Accommodaties Vluchten Autoverhuur Luchthaventaxi's

Beoordelingen over Residenza D'Epoca Eremo Delle Grazie

Strada Per Monteluco 13, 06049 Spoleto, Italië

#6 van de 25 hotels in Spoleto

Gastfavoriet

Beoordelingsscore

Gebaseerd op 101 beoordelingen over dit hotel

9,0

Scoreverdeling

  • Hygiëne

    9,1

  • Comfort

    8,9

  • Locatie

    9,2

  • Faciliteiten

    8,8

  • Personeel

    9,4

  • Prijs-kwaliteitverhouding

    8,5

  • Gratis WiFi

    9,2

100% geverifieerde beoordelingen

Echte gasten. Echte overnachtingen. Echte meningen.

Meer tonen
Schrijf een review

Resultaat 1 - 14

  • Beoordeeld op: 26 augustus 2017

    6,7
    Niet voor herhaling vatbaar.
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Vierpersoonskamer
    • Verbleef 6 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Overpriced, is geen 4 sterren niveau, het is een ermitage ingericht als een museum. Bij hadden een "familiekamer" on het dak, kleine ramen, kleine ruimtes, bevangen gevoel. Geen tv in de kamer. Zeer vieze badkamer, vuile douche die we zelf reinigden, urinegeur , alles oud en afgeleefd. Oude electriciteit die niet brandveilig leek. Bed was een "twijfelaar", dus geen tweepersoonsbed waar je ontspannen in slaapt. Dit hotel behoeft een grondige upgrade. Wij bleven maar 1 nacht. Wegens een medisch probleem konden we een vroege exit onderhandelen. Wat een geluk dat het personeel heel vriendelijk was. We kregen een upgrade naar een suite aangeboden maar daar had onze kleuter nog meer schrik. Ook was de slaapbank voor hem echt een verzakte sofa. Men zij ook dat de prijs meer zou zijn dan de 1700 eur die we boekten. Voor de meerprijs konden we via Bookings ook terecht in de Jr Suite in een gekende 5 sterren de luxe in de buurt. Prijsmatig klopt er daar dus iets niet.

    Vriendelijk personeel, mooie locatie.

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 30 juni 2017

    8,8
    Subliem hotel unieke beleving
    • Vakantiereis
    • Groep
    • 2 kamers
    • Verbleef 5 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Vers brood bij het ontbijt ontbrak en verder niets

    De vriendelijkheid van het ganse personeel,het was een echt plezier De locatie van hotel edelstenen inrichting is subliem het is een echte aanrader

    Verbleven in juni 2017

  • Beoordeeld op: 12 augustus 2018

    8,8
    De lokatie is geweldig
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • 2 kamers
    • Verbleef 6 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Dat er geen mogelijkheid was om te lunchen

    De lokatie is geweldig

    Verbleven in augustus 2018

  • Beoordeeld op: 12 september 2017

    10
    Fenomenaal
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Superior Kamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 4 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Niks

    Het personeel doet er alles aan om ons welkom te voelen. Bediening is top, er wordt ook op details gelet.

    Verbleven in september 2017

  • Beoordeeld op: 12 juni 2017

    10
    Super
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Deluxe Tweepersoonskamer
    • Verbleef 7 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Geen airco

    Hele entourage

    Verbleven in juni 2017

  • Beoordeeld op: 25 september 2016

    7,5
    Uniek concept met veel charme, maar wel minder comfort vooral in geval van minder goed weer
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Deluxe Tweepersoonskamer
    • Verbleef 3 nachten

    banale en eentonige keuken; smalle toegangsweg met probleem in geval van tegenligger

    vriendelijk personeel; het terras met prachtig uitzicht

    Verbleven in september 2016

  • De beoordelingen hieronder zijn meer dan 24 maanden geleden geschreven. Ze zijn niet langer van invloed op de totaalscore van de accommodatie - maar ze kunnen nog steeds nuttig zijn bij de keuze van uw perfecte plek om te verblijven.

  • Beoordeeld op: 14 mei 2016

    8,8
    Voor Italiaanse begrippen een uitgebreid ontbijt en een...
    • Vakantiereis
    • Gezin met oudere kinderen

    Voor Italiaanse begrippen een uitgebreid ontbijt en een goede avondkeuken. Een super aparte locatie. Verdiep je eerst in de historie van deze locatie waar ook Michelangelo al in 1556 verbleef. In Nederland zou dit een museum zijn met alle oudheden en historie die staan uitgestald in deze locatie. Verwacht geen gouden kranen maar vergaap je aan de historie die het uit ademt. Waanzinnig uitzicht over de vallei waarin Spoleto ligt en je kijkt boven op het Rocca kasteel met het aquaduct.

  • Beoordeeld op: 16 oktober 2015

    9,6
    Aangenaam verblijf in een unieke en bijzondere locatie.
    • Vakantiereis
    • Stel

    De douchegordijn.

    Aangenaam verblijf in een unieke en bijzondere locatie. Prima zwembad (lekker fris). Uitstekend ontbijt. Heel vriendelijke ontvangst. We voelden ons er heel welkom.

  • Beoordeeld op: 8 september 2015

    9,2
    Wat een bijzondere locatie.
    • Vakantiereis
    • Stel

    Wat een bijzondere locatie. Het lijkt net of je in een museum verblijft. Alles hier klopt; de ligging, de inrichting, de kwaliteit van het eten en het ultieme gastvrije gevoel dat de eigenaresse en haar personeel je geeft. Wij zijn er drie dagen geweest en wilde eigenlijk nog niet weg. Het ontbijt en het diner op deze locatie met het mooiste uitzicht van Umbrië zijn op zijn minst bijzonder te noemen. Hopelijk komen we hier ooit terug.

  • Beoordeeld op: 24 mei 2015

    10
    Schitterende locatie, sfeervol, zeer authentiek.
    • Vakantiereis
    • Stel

    Lage deuren, maar dat hoort bij zo'n historisch pand.

    Schitterende locatie, sfeervol, zeer authentiek. Zeer gastvrije mensen, riant ontbijt. Wij verbleven 5 nachten en dit verblijf was onvergetelijk voor ons. Verder een goed uitgangspunt om Spello en Norcia/Castelluccio te bezoeken.

  • Beoordeeld op: 11 april 2016

    9,6
    Zeer sfeervolle accomodatie, fantastische keuken
    • Vakantiereis
    • Stel

    Op deze accomodatie is totaal niets aan te merken

    Zeer sfeervolle accomodatie, fantastische keuken

  • Beoordeeld op: 29 september 2015

    9,6
    de ligging van het hotel
    • Vakantiereis
    • Stel

    de ligging van het hotel

  • Beoordeeld op: 21 augustus 2015

    9,2
    karakteristieke ambiance, rust, uitzicht, ontbijt, ...
    • Vakantiereis
    • Stel

    karakteristieke ambiance, rust, uitzicht, ontbijt, vriendelijk, natuur.

  • Beoordeeld op: 11 juli 2015

    10
    Ongelooflijke ligging en sensationeel uitzicht tijdens het...
    • Vakantiereis
    • Stel

    De bijen bij t zwembad en t ontbijt maar ze zijn beschermd.In feite geen probleem

    Ongelooflijke ligging en sensationeel uitzicht tijdens het eten

Er zijn ook 1 beoordelingen zonder commentaar. Deze beïnvloeden de algemene beoordelingsscore.

Resultaat 1 - 14

Bekijk de galerij met reizigersfoto's van Residenza D'Epoca Eremo Delle Grazie

Gasten beoordeelden ook deze accommodaties: