Accommodaties Vluchten Autoverhuur Luchthaventaxi's

Beoordelingen over Residenza Sant’Anna Del Volterraio

Località Bagnaia, 57037 Portoferraio, Italië

#15 van de 23 hotels in Portoferraio

Gastfavoriet

Beoordelingsscore

Gebaseerd op 822 beoordelingen over dit hotel

8,3

Scoreverdeling

  • Hygiëne

    8,3

  • Comfort

    8

  • Locatie

    8,7

  • Faciliteiten

    8

  • Personeel

    8,8

  • Prijs-kwaliteitverhouding

    8

  • Gratis WiFi

    7,6

100% geverifieerde beoordelingen

Echte gasten. Echte overnachtingen. Echte meningen.

Meer tonen- er opent een dialoogvenster
Schrijf een review

Resultaat 1 – 25

  • Beoordeeld op: 5 oktober 2018

    8,8
    2 kamer appartement is ideaal voor een stel, auto kan je...
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Appartement met 1 Slaapkamer (4 Volwassenen)
    • Verbleef 5 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Bar, zwembad personeel begroette totaal niet of met een zucht (receptie juist heel gastvrij). Slagboom ,voor de garages, moet je de code intypen. Niet ideaal met de hoek doe je moet maken vanuit de auto.

    2 kamer appartement is ideaal voor een stel, auto kan je zowat onder je appartement parkeren in garages, mooie grote tuin met zwembaden en tennisbanen. Sauna, bar en restaurant aanwezig (alledrie niet gebruikt). Bovenop de berg heb je een prachtig uitzicht op de grote accommodatie (auto naartoe). Heerlijk om tot rust te komen begin oktober. Zwembad in hoogseizoen moet je volgens mij voor betalen, na 12 september ongeveer niet meer.

    Verbleven in oktober 2018

  • Beoordeeld op: 20 augustus 2018

    4,6
    De ligging is prachtig
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Appartement met 2 Slaapkamers (6 Volwassenen)
    • Verbleef 7 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Het appartement , de meubels, (bedden, bank) keukenmateriaal , (deel van de) badkamer is erg verouderd. Geen oven/magnetron aanwezig. Staat absoluut niet in verhouding tot de prijs die je betaalt .

    De ligging is prachtig

    Verbleven in augustus 2018

  • Beoordeeld op: 11 augustus 2018

    6,3
    Niet voor herhaling vatbaar
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Appartement met 1 Slaapkamer (4 Volwassenen)
    • Verbleef 7 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Het appartement had geen airco (écht noodzakelijk in de zomer!), slechts 1 aftandse en gammele waaier. De kleine keuken had geen voorzieningen zoals waterkoker, oven, magnetron of koffiezetapparaat. De badkamer was een zeer Spartaanse ‘saunaruimte’ met een heel vies bruin en verkalkt bad van vijftig jaar terug, de boiler in de badkuip, een gammel oud douchegordijn en lawaaierig klein ventilatortje dat niet werkte waardoor het er steeds 40 graden bleef. De warmte was met slechts 1 gammele ventilator niet uit het appartement te krijgen, we hebben daardoor slecht geslapen. We hebben nog gevraagd naar een extra ventilator, die kregen we niet; per slaapkamer 1 ventilator... die stond echter in de woonkamer bij de slaapbank... De zeer spaarzame, ouderwetse stopcontacten waren ook niet te gebruiken door de 3-gaats, slechts 1 adapter om lader in te kunnen steken. Buiten zitten was ook niet te doen, er was geen overkapping?! Echt ongelofelijk! Met onze eigen strandparasols hebben we beetje schaduw kunnen creëren. Verder weinig privacy, je zit letterlijk naast elkaar op een rij met slechts een open trelliswerk als afscheiding, waar iedereen een handdoek overheen hing om nog enig privacygevoel te hebben. Voor het zwembad moest je apart 30 euro pppw betalen, het merendeel droeg geen bandje en er was nul controle op, dus weggegooid geld! Je betaalt voor dit complex vooral de ligging en de omgeving, maar het geld dat ze hierin steken kunnen ze beter investeren in een fatsoenlijk comfortabel huisje mét airco!!

    Prachtig park in Romeinse stijl, mooi onderhouden tuinen en begroeiing, ruim en goed onderhouden zwembad, leuke tuin eromheen met olijfbomen waaronder je kunt liggen, heel vriendelijk en behulpzaam personeel, handige ondergrondse parking, goede WiFi, redelijk ruim appartement met 1 slaapkamer, prima bedden en goed schoon.

    Verbleven in augustus 2018

  • Beoordeeld op: 11 augustus 2018

    7,1
    Kinderzwembad echt heel goed voor kleine kleintjes.
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Appartement met 2 Slaapkamers (6 Volwassenen)
    • Verbleef 7 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Kamers / huisjes gedateerd, dank en donker

    Kinderzwembad echt heel goed voor kleine kleintjes. Loop afstand naar zee met leuk restauranten en een prachtig zonsondergang.

    Verbleven in augustus 2018

  • Beoordeeld op: 4 augustus 2018

    8,8
    Heerlijke relaxte week gehad in deze prachtige residenza
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Appartement met 1 Slaapkamer (4 Volwassenen)
    • Verbleef 8 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Er is een schutting met de buren die open is waardoor je niet echt privacy hebt. Maar als je er eem grote handdoek overheen hangt (wat de meeste mensen doen) is het helemaal prima.In het zwembad mag je geen balletjes/luchtbedjes dat is jammer. De inrichting en badkamer zijn schoon maar gedateerd.

    Prachtig en ruim aangelegd met veel mooie bomen en bloemen. Groot zwembad waar je ook mag duiken(3.50m diep). Heerlijk gras met bomen om het zwembad en genoeg ligbedjes. Lekkere goedkope koffie. Tennisbaan huren voor maar 10e per uur. Leuke tuin waar je heerlijk kan eten voor een goeie prijs! Lieve behulpzame mensen.

    Verbleven in juli 2018

  • Beoordeeld op: 3 augustus 2018

    7,9
    Prachtig aangelegd complex.
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Appartement met 1 Slaapkamer (4 Volwassenen)
    • Verbleef 7 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Wat tegenvalt is dat je E 30,- pp per week moet bij betalen voor het zwembad Geen airco. Dat is in de zomer wel nodig

    Prachtig aangelegd complex. Heel groen. Vlakbij strand (kiezel)

    Verbleven in juli 2018

  • Beoordeeld op: 29 juli 2018

    8,8
    Prachtige borgo, vlakbij zee.
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Appartement met 3 Slaapkamers (8 Volwassenen) - Bijgebouw
    • Verbleef 14 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Appartementen zelf minder goed onderhouden. Basic, wat op zich prima is. Maar verouderd. Geen airco, wel ventilatoren.

    Prachtige borgo, vlakbij zee. Prachtig aangelegd, mooi groot en schoon zwembad met voldoende ligbedden en een geweldig uitzicht. Heerlijk en betaalbaar restaurant ter plaatsen. Ruime appartementen met allen een prachtig uitzicht. Centraal gelegen op Elba, waardoor alle bezienswaardigheden en mooie stranden goed bereikbaar zijn.

    Verbleven in juli 2018

  • Beoordeeld op: 26 juni 2018

    7,5
    Dat je voor de prachtige pool extra moet betalen is op zich...
    • Vakantiereis
    • Reizigers met vrienden
    • Appartement met 2 Slaapkamers (6 Volwassenen)
    • Verbleef 5 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Dat je voor de prachtige pool extra moet betalen is op zich al minder leuk, maar dat je niet eens per dag, maar alleen ‘tot de laatste vakantiedag’ kunt betalen - dat is ronduit belachelijk! Dit hoort gewoon in de prijs in te zitten! Daarnaast zijn de kamers erg Spartaans ingericht...

    Verbleven in juni 2018

  • Beoordeeld op: 24 augustus 2017

    7,9
    Fantastisch appartementencomplex in zeer gezellig klein en rustig baaitje/plaatsje Bagnaia.
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Appartement met 1 Slaapkamer (4 Volwassenen)
    • Verbleef 8 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Appartement is wel erg hoog Ikea gehalte. Geen airco aanwezig, wel een ventilator.

    Het complex is zeer groen en daardoor vallen de appartementen minder in het zicht. Het is ondanks het hoogseizoen een rustige en nette accomodatie. De zwembaden waren fantastisch!

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 10 augustus 2017

    6,3
    Eenvoudig appartement
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • 2 kamers
    • Verbleef 8 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Zwembad niet onbegrepen bij huur appartement, bij hotel wel. Geen schone handdoeken en lakens bij verblijf van 8 dagen in appartement! Geen airco in appartement

    Vriendelijkheid, tuin zwembad

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 6 augustus 2017

    9,2
    Geweldige vakantieplek, we gaan nog wel een keer terug.
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Appartement met 1 Slaapkamer (4 Volwassenen)
    • Verbleef 9 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Voor ons niet van toepassing maar door de levels zijn er veel trappen, voor mensen met kinderwagens, slecht ter been of rolstoelgebruikers niet handig.

    Mooi opzet van het complex, veel groen en veel privacy. Appartement was goed qua grootte, bedbank was erg hard.Bedden in slaapkamer goed. Keuken eenvoudig maar alles was aanwezig. Alles was heel goed schoon. Mooi zwembad (tegen betaling 30 pp per week). Strand op 500 meter lopen. Leuke kleine boulevard met een kleine winkel, paar restaurants ,ijssalon en koffietentjes. Parkeren onder de grond, onder appartement (paar trappen op)

    Verbleven in juli 2017

  • Beoordeeld op: 14 mei 2017

    9,6
    Rustige vakantie in een groen Elba,
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Studio:
    • Verbleef 7 nachten

    decoratie van de kamers ontbrak

    prachtige ligging in een immens groen park, met een reusachtig zwembad. gebouwen geintegreerd in het groen. Rustige ligging

    Verbleven in mei 2017

  • Beoordeeld op: 22 augustus 2018

    7,5
    De ligging en het groene karakter
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Appartement met 2 Slaapkamers (6 Volwassenen)
    • Verbleef 7 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Dat je nog even 150 euro voor het zwembad gebruik moest betalen en dat booking .com daar niets over had vermeld

    De ligging en het groene karakter

    Verbleven in augustus 2018

  • Beoordeeld op: 12 augustus 2018

    8,8
    Fijne plek met prachtig zwembad!
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • 2 kamers
    • Verbleef 8 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Appartement is wat minder sfeervol. Hotelkamer wat gedateerd maar ruim met fijn terras.

    Prachtig zwembad, fijn ontbijt

    Verbleven in augustus 2018

  • Beoordeeld op: 5 augustus 2018

    7,9
    1. Extra betalen voor zwembad terwijl we wel met zwembad...
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Appartement met 1 Slaapkamer (4 Volwassenen)
    • Verbleef 7 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    1. Extra betalen voor zwembad terwijl we wel met zwembad geboekt hadden. 2 Te kleine balkon voor vier mensen

    Verbleven in augustus 2018

  • Beoordeeld op: 5 juni 2018

    10
    Wij hadden een hotelkamer heerlijk schoon lekker rustig mooi...
    • Vakantiereis
    • Reizigers met vrienden
    • Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden - Balkon
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Niks

    Wij hadden een hotelkamer heerlijk schoon lekker rustig mooi zwembad en lekker ontbijt personeel was heel vriendelijk

    Verbleven in juni 2018

  • Beoordeeld op: 24 augustus 2017

    6,7
    Elba en omgeving prima
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Appartement met 2 Slaapkamers (6 Volwassenen)
    • Verbleef 7 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    De appartementen zijn gedateerd. Keuken e n badkamer verouderd

    De ligging

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 17 augustus 2017

    7,5
    Aankleding van het park is unique en gaat op in de mooi...
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Appartement met 1 Slaapkamer (4 Volwassenen)
    • Verbleef 7 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Aankleding van het park is unique en gaat op in de mooi aangelegde natuur.

    Verbleven in juli 2017

  • Beoordeeld op: 2 augustus 2017

    10
    Omgeving en zwembad
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Appartement met 2 Slaapkamers (6 Volwassenen)
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Omgeving en zwembad

    Verbleven in juli 2017

  • Beoordeeld op: 29 juli 2017

    9,6
    Geweldig zwembad en prachtige accommodatie.
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Appartement met 1 Slaapkamer (4 Volwassenen)
    • Verbleef 7 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Nuets

    Geweldig zwembad en prachtige accommodatie. Tuin super bijgehouden!

    Verbleven in juli 2017

  • Beoordeeld op: 25 juli 2017

    5,4
    Het domein was zeer mooi en verzorgd.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Studio:
    • Verbleef 4 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Kamer is zeer basic en het zwembad is (5 euro per dag pp) bijbetalen.

    Het domein was zeer mooi en verzorgd.

    Verbleven in juli 2017

  • De beoordelingen hieronder zijn meer dan 24 maanden geleden geschreven. Ze zijn niet langer van invloed op de totaalscore van de accommodatie - maar ze kunnen nog steeds nuttig zijn bij de keuze van uw perfecte plek om te verblijven.

  • Beoordeeld op: 18 oktober 2015

    7,5
    De ligging en het uitzicht vanaf het zwembad is heel mooi.
    • Vakantiereis
    • Stel

    De ligging en het uitzicht vanaf het zwembad is heel mooi. De prijs/kwaliteit verhouding doordat we een aanbieding hadden. Zonder aanbieding is de prijs/kwaliteit niet in verhouding en heel duur.

  • Beoordeeld op: 26 september 2015

    9,2
    Prachtige locatie!
    • Vakantiereis
    • Stel

    Bed was van slechte kwaliteit. Mijn vriend had er geen kast van en ik heb met een deken onder de molton alsnog als een roosje geslapen.

    Prachtige locatie! Uitzichten fantastisch. Zwembad een paradijsje. Mooie terrasjes bij de kamers. Ontbijt ruim voldoende. Sommigen kamers zijn klein maar wij hadden het geluk een ruime kamer met ruim terras toegewezen te krijgen.

  • Beoordeeld op: 9 augustus 2015

    5,8
    Fantastisch zwembad, fraaie tuin.
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen

    Geen airconditioning, waardeloze handdoeken (en slechts 1x per week)harde bedden. Voor het zwembad moet apart betaald worden. Woningen zijn zeer karig gemeubileerd. Ligt zeer afgelegen, geen leuk dorp nabij.

    Fantastisch zwembad, fraaie tuin.

  • Beoordeeld op: 31 mei 2015

    5,8
    Het bed
    • Vakantiereis
    • Stel

    De rust die ver te zoeken was

    Het bed

Er zijn ook 2 beoordelingen zonder commentaar. Deze beïnvloeden de algemene beoordelingsscore.

Resultaat 1 – 25

Gasten beoordeelden ook deze accommodaties: