Accommodaties Vluchten Autoverhuur Luchthaventaxi's

Beoordelingen over Hotel Midas Roma 4-sterren

Via Aurelia, 800, Aurelio, 00165 Rome, Italië

#486 van de 921 hotels in Rome

Gastfavoriet

Beoordelingsscore

Gebaseerd op 1927 beoordelingen over dit hotel

8,1

Scoreverdeling

  • Hygiëne

    8,5

  • Comfort

    8,4

  • Locatie

    7

  • Faciliteiten

    8

  • Personeel

    8,1

  • Prijs-kwaliteitverhouding

    8,2

  • Gratis WiFi

    7,2

100% geverifieerde beoordelingen

Echte gasten. Echte overnachtingen. Echte meningen.

Meer tonen
Schrijf een review

Resultaat 1 - 52

  • Beoordeeld op: 4 september 2018

    4,2
    Niets bijzonders
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • 2 kamers
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Personeel was nket behulpzaam, shuttle service heeft telkens verschillende prijzen, ook al heb je al een prijs afgesproken en geboekt. Er wordt misbruik gemaakt van de situatie. Wij moesten onze vlucht halen en de prijzen waren ineens veel hoger.

    Niets bijzonders

    Verbleven in september 2018

  • Beoordeeld op: 27 augustus 2018

    9,6
    Het was een aangenaam verblijf, wel wat ver gelegen van de metro.
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Classic Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 5 nachten

    De badkamer was proper, maar ze is toch aan een opfris beurt toe. Het toilet liep door en was heel erg aangeslagen. Dus opknappen.

    Het ontbijt was heel lekker en verzorgd, een ruime keuze, de kamer was goed en het terras was in orde, beter zou zijn dat er stoelen op het terras staan, zo dat je de stoel niet van uit de kamer moet nemen.

    Verbleven in augustus 2018

  • Beoordeeld op: 24 augustus 2018

    7,1
    Het hotel was zeer netjes.
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Superior Driepersoonskamer
    • Verbleef 5 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Het ontbijt was heel basic en niets variatie. Om het zwembad te gebruiken moest je 5 euro per persoon betalen en dat vind ik er ver over.

    Het hotel was zeer netjes.

    Verbleven in augustus 2018

  • Beoordeeld op: 18 augustus 2018

    7,5
    Het bed in de superior kamer was enorm groot en comfortabel.
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Superior Driepersoonskamer
    • Verbleef 8 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    De badmutsen zijn achterhaald. Schoonmaak vaak aan het einde van de dag als we terug uit de stad kwamen. De bedbank niet comfortabel.

    Het bed in de superior kamer was enorm groot en comfortabel. Lekker balkon. Het zwembad was heerlijk. Transfer naar de stad prima.

    Verbleven in augustus 2018

  • Beoordeeld op: 29 juli 2018

    9,2
    Mooi hotel met vriendelijk personeel goede prijs prestatie
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Classic Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 5 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Hotel prima. je moet 5 euro betalen voor zwembad zeer eigenaardig. Kamers zijn gehorig .uitgebreid onbijt maar elke dag hetzelfde.

    Grote kamers goed onbijt handige verbinding naar het centrum via bus en metro Let op voor zakkenrollers wij waren het slachtoffer. Laat zoveel mogelijk in je kluis in je hotelkamer.

    Verbleven in juli 2018

  • Beoordeeld op: 21 juli 2018

    5,8
    we don't come back
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Superior Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 1 nacht

    Onthaal was niet vriendelijk en onvoldoende behulpzaam voor de wegbeschrijving naar centrum Rome. Bediening in het restaurant kan beter. Slechte wifi op de kamer. 5 € / persoon / dag voor het zwembad is heel veel

    voldoende ruime kamer en goed werkende airco lekker uitgebreid ontbijt

    Verbleven in juli 2018

  • Beoordeeld op: 13 juni 2018

    7,5
    Prima verblijf
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Classic Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Moest exrra betalen bij het zwembad, verplicht een badmuts op, goedkoopste glas wijn is 6 euro, naar het centrum van rome is nog wel een eind

    Mooi zwembad, rustig hotel, lekker eten, keurige, ruime kamers

    Verbleven in juni 2018

  • Beoordeeld op: 16 oktober 2017

    6,7
    geen echt klagen
    • Stel
    • Classic Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 2 nachten

    de afstand tot de stad. Adviezen mbt reizen naar de stad met bus en vervolgens metro kost 60-75 minuten. Dit is slecht aangegeven door de balie medewerkers, met name ook hoe bij de bushalte te komen en geen informatie over vertrektijden.

    op zich redelijk hotel met redelijk ontbijt en redelijke maaltijden.

    Verbleven in oktober 2017

  • Beoordeeld op: 20 september 2017

    8,8
    Net hotel, goed ontbijt, eigen vervoer hebben is echt noodzakelijk
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Classic Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 14 nachten

    Vieze omgeving, zwerfvuil, stank, overvolle vuilnisbakken, straatprostitutie. Moeten betalen voor zwembad (3 euro per keer) Moeten betalen voor shuttlebusje naar het centrum (10 euro pp retour)

    Rustig, ondanks de vele bezoekers

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 19 september 2017

    5,8
    Goed voor zakenreis, bij weekend Rome kiezen voor een hotel dicht bij metrostation.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Superior Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Afstand tot Rome stad. Slecht openbaarvervoer. Onaardig personeel. Prijs van eten en drinken in hotel en bar hoog!

    Hygiene, hotelkamer, mooi balkon, fijne badkamer, goed ontbijt.

    Verbleven in september 2017

  • Beoordeeld op: 15 september 2017

    8,3
    Het personeel aan de balie was enorm vriendelijk en...
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Superior Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 3 nachten

    Voor het zwembad moet je extra bijbetalen (dit staat jammer genoeg nergens vermeld op de website) en je mag er niet in zonder zwemmutsje, daarbij is het ook niet zo heel proper en sluit het al om 19u. Aan het zwembad ligt een mooi terras maar je mag er niet zitten zonder drinken te bestellen aan de nogal prijzige bar bij de nogal arrogante barman.

    Het personeel aan de balie was enorm vriendelijk en behulpzaam, heel veel hulp van gehad! Ook het ontbijt was erg lekker en uitgebreid.

    Verbleven in september 2017

  • Beoordeeld op: 4 september 2017

    8,8
    Goede locatie om in de warme periode Rome te bezoeken.
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Classic Driepersoonskamer
    • Verbleef 7 nachten

    Ze waren nog bezig met renoveren. WIFI verbinding was slecht en het zwembad sloot vroeg. Is boven aan een heuvel en de bushalte was onderaan. Is een klein stukje lopen. Uiteindelijk de laatste dag een korte route gevonden via een trap aan de andere zijkant van het hotel.

    Dat je na een dag Rome stad heerlijk het zwembad in kon duiken. Elke dag kamer schoon en schone handdoeken. Lekker gegeten aan de overkant bij de camping en bij het Grill Restaurant naast de McDonalds.

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 1 september 2017

    7,9
    Hele nette en schone kamer met een goede badkamer.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Classic Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Je moest betalen voor een handdoek bij het zwembad (eigen handdoek mocht niet mee) en badmuts op (als je dat niet hebt moet je het kopen). Daardoor maar geen duik genomen omdat we het zonde vonden om 16 euro te betalen voor een korte duik. Personeel bij de receptie was niet heel erg aardig.

    Hele nette en schone kamer met een goede badkamer. Lekker bed en uitgebreid ontbijt. Fijn dat er een service is waarmee je naar het centrum kan worden gebracht.

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 28 augustus 2017

    6,3
    We hebben genoten van Rome! Hotel Midas is niet slecht, maar heeft verbeterpunten!!
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Classic Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 5 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    De toegang tot het hotel was een grote bende / de balkons werden niet gepoetst, de tegels waren vies / het zwembad en de plek rondom werd niet schoongemaakt / pleisters en sigarettenpeuken lagen op de plek waar we lagen & dat terwijl je apart moest betalen voor een handdoek, het ligbad en een badmuts/ geen strikte regels m.b.t. de badmuts / toezichthouder ging zelf zwemmen zonder badmuts, en als er teveel badgasten waren en niet voldoende badmutsen, mocht men zonder toch gaan zwemmen/ tafeltjes en banken buiten werden amper gepoetst / vloer in ontbijtruimte wordt tussendoor niet even schoongemaakt, als er wat op de grond valt, loopt iedereen er doorheen

    Het ontbijt was goed. De kamers netjes schoon.

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 25 augustus 2017

    8,8
    Prima verblijf vlakbij een mooie stad
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Classic Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 7 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    De muren van de kamer waren dun en daarmee was het gehorig. Daarmee hadden we soms last van de buren. De zwembadregels waren soms wat verwarrend en werden niet door alle medewerkers even goed nageleefd. De wifi was matig, maar daar hadden we rekening mee gehouden.

    We werden door vooral de mensen bij de receptie erg goed geholpen met de vragen die we hadden. Erg vriendelijk. We hadden een zeer nette kamer met een prima balkom om te zitten. Ligt dicht bij een grote supermarkt en de dichtsbijzijnde bushalte en treinstation zijn prima te lopen (de locatie is niet al te moeilijk). Ontbijt was ook prima te doen, best gevarrieerd. TIP: veel mensen klagen over de duur van de shuttle service, maar met de bus en metro naar het centrum is en goedkoper en makkelijk te bereiken. Beetje speurwerk en je bent er zo uit.

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 24 augustus 2017

    7,9
    Geslaagd!
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Classic Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 9 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Extra betalen voor een bedje aan het zwembad. Toeristenbelasting was hoog! Komt nog eens bij de prijs die wel goed was. De kleine lettertjes!!!!

    Mooie schone kamers, ontbijt was goed

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 17 augustus 2017

    7,5
    kamer was ruim en modern, schoon en lekker koel, echter...
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Classic Driepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    Dat je moet betalen voor een bad/hoofd capje en handdoek bij het zwembad. Dit hoort inclusief de prijs te zijn. Daarnaast sprak de man bij de nachtreceptie geen enkel woord Engels.

    kamer was ruim en modern, schoon en lekker koel, echter uitzicht op een bouwplaats en afvalcontainers helaas

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 16 augustus 2017

    7,5
    Goed ontbijt, schoon kamer, gratis parkeren bij het hotel
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • 2 kamers
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Toen ik had geboekt was het gebruik van het zwembad gratis, maar als je gaat zwemen gaan ze je plichten om gebruik te maken van hun zwemdoeken en kost 3 euro p.p per dag ook kinderen vanaf 5 jaar en elke dag moet je 3 euro betalen dus elke dag 12 euro alleen zwembad.

    Goed ontbijt, schoon kamer, gratis parkeren bij het hotel

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 6 augustus 2017

    7,5
    Redelijk goed hotel.
    • Vakantiereis
    • Groep
    • 2 kamers
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Dat er extra betaald moest worden voor gebruik van het zwembad en dat het dan ook nog maar beperkt open was. En dat de handdoeken die je moet gebruiken bij het zwembad stinken.

    Goed ontbijt, fijne kamers, groot zwembad. Lekkere bedden. Behulpzaam personeel.

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 23 juli 2017

    9,6
    ruimschoots voldoende en de minpunten zijn volgens mij eenvoudig op te lossen....
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Classic Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 5 nachten

    eten in het restaurant was zeer matig.. echt voor het geld niet de moeite waard. stoelen op het balkon zijn ronduit slecht om op te zitten... wel netjes maar na 10 minuten kun je echt niet blijven zitten openingstijden van het zwembad wass heel spijtig, het hotel wordt vnl gebruikt door mensen voor een stedentrip.... het zwembad is open van 10 tot 19.00 uur. dus voor of na het bezoek aan de stad kun je dus gewoon niet zwemmen...

    ontbijt, en de kamers waren geweldig....

    Verbleven in juni 2017

  • Beoordeeld op: 15 juli 2017

    5,4
    Nooit meer hotel Midas Rome...
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Classic Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 7 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Het personeel vonden wij erg onvriendelijk en wat wij te belachelijk voor woorden vinden is dat je 3 Euro moet betalen om gebruik te mogen maken van het zwembad. Je moet namelijk een badmuts en een handdoek huren van het hotel. Anders mag je het water niet in!!

    Midas is een mooi hotel, groot, schoon en mooie kamers. Het ontbijt was zeer gevarieerd.

    Verbleven in juli 2017

  • Beoordeeld op: 26 juni 2017

    10
    Luxe hotel met goed zwembad om tot rust te komen
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Classic Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    De lokatie van het hotel is aan de rand van Rome; er is wel een Shuttle die 4x per dag gaat waarvoor betaald moet worden.

    Groot hotel met lekker zwembad; restaurant is prima en ontbijt was uitgebreid. Kamer is groot en met alle voorzieningen.

    Verbleven in juni 2017

  • Beoordeeld op: 14 juni 2017

    6,3
    Een keurig en net hotel voor kort verblijf, een aanrader om even bij te komen.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Classic Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 4 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Zwembad gebruik 3 euro p.p. Per dag wel erg overdreven. Je betaald toch al een aardig bedrag per dag voor het hotel. Vreemd dat het zwembad wat de enige faciliteiten was toch nog geld kost. Locatie ligt toch best ver van de stad Rome. 1 of 2 dagen is te doen meerdere wordt 'vervelend'.

    Het was een zeer net hotel. Wi-fi op de kamer, ondanks slecht bereik toch weinig van gemerkt. Lekker zwembad om af te koelen en het is absoluut geen jongeren hotel en dat beviel ons wel.

    Verbleven in juni 2017

  • Beoordeeld op: 3 mei 2017

    8,8
    Heel lekker en uitgebreid ontbijt!
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Classic Driepersoonskamer
    • Verbleef 3 nachten

    Het is een mooi hotel met zwembad, alleen jammer dat het zwembad pas vanaf 1 juni gebruikt mag worden (stond nergens vermeld) ! Ook toch vrij ver van centrum, hetgeen geen probleem is als er een metro vlakbij is, maar deze is te voet moeilijk bereikbaar (wel per bus).

    Heel lekker en uitgebreid ontbijt! Heel propere mooie kamers!

    Verbleven in mei 2017

  • Beoordeeld op: 11 september 2018

    9,6
    Er rijd een shuttlebusje naar het centrum op vast gestelde...
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Superior Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Er rijd een shuttlebusje naar het centrum op vast gestelde tijden voor €5 pp. Op andere tijden en op bestelling €20. Zeer goede sercice.

    Verbleven in september 2018

  • Beoordeeld op: 18 augustus 2018

    8,3
    Ontbijt
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Classic Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Ontbijt

    Verbleven in juli 2018

  • Beoordeeld op: 15 augustus 2018

    7,9
    Betalen voor het zwembad, 5euro
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Superior Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Betalen voor het zwembad, 5euro

    Verbleven in augustus 2018

  • Beoordeeld op: 14 augustus 2018

    7,1
    betalen voor het zwembad
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Superior Driepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten

    betalen voor het zwembad

    Verbleven in juli 2018

  • Beoordeeld op: 13 augustus 2018

    7,9
    Betalen voor het zwembad p p 5€
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Classic Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Betalen voor het zwembad p p 5€

    Verbleven in juli 2018

  • Beoordeeld op: 2 juli 2018

    6,3
    Mooie kamer maar te ver van t centrum als je niet in bezit van een auto
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Classic Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Ontbijt zaal werd niet afgeruimd

    Zwembad alleen je moet er voor betalen

    Verbleven in juli 2018

  • Beoordeeld op: 13 mei 2018

    7,5
    ontbijt & kamer waren in de verwachting
    • Zakenreis
    • Groep
    • Classic Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 3 nachten

    het restaurant & bar

    ontbijt & kamer waren in de verwachting

    Verbleven in april 2018

  • Beoordeeld op: 7 april 2018

    7,5
    Goed hotel
    • Zakenreis
    • Reizigers met vrienden
    • Classic Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Goed hotel

    Verbleven in maart 2018

  • Beoordeeld op: 14 januari 2018

    10
    geweldig
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger
    • Classic Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    niets

    alles

    Verbleven in januari 2018

  • Beoordeeld op: 2 november 2017

    8,8
    Zeer goed
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Classic Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 4 nachten

    Bed - 2 afzonderlijke matrassen

    Vriendelijkheid

    Verbleven in november 2017

  • Beoordeeld op: 8 oktober 2017

    8,8
    De comfort en de hygiene
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Classic Driepersoonskamer
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    De comfort en de hygiene

    Verbleven in september 2017

  • Beoordeeld op: 5 oktober 2017

    7,5
    Prima prijs kwaliteit
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Classic Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 9 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Dat het zwembad sloot terwijl de temperatuur nog uitstekend was1-10, iets te gehorig

    Vriendelijk personeel, hygiëne

    Verbleven in oktober 2017

  • Beoordeeld op: 21 augustus 2017

    8,3
    lekker ontbijt en mooie propere kamers
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Superior Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 5 nachten

    geen of heel slechte wifi op de kamer 3 euro per persoon extra voor het zwembad per dag

    lekker ontbijt en mooie propere kamers

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 6 augustus 2017

    8,8
    Stefano die iedereen maar rondreed
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Classic Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 4 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Keuze kant chique restaurant was ondermaats

    Stefano die iedereen maar rondreed

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 1 augustus 2017

    8,8
    Goed schoon hotel op prima locatie met goed ontbijt.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Classic Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Vreemd dat je voor zwembad apart moet betalen (3 euro pp incl huur handdoek en badmuts)

    Goed schoon hotel op prima locatie met goed ontbijt.

    Verbleven in juli 2017

  • Beoordeeld op: 28 juli 2017

    6,7
    👍🏾
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Classic Driepersoonskamer
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Een badmuts op in het zwembad, waarvoor ook extra kosten in rekening werden gebracht.

    Kamer heel schoon. Bed was aagenaam om in te slapen

    Verbleven in juli 2017

  • Beoordeeld op: 28 juli 2017

    9,2
    Geweldig hotel met mooie, maar helaas gehorige kamers, op een plek buiten het historisch centrum.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Classic Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Locatie moeilijk tov centrum Gehorig kamers

    Hygiëne en uitgebreid ontbijt. Mooie kamer.

    Verbleven in juli 2017

  • Beoordeeld op: 11 juli 2017

    10
    Prettige verblijf zeker aan te raden aan iedereen
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Classic Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Niets tegen gevallen

    Heerlijk ontbijt en zeer netjes alles was in orde zeker nog eens terug komen aan te raden voor andere mensen top

    Verbleven in juni 2017

  • Beoordeeld op: 13 juni 2017

    7,5
    goed
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Classic Driepersoonskamer
    • Verbleef 5 nachten

    vanaf de bus naar het hotel, was niet goed aangegeven, vies onderweg, veel trappen op.

    ontbijt was fantastisch

    Verbleven in juni 2017

  • Beoordeeld op: 5 mei 2017

    8,3
    zeer goed
    • Groep
    • Classic Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 5 nachten

    zeer goed

    Verbleven in april 2017

  • Beoordeeld op: 2 mei 2017

    6,3
    Geen directe metroverbinding naar het centrum.
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Classic Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 4 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Geen directe metroverbinding naar het centrum. Moesten eerst sowieso de bus nemen maar die hebben geen vaste uurregeling. Veel tijd verloren zo.

    Verbleven in mei 2017

  • De beoordelingen hieronder zijn meer dan 24 maanden geleden geschreven. Ze zijn niet langer van invloed op de totaalscore van de accommodatie - maar ze kunnen nog steeds nuttig zijn bij de keuze van uw perfecte plek om te verblijven.

  • Beoordeeld op: 17 augustus 2015

    6,3
    Kleine, maar mooie kamer.
    • Vakantiereis
    • Stel

    De ligging. Het ontbijt viel mee maar kon beter. De eerste dag hebben we van het centrum naar het hotel de taxi moeten nemen ipv. de shuttlebus omdat hij gewoon niet kwam opdagen. Het hotel heeft dit wel gecompenseerd.

    Kleine, maar mooie kamer.

  • Beoordeeld op: 11 augustus 2015

    7,9
    De prijs.
    • Vakantiereis
    • Gezin met oudere kinderen

    Sommige personeelsleden waren erg onbeschoft. Ik heb in de 3 dagen van ons verblijf verschillende ruzies tussen personeel en (buitenlandse) gasten gehoord. Let op: er waren ook heel aardige mensen, zoals de Napolitaanse 'maitre' van het restaurant.

    De prijs. Wij hebben 3 kinderen en hadden daarom 2 kamers nodig. We hebben voor 3 nachten maar €327,- af hoeven rekenen. Ook het zwembad was mooi groot.

  • Beoordeeld op: 19 mei 2015

    5,0
    de busverbinding naar de stad met een uitzonderlijk aardige...
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger

    Bezetting bij receptie minimaal en niet erg vriendelijk. De bediening met/tijdens het ontbijt te duidelijk aanwezig (onvriendelijk)

    de busverbinding naar de stad met een uitzonderlijk aardige klantvriendelijke chauffeur

  • Beoordeeld op: 17 augustus 2015

    8,3
    de prijs en het grote zwembad
    • Vakantiereis
    • Stel

    de prijs en het grote zwembad

  • Beoordeeld op: 15 augustus 2015

    7,1
    Ruime kamers , zalig zwembad
    • Vakantiereis
    • Gezin met oudere kinderen

    Een beetje ver van het centrum , shuttledienst altijd te betalen

    Ruime kamers , zalig zwembad

  • Beoordeeld op: 9 augustus 2015

    7,9
    Goed ontbijt
    • Vakantiereis
    • Groep

    Te weinig ligbedjes bij het zwembad

    Goed ontbijt

  • Beoordeeld op: 6 augustus 2015

    6,7
    Schoon hotel!
    • Vakantiereis
    • Gezin met oudere kinderen

    Kamer was voor 2 personen. Geboekt voor 3 Bed was een stretcher!!

    Schoon hotel!!

Er zijn ook 7 beoordelingen zonder commentaar. Deze beïnvloeden de algemene beoordelingsscore.

Resultaat 1 - 52

Bekijk de galerij met reizigersfoto's van Hotel Midas Roma

Gasten beoordeelden ook deze accommodaties: