Accommodaties Vluchten Autoverhuur Luchthaventaxi's

Beoordelingen over Hotel Rotwand 3-sterren

Via Kan. Michael Gamper 2, 39055 Laives, Italië

#7 van de 12 hotels in Laives

Gastfavoriet

Beoordelingsscore

Gebaseerd op 508 beoordelingen over dit hotel

8,6

Scoreverdeling

  • Hygiëne

    9,2

  • Comfort

    8,6

  • Locatie

    8,3

  • Faciliteiten

    8,5

  • Personeel

    9

  • Prijs-kwaliteitverhouding

    8,2

  • Gratis WiFi

    9

100% geverifieerde beoordelingen

Echte gasten. Echte overnachtingen. Echte meningen.

Meer tonen
Schrijf een review

Resultaat 1 - 20

  • Beoordeeld op: 26 augustus 2018

    8,8
    Genoten!
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Superior Familiekamer met Balkon
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Enthousiaste uitbaters die je graag thuis laten voelen. Zeer goede keuken wat het halfpension aanbod een supergoede deal maakte. Daarvoor hoef je echt de deur niet uit!

    Verbleven in augustus 2018

  • Beoordeeld op: 22 augustus 2017

    3,8
    Slechtste hotel ooit!!!
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Superior Familiekamer met Balkon (2 Volwassenen + 2 Kinderen)
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Wij hebben tijdens de reis via Booking een selectie gemaakt van hotels in de buurt van Bolzano, omdat dit qua tussenstop(logistiek) in combinatie met het bezoeken van Bolzano ons een leuke keuze leek. We zijn echter ernstig misleid door de uitstekende beoordeling(8.3) en de aantrekkelijke foto's op Booking. De eerste grote teleurstelling begon al bij het lachwekkende "zwembad". Het is zo klein dat er misschien een paar mensen in kunnen en oh ja het is misschien wel 1 meter diep.... Na deze teleurstelling zijn we maar voor de borrel en het diner aangeschoven en eerlijkheid gebiedt te zeggen, dat was prima! We hadden een familiesuite gereserveerd voor twee nachten a raison de 185 Euro per nacht). Deze kamer was het beste te omschrijven als een muf hok van zo'n 20m2, waar al sinds 1980 geen nieuwe vloerbedekking, meubels, airco en sanitair in is gegaan. De bedden waren al net zo gedateerd en door het ontbreken van een airco(!!!!???) bij een gemiddelde (nacht)kamertemperatuur van 30 graden hoef ik niet meer te vertellen dat we hierdoor geen oog hebben dichtgedaan....! Familiesuite betekent blijkbaar in dit hotel het hierboven omschreven muffe hok met een tweepersoons bed en twee opklapbedjes die er op genoemde oppervlak bij zijn gepropt. Tot slot was de kamer zeer gehorig en hebben we tijdens onze toch al slapeloze nacht heerlijk kunnen genieten van het keukengilde dat aan het opruimen was en nog van wat luidruchtige gasten.... de badkamer was in verhouding met het slaaphok klein, oud en oncomfortabel(de plastic douchecabine uit 1980 kon niet meer dicht om over het verkalkte sanitair maar niet meer te spreken. Kortom, genoeg redenen om meteen na het karige ontbijt maar te melden dat we geen nacht langer wilden blijven. Omdat wij de dag ervoor zo dom waren geweest om meteen maar voor twee nachten te reserveren en Bolzano te gaan bekijken, moesten we wel gewoon netjes voor twee nachten afrekenen. Jammer Rotwand, dit had zoveel anders gekund!!

    Het diner was prima.

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 12 augustus 2017

    10
    Het ontbijt en het avondeten.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Superior Tweepersoonskamer met Balkon en Airconditioning
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Alles was voor ons in orde

    Het ontbijt en het avondeten. Het zwembad goed onderhouden. De kammer uitstekend proper.vriendelijk personeel en heel behulpzaam.

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 28 mei 2017

    7,9
    Jammer, dat je verdrietig een fijne plek moet verlaten..
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger
    • Superior Eenpersoonskamer Kamer met balkon
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Ik had 2 nachten vrij kort na elkaar geboekt met IDeal , omdat ik mezelf een rustdag wilde geven. Ik ben nl te voet onderweg naar Rome. Alles keurig betaald, maar volgens de eigenaar niet. Heb toen op alle fronten aangetoond. 1 nacht kon hij vinden, maar die andere niet. Mocht niet weg, booking.com heeft me goed geholpen . Al met al, heb ik daar ruim een uur gestaan. Voelde me erg kwetsbaar.

    Restaurant was prima, ook het ontbijt. Had een mooie kamer met mooi uitzicht. Personeel, op de eigenaar na, waten vriendelijk en behulpzaam.

    Verbleven in mei 2017

  • Beoordeeld op: 12 augustus 2018

    8,8
    Gezellig hotel voor overnachting onderweg
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Superior Familiekamer met Balkon
    • Verbleef 1 nacht

    Zwembad (extra handdoeken verkrijgbaar, handig als je onderweg op reis bent) , parkeergarage (gratis) , ruime kamer

    Verbleven in augustus 2018

  • Beoordeeld op: 4 januari 2018

    9,2
    Uitstekend
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Superior Familiekamer met Balkon (2 Volwassenen + 2 Kinderen)
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Niets

    Vriendelijke uitbaters , lekker eten, mooie wijnkaart.

    Verbleven in januari 2018

  • Beoordeeld op: 25 augustus 2017

    8,3
    Mooie tussenstop, heerlijk gegeten, goed geslapen.
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Superior Familiekamer met Balkon (2 Volwassenen + 2 Kinderen)
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Rondom het zwembad een beetje rommelig.

    Het restaurant

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 9 juli 2017

    10
    We kregen een gratis upgrade
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Superior Tweepersoonskamer met Balkon
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Niets

    Alles was fantastisch

    Verbleven in juli 2017

  • Beoordeeld op: 12 juni 2017

    8,8
    Prima kamers, goed ontbijt en diner.
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Superior Eenpersoonskamer Kamer met balkon
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Prima kamers, goed ontbijt en diner. Vlotte en vriendelijke bediening.l

    Verbleven in juni 2017

  • De beoordelingen hieronder zijn meer dan 24 maanden geleden geschreven. Ze zijn niet langer van invloed op de totaalscore van de accommodatie - maar ze kunnen nog steeds nuttig zijn bij de keuze van uw perfecte plek om te verblijven.

  • Beoordeeld op: 24 mei 2015

    9,6
    Normaal eten wij niet in een hotel echter dit maal wel en...
    • Vakantiereis
    • Stel

    Normaal eten wij niet in een hotel echter dit maal wel en echt een top keuken, zo ver van zee en dan verse garnalen, chapeau. Mooie wijnen, ook bij het dessert, probeer deze eens "Roen"

  • Beoordeeld op: 19 januari 2015

    7,5
    Prima hotel, vriendelijke ontvangst, ruime kamer voorzien...
    • Stel

    Prima hotel, vriendelijke ontvangst, ruime kamer voorzien van alle comfort. Goed ontbijt, mooi uitzicht. Verbleven hier 1 nacht, zeker voor herhaling vatbaar.

  • Beoordeeld op: 24 augustus 2015

    8,3
    Ligging en comfort
    • Vakantiereis
    • Stel

    Industrie gebied tussen Bolzano en het hotel.

    Ligging en comfort

  • Beoordeeld op: 4 augustus 2015

    8,3
    Vriendelijk personeel en goed restaurant.
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen

    Vriendelijk personeel en goed restaurant. Schoon, goed ontbijt en zwembad(je). We verbleven hier als tussenstop.

  • Beoordeeld op: 3 augustus 2015

    8,8
    Leuke familie en rustige omgeving.
    • Vakantiereis
    • Stel

    Leuke familie en rustige omgeving.

  • Beoordeeld op: 2 augustus 2015

    9,2
    Mooi familiehotel met zeer hartelijke ontvangst.
    • Vakantiereis
    • Stel

    Niets

    Mooi familiehotel met zeer hartelijke ontvangst. Het restaurant is een aanrader!

  • Beoordeeld op: 27 juli 2015

    7,9
    Enorm vriendelijk personeel!
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen

    Enorm vriendelijk personeel!! ideaal voor doorreis Italie.

  • Beoordeeld op: 26 juli 2015

    7,9
    Nice very friendly Familie
    • Vakantiereis
    • Gezin met oudere kinderen

    Nice very friendly Familie

  • Beoordeeld op: 22 juli 2015

    8,8
    Parkeergatage en fietsenhok voor de race fiets.
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen

    Parkeergatage en fietsenhok voor de race fiets.

  • Beoordeeld op: 20 juli 2015

    8,3
    de kamer met airco na overleg
    • Vakantiereis
    • Stel

    bij erg warm weer minder uitgaansmogelijkheden

    de kamer met airco na overleg

  • Beoordeeld op: 3 juli 2015

    9,6
    Heerlijk terras waar je kan ontbijten en lunchen.
    • Vakantiereis
    • Stel

    Heerlijk terras waar je kan ontbijten en lunchen. Prettige bediening waarbij alles mogelijk is.

Er zijn ook 9 beoordelingen zonder commentaar. Deze beïnvloeden de algemene beoordelingsscore.

Resultaat 1 - 20

Gasten beoordeelden ook deze accommodaties: