Accommodaties Vluchten Autoverhuur Luchthaventaxi's

Beoordelingen over Residenza San Calisto 3-sterren

Via dell' Arco di San Calisto, 20, Trastevere, 00153 Rome, Italië

#24 van de 921 hotels in Rome

Gastfavoriet

Beoordelingsscore

Gebaseerd op 318 beoordelingen over dit hotel

9,2

Scoreverdeling

  • Hygiëne

    9,5

  • Comfort

    9

  • Locatie

    9,6

  • Faciliteiten

    8,9

  • Personeel

    9,5

  • Prijs-kwaliteitverhouding

    9

  • Gratis WiFi

    8,4

100% geverifieerde beoordelingen

Echte gasten. Echte overnachtingen. Echte meningen.

Meer tonen
Schrijf een review

Resultaat 1 - 13

  • Beoordeeld op: 16 juli 2018

    9,2
    Heerlijk hotel op super locatie
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    WiFi op kamer

    Zeer centraal in Trastevere gelegen. Zeer vriendelijk ontvangst en een mooie zeer schone kamer (nr 6). WiFi in kamer niet gelukt aan de praat te krijgen. Ook regulier internet ontvangst alleen beperkt beschikbaar (dikke mieren?). Prima ontbijt. Kortom een zeer aangenaam verblijf.

    Verbleven in juli 2018

  • Beoordeeld op: 24 augustus 2017

    10
    een absolute aanrader!
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 3 nachten

    De vriendelijke en behulpzame gastvrouwen, de romantische en persoonlijke sfeer van het hotel, de centrale ligging in de wijk Trastevere, de prijs-kwaliteitsverhouding

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 5 april 2017

    9,6
    Intiem hotel/b&b style op topplek
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 4 nachten

    Kamers wat donker en wel wat gehorig.

    Locatie midden in Trastevere vlakbij plein met belangrijkste kerk en vlakbij tram naar hartje centrum (Piazza Venezia)

    Verbleven in april 2017

  • Beoordeeld op: 25 september 2016

    10
    Super verblijf
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Niets

    Superleuke locatie en een oase van rust in het drukke Trastevere. Zeer vriendelijk en hulpvaardig personeel. Niets is teveel. Een stap buiten je hotel en je staat midden in het levendige Trastevere met heerlijke restaurants en terrassen. Historisch Rome binnen loopafstand. Een aanrader!! Wij gaan zeker terug.

    Verbleven in september 2016

  • Beoordeeld op: 13 februari 2018

    9,2
    Om terug te komen!
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Locatie en sfeer

    Verbleven in februari 2018

  • Beoordeeld op: 5 maart 2017

    8,3
    Heerlijk ontbijt en goede koffie.
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 7 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    WiFi op de kamer.

    Heerlijk ontbijt en goede koffie.

    Verbleven in maart 2017

  • Beoordeeld op: 5 maart 2017

    9,2
    Je voelt je er meteen thuis.
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 3 nachten

    Je voelt je er meteen thuis.

    Verbleven in maart 2017

  • De beoordelingen hieronder zijn meer dan 24 maanden geleden geschreven. Ze zijn niet langer van invloed op de totaalscore van de accommodatie - maar ze kunnen nog steeds nuttig zijn bij de keuze van uw perfecte plek om te verblijven.

  • Beoordeeld op: 5 april 2016

    9,2
    Overheerlijke capuccino bij het ontbijt, vriendelijk...
    • Vakantiereis
    • Stel

    één dag werd de aanvulling van shampoo vergeten

    Overheerlijke capuccino bij het ontbijt, vriendelijk personeel, centrale maar toch zeer rustige ligging

  • Beoordeeld op: 16 februari 2016

    8,8
    De ligging is prima en overal dichtbij en de ruimte die je...
    • Vakantiereis
    • Stel

    Het is een beetje oud.

    De ligging is prima en overal dichtbij en de ruimte die je in het appartement hebt is super en het is lekker rustig en niet gehorig.

  • Beoordeeld op: 11 februari 2016

    9,6
    Fijne locatie, grote kamers.
    • Vakantiereis
    • Stel

    Het straatje van het hotel ligt niet aan een doorgaande weg. Een kaart is wel even handig. Ook 's avonds hebben wij vaak even op de kaart moeten kijken.

    Fijne locatie, grote kamers. Gelegen in het mooiste gedeelte van Rome als je houdt van heerlijk eten en drinken zonder veel toerisme. We hebben alles per voet afgelegd, dit ging prima.

  • Beoordeeld op: 8 januari 2015

    8,8
    Zeer centraal in fijne wijk gelegen, prima 3 sterren hotel,...
    • Vakantiereis
    • Stel

    De wifi op de kamer haperde nogal, van de ander kant in de loge deed hij het prima en dat is maar een paar stappen weg.

    Zeer centraal in fijne wijk gelegen, prima 3 sterren hotel, aanrader. Vriendelijke mensen, niet verwacht bij een hotel dat maar zes kamers heeft. Prima ontbijt ook!

  • Beoordeeld op: 16 februari 2016

    9,2
    Comfortabele bedden, leuke sfeer, goede locatie.
    • Vakantiereis
    • Groep

    Comfortabele bedden, leuke sfeer, goede locatie. Het personeel was zeer vriendelijk en heel erg behulpzaam.

  • Beoordeeld op: 20 juli 2015

    10
    In één woord 'Fantastisch'!
    • Vakantiereis
    • Gezin met oudere kinderen

    In één woord 'Fantastisch'! Zeer vriendelijk personeel en op een hele mooie plek van Rome

Er zijn ook 11 beoordelingen zonder commentaar. Deze beïnvloeden de algemene beoordelingsscore.

Resultaat 1 - 13

Bekijk de galerij met reizigersfoto's van Residenza San Calisto

Gasten beoordeelden ook deze accommodaties: