren. Ook prima uitvalsbasis om het centrum in te lopen.

    Verbleven in maart 2018

  • Beoordeeld op: 15 januari 2018

    7,5
    perfect voor een stedentrip in hippe wijk Trastevere.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Superior Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    kleine badkamer. Geen lounge of bar

    charmante residenza. modern en netjes. "ontbijt op bed". ligging in Trastevere is perfect. Supergoede prijs/kwaliteit verhouding.

    Verbleven in januari 2018

  • Beoordeeld op: 29 november 2017

    6,3
    De locatie is heel goed.
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger
    • Superior Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten

    Het gaat om een appartement in een gebouw (residentieel) omgebouwd naar 3 slaapkamers. Water debiet is problematisch (wat het al is in Rome maar als je 3 kamers maakt op een systeem voor 1 badkamer, is het nog erger), het water in de douche gaat van koud naar heet terug naar koud zonder dat je de knop aanraakt en als je de knop toch vastneemt dan heb je die in je hand. Jammer.

    De locatie is heel goed.

    Verbleven in november 2017

  • Beoordeeld op: 3 juli 2017

    7,5
    Eenvoudige locatie, schone kamer in dependance in gezellige omgeving met veel terrasjes.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Superior Tweepersoonskamer
    • Verbleef 4 nachten

    op omschrijving stond 2e toilet, maar deze was niet aanwezig.

    eenvoudig ontbijt op kamer gebracht. Bestond uit croissant, jam, thee/koffie en sap. Wij zaten in dependance, elke dag schone handdoeken en schone kamer en groot bed.

    Verbleven in juni 2017

  • Beoordeeld op: 29 juni 2017

    3,8
    Niets is wat het lijkt.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Superior Tweepersoonskamer
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Moest direct betalen en de slechte brandveiligheid. We werden ondergebracht in een nabij gelegen pand 3 hoog achter. Er waren geen rookmelders en vluchtwegen. Het wordt mooi verkocht, maar is in werkelijkheid anders dan de foto's op bookings doen vermoeden. Elektriciteit is gevaarlijk aangelegd. Niet boeken!!!!

    De locatie in Trastevere

    Verbleven in juni 2017

  • Beoordeeld op: 14 juni 2017

    6,7
    Leuke locatie maar geen enkele luxe
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Superior Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Het bed was kei hard... we hadden vermeld dat we een baby van 1j hadden maar kregen ipv een kamer op de begane grond (waren er 6 in het hoofdgebouw) een kamer op de 3e verdieping in een bijgebouw. De kamer en vooral badkamer zijn heel klein. Ik vind €150 voor 2 nachten te veel voor dit hotel. Ik had ook gevraagd om een kinderbedje op de kamer (dit was een optie) maar helaas kon dit toch niet toen we aankwamen. Dus ons baby'tje in het midden op het harde bed.

    De ligging van het hotel is heel goed! Leuke beurt, 30 minuten wandelen van Rome centrum. In de buurt zijn ook gezellige pleintjes om iets lekker te eten & drinken.

    Verbleven in juni 2017

  • Beoordeeld op: 23 april 2017

    7,9
    De locatie is heel fijn met name voor het avondeten in de...
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Superior Tweepersoonskamer
    • Verbleef 4 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Het ontbijt was minimaal.

    De locatie is heel fijn met name voor het avondeten in de gezellige straatjes in de wijk. De kamer was schoon. Het personeel was vriendelijk en behulpzaam. De laatste dag mochten wij de koffer nog laten staan na de check out.

    Verbleven in april 2017

  • Beoordeeld op: 2 november 2016

    5,8
    Kleinere kamer gekregen dan geboekt
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Superior Tweepersoonskamer
    • Verbleef 5 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Dat wij een kamer van 16 vierkante meter kregen i.p.v de geboekte kamer van 23 vierkante meteoriet apart toilet zoals in de omschrijving staat. De vergoeding die voorgesteld is, is een gratis nacht voor als we weer in Rome komen. Het prijsverschil van 20 euro per nacht tussen deze 2 kamers wenst men niet aan ons uit te betalen

    Vriendelijke dames die het ontbijt, de receptie en de kamers beheerden

    Verbleven in oktober 2016

  • Beoordeeld op: 30 oktober 2016

    4,6
    Matige locatie met een stevige prijs.
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Driepersoonskamer
    • Verbleef 5 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Bij aankomst zat er nog een remspoortje in de toiletpot. schoonmaak kon beter. ontbijt is goed voor een kleine eter die van wat zoetigheid op de boterham houdt. ontbijt wordt op een dienblad naar de kamer gebracht en moet je op de rand van je bed nuttigen.

    Zeer vriendelijk personeel.

    Verbleven in oktober 2016

  • Beoordeeld op: 27 oktober 2016

    4,6
    Niet voor herhaling vatbaar.
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Familiekamer
    • Verbleef 4 nachten

    Geen opbergruimte, slecht sanitair en koud douchewater. Schoonmaak was slecht, 1 dag zelfs helemaal niet schoongemaakt. We zijn toen zelf op zoek gegaan naar nieuwe handdoeken. Kamer is in een appartementengebouw bewoond door de Italianen zelf. Geen faciliteiten aanwezig. Ontbijt werd op de kamer gebracht. Je kon elke dag aangeven hoe laat je ontbijt wilde en wat je voor het ontbijt wilde, maar elke dag was het moeilijk om ons te voorzien van datgene wat we gevraagd hadden. De cappuccino was altijd lauw, de croissantjes niet vers.

    Er was een aparte slaapkamer voor de kinderen en de bedden waren goed (harde matrassen).

    Verbleven in oktober 2016

  • Beoordeeld op: 22 oktober 2016

    6,7
    Nette locatie net buiten centrum Rome
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Classic Tweepersoonskamer
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    De locatie is qua vindbaarheid wat lastig. Residenza Belli Inn zit in een soort van appartementencomplex waardoor van buitenaf niet gelijk zichtbaar. Een bordje naast de toegangsdeur maakt het pas duidelijk. Ontbijt erg basis.

    Kamer was groot genoeg en netjes schoon. Op een paar minuten lopen van tramhalte in Travestere met goede verbinding naar piazza Venetië. In de aanliggende staten voldoende eetgelegenheden en leuke pleintjes.

    Verbleven in oktober 2016

  • Beoordeeld op: 15 september 2016

    6,7
    Niet tevreden
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Superior Driepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    De slaapkamers superieur waren zeer benauwd, en erg krap met blauwe schenen en tenen tot gevolg. Ook vonden we de veiligheid ivm de kopte niet goed. Via een liftje , of je kon met de trap naar 3 hoog kwamen we in een zeer krappe hal, met 4 deuren naar de kamers . Wij vonden het nogal link. Qua veiligheid. Om half 10 kwam er een dame die vertelde dat ze zo ging schoonmaken. Wij zijn toen de markt opgegaan , en bij terug komst om 12.30 om spulletjes terug te brengen. Was ze nog niet klaar als we maar even wilde wachten. Wij hebben toch onze spullen op de kamer gelegd, met als gevolg dat ze erg boos werd , omdat ze de gang van wel 4 x 1 opnieuw moest dweilen.

    Het ontbijt was redelijk, alleen dat je het op bed moest opeten vonden we niet zo geweldig. Bij aankomst zeer vriendelijk ontvangen.

    Verbleven in september 2016

  • Beoordeeld op: 15 september 2016

    5,4
    De locatie.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Superior Tweepersoonskamer
    • Verbleef 4 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Bemanning receptie, ontbijt op de kamer. Schoonmaak kamer eerste dag goed, daarna minder.

    De locatie. Openbaar vervoer goed bereikbaar en gezellige pleintjes met diverse restaurant op loopafstand.

    Verbleven in september 2016

  • Beoordeeld op: 12 augustus 2016

    10
    Goede ligging, en alles op loopafstand.
    • Vakantiereis
    • Reizigers met vrienden
    • 2 kamers
    • Verbleef 4 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Uitzicht vanuit de kamer naar de binnenplein is niet alles, maar zodra je buiten staat, maakt dat weer alles goed!!

    Goede ligging, en alles op loopafstand. Bakker om de hoek, talloze restaurants in de buurt. Geweldige sfeer in de wijk.

    Verbleven in augustus 2016

  • Beoordeeld op: 13 juli 2018

    7,9
    Locatie was super.
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Superior Driepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Beperkt ontbijt, geen donut voor de kids. Watertemperatuur in de douche is moeilijk te regelen.

    Locatie was super. Goede bedden.

    Verbleven in juli 2018

  • Beoordeeld op: 18 april 2018

    4,2
    Kamer viel ons tegen, klein-bedompt(geen lichtinval)-gordijnen gingen niet open/dicht-slechte douche
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Superior Tweepersoonskamer
    • Verbleef 4 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Kamergrootte, badkamer, douche

    Ligging

    Verbleven in april 2018

  • Beoordeeld op: 9 november 2017

    6,7
    Prima
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Superior Tweepersoonskamer
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Prima hotel met een perfecte ligging. Ontbijt op de kamer was ook prima.

    Verbleven in november 2017

  • Beoordeeld op: 21 oktober 2017

    5,4
    Oud, te gedateerd en tegen het smerige aan.
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Familiekamer
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Zeer gedateerde kamer, zeer oude bedden en meubilair, te oude badkamer.

    Leuke buurt, vriendelijk personeel

    Verbleven in oktober 2017

  • Beoordeeld op: 18 oktober 2017

    5,8
    Prima verblijf maar voor ons niet voor herhaling vatbaar.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Classic Tweepersoonskamer
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Veel geluidsoverlast

    Locatie

    Verbleven in oktober 2017

  • Beoordeeld op: 2 september 2017

    8,8
    Uitstekend verblijf, voor een lage prijs!
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Superior Driepersoonskamer
    • Verbleef 4 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    De grootte van de kamer

    Heel goed ontbijt!

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 26 juni 2017

    6,7
    goed
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Superior Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten

    gordijnen konden niet dicht

    het meedenken vh personeel

    Verbleven in juni 2017

  • Beoordeeld op: 1 september 2016

    6,3
    Stedentrip
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Superior Tweepersoonskamer
    • Verbleef 4 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Erg kleine kamer en badkamer, airco was een monoblok systeem, dus erg veel geluid!. Ontbijt minimaal.

    Locatie en hygiëne

    Verbleven in augustus 2016

  • Beoordeeld op: 7 augustus 2016

    5,4
    Kamer was netjes
    • Vakantiereis
    • Gezin met oudere kinderen
    • Superior Driepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Ontbijt was heel slecht. Kamer was heel warm,airco functioneerde niet. Niet kunnen slapen veel te veel herrie van buiten.

    Kamer was netjes

    Verbleven in augustus 2016

  • De beoordelingen hieronder zijn meer dan 24 maanden geleden geschreven. Ze zijn niet langer van invloed op de totaalscore van de accommodatie - maar ze kunnen nog steeds nuttig zijn bij de keuze van uw perfecte plek om te verblijven.

  • Beoordeeld op: 24 mei 2016

    6,7
    Kamer is klein maar schoon en prima.
    • Vakantiereis
    • Stel

    Er staat een check-in tijd vanaf 11.00. Dit klopt niet. Er is pas vanaf 02.30 in de middag iemand aanwezig. Om 11.00 konden we de spullen achter laten, maar moesten om 14.30 terug om in te checken. Erg vervelend dus!

    Kamer is klein maar schoon en prima. Ontbijt in de kamer was ook goed. 10 min lopen naar Trastevere.

  • Beoordeeld op: 17 mei 2016

    7,5
    De mooie bedjes en behangpapier !
    • Vakantiereis
    • Stel

    Het onbijt! Enkel 1 koffie en 1 croissant en sandwich! Mocht meer keuze zijn!

    De mooie bedjes en behangpapier ! En De ligging is echt super! Kort by het stad

  • Beoordeeld op: 30 april 2016

    9,2
    Uitstekende ligging in de levendige wijk Trastevere!
    • Vakantiereis
    • Stel

    Het ontbijt is simpel maar doeltreffend.

    Uitstekende ligging in de levendige wijk Trastevere! Alle bezienswaardigheden op relatieve loopafstand (30min max)

  • Beoordeeld op: 17 maart 2016

    9,2
    Mooie accommodatie, zeer proper, vriendelijk personeel,...
    • Vakantiereis
    • Groep

    Iets meer aan de buitenkant van Rome, toch met gebruik van openbaar vervoer perfect te doen. Zeker als je kijkt naar prijsverhouding.

    Mooie accommodatie, zeer proper, vriendelijk personeel, comfortabel, zeer goed ontbijt inbegrepen. Deze b&b is zeker een aanrader!

  • Beoordeeld op: 12 mei 2016

    9,6
    Zeer vriendelijk personeel dat s'ochtends een lekker...
    • Vakantiereis
    • Groep

    Zeer vriendelijk personeel dat s'ochtends een lekker ontbijtje op de kamer brengt.

  • Beoordeeld op: 13 februari 2016

    7,1
    Schone nieuwe kamers, goede bedden.
    • Vakantiereis
    • Stel

    Slechte wifi. Op zondag alleen één cornetto, geen broodje.

    Schone nieuwe kamers, goede bedden.

Er zijn ook 5 beoordelingen zonder commentaar. Deze beïnvloeden de algemene beoordelingsscore.

Resultaat 1 - 33

Bekijk de galerij met reizigersfoto's van Residenza Belli Inn

Gasten beoordeelden ook deze accommodaties: