Accommodaties Vluchten Autoverhuur Luchthaventaxi's

Beoordelingen over Residenza d'Epoca Pietra Di Ponente

Via Doganale 14/A, 00043 Ciampino, Italië

#15 van de 29 B&B's en herbergen in Ciampino

Gastfavoriet

Beoordelingsscore

Gebaseerd op 198 beoordelingen over deze B&B

8,9

Scoreverdeling

  • Hygiëne

    9,1

  • Comfort

    8,9

  • Locatie

    8,8

  • Faciliteiten

    8,6

  • Personeel

    9,3

  • Prijs-kwaliteitverhouding

    8,9

  • Gratis WiFi

    8,9

100% geverifieerde beoordelingen

Echte gasten. Echte overnachtingen. Echte meningen.

Meer tonen
Schrijf een review

Resultaat 1 - 23

  • Beoordeeld op: 18 oktober 2017

    8,3
    Oase van rust, op een steenworp afstand van Rome en luchthaven Ciampino
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    Het ligt een beetje in een onderkomen (industrie)gebied, veel oude en vieze straatjes waar je doorheen moet voordat je er bent. Maar dan rij je de kleine oprijlaan op, door het hek, en dan is de rest van de wereld vergeten

    De rust, zo dicht bij een grote stad als Rome. Verder de aankleding / renovatie van dit oude wijngoed was erg smaakvol gedaan. Het eten was goed, de wijn lekker en het uitzicht over Rome in de avond is geweldig.

    Verbleven in september 2017

  • Beoordeeld op: 8 september 2017

    10
    Voortreffelijk!!!!!
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Het ontbijt was goed en voldoende.Het diner was ook een aanrader en vooral met goed weer op het terras met uitzicht op Rome.Het personeel was zeer vriendelijk en de service van en naar het station en de luchthaven waren voortreffelijk.Een aanrader voor een bezoek naar Rome en omgeving!!!!!

    Verbleven in september 2017

  • Beoordeeld op: 25 juli 2017

    10
    Super!!!
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Junior Suite
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Niets

    Hele plaatje klopte...mooie sfeervolle ruime kamer met super douche! Oase in de heuvels boven Rome! Bediening heel vriendelijk ondanks dat ze het heel druk had! Heerlijk gedineerd! Wij verheugen ons op n snelle terugkeer!!!

    Verbleven in juli 2017

  • Beoordeeld op: 13 oktober 2016

    10
    Heerlijk hotel voor laatste nacht Rome vlakbij vliegveld.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Kamer was wel stuk kleiner dan foto's op site maar voor de prijs helemaal goed.

    Heel sfeervol hotel, landelijk gelegen, zeer vriendelijk personeel en mooie kamer

    Verbleven in oktober 2016

  • Beoordeeld op: 9 november 2017

    7,5
    Voor een nacht prima
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    Hygiëne kan beter.... voor die prijs had ik zeker iets meer verwacht qua schoonheid.

    Prachtig pand, mooi uitzicht.

    Verbleven in november 2017

  • Beoordeeld op: 24 juli 2017

    10
    Top
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • 2 kamers
    • Verbleef 1 nacht

    Oude douches

    Prachtig kader. Zeer vriendelijke ontvangst. Prachtig verzorgd avondmaal met heerlijk eten

    Verbleven in juli 2017

  • De beoordelingen hieronder zijn meer dan 24 maanden geleden geschreven. Ze zijn niet langer van invloed op de totaalscore van de accommodatie - maar ze kunnen nog steeds nuttig zijn bij de keuze van uw perfecte plek om te verblijven.

  • Beoordeeld op: 16 mei 2016

    8,8
    Kamers met vliering voor kinderen en twee persoonsdouche...
    • Vakantiereis
    • Gezin met oudere kinderen

    Wifi in de kamer had wel fijn geweest.

    Kamers met vliering voor kinderen en twee persoonsdouche bevielen uitstekend. En er was een gratis shuttle service naar dichtstbijzijnde station, slechts 23 min naar Rome Termini. Mooi uitzicht op Rome.

  • Beoordeeld op: 26 april 2016

    8,3
    Ontzettend vriendelijk personeel, je voelt je heel welkom.
    • Vakantiereis
    • Stel

    Heel erg gehorig. Konden de buren letterlijk verstaan.

    Ontzettend vriendelijk personeel, je voelt je heel welkom. Overdag gratis shuttle van- en naar station/luchthaven. Snachts toeslag 15 euro. Diner en wijn was beetje heerlijk. Ontbijt niet gebruikt. Vraag dongel voor WiFi in de kamer. Uitzicht (ondanks de regen) heel mooi en rustgevend.

  • Beoordeeld op: 25 april 2016

    7,9
    Mooi gelegen hotel, uitzicht over Rome.
    • Vakantiereis
    • Gezin met oudere kinderen

    Ontbijt mag wel wat uitgebreider zijn. Ben voorbereid op iets meer logistiek 'gedoe' om de stad in te komen. Wij pakten de auto naar de metro lijn om die bij een P+R of parkeerplaats bij 1 van de laatste stations neer te zetten. Van uit daar ben je in een minuut of 20 in Termini. Het is de ideale locatie als je ook de omgeving van Rome wil zien, denk aan Tivoli of Ostia Antica met de auto.

    Mooi gelegen hotel, uitzicht over Rome. Heerlijk om savonds de rust te vinden na een hectische dag in de stad.

  • Beoordeeld op: 14 juli 2015

    9,6
    - Uiterst vriendelijke en behulpzame staf
    • Vakantiereis
    • Stel

    Wifi extender op de kamer werkte uiteindelijk toch niet zo best.

    - Uiterst vriendelijke en behulpzame staf - Authentieke stijl kamers, badkamer net voldoende en netjes - Superbe locatie op 10 km van Ciampino Airport - Gastronomisch tafelen met zicht op Rome stad vanaf deze locatie op een heuvelflank Meer moet dat niet zijn!

  • Beoordeeld op: 20 juni 2015

    9,6
    Uitstekende service en prijs-kwaliteitverhouding;
    • Groep

    We hebben maar 1 nacht in dit hotel verbleven n.a.v. het missen van onze vlucht. Daar we de dag nadien al meteen een nieuwe vlucht hadden, konden we niet langer genieten van de accommodatie/omgeving/service.

    Uitstekende service en prijs-kwaliteitverhouding; shuttle van en naar het vlieghaven; zeer vriendelijk en attent personeel.

  • Beoordeeld op: 31 mei 2015

    10
    De landelijke omgeving met het mooie uitzicht op Rome.
    • Vakantiereis
    • Stel

    Zodra je de badkamer ging gebruiken kwam er eerst een vieze lucht die direct daarna weer verdween.Tip: Eerst even water laten lopen en buiten de douche gaan staan.We hebben dat op meerdere plaatsen in Italië gehad dus misschien is dat niet te verhelpen.

    De landelijke omgeving met het mooie uitzicht op Rome. Heerlijke tuin. Mooie kamer. Goed ontbijt. Aardig personeel. Hele stipte meneer van de shuttlebus. Echt allemaal prima. Het diner was lekker maar een beetje weinig en best duur. Wel lieve bediening. Het enige wat (voor ons omdat het best warm was) miste was een zwembad. Maar ook zonder dat was het verblijf prima!

  • Beoordeeld op: 22 mei 2015

    10
    Het uitzicht!
    • Vakantiereis
    • Gezin met oudere kinderen

    Het ontbijt is prima voor Italiaanse begrippen maar Hollanders willen graag goed brood en goed beleg.

    Het uitzicht! Goed restaurant ,vooral heerlijke rundvleesgerechten!

  • Beoordeeld op: 15 mei 2016

    8,8
    ontbijt sober maar goed verzorgd verder.
    • Vakantiereis
    • Stel

    niets

    ontbijt sober maar goed verzorgd verder...schone kamers. uitstekende service.

  • Beoordeeld op: 28 april 2016

    6,7
    Adres is anders dan het officiële postadres;
    • Vakantiereis
    • Stel

    Adres is anders dan het officiële postadres; bewegwijzering is voorts misleidend ( wijst naar rechts, terwijl je naar links moet)

  • Beoordeeld op: 21 maart 2016

    9,2
    bediening en het eten waren prima
    • Vakantiereis
    • Stel

    bediening en het eten waren prima

  • Beoordeeld op: 9 november 2015

    8,8
    vriendelijkheid van personeel
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen

    vriendelijkheid van personeel

  • Beoordeeld op: 1 september 2015

    8,8
    Het uitzicht, zonsondergang vanaf het terras, prima kamers
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen

    Wifi alleen rond de receptie,

    Het uitzicht, zonsondergang vanaf het terras, prima kamers

  • Beoordeeld op: 24 augustus 2015

    8,8
    Handige transfer service van en naar de luchthaven.
    • Vakantiereis
    • Gezin met oudere kinderen

    Handige transfer service van en naar de luchthaven.

  • Beoordeeld op: 6 juli 2015

    7,5
    Food and Sara's service.
    • Vakantiereis
    • Stel

    Food and Sara's service. Incredible view on Rome.

  • Beoordeeld op: 18 juni 2015

    10
    Het personeel wat altijd voor je klaar staat en de perfecte...
    • Vakantiereis
    • Groep

    Niets

    Het personeel wat altijd voor je klaar staat en de perfecte shuttleservice voor het wegbrengen en ophalen vanaf het treinstation of vliegveld.

  • Beoordeeld op: 7 april 2015

    7,5
    Bijzondere lokatie, niet ver van vliegveld.
    • Vakantiereis
    • Stel

    In het donker niet zo makkelijk te vinden

    Bijzondere lokatie, niet ver van vliegveld. Uitstekende keuken.

  • Beoordeeld op: 28 maart 2015

    8,8
    Shuttle service en gastvrijheid
    • Vakantiereis
    • Stel

    Alles was prima

    Shuttle service en gastvrijheid

Er zijn ook 2 beoordelingen zonder commentaar. Deze beïnvloeden de algemene beoordelingsscore.

Resultaat 1 - 23

Gasten beoordeelden ook deze accommodaties: