Accommodaties Vluchten Autoverhuur Luchthaventaxi's

Beoordelingen over Residenza Pansa B&B

Via Salita Dei Greci 11, 84011 Amalfi, Italië

#11 van de 35 B&B's en herbergen in Amalfi

Gastfavoriet

Beoordelingsscore

Gebaseerd op 392 beoordelingen over deze B&B

9,0

Scoreverdeling

  • Hygiëne

    9,1

  • Comfort

    8,8

  • Locatie

    9,2

  • Faciliteiten

    8,7

  • Personeel

    9,5

  • Prijs-kwaliteitverhouding

    8,4

  • Gratis WiFi

    9,4

100% geverifieerde beoordelingen

Echte gasten. Echte overnachtingen. Echte meningen.

Meer tonen
Schrijf een review

Resultaat 1 - 6

  • Beoordeeld op: 29 april 2018

    10
    uitmuntende B§B
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Standaard Tweepersoonskamer met Uitzicht op de Stad
    • Verbleef 2 nachten

    trappen, maar dat lukt wel als je redelijk te been bent.

    zeer vriendelijk personeel, prima kamer, uitgebreid ontbijt op eigen terras, centrale ligging, bus en boot op een paar honderd meter.

    Verbleven in april 2018

  • Beoordeeld op: 24 april 2018

    8,8
    Ideale ligging bij boulevard en centrum. Parkeerservice en portier voor bagage te regelen.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Standaard Tweepersoonskamer met Uitzicht op de Stad
    • Verbleef 2 nachten

    De kamer 'Praiano' had 0 uitzicht, op een muur. (andere kamers wel trouwens). Balkon ligt boven de weg, maar wij stoorden ons daar niet aan. Je zit er alleen voor je ontbijt, wat een beetje apart is. Ontbijtbuffet staat in de gang en je eet op je eigen balkon.

    Midden in het centrum. Dicht bij de boulevard, de prachtige Dom en alle winkeltjes en terrasjes. Ideaal dus. Wel eerst wat trappen klimmen, maar dat is bijna overal in Amalfi. Voor je bagage kun je een portier regelen. Bel van te voren over je aankomsttijd. Parkeren is goed geregeld. Als je je aankomsttijd doorgeeft, dan spreek je af op de rotonde aan het boulevardje. Andreas haalt dan je auto op (22,-/nacht) en legt uit hoe je 5 minuutjes moet lopen naar de Residenza. Hele aardige medewerksters, en ze spreken goed Engels.

    Verbleven in april 2018

  • Beoordeeld op: 9 september 2016

    9,2
    De locatie is midden in het centrum van Amalfi wat ideaal is.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Standaard Tweepersoonskamer met Uitzicht op de Stad
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Onze kamer had geen uitzicht op zee zoals de andere kamers. Veel trappen lopen met de koffers, maar dat is bijna onvermijdelijk in Amalfi.

    De locatie is midden in het centrum van Amalfi wat ideaal is. Parkeren in Amalfi is een ramp, maar ze bieden een optie aan tot valet parking (€20 per nacht) wat ons goed is bevallen. Prijs-kwaliteit prima in orde! Vriendelijk personeel.

    Verbleven in september 2016

  • Beoordeeld op: 7 september 2017

    10
    Alles
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Superior Tweepersoonskamer met Gedeeltelijk Uitzicht op Zee en Terras
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    De 64 trappen

    Alles

    Verbleven in september 2017

  • De beoordelingen hieronder zijn meer dan 24 maanden geleden geschreven. Ze zijn niet langer van invloed op de totaalscore van de accommodatie - maar ze kunnen nog steeds nuttig zijn bij de keuze van uw perfecte plek om te verblijven.

  • Beoordeeld op: 13 april 2016

    8,3
    Voor mensen slecht ter been is deze locatie wat minder, en...
    • Vakantiereis
    • Stel

    Voor mensen slecht ter been is deze locatie wat minder, en twee kamers hebben een leuk uitzicht, de derde kamer niet. Maar het is fijn.

  • Beoordeeld op: 30 oktober 2015

    8,3
    personeel
    • Vakantiereis
    • Stel

    personeel

Er zijn ook 4 beoordelingen zonder commentaar. Deze beïnvloeden de algemene beoordelingsscore.

Resultaat 1 - 6

Gasten beoordeelden ook deze accommodaties: