Accommodaties Vluchten Autoverhuur Luchthaventaxi's

Beoordelingen over Residenza Rio Molas 3-sterren

Loc. Rio Molas, 09043 Muravera, Italië

Beoordelingsscore

Gebaseerd op 67 beoordelingen over dit hotel

9,6

Scoreverdeling

  • Hygiëne

    9,9

  • Comfort

    9,6

  • Locatie

    9,2

  • Faciliteiten

    9,7

  • Personeel

    9,9

  • Prijs-kwaliteitverhouding

    9,2

  • Gratis WiFi

    9,2

100% geverifieerde beoordelingen

Echte gasten. Echte overnachtingen. Echte meningen.

Meer tonen
Schrijf een review

Resultaat 1 - 9

  • Beoordeeld op: 28 augustus 2017

    9,2
    geweldig en super goed gegeten !
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Deluxe Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 7 nachten

    Badkamer lekte nogal vanuit de douche over de vloer ook de afvoer was niet zo goed .

    Super ontbijt .en het personeel is ontzettend aardig De keuken is top . Konden elke dag een keuze menu nemen voor 20-25 eu . Zeker de moeite waard om dit daar te nuttigen ! De ligging is fantastisch wel een auto nodig .

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 26 juli 2017

    9,6
    Zeer persoonlijke service in dit mooie kleinschalige hotel
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • 2 kamers
    • Verbleef 4 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Wat last van bijen in de buurt

    Zeer rustige ligging op een heuvelflank. Ideaal om de eerste dagen van je vakantie op rust te komen. Onthaal / ontvangst was zeer hartelijk en persoonlijk, dit is mogelijk omdat er maar 8 kamers zijn. Lekker gegeten, zowel ontbijt als diner goed in orde. Zeer goede verhouding prijs-kwaliteit. We mochten ook gratis mountainbikes gebruiken, altijd leuk.

    Verbleven in juli 2017

  • Beoordeeld op: 14 mei 2017

    9,2
    Top verblijf en goede service
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Classic Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    Internet werkt bij onze kamer niet of heel slecht, maar dat was op deze locatie niet erg.

    De vriendelijke ontvangst. We konden onze kamers vroeg betrekken. Alles is zo goed verzorgd! Overal is goed over na gedacht. De horren voor de ramen enz. Het prachtige uitzicht. Prima ontbijt. !

    Verbleven in mei 2017

  • Beoordeeld op: 3 oktober 2016

    9,6
    Een oase van pure luxe
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Deluxe Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 5 nachten

    De toegangsweg (niet hun eigendom) doet je vermoeden dat je op een of ander aardappelveldje uitkomt i.p.v. dit luxe paradijsje

    Dagelijks heerlijk 5 gangen diner naar keuze met uitzicht op de zee. Super vriendelijk personeel. Uitstekende verzorging van de kamer. Zwembad wordt iedere dag schoon gemaakt.

    Verbleven in september 2016

  • Beoordeeld op: 23 oktober 2017

    10
    Prachtige plek waarbij aan alles is gedacht zelfs alles in braille
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Classic Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Lokatie

    Verbleven in oktober 2017

  • De beoordelingen hieronder zijn meer dan 24 maanden geleden geschreven. Ze zijn niet langer van invloed op de totaalscore van de accommodatie - maar ze kunnen nog steeds nuttig zijn bij de keuze van uw perfecte plek om te verblijven.

  • Beoordeeld op: 12 september 2015

    9,6
    Vriendelijk personeel,goed eten tegen een redelijke prijs.
    • Vakantiereis
    • Stel

    Wat afgelegen lokatie.wat minder goed berijdbare toeganggsweg

    Vriendelijk personeel,goed eten tegen een redelijke prijs. Prima lokatie en tevens opmerkelijk goed internet.

  • Beoordeeld op: 22 juli 2015

    9,2
    Prachtige architectuur van het hele complex.
    • Vakantiereis
    • Stel

    Niet echt een te beinvloeden factor maar de wespen bij het zwembad.

    Prachtige architectuur van het hele complex. Goed en lekker eten en heerlijke wijnen. Heel origineel en heel gastvrij. Echt een paradijsje en een hele aangename verrassing.

  • Beoordeeld op: 2 juni 2015

    9,6
    rustige ligging, uitzicht, perfecte service, slechts zes...
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger

    er was helemaal niks aan te merken.

    rustige ligging, uitzicht, perfecte service, slechts zes kamers, je komt op bezoek als gast, wifi perfect, ontbijt perfect, lekker avondeten met variatie, stilte, niet ver van Cagliari, kort bij mooie stranden, kamer met alles wat je kan wensen, goed bed, goede badkamer, eigenaars doen meer dan het maximum om je als gast te verwennen.

  • Beoordeeld op: 15 augustus 2015

    10
    De eindeloze vriendelijkheid
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen

    De eindeloze vriendelijkheid Rust Super locatie Heerlijke diners

Er zijn ook 5 beoordelingen zonder commentaar. Deze beïnvloeden de algemene beoordelingsscore.

Resultaat 1 - 9

Gasten beoordeelden ook deze accommodaties: